nensi_ Re: WdŻwR...! 04.02.10, 08:20 mam to od 2 laat . podpakach i wgl . takie nudy . ; p Odpowiedz Link Zgłoś
fidzia97 Re: WdŻwR...! 04.02.10, 08:26 Ja mam dzisiaj wdż same nudy .... bd gadać o okresie ,życiu itd. my raz gadaliśmy o ciązy jak to wszystko przebiega ... O bosh ja nie chce zaś mieć wdż ,bo ja umieram z nódów ;D Potem bd mieć napewno osobno chłopcy i dziewczyny więc się nie stresuj Odpowiedz Link Zgłoś
anusiakxdxd Re: WdŻwR...! 04.02.10, 09:17 o pierdołach dojrzewanie miłość seks rodzina antykoncepcja orientacje seksualne dni płodne itp. nudy Odpowiedz Link Zgłoś
elliot ... 04.02.10, 11:52 po pierwsze do WDŻ, a po drugie to się nie stresuj bo gadacie tam o dorastaniu, o tym jak zmienia się twoje ciało itd. O ile się nie mylę najpierw są zajęcia całej klasy, potem chłopcy,a później dziewczyny (lub na odwrót),żeby nie wstydzić się rozmawiać o dziewczęcych problemach przy chłopcach. no to chyba tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
vescer Re: WdŻwR...! 04.02.10, 12:49 nie masz się czego bać , ja mam od 3 lat ten przedmiot i luuz . Przez pierwsze kilka lekcji będziecie przychodziły razem z chłopakami na te zajęcia . Będą jakieś tematy o narkotykach , rodzinie , ble ble ble ... potem będziecie chodziły co dwa tyg. , tak samo jak chłopaki , którzy będą mieli osobne zajęcia , a tematy będą takie jak np. seks , miłość , przyjaźń ... Odpowiedz Link Zgłoś
nkate_16 Re: WdŻwR...! 04.02.10, 14:39 u nas rozmawialismy o rodzinie, przyjazni no i dojrzewanie u chlopakow i dziewczyn, o narkotykach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli . 04.02.10, 14:42 Miesiączka, ogólnie dojrzewanie. Nic stresującego, spokojnie. :q Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: WdŻwR...! 04.02.10, 17:34 teoretycznie te zajęcia są bardzo potrzebne, zwłaszcza w naszym zacofanym kraju, ale w praktyce najczęściej wygląda to tak, że przychodzi grupka zażenowanej młodzieży, nikt nie słucha, nauczyciel nudno o wszystkim wykłada, albo puszcza film, dzwoni dzwonek i po imprezie... Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: WdŻwR...! 04.02.10, 17:41 Normalne zajęcia, ja je bardzo lubię Gada się o rodzinie, jak rozwiązywać problemy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
anusxdd Re: WdŻwR...! 04.02.10, 17:47 czym ty sie przejmujesz kobito.?! to jest booskie ;d najlepsza lekcja ^^ `tam sie gada o dojzewaniu itd ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1512 Re: WdŻwR...! 04.02.10, 17:51 Tam mówi się o wszytskim rodzina itp. Ale to nic strasznego ) Odpowiedz Link Zgłoś
lauren__ Re: WdŻwR...! 05.02.10, 19:42 Wierz mi, to jest naprawdę fajny przedmiot. Rozmawiasz tam o dojrzewaniu, klasycznych problemach nastolatków itp. Możesz pytać o co chcesz, jeśli masz problem. Zero krępacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ta_anka Re: WdŻwR...! 05.02.10, 19:44 yyy. o wychowaniu, rodzinie, koleżankach, kolegach, narkotykach, papierosów i wogóle nałogów, o sprawach dziewczecych i chłopięcych, o seksie. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: WdŻwR...! 05.02.10, 19:46 o wszystkim. dojrzewanie i parę tematów, jakie masz/będziesz miała na wosie. Odpowiedz Link Zgłoś
pauluskaaa Re: WdŻwR...! 05.02.10, 19:48 Pewnie będziecie mieli zajęcia podzielone na grupy;chłopców i dziewczęta. Ale nie ma się czego bać. Rozmowa o normalnych sprawach,dojrzewanie fizyczne i psychiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
zue Re: WdŻwR...! 05.02.10, 19:50 nie wiele (przynajmniej w mojej szkole) mówili nam ze jesteśmy dziewczynkami i o tym że dojrzewamy (miesiączki, podpaski itp, itd)<br /> ja wszystko wiedziałam na ten temat więc się mocno nudziłam na tych lekcjach Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: WdŻwR...! 05.02.10, 21:05 o seksie, dojrzewaniu, życiu, stosunkach z ludźmi, rodzinie, chłopakach, dziewczynach. Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: WdŻwR...! 05.02.10, 21:46 Tak jak sama nazwa Ci mówi - Wychowanie do życia w rodzinie . Nie ma się czego stresować , lekcja jak lekcja . Odpowiedz Link Zgłoś
sheisemily Re: WdŻwR...! 05.02.10, 21:51 strasznie glupie te lekcje...do tego obowiazkowe Odpowiedz Link Zgłoś