tam.ta 01.02.10, 23:36 Jak wrażenia po Ciacho? Dla mnie świetny film, aż płakałam ze śmiechu. ;D A wsze wrażenia? Może uważacie inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucuch. Re: Ciacho- wrażenia. 03.02.10, 09:51 Nie oglądałam, ale z tego co czytałam to niezła kupa śmiechu. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: Ciacho- wrażenia. 03.02.10, 10:44 hhaahhaha , doobry był . ja ryczalam normalnie ze smiechu . dialogi były zaje.biste . Odpowiedz Link Zgłoś
eweluna97 Re: Ciacho- wrażenia. 03.02.10, 10:48 nie oglądałam . ; d ale może się wybiorę . Odpowiedz Link Zgłoś
decode_me Re: Ciacho- wrażenia. 05.02.10, 17:02 Nie w moim typie. Umówiłam się z koleżankami do kina, a one koniecznie chciały to zobaczyć, więc poszłam. Chociaż była jedna rzecz(a właściwie postać), która mnie śmieszyła-Karolek! Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 będę oryginalna :D 05.02.10, 21:33 zmarnowałam tyle forsy, którą mogłabym wydać na 'wszystko co kocham' albo na 'dom zły' : [ tragiczne, beznadziejne, ohydne, fuj, ble, rzygi, nuda, durne jak nieszczęście, kretyńskie, okropne, głupie, masakryczne i inne synonimy : * Odpowiedz Link Zgłoś