natka41 25.01.10, 12:47 yhh, maam teraz ferie, ; / i jaak dla mnie too straszne nudy.!! jużż wytrzymać nie mogęę .!! znacie jakieś fajne , ciekawe seriale, może książki ( najlepiej coś z hoororów ) aby zabić ten wolny czas ?? PS : jeśli był taki wątek to i'm soory XD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonia321 Re: yhh, nuudy ... ;/ 25.01.10, 16:17 fajny film? komedia "wykiwać klawisza" Odpowiedz Link Zgłoś
koaal Re: (; 25.01.10, 16:20 + klik i robisz co chcesz . (; i śniadanie u Tiffaniego diabeł ubiera się u prady requiem dla snu. *: Odpowiedz Link Zgłoś
kotek6514 Re: (; 25.01.10, 16:24 jak ja wam zazdroszczę ja mam dopiero 1 lutego ;c zostało mi tylko udawanie chorego Odpowiedz Link Zgłoś
boring Re: yhh, nuudy ... ;/ 25.01.10, 16:22 ja też mam ferie, ale u mnie to co wieczór z kumplami gramy w karty a potem odsypiamy XD a co do filmów to na youtube jest fajny film "ucieczka w milczenie" zajebisty polecam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
marta. Re: yhh, nuudy ... ;/ 25.01.10, 16:33 ja jeszcze nie mam ferii, więc na razie nie mam takiego problemu ; dd ale możesz sobie obejrzeć np. 'zabójcze ciało', 'pamiętnik','dziewczyny z drużyny 1,2,3,4,5' albo może zacząć czytać jakąś fajną książkę np. 'Marina' <3 x ddd jeśli już oglądałaś te filmy to sory -.- Odpowiedz Link Zgłoś
other_ * 25.01.10, 17:12 a nie możesz gdzieś wyjść z przyjaciółmi ? ja byłam na lodowisku , pójde do kina i te pe . a jeśli mieszkasz na wsi , to nie martw się ja też , ale dojeżdżam ale tak na temat to polecam ci dwie części książki 'Ala Makota. Pamiętnik sfrustrowanej nastolatki.' Odpowiedz Link Zgłoś