Dodaj do ulubionych

Koncerty w Polsce.

• miqusia Koncerty w Polsce. 04.02.10, 21:47
      Ja mam, bidulki, gorzej niż Wy. Koncerty są takich gwiazd w Polsce, że ojezu.
      Pisk i wrzask ;3
      Ale to za młoda, to za drogo, to nie ma z kim jechać, to nie dla ciebie...
      • camilla_bieber Re: Koncerty w Polsce. 05.02.10, 06:41
        Przecież jest pełno koncertów na które bym pojechała...
    • billfans1992 Koncerty w Polsce. 05.02.10, 11:18
      14 Marca, Atral Arena, Łódź Tokio Hotel <33 zapraszam na mojego bloga bloga:
      the-best-stars-in-the-world.blog.onet.pl/ smirksmirksmirkkisskisskisskisskiss
    • w_paski Re: Koncerty w Polsce. 05.02.10, 13:34
      ohc tak polska jest zua zacofana poprostu bee będziemy tylko nażekać bo jest zua!!

żal mi was dzieci ,,zacofana" pff tak to se do własnej .; matki mów
    • timestealer Re: Koncerty w Polsce. 05.02.10, 14:58
      Może i Polska była zacofana, ale teraz się to zdecydowanie zmienia. wcale nie trzeba
      wyjeżdżać za granicę, swój ulubiony zespół można zobaczyć chociażby w Krakowie (;>wink
      czy w innym dużym mieście. i to wbrew pozorom bardzo wartościowe. wiadomo, że
      daleko nam jeszcze do chociażby Niemiec, ale już niedługo...
    • violet_ Re: Koncerty w Polsce. 05.02.10, 16:12
      tak mnie korci, żeby pojechać do jugosławii czy azarbejdżanu, i zapytać się miejscowych,
      czy rozpaczają, bo do nich żadne gwiazdy nie przyjeżdżają. wielki problem! miley cyrus,
      demi lovato czy justin bieber to nie gwiazdy, chwała, że ich tu nie będzie.

za to będzie metallica, florence and the machine, ac/dc, white lies, billy talent, a ja na nic nie
      idę, i tu Cię zaskoczę, żyję.
    • alice087 O_O zacofany?? 05.02.10, 16:21
      nie!
      nie jest zacofany!

Bo albo nas nie lubią, albo uważają nasz kraj za biedny, brzydki... itp. Tak
      przynajmniej myślą o Polsce cudzoziemcy -_-
    • kamila_1355 Re: Koncerty w Polsce. 05.02.10, 16:24
      jesteśmy 100 lat za murzynami i tego nie zmienisz...
    • kamila_1355 Re: Koncerty w Polsce. 05.02.10, 16:24
      • kamila_1355 Re: Koncerty w Polsce. 05.02.10, 16:25
        Polska=1oo lat za murzynami. ;p
    • anotherdrama Re: Koncerty w Polsce. 05.02.10, 16:26
      Świat się nie wali . Nie tylko do nas gwiazdy nie mają ochoty przyjeżdżać .
    • xxmuffinekxx Re: Koncerty w Polsce. 05.02.10, 16:26
      Dokładnie, jest strasznie zacofany ... czasami chciałabym mieszkać w innym kraju
      z tego powodu..
    • samawkinie Re: Koncerty w Polsce. 05.02.10, 16:32
      taa. ;/
      w ogóle byłam pod wrażeniem, kiedy Madonna zaszczyciła nas swoją obecnością. ;//
      a Britney Spears nawet nie doleciała. ;d
    • miley12866 Re: Koncerty w Polsce. 05.02.10, 16:34
      ja się tam nigdzie nie wybieram bo wszystkie koncerty jakie są, są bardzo daleko a w
      zakichanej hajnówce nic nie ma tylko w zeszłym roku był feel ale i tak kaszana
      • lilii_95 Re: Koncerty w Polsce. 05.02.10, 18:48
        nie, wcale tak nie uważam, bo w Polsce jest dużo genialnych zespołów.

niestety, życie me zostało w połowie zmarnowane, więc stosunkowo od niedawna
        zdałam sobie z tego sprawę.

Niedawno Psychocukier koncertował w Łodzi ale niestety, przepadło (choroba).
        I nadal mam nadzieję że The Horrors się pojawi.
    • audreey Re: Koncerty w Polsce. 05.02.10, 19:37
      nie jestem sfrustrowana, bo nie uważam, że do wszyscy omijają szerokim łukiem.
      wręcz przeciwnie, w ubiegłym roku było u nas tyle zespołów, o którym koncercie
      aktualnie marzę, że głowa mała.
      poza tym: to nie zależy od kraju. nie zależy od tego, że nasze państwo to
      polska. tego nie organizuje rząd czy coś, rany. wszystko zależy od organizatorów
      - czy zaproponują, gdzie/kiedy ściągną wykonawcę, ile zapłacą. zależy również od
      tego czy zespół zgodzi się przyjechać.
      a taki bieber przykładowo - b ł a g a m was. naprawdę nie sądzę, by miał w
      polsce kilka tysięcy fanów (fanek), a nawet jeśli - czy wszystkie
      dwunasto/trzynastolatki mogłyby pojechać na jego występ, do miejscowości
      oddalonej - najczęściej - o wiele kilometrów? to się nawet nie opłaca.
      • audreey Re: Koncerty w Polsce. 05.02.10, 19:38
        *że polskę wszyscy omijają szerokim łukiem,
        matko, przepraszam, nie patrzę co piszę. ;q
        • stokroteczka11 Re: Koncerty w Polsce. 05.02.10, 19:52
          zgadzam się w 100% z jane_.

jak widzisz, Editors byli w Polsce bodajże 3 razy, do tego nagrali w Krk
          teledysk...
          ad/cd będą...
          i metallica...

weź się puknij w główkę..
          np. ja uwielbiam Paramore i Muse, chcę żeby przyjechali, i nie przyjeżdżają, i
          no jeszcze żyję... I tak bym pewnie nie poszła, bo mnie na to nie stać za
          bardzo. >,<
      • camilla_bieber Re: Koncerty w Polsce. 07.02.10, 07:42
        audreey napisał(a):

> a taki bieber przykładowo - b ł a g a m was. naprawdę nie sądzę, by miał w
        > polsce kilka tysięcy fanów (fanek), a nawet jeśli - czy wszystkie
        > dwunasto/trzynastolatki mogłyby pojechać na jego występ, do miejscowości
        > oddalonej - najczęściej - o wiele kilometrów? to się nawet nie opłaca.
        Ha ha. WIdocznie JA jestem wyjątkiem bo moge jechać do Berlina czy gdzieś tam
        do Niemiec...Szkoda tylko że jak bedzie wiosna i lato a nie zima =/ No ale i tak
        załape sie na koncert Justina.
    • pauluskaaa Re: Koncerty w Polsce. 05.02.10, 19:40
      Właściwie to teraz nie narzekam,bo w marcu będzie koncert jednego z moich
      ulubionych zespołów.
      Gorzej z resztą;/
      Faktem jest,że w Polsce jest zdecydowanie za mało koncertów na prawdę dobrych
      gwiazd;/
    • tokio_hotel_483 :D:D:D:D Ależ teraz nie:D:D:D 05.02.10, 19:40
      TH przyjeżdza <3
      i jestem hepi x333
      ale i tak sądze że mało osób tu koncertuje ;3
      • wroclove Re: :D:D:D:D Ależ teraz nie:D:D:D 05.02.10, 19:53
        Jak bardzo chcecie koncertu to podpisywac to:
        www.petycje.pl/petycjePodpisyLista.php?petycjeid=4853&podpis_rodzaj=1
    • kasix_14 Re: Koncerty w Polsce. 05.02.10, 19:45
      hmm tak, raczej tak
    • bouche2 bez przesady 05.02.10, 19:45
      chyba mówisz tu o jonas brothers i miley cyrus.

ja widziałam dwa moje ukochane zespoły: radiohead, the killers i łooooo dużo
      więcej na zeszłorocznym coke'u. oba koncerty w 2009.
      rozejrzyj sie trochę, cały czas się coś dzieje.

• lucky109 Re: Koncerty w Polsce. 05.02.10, 19:51
      Zgadzam się w stu procentach! Taka Madonna, na pewno nie przyjechała do Polski
      dla fanów, tylko dla kasy! Britney się wycofała, Justin Bieber ma przyjechać,
      ale pewnie i tak nie przyjedzie! Wiem, że kiedyś w Polsce było Kelly Family, ale
      tak to nic! Never!
    • monikajb Re: Koncerty w Polsce. 05.02.10, 20:26
      zgadzam się.
      większość ludzi nawet nie wie gdzie jest polska, i to nie dlatego że się nie
      wiem, nie uczyli w szkole czy coś... ogólnie nic nie wiedzą o naszym kraju uncertain
    • magnaw18 Re: Koncerty w Polsce. 07.02.10, 02:06
      tak. na wakacjach miałam iść na koncert Britney Spears siedziałam tydzień w
      Warszawie i odwołali crying
    • spad_ Re: Koncerty w Polsce. 07.02.10, 03:10
      Amerykanskie zespoly wola zrobic koncert dla 10 tys osob w jednym stanie niz dla 1 tysiaca w calej polsce.
      • limka Re: Koncerty w Polsce. 07.02.10, 07:30
        Ja byłam na moim wymarzonym koncercie - Avril Lavigne. A teraz bym chciała, żeby The Veronicas lub Ashley Tisdale przyjechały do Polski.
    • elizzek Re: Koncerty w Polsce. 07.02.10, 09:09
      littlebitjoe napisał(a):

> No właśnie, założyłam ten wątek bo chciałabym wiedzieć czy wy, też jesteście
      > sfrustrowane tym, że w naszym kraju nie można wybrać się na koncert swojego
      > ukochanego zespołu itd. i, że jedynym wyjściem jest mieszkanie za granicą lub
      > dość kosztowny wyjazd za granicę?
      >
      > Bo we wszystkich cywilizowanych krajach można iść na wymarzony koncert, ale
      > niestety nie w zacofanej Polsce. Też uważacie, że nasz kraj jest pod tym
      > względem 'zacofany' uncertain ?

masz dokładną rację. dlaczego polskie gwiazdy są znane tylko w Polsce, ciągle
      się nad tym zastanawiam.
      • alisou Re: Koncerty w Polsce. 07.02.10, 09:40
        Dokładnie. Jestem ciekawa czy większość gwiazd wie chociaż, gdzie leży Polska... Chociaż
        może wiedzą, bo się w szkole uczyli, bo jednak historię to nasz kraj ma całkiem bogatą. W
        każdym razie, owszem nasz kraj jest totalnie zacofany. Wątpię, żeby kiedykolwiek przyjechała
        do nas Ashley Tisdale, czy ktoś inny kogo lubię. (;
        • sileny. Re: Koncerty w Polsce. 07.02.10, 13:41
          mimo tego, że nie ma tutaj koncertów naszych ulubionych gwiazd nie możemy
          powiedziec, że nikt do nas nie przyjeżdza! Tokio Hotel, US5, Madonna, Nelly Furtado, Anahi
          i wiele innych... to wszystko zależy tutaj też od pieniędzy rządu i w ogóle... taki koncert to
          też wydatek. czytałam ostatnio, że państwo w tamtym roku wydało kilkaset tysięcy na
          koncerty, także my fani tutaj nie zdziałamy zbyt wiele...
    • paulina77 Re: Koncerty w Polsce. 07.02.10, 13:52
      sciana tak właśnie jest w polsce bo inne kraje mają fajne gwiazdy ... nie mówię ,że u nas
      nie ma fajnych gwiazd ,ale tam jest dużo fajniej .... sad
    • vaniney Re: Koncerty w Polsce. 07.02.10, 14:15
      nie,ja wcale nie jestem sfrustrowana.tak się mówi,że u nas nic nie ma itp,ale gdyby już
      przyjechali to też nie wiadomo czy byś się wybrała.bo to za daleko,za duży
      wydatek,mama nie chce cie puścić i sto innych powodów dla których przesiedziałabyś to
      jakże wielkie wydarzenie w domu.a może zdradzisz jakie to zespoły chciałabyś u nas
      zobaczyć?jeżeli miley cyrus i całą resztę bandy disneya to ja dziękuje.w życiu bym się nie
      wybrała,nie zmarnowałabym na nich nawet pięciu dych.a wyobrażasz sobie jak wielkiej
      sumy te pseudo gwiazdki by zażądały?ja wole sobie nawet nie wyobrażać.nie wiem,dla
      mnie to naprawde nie jest problem,może dlatego,że nawet nie przepadam za
      zagranicznymi zespołami.no ale..życzę ci w przyszłości pięknej chaty za granicą,dużo kasy
      i ciągłego biegania na koncerty lady gagi czy kogo tam sobie zażyczysz.big_grin

ps.a nasz kraj jest zacofany pod wieloma względami.i nic na to nie poradzisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka