shilon_cullen 12.02.10, 21:40 Hej..ostatnio widziałam fajną reklamę promującą nowy film Juliusza Machulskiego "Kołysanka", jak myślicie zapowiada się ciekawie? wybieracie się do kin? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania94 Re: Kołysanka 12.02.10, 21:46 Heh... Karolinko(shilon_cullen)-Bo Karolina to jej prawdziwe imię jakby ktoś pytał Więc słoneczko ty moje nie mam pojęcia co to za film... Ale skoro tak mówisz to może nie jest taki zły xD w końcy znowu nie masz aż tak beznadziejnego gustu haha nie no żart A wracając do tego filmu to napisz coś więcej bo samo "kołysanka" nic ludziom nie mówi Odpowiedz Link Zgłoś
patoo_x3 Re: Kołysanka 12.02.10, 21:48 moja koleżanka idzie na to z chłopakiem . ja raczej nie mam zamiaru wolę iść na 'walentynki' xD ale może jest fajny ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowany_xd Kilkac 12.02.10, 21:48 moze ale nei wiem bo to taka komedia o wampirkach wiec raczej nie ale zobacze, pojde i jak ktos nie pojdzie opowiem ze szczegolami Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Kołysanka 12.02.10, 21:53 koniecznie muszę obejrzeć gdyż zapowiada się niezwykle ciekawie i interesująco c: Odpowiedz Link Zgłoś
ania94 Re: Kołysanka 12.02.10, 22:09 Haha ja też wole iść na "Walentynki" Ale już nie moge się doczekać "Alicji w krainie czarów" Odpowiedz Link Zgłoś
zlosnica96 Re: Kołysanka 13.02.10, 16:53 pewnie że pójdę (jeśli przyjaciółka będzie chciała, samej mi się nie chce). bardzo lubię czarne komedie Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Kołysanka 14.02.10, 19:14 Jeszcze mie oglądałam.. ale napewno obejrze z racji, że to Machulskiego.. Po zwiastunach moge powiedzieć jedno- będzie albo rewelacyjny albo kompletna klapa Odpowiedz Link Zgłoś
alice_cullen08 Re: Kołysanka 14.02.10, 19:16 Ciekawie się zapowiada, nie oglądałam jeszcze polskich horrorów :] Odpowiedz Link Zgłoś