lorente Re: Słyszeliście co Miley zrobiła swojemu psu ??! 27.01.10, 19:24 a to .. .. krowa! Biedny pies.. żal mi Miley.. Oj żal.. ; // Odpowiedz Link Zgłoś
wikmaj Zastanówcie się, zanim zaczniecie pisać ;/ 27.01.10, 19:25 A wy myślicie, że to wszystko prawda? Jak tak, to współczuję. Jakoś nie widziałam zdjęć "zamkniętego" psa! Wystarczy, że wzięła go na ręce i już takie wielkie HALLO! żeby nie bylo, nie jestem fanką, ale to co ludzie piszecie, jest po prostu żałosne! Odpowiedz Link Zgłoś
alice_cullen08 Re: Słyszeliście co Miley zrobiła swojemu psu ??! 27.01.10, 19:26 Straszne Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Słyszeliście co Miley zrobiła swojemu psu ??! 27.01.10, 19:33 omg -,- niektórzy wierzą we wszystko co napisza w necie. A skąd macie taką pewność, że to jest prawda? niecierpię cyrus, ale irytuje mnie wasze zachowanie. Może to prawda może nie, dziwne, że nie ma żadnych zdjęć skoro dziennikarze wszędzie za nią chodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
jb002 Re: Słyszeliście co Miley zrobiła swojemu psu ??! 27.01.10, 19:29 głupia miley jak mogła Odpowiedz Link Zgłoś
cypich Re: Słyszeliście co Miley zrobiła swojemu psu ??! 27.01.10, 19:29 Mega ściema. A poza tym ja tez z mamą zamykałysmy psa na chwile i uchylałysmy jej okno jak odpowiednia pogoda była. A jezeli naprawde go tam zamkneła to pewnie samochód był w cieniu i szyby pouchylane zeby był przepływ powietrza. Ten kto wierzy w kazdą głupote wypisywaną w gazetach, na jakies stronkach to jest starsznie głupi i powinien sie leczyć. A jak go zamkneła to dlaczego ma go na rekach ? Odpowiedz Link Zgłoś
agull Re: Słyszeliście co Miley zrobiła swojemu psu ??! 27.01.10, 19:32 W ramach protestu wszyscy powinniśmy się zakopać. Odpowiedz Link Zgłoś
xxsweetkimxx Re: Słyszeliście co Miley zrobiła swojemu psu ??! 27.01.10, 19:33 głupio zrobila,mogla przynajmniej otworzyc troche okno Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Słyszeliście co Miley zrobiła swojemu psu ??! 27.01.10, 19:45 U niektórych myślenie nie jest najmocniejszą stroną... Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: Słyszeliście co Miley zrobiła swojemu psu ??! 27.01.10, 19:55 Ooo jaki biedny ten piesek Nie wiem ona w ogóle mysli. Ja nigdy psa w samochodzie bym nie zostawiła, a zwłaszcza na kilka godzin Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Słyszeliście co Miley zrobiła swojemu psu ??! 27.01.10, 20:13 jeju, ona traci rozum. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
fabienne Re: Słyszeliście co Miley zrobiła swojemu psu ??! 27.01.10, 20:24 Następnym razem niech ją zamkną w budzie. Będzie się czuła tak samo jak ten pies. Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: Słyszeliście co Miley zrobiła swojemu psu ??! 27.01.10, 23:20 nie ma sumienia i tak jej nadal będę nie lubieć Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Słyszeliście co Miley zrobiła swojemu psu ??! 28.01.10, 09:28 niech pies też ją weźmie na zakupy. -,- może i męczy, ale i tak nic jej nie zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_cullen Re: Słyszeliście co Miley zrobiła swojemu psu ??! 28.01.10, 09:33 sadystka Odpowiedz Link Zgłoś
stefaa Re: Słyszeliście co Miley zrobiła swojemu psu ??! 28.01.10, 11:31 a jak by ją ktoś tak zamkną ?? była by taka mała i nic by nie mogła zrobić>? umierała by ze strachu tak samo jak on! i cierpiała! -- Biedny piesek! to jest dla mnie nienormalne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiskowa Re: Słyszeliście co Miley zrobiła swojemu psu ??! 28.01.10, 11:28 taa.. bo Ci uwierzę takiemu artykułowi Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 Re: Słyszeliście co Miley zrobiła swojemu psu ??! 28.01.10, 12:54 zwykła plotka xdd a dużo ludzi zamyka swoje psy w samochodzie ;ppp Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyhetstrong Re: Słyszeliście co Miley zrobiła swojemu psu ??! 30.01.10, 12:12 biedny psiak troche głupia jest P.S.ale piesek zajebisty jest Odpowiedz Link Zgłoś
natusia445 Re: Słyszeliście co Miley zrobiła swojemu psu ??! 30.01.10, 12:23 Jezu.Dużo gwiazd i nawet nie gwiazd bierze swoje zwierzaczki na zakupy i zostawia w samochodzie.Nie róbcie z tego takiej sensacji.A może to tylko plotka. Odpowiedz Link Zgłoś
yellow_celica Re: Słyszeliście co Miley zrobiła swojemu psu ??! 30.01.10, 12:31 wiedziałam, że jest nienormalna. kolejna rozwydrzona 'gwiazdka' kupująca zwierzę jako gadżet. Odpowiedz Link Zgłoś
razzo o.o 30.01.10, 12:30 oszczędzę sobie gorzkich słów. ;3 osiemnaście lat, idolka nastolatków - śmieszne. ;qq Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ pfff 30.01.10, 12:39 Psa nie moze do miasta wziąść?? Nie wiem czy wiecie ale to centrum handlowych nie wolną wprowadzać zwierząt, wolicie zeby był przywiązany do słupa;/??? pff... Odpowiedz Link Zgłoś
razzo morphine_ 30.01.10, 12:51 a może Ciebie zamkniemy na kilka godzin bez loo, picia, jedzenia ze świadomością, że twoja dajmy na to mama zastanawia się w tej chwili do jakiego sklepu teraz pójść. ;c proszę cię, zanim coś napiszesz zastanów się. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
dhampir_ Re: pfff 30.01.10, 13:20 morphine_ napisał(a): > Psa nie moze do miasta wziąść?? Nie wiem czy wiecie > ale to centrum handlowych nie wolną wprowadzać zwierząt, > wolicie zeby był przywiązany do słupa;/??? > pff... > To po jakiego grzyba wzięła go na zakupy ? Skoro i tak zamknęła go w samochodzie ?!! Czemu go w domu nie zostawiła ?!! On siedział wystraszony w samochodzie a ta pusta idiotka latała po sklepach ! Normalne ? Najpierw pomyśl potem pisz , a nie odwrotnie ! Gasz -.- Odpowiedz Link Zgłoś
smile23 Re: o.o 30.01.10, 12:40 Mam tej samej rasy psa chce mi się płakać jak patrze na niego jest...taki zmęczony i smutny.przcież to rasdosna rasa!! Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: o.o 30.01.10, 12:43 ona jest rozpieszczoną paniusią. nie dziwcie się, że nie ma serca. pewnie w tej chwili jak piesek się męczył, myślała o tym jaki kolor lakieru do paznokci kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
other_ * 30.01.10, 12:47 we współczesnych czasach , choć niechętnie to przyznaje zwierzęta kupywane przez sławne osoby , służą im wyłącznie jako ozdoba jak np. biżuteria . Jeśli Miley nie chciała go wziąć do centrum , to przecież mogła wgl go nie brać ; / Odpowiedz Link Zgłoś
demuss_ głupia gwiazdka!! 30.01.10, 13:28 tak to rozpieszczona głupia gwiazdka .!!! biedny psiaczek ; (( Odpowiedz Link Zgłoś
xnamex Re: Słyszeliście co Miley zrobiła swojemu psu ??! 30.01.10, 12:55 O ja nie mogę! Zwariowała czy co! Odpowiedz Link Zgłoś
eweluna97 Re: Słyszeliście co Miley zrobiła swojemu psu ??! 30.01.10, 13:01 pff. Odpowiedz Link Zgłoś
maajkii_jackson Re: Słyszeliście co Miley zrobiła swojemu psu ??! 30.01.10, 13:03 no niee! co za... jak tak można!? najchętniej to bym ją w tą jej mordę walnęła biedny piesek Odpowiedz Link Zgłoś
esme Re: Słyszeliście co Miley zrobiła swojemu psu ??! 30.01.10, 13:08 kupiła sobie psa żeby się popisać .. jaka to rodzina cytrusów jest super uwielbiają przecież czworonogi.. ciekawa jestem co stało się z ich poprzednimi psami.. dawno o nich nie było ... Odpowiedz Link Zgłoś
dhampir_ Re: Słyszeliście co Miley zrobiła swojemu psu ??! 30.01.10, 13:11 Ale jestem wkur****a ! Podstawowe pytanie : Po co ona brała tego biednego pieska na cholerne zakupy ?! Skoro i tak go zamknęła w samochodzie ?!! Jak można traktować w ten sposób zwierzęta ! ! Szczerze to szkoda , że jej się tam nie zrzygał i nie zesrał ! Może by zobaczyła jaka z niej pusta dziewucha ! Zwierzęta to nie zabawki na baterie , które kiedy nam się z nudzą można je wyłączyć ! Ja nie mam psa , ale mam królika i osobiście nigdy bym go nie zamknęła w samochodzie bo mi się nagle zachciało latać po centrum handlowym! Nigdy jej nie lubiłam , ale po tym co odwaliła nienawidzę jej ! Co za pusta idiotka ! P.S sorki za mojego wkur*a , ale po prostu nie wytrzymałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mima Re: Słyszeliście co Miley zrobiła swojemu psu ??! 30.01.10, 13:15 To okropne.Jak można cos takiego zrobić.Ona nie ma serca... Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Słyszeliście co Miley zrobiła swojemu psu ??! 30.01.10, 13:19 czytałam to wcześniej. ;dd. jest nieźle trzepnięta . Odpowiedz Link Zgłoś
adziorek NIE PRAWDA !!! 30.01.10, 13:51 www.youtube.com/watch?v=AYxFXFNk-90#movie_player <br /> Dlaczego wpisujesz tu takie głupoty jeżeli jest w tym zero prawdy ? Zanim coś napiszesz proponuje sprawdzenie wiarygodności tej plotki ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: NIE PRAWDA !!! 30.01.10, 14:14 na tym filmiku zachowuje się jak wielka gwiazda. ;c naprawdę, aż żal na nią patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś