sleepy_ 24.01.10, 00:01 tak wiem , może to głupie ale właśnie sobie byłam na amerykańskiej wikipedii , czytam i ... John Christopher "Johnny" Depp II[1] (born June 9, 1963 and died January 23, 2010) o co chodzi ? słyszeliście coś o tym ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alyson96 Re: johnny depp . wikipedia . nie żyje ? 24.01.10, 00:05 eee . nie słyszałam o tyym . ! Coś podejrzane to . Odpowiedz Link Zgłoś
sylciaa Re: johnny depp . wikipedia . nie żyje ? 24.01.10, 00:06 pierwsze słyszę... / Odpowiedz Link Zgłoś
sleepy_ ;O 24.01.10, 00:08 ej sorry , KOSZ . weszłam teraz jeszcze raz i nie ma już że ' died ' . nie wiem o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Re: johnny depp . wikipedia . nie żyje ? 24.01.10, 00:07 To raczej nie możliwe, może coś im się pomyliło... ;o Odpowiedz Link Zgłoś
verrley. Re: johnny depp . wikipedia . nie żyje ? 24.01.10, 00:07 nie rozumiem . weszłam na wikipedię o Johnny'm Depp'ie i nic takiego nie pisało . Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: johnny depp . wikipedia . nie żyje ? 24.01.10, 00:09 a czytałaś o tym, ze wikipedię edytują różni ludzie? właśnie czekał ktoś na ciebie żebyś zasiała tym `panikę` wśród fanów. moja kuzynka edytowala artykuł na wikipedii, tak dla żartów. i teraz w szkole nawet wisi, że panował Król Skużaw. XD dopisać podanie ludowe i co? i nie skasują. ale o śmierci Deppa zedytuje ktoś tam zaraz. Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: johnny depp . wikipedia . nie żyje ? 24.01.10, 00:10 i mówiłam, że ktoś skasuje? no. ktoś skasuj. Odpowiedz Link Zgłoś
sleepy_ Re: johnny depp . wikipedia . nie żyje ? 24.01.10, 00:10 no nie ma już właśnie . Odpowiedz Link Zgłoś
szopsia Re: johnny depp . wikipedia . nie żyje ? 24.01.10, 00:10 teraz otworzyłam na johnny depp po angielsku i nic takiego tam nie było. wierzę ci. może to jakaś pomyłka albo coś. Odpowiedz Link Zgłoś
sleepy_ Re: johnny depp . wikipedia . nie żyje ? 24.01.10, 00:12 jaja sobie ktoś robi ;/ no okej honey_ tak pytam dla pewności . zresztą wikipedia na ogół jest w miarę wiarygodnym źródłem Odpowiedz Link Zgłoś
marlene ... 24.01.10, 00:11 Nie, tylko nie on! Johnny to klasyka.... Nie, to niemożliwe żeby umarł od tak. Media wszystko nagłośniłyby, więc nie sądzę. Ktoś sobie zrobił obrzydliwy, mało śmieszny żart. Nie znoszę jak obłudni ludzie uśmiercają na siłę celebrytów. Wątpię czy to prawda. Johnny Deep jest na tyle rozpoznawalny, że cały świat huczałby o tym. Takie żarty z jego śmiercią są nie na miejscu. Ewentualnie to jakaś pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
sleepy_ marlene... 24.01.10, 00:14 nie , chyba nic się nie stało . weszłam drugi raz i już nic takiego nie ma ;/ chyba żart jednak ale ja też się przejęłam . Odpowiedz Link Zgłoś