natzal Re: Wasza twórczość... 23.02.10, 16:43 www.jared-i-kim.blog.onet.pl www.rachelle-i-paul.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gitarzystka_ . 23.02.10, 17:05 Piszę. Dość dużo. Jestem w połowie blogowej powieści. Odpowiedz Link Zgłoś
dismay12 Re: Wasza twórczość... 23.02.10, 17:06 [url=http://zdradliwy-krzyk.blog.onet.pl] Tu mnie znajdziecie, jak coś, o. xD Odpowiedz Link Zgłoś
tintiinti Moja twórczość ;) 27.02.10, 11:52 Rysuje, fotografuje, pisze.. Może nie mam wielkiego talentu, ale lubię to robić Choćby dlatego, ze uspokaja to mnie. Kilka obrazków: img638.imageshack.us/gal.php?g=zeroiyuki.jpg (i dopiero zauważyłam pomyłkę w imieniu xD) Kilka zdjęć: img202.imageshack.us/gal.php?g=jaszczurks.jpg A wiersza żadnego nie podam, nie mam przy sobie nic xD Odpowiedz Link Zgłoś
playtime Re: Wasza twórczość... 23.02.10, 17:33 jane_ Pani redaktor...niezmiernie miło mi panią poznać.Rzeczowe, interesujące artykuły. Noo podziwiam, przyznaję że to dla nas zaszczyt gościć Ciebie na tym wątku...Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug przyszła pisarka? a któż to wie... 23.02.10, 17:43 piszę książki. jedną mam za sobą.w podziemiach kryją się setki moich opowiadań... niektóre rysunkowe. tak, uwielbiałam rysować komiksy, tata zawsze mówi, żebym zostawiła pisanie dla cienkopisów, mazaków i nutki barwnej wyobraźni. nie, nie zostawię pisania. wydoroślałam. Odpowiedz Link Zgłoś
playtime Re: przyszła pisarka? a któż to wie... 23.02.10, 18:35 Tak trzymaj lovebug, Ktoś w tym kraju musi kaganek literacki nieść! Odpowiedz Link Zgłoś
safcia Re: Wasza twórczość... 24.02.10, 07:35 I zapomniałam ja jeszcze spiewam i gram na gitarze Odpowiedz Link Zgłoś
razorlina Pistarsto amatorskie;) 24.02.10, 11:05 Piszę, piszę piszę...! Nie potrafię bez tego żyć... Czuję potrzebę rozwijania się w tym kierunku i mam nadzieje, że moje teksty są coraz lepsze Obecnie pracuje nad jednym projektem (w związku z obecną modą na wampiry piszę historie o dziecku człowieka i wampira... Hybrydzie, Dhampirze. Bardzo nieszczęśliwej istoty, która przez całe swoje, długie życie wiele straciła.) Opowieść zwie się POTĘPIONY. Oto moje portfolio jeśli ktoś chciałby sobie poczytać to zapraszam: opowiadania.pl/main.php?id=ssres&author=16100 (są tam oczywiście błędy, bo mam wielkie problemy z interpunkcją i w ogóle, ale się staram przecież ) Odpowiedz Link Zgłoś
playtime Re: Pistarsto amatorskie;) 24.02.10, 19:18 Nooo poczytamy, prawda dio........ Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: Pistarsto amatorskie;) 25.02.10, 14:30 prawda prawda. właśnie przeczytałam kawałek. i powiem szczerze że bardzo mi się podoba. z pewnością wrócę do twoich opowiadań. Odpowiedz Link Zgłoś
monia.x3 Re: Wasza twórczość... 24.02.10, 19:41 pisze piosenki , książki ...bardziej wole pisać piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
losers Re: Wasza twórczość... 24.02.10, 19:44 prowadzę bloga i nie narzekam na twórczość. ;d www.quagmire.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karolciaaa_x3 Re: Wasza twórczość... 24.02.10, 19:50 no coż ja troche fotografuje ale nie jest to nic zachwycającego ;p pisze też podobno "ciekawe" opowiadanie (tak mówią ci co je czytają ale mi sie wydają zwyczajne ;d) Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y. Re: Wasza twórczość... 24.02.10, 19:55 Ja piszę wiersze, i do niektórych nawet mam melodię xD. Ale to są głupie wierszyki i bez sensu. Niektóre nawet mogą być, ale nie są długie, najwyżej zwrotka i refren. Po prostu czasem mam natchnienie i po prostu biorę kartkę i piszę, co mi do głowy przyjdzie. Mogę tu napisać wiersz, który wymyśliłam z moim kolegą na lekcji polskiego. Przed tym muszę napisać, że moja babka od polaka nosi okropne kalosze, cały czas, czy to deszcz, czy to upalny dzień. A więc: "Kalosze" Patrzę na te kalosze Choć tak bardzo ich nie znoszę Czasem w kwiatki, czasem w róż Ja mam dość kaloszów już!!! Mam ich tak dość Bo one dają mi w kość Te okropne kalosze Są jak wielkie bambosze Muszę wspomnieć, że moja pani od polaka, co jest osobą, która nosi te kalosze, widziała ten wierszyk i nas pochwaliła. Czytała go nawet innym klasom Możecie się śmiać z tego wierszyka, ale to jedno z moich najlepszych dzieł xDxDxD Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y. Re: Wasza twórczość... 24.02.10, 19:57 I jeszcze gram na gitarze i uczę się na keyboardzie. Lubię też śpiewać xDxDxD ale kto nie lubi.... Odpowiedz Link Zgłoś
playtime Re: Wieersze? 25.02.10, 16:21 podmiot liryczny w I os., rymy dokładne, żeńskie, parzyste....no i tyle...ktoś coś doda? dio 223 can you helpe me? Odpowiedz Link Zgłoś
czekolade13 Re: Wasza twórczość... 24.02.10, 20:01 mój talent to...wywracanie się nawet na prostej drodze.... Kazdy ma inny talent ale ja mam szczególnie wybitno-...głupi ... Ale zawsze coś ...... Odpowiedz Link Zgłoś
czekolade13 Re: Wasza twórczość... 24.02.10, 20:03 no i jeszcze pisze piosenki ale tylko jak mam wenę Chetnie bym jakąś napisała...ale brak weny ...... Odpowiedz Link Zgłoś
taa.no Wasza twórczość... 24.02.10, 20:05 Mi się podoba blog mojego kolegi chociaż ma głupich bohaterów. nowaironia.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aniulkaa Re: Wasza twórczość... 24.02.10, 20:03 no ja też coś tam bazgram. znaczy piszę , nie wiem dokładnie co. Takie cytaty , oo. To jeden z nich : [i]no ja też coś tam bazgram. znaczy piszę , nie wiem dokładnie co. Takie cytaty , oo. To jeden z nich : " Bo gdybym miała wybierać między oddychaniem , a kochaniem Cie , wzięłabym ostatni oddech , by powiedzieć jak bardzo Cię kocham " I jak ? Wiem bezsensu , ale mnie coś natchnęło. Pozdrawiam aniulkaa I jak ? Wiem bezsensu , ale mnie coś natchnęło. Pozdrawiam aniulkaa Odpowiedz Link Zgłoś
aniulkaa Re: Wasza twórczość... 24.02.10, 20:04 Jezus Maria ja chyba śpię. To może wkleje ino " cytat " no ja też coś tam bazgram. znaczy piszę , nie wiem dokładnie co. Takie cytaty , oo. To jeden z nich : " Bo gdybym miała wybierać między oddychaniem , a kochaniem Cie , wzięłabym ostatni oddech , by powiedzieć jak bardzo Cię kocham " Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Aniulkaa 25.02.10, 14:34 a mi się to podoba. masz może więcej swoich cytatów? chętnie poczytam Odpowiedz Link Zgłoś
playtime Re: moja kolej... 25.02.10, 16:33 bloga nie podam, booo to za wcześnie na taką "jawną" odsłonę ale coś tam napiszę... Szare zaniedbane dłonie powoli uchylają okiennice, których nikt wcześniej przed Tobą nie otwierał. Stoisz pod wiatr z rozpaloną twarzą. Zagubiony, sam jeden na świecie, wśród bezdusznych mumii szukasz sensu istnienia. Rozpiera Cię radość- BEZINTERESOWNA, słodki koktajl uczuć i pół otwarte usta z których w potoku słów szybują jak ptaki nieodgadnione tajemnice, potężne i niezapomniane słowa- pieszczoty i uwielbienia dla życia, dla piękna i to rozkoszne CZEKANIE... PRELUDIUM. Odpowiedz Link Zgłoś
xmartusx :D 25.02.10, 16:58 to mój blog :d www.gift-of-a-friends.blof.onet.pl prowadzę go z przyjaciółkami ^^ serdecznie zapraszam xd -Może chciałabyś... zatańczyć ze mną ?- zapytał z nadzieją w głosie. - Czemu nie- wzruszyła ramionami. Kamień spadł z serca chłopaka. Wziął ją za ręką i poprowadził na parkiet. W tym momencie zabrzmiały pierwsze nuty "Low". Chad uśmiechnął się do dziewczyny i niewiele myśląc zaczął się wyginać. "Rozluźnij ciało. Daj się porwać muzyce."- przypomniał sobie słowa Summer. Tak zrobił. - Egipski taniec?- dziewczyna stanęła nieruchomo patrząc krzywym okiem na blondyna. - Coś nie tak?- spytał zatykając sobie nas i zjeżdżając w dół. - A teraz co? Nurkujesz? Daj spokój!- krzyknęła, odwróciła się tak zamaszyście, że jej długie włosy walnęły go w twarz i ruszyła byle dalej od chłopaka. - Znowu?- jęknął. - Co ja robię źle? - Do lasek to trzeba z wyczuciem- nagle koło niego pojawił się Lucas. Założył mu ramię na szyję i pociągnął kolejnego łyka z butelki z piwem.[/i] Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 playtime 26.02.10, 20:41 zaniemówiłam.! ja.! nawijająca bez przerwy gaduła po przeczytaniu twojego wiersza po prostu zaniemówiłam. widzisz dziewczyno co ty ze mną robisz xD Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: dio 27.02.10, 12:10 wcale nie przesadzam. no może zaniemówiłam tylko na chwile bo bez gadania bym nie wytrzymała, ale poważnie wywarł na mnie ogromne wrażenie. czuję się przy tobie taka maaalutka xD Odpowiedz Link Zgłoś
playtime Re: dio 27.02.10, 12:21 Noo tak, Ty "malutka"? Moja mentorka? Moje żródełko inspiracji? Przesadzasz...a co do gadulstwa...ha ha ha zdaje się,że ja też do małomównych nie należę... Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: dio 27.02.10, 12:48 patrząc po twoich wypowiedziach na forum masz dużo do powiedzenia na każdy temat. i bardzo dobrze xd lubię szczere, wygadane osoby. ;p zrób coś dla mnie błagam.! podaj mi adres swojego bloga.! proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
zjem_ci_kota Re: Wasza twórczość... 26.02.10, 13:31 napisałam 2 piosenki, ale jestem osobą, której brak odwagi ;p Odpowiedz Link Zgłoś
messalina blagam o litosc... 26.02.10, 21:09 Nie naleze do grona artystow. Ale sluchaczy - owszem. Moja forma artyzmu jest gra na instrumentach. Wiem, ze mialo byc o wierszach, poematach itp., ale w koncu nie moge zginac w szarej dzungli beztalencia. A wiec kocham pianino. Klasyczna mnie karmi. Gitare uwielbiam. Alternatywa mnie poi. Ave. Odpowiedz Link Zgłoś
playtime Re: messalina 27.02.10, 11:42 Jesteś osobą, która "rzuca się w oczy" na kocie...dlaczego? Hmm-trafne, niebanalne, niepowstarzalne komentarze, nie będę już kadzić bo wyjdę na idiotkę. Myślę, że doskonale zdajesz sobie sprawę z zacięcia literackiego- a może dziennikarskiego- które niewątpliwie posiadasz, a skoro mowa o muzyce i instrumentach...świetnie- Mozart wierszy nie pisał a każdy jego utwór był swoistym dziełem sztuki...muzyczną poezją... Co do mnie, usilnie się staram poskromić gitarę klasyczną- nadal krwawią mi palce a efektów nie widzę-a może raczej-nie słyszę...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
geisterfahrer Re: Wasza twórczość... 26.02.10, 21:29 Nie wiem, czy się kfalifikuję, ale piszę opowiadanie. Zapraszam www.ufaj-mi.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
playtime Re: Wasza twórczość... 27.02.10, 11:32 Czy się kwalifikujesz? To jaest wasza twórczość, jeśli chcecie aby ktoś kogo interesuje literatura, wasze talenty, fantazje i aspiracje poznał was bliżej- piszcie adresy, fragmenty, zainteresowania. KAŻDY się kwalifikuje, każdy jest inny i na swój sposób wyjątkowy...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
playtime Re: moja 12.03.10, 16:19 b]]Napiszmy wspólnie opowiadanie.... Zaproponujcie tytuł, to będzie NASZA twórczość[/b] Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: Wasza twórczość... 27.02.10, 11:28 piszę opowiadania, scenariusze, wiersze. Odpowiedz Link Zgłoś
xxriczkaxx Piszę piosenki :) 27.02.10, 11:30 Piszę piosenki moje-piosenki-ewelka.blog.onet.pl/ xo xo ;* Odpowiedz Link Zgłoś
klaudencja Re: Wasza twórczość... 27.02.10, 11:33 ja pisze opowiadanie na blogu coolness.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ridiculous Re: Wasza twórczość... 27.02.10, 11:47 Ja nie piszę. Czasami mam takie pociągi literackie, ale niestety ze względu na moje nieuporządkowane myśli, zmienność i perfekcjonizm nigdy nie udało mi się nic napisać. Jednego dnia mam pomysł na jakąś historię a drugiego wydaje mi się on głupi. A poza tym wena przychodzi najczęściej wieczorem, kiedy leżę w łóżku. Moje lenistwo nie pozwala mi wstać, chwycić kartkę papieru i długopis by wreszcie coś napisać. Jeżeli uda mi się coś stworzyć to się do Was zgłoszę c; Podoba mi się to co napisałaś playtime c; Jest takie wyszukane i nieoklepane. Odpowiedz Link Zgłoś
playtime Re: uuuu 27.02.10, 12:39 No miło mi to czytać... Piszę dalej...na bloga jeszcze za wcześnie... "Dlaczego jest tak, że zawsze gdy pragniemy coś dla siebie zatrzymać, to albo nie mozemy tego zdobyć, albo nam się to zabiera wtedy, kiedy jeszcze nie zdązymy się tym nacieszyć..." Kiedy weszła do ciemnego, pełnego papierosowego dymu baru o banalnej nazwie "U Krysi" ON już tam czekał. Siedział przy oknie, przy tym samym stoliku co zeszłej niedzieli, w tej samej szarej-wymiętej kurtce. Jak zawsze złożone ręce i wymowna przeźroczysta twarz dawały JEJ do zrozumienia, że jest i ...czeka. Kochała to smutne, pełne troski spojrzenie, które przy każdym spotkaniu napawało JĄ chęcią życia-życia tylko dla NIEGO. Gdy podeszła, jak zwykle usiadła po drugiej stronie brunatnego, lepiącego się stolika i patrząc MU głęboko w oczy, nie miała odwagi wypowiedzieć słów na powitanie. Bała się, że zburzy tę barową aurę, pełną kolokwialnego czaru atmosferę...Lokal był dzisiaj pusty, pani "Krysia" paląc długie cygaro patrzyła na młodych z kpiną w oczach. A ONI siedzieli...jak zawsze...przy tym samym stoliku...a wokół nich coraz większa pustka i...cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
playtime Re: uuuu 27.02.10, 12:58 Jasne ale nie na forum...Coś wymyślę......... Nudno tu jakoś dzisiaj....WYMYŚLIMY COŚ? Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: uuuu 27.02.10, 13:09 strasznie nudno. najgorsze że nie tylko na forum nic się nie dzieję ale ogólnie całe moje otoczenie jest dzisiaj szare, bure i nudne. wymyślmy "coś" ;p Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: uuuu 27.02.10, 13:22 hahaha.! myślę myślę i ... pustka w głowie. rodzice mnie zmuszają żebym poszła na basen potrenować chyba tak zrobię. czekam na adres twojego bloga. jak wrócę mogę ci podać mój nr gg czy e-mail i mi wyślesz czy coś ;* Odpowiedz Link Zgłoś
karolciaaa_x3 Re: uuuu 27.02.10, 18:54 no ja może dodam kawałek opowiadania które pisze ale to nic takiego , takie zwyczajne ... (...) Nie wiedziała gdzie jest , dlaczego , ile mineło czasu ... To nie miało znaczenia . Pustym , niewidzącym wzrokiem patrzyła przed siebie . Nie chciała nic czuć , wyrwać sobie serce , przyczyne tylu łez ... Ale nie mogła jakby coś trzymało ją przy życiu , ostatnie tchnienia nadziei , których nie była świadoma . Wciąż ta sama myśl "musze to skończyć , teraz " . Minuty mijały a ona nie ruszyła się z miejsca . Dla niej czas nie istniał ... (...) wiem nic takiego ;d Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: Wasza twórczość... 27.02.10, 12:16 Tu zdjęcia/filmy będę dodawać niedługo, proszę uzbroić się w cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
playtime Re: Wasza twórczość... 27.02.10, 12:47 narazie jest tak: the black one doesn't have anything available to you.....Poczekamy...jesteśmy cierpliwe, oby nie wieczność...Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
playtime Re: dio 27.02.10, 15:10 Na forum zaczęłam nowy wątek, zachęcam Cię do wnikliwej analizy filmu o Basi. Mnie rozłożył na łopatki, zryczałam się jak bóbr... bieg do mety Odpowiedz Link Zgłoś
kakaao Re: Wasza twórczość... 28.02.10, 18:15 To nie są moje najlepsze prace, mają gdzies z pół roku. Niestety skaner padł i nie mam już jak skanować. Prace z listopada/pażdziernika Odpowiedz Link Zgłoś
playtime Re: Wasza twórczość... 28.02.10, 18:33 Świetne! Brawo, jesteś artystką moja droga... Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: Wasza twórczość... 28.02.10, 19:01 świetne, naprawdę dobre. chciałabym rysować choć w połowie tak dobrze jak ty, ale nie można mieć wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
playtime Re: dio 28.02.10, 19:08 szkoooda, bycie idealnym w każdej dziedzinie musi być fantastyczne... Piszę wiersze, ,śpiewam, tańczę i sprzedaję pomarańcze...Eee lepiej wszystkiego nie umiec, można wtedy kogoś podziwiać albo mu zazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: dio 28.02.10, 19:34 z pewnością jest fantastyczne ale niestety nie przekonam się o tym, ponieważ nie zostałam obdarzona tyloma talentami . cieszmy się tym co mamy xd Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_cnie Re: Wasza twórczość... 28.02.10, 19:03 catelynn-caroline-cullen.blog.onet.pl mój blog ale dopiero prolog jest no a tak pozatym pisze wiersze i piosenki i spiewam Odpowiedz Link Zgłoś
xmartusx Re: Wasza twórczość... 04.03.10, 09:04 lotta.mojeforum.net na tym forum możemy razem pisać świetną historię :d zapraszam serdecznie ;] ! Wbijać Odpowiedz Link Zgłoś
playtime Re: xmartusx 05.03.10, 19:13 Bardzo chętnie, niestety po wejściu na Twoje forum, nie znalazłam instrukcji jak uczestniczyć we współtworzeniu Twojej historii. będę wdzięczna jeśli wyjaśnisz na czym polega ta pisanina i jakie warunki trzeba spełnić aby dołączyć do kreatorów tej tajemniczej opowieści. Odpowiedz Link Zgłoś
izika8 Re: Wasza twórczość... 04.03.10, 09:24 A ja jestem klasową poetką. Wymyślam wiersze i rymowanki na każdą okazję. Playtime, mogłabym napisać wiersz (albo rymowankę) o serwisie Kotek.pl. Chcecie, abym go napisała i wysłała na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
playtime Re: izika8 05.03.10, 19:05 Pewnie, że chcemy. Przepraszam,że odpowiadam dopiero teraz-miałam ciężki tydzień w szkole...klasówki, testy, sprawdziany-szok! Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Piosenki 04.03.10, 09:28 Ja pisze piosenki mam ich już całkiem sporo ponad 80 i do tego komponuje na gitarze ;P. Odpowiedz Link Zgłoś
zjem_ci_kota Re: Wasza twórczość... 12.03.10, 20:25 piszę piosenki i zaczęłam kiedyś opowiadanie, ale nie skończę, bo wtedy miałam jazdę na Justina, a teraz już nie ;p Odpowiedz Link Zgłoś