dusiakowaa 05.02.10, 21:04 ejj. Znacie Buckethead'a? Jest gitarzystą, ale nie tylko. xd Z reguły występuje z maską na twarzy i kubełkiem na głowie. Jestem ciekawa co o nim sądzicie? ;> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caffeine Re: Buckethead. 15.02.10, 10:42 no cóż, wygląda na to, że nie znają. generalnie nie zgłębiałam się nigdy w jego twórczość - tego pana kojarzę tylko z koncertów z guns n' roses. ale slasha i jego cudownej gry nikt nie zastąpi, nieprawdaż ? zresztą, to, co teraz wyprawia pan rose jest niedopuzsczalne. nawet nie wiem, kto jest obecnie wchodzi w skład gnr. następnym razem załóż wątek o fryzurze justina biebera tudzież twórczości genialnej artystki miley cyrus/ demi lovato/ selenki. zobaczysz, od razu pojawi się setka odpowiedzi. life is brutal. Odpowiedz Link Zgłoś
alice_cullen08 Re: Buckethead. 15.02.10, 10:46 Ciekawa osobowość, ale jeszcze o nim nie słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: Buckethead. 15.02.10, 12:16 No bywa... x.x Oczywiście że Slasha, i jego locków (<33) nic nie pobije, ponieważ to moja miłość i wgl. uwielbiam jego grę, ale twierdzę, że Buckethead to również ciekawa osobowość ;D A w sumie to obecni Gunsi, to... ehh... no nie chcę się wypowiadać ;< Odpowiedz Link Zgłoś
caffeine Re: Buckethead. 15.02.10, 19:56 no właśnie. obecni gunsi... no cóż. nie wiem czy warto to w ogóle komentować dla dobra ogólnego. a bucketheada muszę kiedyś bardziej wysłuchać - może akurat ? postać ciekawa, z tym zgadzam się w całości. Odpowiedz Link Zgłoś
kasja4 Re: Buckethead. 15.02.10, 19:45 Słyszałam kilka utworów, interesujące były aczkolwiek bardziej w jego twórczość się nie zagłębiałam. PS. Kubełek na głowie rządzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: Buckethead. 15.02.10, 19:51 to tylko moje zdanie także nie wściekajcie się Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Buckethead. wariat czy geniusz? 15.02.10, 20:14 ba, oczywiście że go znam. jest genialny. tak uważam mimo że cóż... nie jestem do końca pewna co mu daje noszenie maski i kubełka na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasja4 Re: Buckethead. wariat czy geniusz? 15.02.10, 20:16 Myślę że to dlatego że chce się wyróżnić. Musisz przyznać, że sam ten kubełek sprawia że chce się bardziej poznać tego człowieka i jego muzykę Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Buckethead. 17.02.10, 13:31 kojarzę. czy te kubełki i maska na twarzy, to jakaś ukryta aluzja? c: Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Buckethead. 17.02.10, 13:24 znam. tylko nadal się zastanawiam, co znaczy jego maska i kubełek na głowie. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Re: Buckethead. 17.02.10, 17:33 Jak można go nie znać? Gra cudownie .. Chociaż wolę w Guns N' Roses Slasha niż jego : 3 Odpowiedz Link Zgłoś