pinky33 07.02.10, 14:38 Znalazłam na youtube filmik www.youtube.com/watch?v=p8mbWYfjpbA Czy to możliwe ze powstanie titanic 2?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dream Re: Titanic 2?? 07.02.10, 14:40 Nie. -.- Titanic to już zakończona historia. Nie ma możliwości kontynuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Titanic 2?? 07.02.10, 14:44 Ciekawe o czym ? O tym , jak Jack jest w niebie ? :d Odpowiedz Link Zgłoś
winia Re: Titanic 2?? 07.02.10, 14:44 Też to kiedyś widziałam. Ale raczej nie będzie Titanica 2 aktorzy też nie wyglądają tak jak wtedy kiedy nagrywali Titanica. Moim zdaniem jest to zakończona historie i mam nadzieje że nie zrobią Titanica 2 Odpowiedz Link Zgłoś
pannnajonas Re: Titanic 2?? 07.02.10, 17:27 Przez trzy lata taki koleś to tworzył, sklejał fragmenty filmów, to jest taka a'la "zapowiedź" NIE BĘDZIE TITANIC'a 2 :p Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: Titanic 2?? 07.02.10, 14:48 ja słyszałam że ma powstać titanic2.... Ale nie mam pojęcia co w nim będzie.... Przecież titanic to już skończona historia.... Odpowiedz Link Zgłoś
luskaa Re: Titanic 2?? 07.02.10, 17:55 To jest posklejane z różnych filmów Leonarda DiCaprio. Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Titanic 2?? 07.02.10, 14:53 Niee , nie sądzę nie powstanie druga część Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Titanic 2?? 07.02.10, 14:56 czytać nie umiesz ? ta dziewczyna co to dodała napisała , że to wynik pracy jakiegoś fana a nie zapowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
andzelunia7 Re: Titanic 2?? 07.02.10, 17:49 ciekawe o czym?? przeciesz cała katastrofa mieścisię w 1 Odpowiedz Link Zgłoś
rossu Re: Titanic 2?? 07.02.10, 15:01 Titanic 2? mwahaha. oczywiście że nie. Przecież to zakończona historia. A tak wgl. umiesz czytać. ?? Laska która to wrzuciła napisała. Bardzo spodobał mi się ten krótki spot, dlatego go przetłumaczyłam. *Tak, ten filmik to całkowita nieprawda. *Nie, tego filmu NIGDY NIE BĘDZIE - to tylko wynik pracy jakiegoś fana. Żadnego lata tego nie będzie w kinach. *Tak, ktoś pomylił się w obliczeniach i wyszło na to, że Rose miała w tamtym czasie 13 lat *Tak, to jest zlepek fragmentów filmów z Leonardem DiCaprio (di Karpio Heh) Odpowiedz Link Zgłoś
failien_ Re: wątpię w dwójkę. 07.02.10, 17:31 ekm, gdzieś na dysku mam trailer dwójki. zaczyna się tak samo jak titanic, tyle, że znajdują bryłę lodu, w której znajduje się .. ciało jacka dawsona. ekipa wyławia ową bryłę z wody. jest plan - odmrozić ciało i ożywić jacka. udaje się. jack chce znaleźć rose, lecz ta już umiera ze starości. później pojawiają sie jakieś komplikacje, jack ucieka z więzienia. następnie jest pokazywany w cyrku. głupota taka. ale nie wiem, czy to nie zwykły fanmade, bo już dawno widziałam. : 3 Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Re: Titanic 2?? 07.02.10, 15:23 Nie sądze. Z resztą Jack zginął. Rose umarła ze starości. Nagłe zmartwychwstanie? O,O Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ dobry zlepek. 07.02.10, 15:32 to jest tylko dobry zlepek kilku dobrych filmów. titanica dwa nie będzie. bo nie miałoby oczym być. jack zginął, a rose zmarła. titanic to klasyk. drugiej części nie będzie. podziwiam kogoś kto zrobił ten zlepek filmów, bo wyszło mu bardzo fajnie. c: Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Titanic 2?? 07.02.10, 15:32 a potrafisz czytać?zanim wyjedziesz z takim tekstem poczytaj sobie np.komentarze,informacje o filmiku i wszystkiego się dowiesz!boże..jak można być takim ciołkiem?to jest zlepka paru filmów w jeden,zwykły fanmade[ale jaki udany!].chociaż..może bym się cieszyła gdyby coś takiego powstało.tyle,że rose jest już starą babcią,a w tym filmiku to już nawet umarła a nikt nie chce robić z titanica kolejnej mody na sukces opowiadającej o wiecznych zmartchwystaniach,no więc to chyba jasne,że druga część nie powstanie!co za ludzie w to wierzą.. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Titanic 2?? 07.02.10, 15:36 przecież tam jest napisane, że to tylko fan stworzył i nie bedzie drugiej części. on the discription ale nieźle zmontowane xd Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Titanic 2?? 07.02.10, 15:36 Tak, ciekawe. Może będą o trupach kręcić. Przecież z boku jest napisane, że to tylko efekt pracy jakiegos fana, a kontynuacji filmu Titanic nie będzie, bo i w jaki sposób miałaby powstać? Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb :( 07.02.10, 15:37 niestety muszę zgodzić sie z innymi nie będzie 2 części Odpowiedz Link Zgłoś
petka Re: Titanic 2?? 07.02.10, 17:19 Po boku od autora komentarz, wyraźnie pisze, że nie powstanie 2 część, tylko jest to wynik pracy, po zatym filmik został wrzucony w 2008 roku, więc dawno. Nie, na pewno nie powstanie kolejna część. Odpowiedz Link Zgłoś
zabax3 Re: Titanic 2?? 07.02.10, 17:26 ciekawe o czym by był ? przecież to już zakończona historia. Odpowiedz Link Zgłoś
lexi55 Re: Titanic 2?? 07.02.10, 17:36 gościówa co przetłumaczyła ten filmik napisała tam obok : *Tak, ten filmik to całkowita nieprawda. *Nie, tego filmu NIGDY NIE BĘDZIE - to tylko wynik pracy jakiegoś fana. Żadnego lata tego nie będzie w kinach. prosta odpowiedź na Twe pytanie.O.o Odpowiedz Link Zgłoś
shantai Re: Titanic 2?? 07.02.10, 17:42 Boże ludzie zanim znowu ktoś napisze coś w stylu: No właśnie ciekawe o czy by był skoro wszyscy poumierali to najpierw obejrzyjcie filmik który został podany bo tam jest przecież wszystko pokazane o czy by był Odpowiedz Link Zgłoś
7_things . 07.02.10, 17:51 Wątpię . Ten filmik nie jest zapowiedzią - to posklejane ze sobą urywki Titanica . A po za tym Titanic został oparty na prawdziwej historii , a ona nie miała drugiej części Odpowiedz Link Zgłoś
jd No jasne!! 07.02.10, 17:50 No 100% Titanic 2 niedługo zawita do kin. Będzie o tym jak to rybki i inne morskie stworzonka wprowadzają się do wraku Titanica.. i takie ich perypetie i w ogóle.. Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Titanic 2?? 07.02.10, 17:53 Na pewno nie powstanie. Jednak ten filmik jest mistrzowski. I taki smutny... A szczególnie moment, kiedy Jack dowiedział się, że Rose nie żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Titanic 2?? 07.02.10, 17:54 Fajnie by było gdyby jednak powstał ale to raczej nie możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
poconacokomuto Oczywiście, że nie! ;) 07.02.10, 18:03 Nie, Titanic 2 nie powstanie. A szkoda. W opisie tego filmiku było napisane, ze to jakiś fan zrobił ten krótki spot. Nie źle mu wyszlo!! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
czarna2 Re: Titanic 2?? 07.02.10, 18:43 Napewno nie . Oglądałam wszystkie filmy z Leonard'em DiCapri'em . To są po prostu posklejane sceny z innych filmów ;d.A po za tym aktorzy byliby już za starzy ;]. Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Titanic 2?? 07.02.10, 21:39 "Leonard'em DiCapri'em" Jezus Maria.. litości mało się nie zakrztusilam... Dla ścisłości Leonardo DiCaprio-tego się nie odmienia... Odpowiedz Link Zgłoś
diament515 Re: Titanic 2?? 07.02.10, 18:46 nie a nawet jęsli to juz nie będzie takie fajne Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Titanic 2?? 07.02.10, 18:50 Troche straszne..ale zapowiada się ciekawie. No a jeśli jest zwiastun, to film już jest, tylko go nie wypuścili jeszcze. Ale możliwe, że to są urywki z innego filmu.. Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka759 Re: Titanic 2?? 07.02.10, 19:38 nie widzicie co napisała osoba , która wstawiła ten filmik ! Bardzo spodobał mi się ten krótki spot, dlatego go przetłumaczyłam. *Tak, ten filmik to całkowita nieprawda. *Nie, tego filmu NIGDY NIE BĘDZIE - to tylko wynik pracy jakiegoś fana. Żadnego lata tego nie będzie w kinach. *Tak, ktoś pomylił się w obliczeniach i wyszło na to, że Rose miała w tamtym czasie 13 lat *Tak, to jest zlepek fragmentów filmów z Leonardem DiCaprio (di Karpio Heh) . Odpowiedz Link Zgłoś