bieberusia Re: Ulubiony kraj, oprucz Polski! 04.02.10, 13:19 j to do grecjii,le wrócic ,,bo byłm w tamte ltoo xd,, lee jk lubiee, to : Usa,Chinyy xd Odpowiedz Link Zgłoś
xizax95 Re: Ulubiony kraj, oprucz Polski! 04.02.10, 13:30 USA, chcialabymkiedys tam poleciec.. Odpowiedz Link Zgłoś
misia_147 Re: Ulubiony kraj, oprucz Polski! 04.02.10, 13:34 hmm.. chyba USA ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
honest_ Re: Ulubiony kraj, oprucz Polski! 04.02.10, 13:41 hmm, nowa kaledonia jest w nowej zelandii, ale należy do francji. lubię hiszpanię c: Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Ulubiony kraj, oprÓcz Polski :) 04.02.10, 13:42 powiem ogólnie, że Ameryka Północna ,a i jeszcze Chiny, bo tam wszystko jest dostępne (żart ) Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli MRAH! ; * 04.02.10, 13:44 Ja to jeżdżę co rok do Stanów Zjednoczonych, kocham jeee. < 33 Najlepsze kraje w których byłam to : Malta, Włochy, Francja, Anglia i Szwecja. ; p A pojechać bym chciała do Rosji. xd Odpowiedz Link Zgłoś
black_lady Re: Ulubiony kraj, oprucz Polski! 04.02.10, 13:47 Francja, Włochy, Holandia, Niemcy, Czechy, Brytania i Szwecja <; --- Nigdy do Norwegii ! Odpowiedz Link Zgłoś
nickjonasfan Re: Ulubiony kraj, oprucz Polski! 04.02.10, 15:05 Hiszpania , Portugalia , USA. : DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
moniaaa955 ;) 04.02.10, 15:23 Ja chciałabym zwiedzić cały świat ;p ale najbardziej to stany-chciałabym tam w przyszłości zamieszkać,dlatego tak pilnie uczę się angielskiego Dokładnie to Los Angeles. Poza tym to jeszcze Wielka Brytania , Włochy,Japonia,Australia ... Odpowiedz Link Zgłoś
domis . 03.03.10, 19:26 japonia. kocham ją! chciałabym tam zamieszkac, albo chociaż wyjechac na wakacje. + uk ;> Odpowiedz Link Zgłoś
niia11 Re: Ulubiony kraj, oprucz Polski! 04.02.10, 15:11 Australia . Włochy . Hiszpania . Grecja . wszędzie tam gdzie wielka plaża i lazurowe może. a najchętniej to na Wyspę Wielkanocna . Odpowiedz Link Zgłoś
pauluskaaa Re: Ulubiony kraj, oprucz Polski! 04.02.10, 17:20 Zdecydowanie Niemcy!;D I rzecz jasna Austria;D Odpowiedz Link Zgłoś
ika__94 Re: Ulubiony kraj, oprucz Polski! 04.02.10, 18:37 Hiszpania;] uwielbiam ten kraj, Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Ulubiony kraj, oprucz Polski! 05.02.10, 09:48 Anglia ^^ i Bułgaria^^ Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: Ulubiony kraj, oprucz Polski! 05.02.10, 10:00 oprócz. hiszpania i włochy ;.dd Odpowiedz Link Zgłoś
discophantom Re: Ulubiony kraj, oprucz Polski! 05.02.10, 10:15 w pierwszej kolejności - Węgry. gdyby nie język, mogłabym tam mieszkać. potem Wielka Brytania (wynika to z tego, że mam słabość do Brytyjczyków), Kanada i wszystkie kraje Skandynawii (doliczając Islandię). Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Ulubiony kraj, oprucz Polski! 05.02.10, 09:56 Chciałabym zobaczyć Amerykę zwłaszcza Los Angeles i Nowy Jork Też : Londyn Barcelona Paryż I chyba wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: Ulubiony kraj, oprucz Polski! 07.02.10, 11:21 blondzia napisał(a): > Chciałabym zobaczyć Amerykę zwłaszcza Los Angeles i Nowy Jork > Też : Londyn > Barcelona > Paryż > > I chyba wszystko Eej dziewczyno ile ty masz lat?? Po pierwsze Ameryka to kontynent a ci chyba chodziło o USA . A w pytaniu było ulubiony kraj a nie miasto !! Bo moim zdaniem Los Angeles, NY, Londyn, Barcelona i Paryż to miasta hahahha Weź zeszyt od geografii i poczytaj trochę Odpowiedz Link Zgłoś
mila123x Re: Ulubiony kraj, oprucz Polski! ;) 05.02.10, 10:00 Anglia, Francja i Egipt ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgirl Re: Ulubiony kraj, oprócz Polski! 05.02.10, 10:01 Hmm dużo tego - odwiedzić chciałabym np. Grecję, USA, Chiny i Japonię, a wrócić do Chorwacji, Anglii, Francji i Belgii. Odpowiedz Link Zgłoś
anusiakxdxd Re: Ulubiony kraj, oprucz Polski! 05.02.10, 10:02 hiszpanie znowu niemcy i meksyk Odpowiedz Link Zgłoś
beauty12 Re: Ulubiony kraj, oprucz Polski! 05.02.10, 15:20 Ja chciałabym pojechać jeszcze raz do Austrii. A pojechać do Paryża, Hiszpanii, Włoch, Kanady Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Ulubiony kraj, oprucz Polski! 06.02.10, 20:26 Gruzja i Rosja C: uwielbiam język, kulturę i historię, mam wielkie plany pojechać w tamte rejony na dłuższy czas Odpowiedz Link Zgłoś
deadlyweaponsxo ulubione kraje. 06.02.10, 20:29 AUSTRALIA, WIELKA BRYTANIA, USA. XD . Odpowiedz Link Zgłoś
unease_ Re: Ulubiony kraj, oprucz Polski! 06.02.10, 20:31 Stany Zjednoczone , Australia , Włochy Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliee. ahh < 33 06.02.10, 20:32 jechać : australia , mdagaskar. wrócić. : chorwacja , egipt ; *** < 333 Odpowiedz Link Zgłoś
natka41 Re: Ulubiony kraj, oprucz Polski! 06.02.10, 20:33 a taak to wyjechać to do Wielkiej Brytani XD { do Rooba ;P } Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: :) 06.02.10, 20:41 USA - m.i. Los Angeles , New York , Chicago , Miami , San Francisco , Dallas , Boston i oczywiście Vegas . I wielle innych ! US Najbardziej ale pozatym to; - Japonia - Chiny - Australia - Kanada - Włochy - Francja - Hiszpania - Meksyk - Brazylia - Indie - Uk . I to by chyba było na tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
raspberrytears Re: :) 06.02.10, 20:43 hmmm... Sobie już trzy razy w życiu pozwiedzałam Bułgarię, więc ona Bułgaria. Ten klimat, ta sałatka szopska, kochane morze czarne i to, że jest ciepło. By jeszcze tu znalazła się Chorwacja. Czechy. Jeszcze takie inne kraje, nieukochane, ale bardzo wg mnie interesujące Niemcy, Rumunia, Turcja, Tunezja. Węgry, może nie aż tak kochane, ale jednak. No, a z tych które chciałabym zobaczyć to Hiszpania (ach te film) nie długo się marzenie spełni, Portugalia, Włochy i Francja, Grecja. No i Meksyk. Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa_21 / 06.02.10, 20:36 Hiszpania, Francja Włochy i USA Chciałabym wrócić do Hiszpanii i Francji . Najbardziej mnie kręci Hiszpania... ehh. inny świat , kiedys tam zamieszkam xdd Odpowiedz Link Zgłoś