alice94_ 01.02.10, 16:20 Olimpinada w Vancouver Będziecie oglądać??? Jeśli tak, to komu kibicujecie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: ZIO Vancouver 01.02.10, 16:32 Oczywiście! To najważniejsze wydarzenie tej zimy! I, wiadomo, kibicuję wszystkim polskim zawodnikom, chociaż najbardziej liczę na Małysza. Odpowiedz Link Zgłoś
glam_lady Re: ZIO Vancouver 14.02.10, 19:31 Oczywiście Adamowi Małyszowi i reprezentacji Austrii. Uwielbiam skoki narciarskie Odpowiedz Link Zgłoś
secrets Re: ZIO Vancouver 15.02.10, 14:51 będę oglądać. kibicuje oczywiście polakom. :33 Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: ZIO Vancouver 01.02.10, 16:45 Tez kibicuję Małyszowi To mój obywatelski obowiązek xD A tak poza polakami to będę trzymać kciuki za team Finlandia i team Austria w skokach Odpowiedz Link Zgłoś
skasia Re: ZIO Vancouver 01.02.10, 16:52 oglądam na bank.na Małysza nie liczę tak jak na Justynę.może jakieś złoto będzie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: ZIO Vancouver 01.02.10, 17:03 noo jasnee . ;dd bedzie Adaaaaś leeeeeeeeeeeeeeeć ! haha ;d liczę na Adama . i na Justyne . Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: ZIO Vancouver 01.02.10, 17:29 naszym kibicujee . Adasiowi , Kamilowi , Krzysiowi , Łukaszowi , i Sefanoowi x d Justyniee i wszystkimm Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: ZIO Vancouver 01.02.10, 17:30 haha ;dd Austria team i takk wygraa i bardzoo dobrze , chocaiaż nie . tam powinni być nasi , a że szans nie mają to Gregor i ekipaa rządzii ;* Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: ZIO Vancouver 01.02.10, 19:05 ja nie cierpię skoków narciarskich Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: ZIO Vancouver 02.02.10, 11:43 Szkoda, że w naszej ekipie nie ma Bachledy....x On by na pewno zdobył złoty medal xD A tak na serioo to liczę na złoto Małysza i brąz Kamila no i oczywiście na 2 medale mojego Gregusia Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: ZIO Vancouver 02.02.10, 14:00 kibicuje małyszowi, zreszta jak zwykle . ;x ale też po cichu team z austri, bo oni są zaje.biści . (( ; Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: ZIO Vancouver 17.02.10, 15:42 alice94_ napisał(a): > Szkoda, że w naszej ekipie nie ma Bachledy....x > On by na pewno zdobył złoty medal xD > > A tak na serioo > to liczę na złoto Małysza i brąz Kamila > > no i oczywiście na 2 medale mojego Gregusia I tak Bachleda juz lepszy od matei !xD Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: ZIO Vancouver 02.02.10, 14:05 zimowa olimpiada mnie nie interesuje. c; Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: ZIO Vancouver 03.02.10, 23:07 moja kuzynka chodzi z flagą Austrii i ma napisane ; " Adaś leeeeeeeeeć . Greguuuuś zleeeeć ! . Adam dzis pokazał , ze jest mocnyy . ! Austria i tak ma medal . Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: ZIO Vancouver 03.02.10, 23:11 Z Zimowych Igrzysk Olimpijskich jedynie interesuje mnie curling. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 jasne, że oglądam c(: 12.02.10, 19:22 przez skoki nie idę na studniówkę [po części przez skoki], bo kolega z trzeciej nie miał partnerki. Odpowiedz Link Zgłoś
heartly88 Re: ZIO Vancouver 12.02.10, 20:24 Oczywiscie będę oglądała igrzyska. Kibicuję mocno utalentowanej Justynie Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
glam_lady Re: ZIO Vancouver 14.02.10, 19:52 Z tego co tu czytam widzę, że sporo z was ( z resztą tak jak ja ) kibicuje team Austria (skoki narciarskie) Konkretnie chodzi mi o Gregora Schlierenzauera Co o nim myślicie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: ZIO Vancouver 14.02.10, 20:04 Najlepszy najcudniejszy najładniejszy skoczek na świecie <3 Fanki Gregora łączcie się xD Odpowiedz Link Zgłoś
glam_lady Re: ZIO Vancouver 15.02.10, 17:42 Jaki entuzjazm xD Greguś jest świetny i śliczny Fanki GREGUŚA łączcie się !!! Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: ZIO Vancouver 14.02.10, 20:10 on kocha MNIE xD Co prawda jescze nigdy z nim nie gadałam, ale założe się że wybrałby mnie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: ZIO Vancouver 14.02.10, 20:13 Greguuś - bla bla bla xd . to moj kuzyn , haha xdd moja mam mówi duma rodziny ! haha xd , alee żart ! wczoraj brąz miał mieć Ahonen , więęc powiedziałam , zee jest debileem .. . i byłoo ciekawiee . ogolnie musze Was zmartwić , bo Greguś robi podchody na taką laskee . haha xd Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: ZIO Vancouver 14.02.10, 20:24 Nie żartuj.....x Z tego co słyszałam z miesiąc temu ogłosił casting na swoją dziewczynę słyszeliście coś może o nim ?? Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: ZIO Vancouver 14.02.10, 20:35 Hahaha alice nie sluchaj sunmile bo ona jest dziwna ;p a poza tym to wybralby MNIE Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: ZIO Vancouver 14.02.10, 20:27 to gazetyy , nie on. zresztą Kofi miał z Morgim cos wspólnegoo z tą cała sprawą . Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: ZIO Vancouver 14.02.10, 20:42 yhyym jestem ciekawa jak mozesz udowodnic ze jest twoim kuzynem po 2 jestes teraz w Vancouver jak mowilas ? Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: ZIO Vancouver 14.02.10, 20:44 ee . tak jestem w Vancouver . obecnie . nie musisz wierzyć . wilee osób nie wierzy . i spoko . Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: ZIO Vancouver 14.02.10, 20:49 Jak bys byla to watpie zebys cale dnie spedzala przy kompie, ale z reszta niewazne ;P Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: ZIO Vancouver 14.02.10, 20:49 A z polskimi skoczkami tez sie znasz ?;p Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: ZIO Vancouver 15.02.10, 14:48 jak mi się nudzii to sidzee , wieczereem wychodzimy , bo tu jest takie cos jak różnica czasu , więcc jak u was noc , tutaj dzień . Obecniee tutaj jest bardzoo wcześnie , ale spać nie moge . Polskich skoczków ? nie znam , kiedys tylko gadałam z niektorymi . Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: ZIO Vancouver 15.02.10, 15:44 Ja znam osobiście tylko Maciusia Kaa ;dd ^^ Pare lat temu spotkałam go w Zako przy skoczni... ;] On akurat miał trening, ale na szczęście znalazł trochę czasu na danie autografu ;D Zamieniliśmy ze sobą dwa zdania i tylee.... Może w tym roku jak mi się uda pojechać na lgp do Zako dostanę trochę więcej autografów ;P Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: ZIO Vancouver 16.02.10, 18:37 Ja znam kilku polskich przypadkiem ich podeptalam i byla siara (w Wisle na otwarciu skoczni) xD Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: ZIO Vancouver 17.02.10, 11:47 hahahaa ^^ To z pewnością cię zapamiętali Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: ZIO Vancouver 17.02.10, 15:40 hahah i jeszcze sie smialam z ich czerwonych kurteczek xD no ale myslalam ze to ci kolesie ktorzy wystepowali... Moj debilizm jest wielki xD Odpowiedz Link Zgłoś
stop_the_world Re: ZIO Vancouver 15.02.10, 14:50 wszystkim , ! i oglądam , : D - a kibicuje Małyszowi , Kowalczyk i Sikorze. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
tarja_jean Re: ZIO Vancouver 15.02.10, 15:07 Ja kibicuje rzecz jasna Schlierenzauerowi i reszcie Austrii Teamu, która startuje. No i jeszcze Masce z Finlandii. Odpowiedz Link Zgłoś