chemically Re: Przyjaciele -serial ;) 23.03.10, 20:46 Kocham ten serial, zawsze tak się przy nim uśmieję xD wszyscy są świetni, uwielbiam ich po równo. Pozdrawiam fanów "Friends" Odpowiedz Link Zgłoś
karola1603 Re: Przyjaciele -serial ;) 27.03.10, 13:51 oni naprawdę są świetni < 33 ja najbardziej lubię Joey'a.od zawsze,jego mimika mnie rozwala i ten fragment z urodzin Rachel. www.youtube.com/watch?v=1mYCz0-1eYc Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Przyjaciele -serial ;) 27.03.10, 15:36 Kocham ten serial, oglądam go od poniedziałku do piątku na TVN7.Nie rozumiem jak moje koleżnki mogą go nie znać. Wszyscy są fajni. Joeya lubię za jego głupotę i "Jak się miewasz?", Monicę za jej pedantyczność, Rachel za fascynację modą, Chandlera za to, że ma fajne teksty, Rossa za ciapowatość, a Phoebe ekscentryczność i piosenki. Moje ulubione sceny to: 1.Kiedy siostra Rachel przekuła Emmie uszy i Ross się wściekł. 2.Gdy Chandler chciał zrobić Monice niespodziankę i posprzątał w mieszkaniu.Potem nie chciał jej wpuścić do domu i powiedział, że Ross jest goły.Na pytanie Moniki, dlaczego Ross jest goły, odpowiedział, że "Ross ma mały problem, który chce mi pokazać". 3.Kiedy Ross poszedł do solarium i opalił tylko połowę ciała. Uwielbiam wszystkich aktorów z tego serialu! Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjaciele -serial ;) 27.03.10, 20:39 ja również! moment z rossem w solarium był genialny, czubek nie wiedział, z której strony ma się odwrócić, by się opalić. kocham go chyba najbardziej! <3 ave. Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: Przyjaciele -serial ;) 27.03.10, 21:41 wiem, że kiedyś był taki odcinek. Ross chciał zrobić w swoim życiu coś nowego, to było bodajże po Sylwestrze. No i kupił skórzane spodnie, umówił się z dziewczyną w jej domu, ogladali film, a jemu zrobiło się tak gorąco, że poszedł do łazienki i chciał je zdjąć. Zdjął ale założyć nie potrafił buahahaha. I zadzwonił do Joeya żeby mu coś poradził. A ten się wysmarował kremem a potem jeszcze pudrem. buahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Przyjaciele -serial ;) 27.03.10, 21:47 replaceable napisał(a): > wiem, że kiedyś był taki odcinek. > Ross chciał zrobić w swoim życiu coś nowego, to było bodajże po Sylwestrze. > No i kupił skórzane spodnie, umówił się z dziewczyną w jej domu, ogladali film, > a jemu zrobiło się tak gorąco, że poszedł do łazienki i chciał je zdjąć. Zdjął > ale założyć nie potrafił buahahaha. I zadzwonił do Joeya żeby mu coś poradził. > A > ten się wysmarował kremem a potem jeszcze pudrem. buahahahaha. nie widziałam ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Przyjaciele -serial ;) 01.04.10, 08:55 replaceable ma rację. Ten odcinek byl boski. Do elliot: był taki odcinek. Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: Przyjaciele -serial ;) 27.03.10, 21:48 Tak, pamiętam to, ale to było straszne i nie mogłam na ot patrzeć ;x ale potem Ben narysował go jako kowboja, i to było takie miłe. ) Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Przyjaciele -serial ;) 27.03.10, 21:47 oo, pamiętam ten odcinek! świetny, po prostu genialny. - Miał pan liczyć do pięciu, a nie do tysiąca Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjaciele -serial ;) 31.03.10, 16:30 mały ben to taki dosyć nieciekawy dzieciak, ale ten w wieku około sześciu lat jest śliczny, najlepsze są z nim odcinki właśnie w tym wieku. śliczniacha. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjaciele -serial ;) 31.03.10, 16:59 rozczuliłam się na widok zdjęcia małego bena i rossa. po zastanowieniu stwierdzam, że to jednak chyba ross jest moim absolutnym ulubieńcem. nie umiem wybierać, bo wszystkich kocham jednakowo, nie odrzuciłabym nikogo, ale ross... ross to mój idol. wielbię go. i małego bena. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
elliot pytanie. 31.03.10, 22:01 nie oglądałam jeszcze Friendsów do deski do deski, ale ten Bob co violet_ dała jego fotkę to jest syn Rossa? Bo nie wiem jak jego syn miała na imię... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ pytanie. 01.04.10, 08:24 @elliot, tak, to syn rossa, ale dzieciak nie jest bob, tylko ben. on już niedługo powinien się pojawić, jak jest większy, bo niedawno były odcinki jak miał, czy ja wiem, z trzy latka? to było w odcinku, kiedy ben dostał rolę w reklamie, joey też, i rywalizowali ze sobą. w końcu żaden z nich w niej nie zagrał. Odpowiedz Link Zgłoś
07tofik ja też ;) 31.03.10, 16:36 ja też uwielbiam ten serial. Jest fajny i można sie przy nim pośmiać. Lubie praktycznie wszystkich i ich teksty Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ unagi. ;D 01.04.10, 08:37 oglądała któraś wczorajszy odcinek? myślałam, że pęknę ze śmiechu. ross ubzdurał sobie, że chce mieć unagi, to zachowanie spokoju w chwili zaskoczenia. próbował przekonać phoebe i rachel że one nie mają unagi - jak on to świetnie akcentował. cały czas chciał je przestraszyć, w ogóle mu nie wychodziło. uwielbiam ten odcinek! Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ unagi. ;D 01.04.10, 08:42 jeszcze na końcu odcinka ross zrobił świetną minę, kiedy zobaczył dwie dziewczyny od tyłu i myślał, że to phoebe i rachel. chciał je przestraszyć, one zaczęły go gonić. wtedy podbiegł do kafejki i zobaczył że prawdziwe phoebe i rachel siedzą w środku. to było genialne! a ross wyglądał mniej więcej tak: Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ unagi. ;D 01.04.10, 08:47 ha, jeszcze świetny był moment, kiedy ross składał skarpetki, a wtedy ktoś wszedł. chciał siebie przekonać, że ma "unagi" i powiedział: "chandler, to ty. spodziewałem się Ciebie". chandler: "co?", a ross przyłożył palce do skroni i zawołał "unagi!". <3 Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ unagi. ;D 01.04.10, 08:56 o, mam jeszcze jedno zdjęcie. ross cały czas próbował przestraszyć dziewczyny, nieudolnie zresztą. potem one schowały się za jego zasłonami i go złapały. to było genialne! Odpowiedz Link Zgłoś
dark_heart Re: Przyjaciele -serial ;) 01.04.10, 08:45 No jasne . Lubię to oglądać Moim zdaniem Pheobe jest najlepsza.. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ artystyczne piosenki phoebe. 01.04.10, 09:05 pamiętacie jakieś? które są Wasze ulubione? ja nie zwracałam na nie uwagi, dopiero piosenka o śmierdzącym kocie, która odniosła sukces, mi się spodobała. ale mam dwie: w nowym jorku nie ma prądu, a mleko siada od spodu. ale ja się nie boję, bo od nabiału stronię. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ artystyczne piosenki phoebe. 01.04.10, 09:06 ach, i jeszcze jedną, kurczę, zapomniałam dopisać. phoebe wystąpiła w przedszkolu i malutkim dzieciom zaśpiewała: ostatnio babcia nie przychodzi w gości, patrzysz i widzisz skórę i kości, mama mówi, że jeździ po świecie, ale ona umiera, tak jak Wy umrzecie. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Przyjaciele -serial ;) 01.04.10, 09:46 Moja kumpela w sieci obejrzała w dwa miesiące wszystkie odcinki;P I zaczyna od nowa xd Ja zawsze w sobotę oglądam powtórki z całego tygodnia. Fajny był też odcinek kiedy Joey znalazł bliźniaka swoich rąk. Byli wtedy bodajże w Las Vegas. I Phoebe kłóciła się cały czas z taką babcią;DD Albo jak Rachel kazała Monice odebrać sukienkę ślubną z salonu, a jej się ona tak spodobała, że paradowała w niej po domu. Potem dołączyła do niej Phoebe też przebrana za pannę młodą. C= Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjaciele -serial ;) 01.04.10, 09:55 to było świetne! phoebe i monica przyszły tam rano, a babka wzięła monicę za pannę młodą, ta się przebrała i podziwiała przed lustrem. potem sprzedawczyni powiedziała: "przepraszam, już zamykamy". hahahaha. a jak im się nudziło, to wszystkie trzy przebrały się w sukienki i tak siedziały.. uwielbiam ten odcinek! Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjaciele -serial ;) 01.04.10, 09:59 podobał mi się też odcinek, kiedy ross miał wykład na uczelni, i nikt nie chciał iść go posłuchać. chandler z rossem zabierali swoje ubrania, a rachel nie miała co założyć, więc ubrała się bardzo ładnie: Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Przyjaciele -serial ;) 01.04.10, 10:07 Hah, nie wiem jak wy, ale ja mam często takie Deja vi. Np. ktoś coś tam powie, albo zrobi, a ja od razu przed oczami mam jakąś scenę z przyjaciół;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjaciele -serial ;) 01.04.10, 10:16 wiesz, ja miałam wczoraj. nauczycielka oddawała nam klasówki z matematyki, połowa dostała jedynki, trudne to było. byłam przekonana, że też mam pałę, a dostałam czwórkę. byłam w siódmym niebie. ludzie dziwnie się na mnie patrzyli. przypomniał mi się wówczas odcinek, kiedy chandler nie płakał przy oglądaniu smutnego filmu i wszyscy chcieli go wzruszyć. monica opowiedziała mu historię, będzie bardzo stara, od będzie siedział przy niej, ona umrze, a on potem znajdzie w szufladzie kartkę z napisem "zawsze będę Cię kochać". kiedy chandler się nie wzruszył, ona wybuchła i krzyknęła coś w stylu, że jest nienormalny, ona zostawia mu wiadomość z zaświatów, a on nie uroni choćby jednej łzy. hahahahaha. a potem coś się w nim odblokowało i ciągle płakał. kiedy jill, siostra rachel grana przez reese winterspoon, wyjeżdżała, bo się ze wszystkimi pokłóciła, chandler się rozryczał i powiedział "nie wierzę, że już jej nie ma...", chociaż przed chwilą wyszła z central perk. to było genialne. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjaciele -serial ;) 01.04.10, 10:36 hej, dziewczyny, pamiętacie odcinek z tatą chandlera? on i monica poszli bodajże na kolację do jakiejś restauraci, a tam jedną z drag queen był jego tata. i tu przypomina mi się sytuacja, kiedy monica i chandler chcieli powiedzieć jej rodzicom, że są razem. chandler się wtedy bardzo przymilał. uwielbiam rozmowę jego z tatą monici i rossa: - ross jest wspaniały. zawsze wiedziałem, że dziecko wyrasta na podobiznę rodzica. - a kim jest Twój tata? - drag queen w gejowskim klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Przyjaciele -serial ;) 01.04.10, 20:33 łe, a ja nie widziałam. za to odcinek z unagi, o którym wcześniej wspomniałaś mnie rozwalił. UNAGI! Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: Przyjaciele -serial ;) 01.04.10, 21:08 Smelly cat, smelly cat, it's not your fault. A potem spotkała 1 raz swojego ojca a on grał identyczną melodię, tylko z innym tekstem. Buhahahahaha. :d Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 08:34 o, phoebe jest kochana. najlepiej jednak z nią wspominam tę scenę w przedszkolu, kiedy zaśpiewała piosenkę o babci, która umiera. nigdy nie zapomnę min zszokowanych rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 11:08 Hah, jak tak czasem myślę, to chyba nie ma lepiej dobranej obsady... Jak chcecie sobie poprzypominać jakieś odcinki, to polecam tę stronę=) Wszystkie 10 sezonów. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 12:07 dziękuję, koniecznie muszę sobie obejrzeć pierwszy odcinek, kiedy rachel wpadła do central perk, bo uciekła sprzed ołtarza. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
irreplaceable Re: Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 12:20 lubię. najlepszy jest dżołiiii. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 12:28 hahahahaha, tak, pamiętacie odcinek, kiedy joey i chandler pokłócili się o dziewczynę, w której zakochał się chandler, a z którą był joey? kiedy się rozstali, ona i chandler się całowali, więc chłopaki się pokłócili. joey był obrażony, więc chandler w dowód swojej przyjaźni spędził kilka godzin zamknięty w pudle, hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 12:44 a tak na marginesie, nudziło mi się i w internecie znalazłam ten filmik. pamiętacie? to było genialne, potem, kiedy marcel uciekł i nie poznał rossa, zaśpiewali wszyscy razem tę jego ukochaną piosenkę. marcel był kochany. tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 21:25 słooodkie X-D . a potem Marcel okazał się być jakąs tam mega gwiazdą, taa? ;d Odpowiedz Link Zgłoś
natasha2222 Re: Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 14:10 Ogladalam tylko odcinek w ktorym taka jedna w dniu swoich 30 urodzin sie upila. Innych nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 21:03 Ostatnio zauważyłam że w kwestii jedzenia cholernie przypominam Joeya.;o Nie dość ze z nikim się nie dzielę [hahaha, 'Joey Tribbiani nie dzieli się jedzeniem'], to jeszcze najlepiej w ogóle z lodówką bym się nie rozstawała-.- A wy kogo najbardziej przypominacie? Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 21:09 olcia1995 napisał(a): > Uwielbiam ten serial. Oglądałam wszystkie serie > a wy oglądaliście? A może oglądacie? Piszcie co lubicie najbardziej w tym > serialu i kogo ??? > Ja uwielbiam Pheobe (Lisa Kudrow) i Chandlera (Matthew Perry) > Oni są wygadani i mają najlepsze gadki. > > Piszcie Ja teeż ich uwielbiam . xDD Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 21:10 W ostatnim czasie jestem wieeelką fanką tego serialu Pheobe jest the best Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 21:13 Haha Właśnie oglądałam odcinek z 10 serii Lovciam ten serial!! najbardziej lubie Joela i Chandlera Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 21:20 Joey: Ross, homo sapiens wyginęły, bo były homo? Ross: Joey, homo sapiens to ludzie. Joey: Hej, stary, ja ich nie osądzam. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 21:58 nie oglądałam dzisiejszego odcinka, ktoś mi może powiedzieć, o czym był? z góry dziękuję. @replaceable, genialny tekst, hahahahaha! joey to moje prywatne medium. a co do pytania, to też się nad tym zastanawiałam, no bo: - monica jest porządnicka i pedantyczna, - rachel jest rozpuszczona i bogata, - phoebe jest pokręcona i ma własny świat, - joey jest po prostu głupi, ale kochany, - ross jest nudziarzem, - a chandler nieudacznikiem, chyba, i cały czas żartuje. no a ja? trudne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 23:02 Joey: Rose i Rachel się pobrali, Monica i Chandler prawie wzięli ślub, ty i ja też powinniśmy się spiknąć? Phoebe: Zrobimy to, ale jeszcze nie teraz. Joey: Serio a kiedy? Phoebe: Najpierw Monica i Chandler się pobiorą, będą bogaci, ale to się nie stanie, później się rozwiodą, później ja wyjdę za Chandlera dla forsy a ty ożenisz się z Rachel i będziecie mieli śliczne dzieci, potem się rozwiedziemy i ja pobiorę się z tobą będziemy mieli forsę Chandlera i dzieci Rachel. ona straci prawa rodzicielskie z powodu alkoholizmu. Joey: a co z Rossem? Phoebe: nie chce wchodzić w szczegóły ale rozejdą się plotki i ja go zabije. Hahaxd Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 23:09 ten dialog był dzisiaj? oglądałam go wieki temu i zawsze pękałam ze śmiechu! kocahana phoebe... i nieporadny joey. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 23:35 a ja dzisiaj byłam u kyznek i grałyśmy w kamien, papier nozyce, która pierwsza odstanie gofra. i jedna z nich zrobiłą ogień. i potem kłótnia, czy to zrobił joey czy pheobe? ; > bo wiem, że takie coś było,a potem ktoś inny zrzucił balon z wodą X-D Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 23:40 kurdekurdekurde, nie pamiętam tego. :c - gunter, nie podoba mi się to, że zwolniłeś joey'a. nie można tak postępować z ludźmi! masz go natychmiast znowu... - dobrze. - co? - może tu znowu pracować. - cieszę się, że się dogadaliśmy. hahahahahahaha! jaka ta rachel jest nierozgarnięta, gunter kocha się w niej od wieków, choć dla mnie pasowałby na geja. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 11:07 Apropo Gunthera; Gunther: Rachel! Rachel: Tak? Gunther: Kiedy są twoje urodziny? Rachel: 5 maja, a co? Gunther: Och, nic, robię tylko listę urodzin znajomych. Ross: Och, moje są... Gunther: Tak, nieważne. I piosenka Phoebe; Stoję pod prysznicem, tworzę piosnkę swą, lecz przestanę, jeśli znasz już ją. Skóra namydlona, robię chlapu-chlap, a „Palmolive” wspak czyta się „evilomlap”. C= Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 11:22 hahahahahahahahahahahahahahahaha! piosenki phoebe są najlepsze! - ross, słyszałem, że ostatnio zachowujesz się bardzo wulgarnie. - to przez kanapkę. - kanapkę? - widzi pan, moja siostra codziennie robi mi kanapkę z indykiem. tajemnica tkwi w tym, że wkłada do środka chleb nasączony wodą. nazywam go nawilżaczem. włożyłem kanapkę do lodówki i... - wybacz, chyba ją zjadłem. - moją kanapkę? - wybacz, pomyliłem się. zdarza się. - naprawdę...? pomylił ją pan z własną kanapką z nawilżaczem? - nie. - pamięta pan może, że na pudełku była jakaś karteczka? - był na niej jakiś wierszyk. - który mówił, że jest moją kanapką! - spokojnie, sprawdź w moim gabinecie, kawałek na pewno jest w koszu. - W KOSZU?! - wybacz, była duża, większość wyrzuciłem! - wyrzucił pan moją kanapkę? moją kanapkę?! MOJĄ KANAPKĘ?!!!!!!!!!!!!!!!11 potem ross dostał zwolnienie z powodu wybuchów gniewu. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 11:28 mam to na komórce, ten fragment był genialny. w internecie jest tylko kilka fajnych ujęć z tego odcinka, ale dobra. :c Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 11:30 oglądałam ten odcinek z kanapką! świeetne to jest! xDD Odpowiedz Link Zgłoś
elliot 1 odcinek?? 03.04.10, 11:53 czy w pierwszym odcinku Rachel zjawia się u Monici gdy uciekła sprzed ołtarza bo coś mi nie pasuje... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 15:00 tsa, szczególnie wtedy, kiedy ross wstaje i zaczyna krzyczeć "moja kanapka!", potem jest pokazany ten budynek, a potem jakiś dziedziniec, ptaki odlatują, bo ross tak się wydzierał. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
szokobons Re: Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 12:00 Rzadko oglądam , ale lubię . Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 14:55 rachel uciekła sprzed ołtarza i poszła do central perk, cała paczka już tam siedziała, monica ją zauważyła, i przedstawiła wszystkim, chodziły razem do liceum, razem z rossem, który chodził z chandlerem. phoebe dołączyła do paczki ostatnia. a co Ci nie pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 16:20 bo widziałam odcinek kiedy Monica była taka dość pulchna (w pierwszym jest szczupła) i wtedy była Rachel jako ta nowa, że przyszła sprzed ołtarza. sama się już zaplątałam ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 16:28 rachel i monica były przyjaciółkami w liceum. monica była wtedy pulchna, delikatnie mówiąc. ross kochał się skrycie w rachel. kumplował się z chandlerem, który zawsze docinał monice z powodu jej tuszy. żeby się na nim odegrać, gwałtownie schudła, chciała go podniecić, rozebrać i wyśmiać. głaskała różne przedmioty i mówiła, że ją podniecają. nóż wyślizgnął jej się z ręki i odciął palec u nogi chandlera. udało jej się; wreszcie się zemściła. potem rozstały się na jakiś okres czasu, reachel miała wyjść za mąż, ale uciekła sprzed ołtarza, i trafiła do central perk, gdzie akurat siedziała cała paczka z liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 16:36 dzięki, violet_ . wspomniałam wcześniej, nie oglądałam serialu tak dokładnie ;d a oglądała któraś z was serial poświęcony osobie Joey'a? Joey. ja kiedyś, jeden czy dwa odcinki. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 16:41 Tak, oglądałam. Uwielbiam Joeya w Przyjaciołach, ale jakoś dziwnie mi się to oglądało, bez reszty. Ale cieszę się, że Tvn 7 ciągle puszcza ten serial xd Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 16:44 oczywiście! bardzo dokładnie oglądałam finałowy odcinek przyjaciół, kiedy wszyscy się rozstawali, joey wyjeżdżał kręcić swój film w hollywood. oglądałam wszystkie odcinki joey'a, nie mogłam za nic przegapić. to było cztery lata temu chyba. w finałowym odcinku przyjaciół najdosłowniej ryczałam. tvn siedem jeszcze wtedy, emitowało wszystkie serie, cały rok to trwało. i tu nagle koniec. puścili zamiast tego joey'a, z sentymentu do przyjaciół codziennie sumiennie oglądałam. nie był tak genialny jak przyjaciele, ale kiepski też właściwie nie. bez zachwytu. :c Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 17:52 tvn siedem jeszcze puszcza joey'a? czy raczej mówisz o przyjaciołach? bo na joey'a się jeszcze nie natknęłam. a skoro mowa o przyjaciołach, byłam strasznie wkurzona, kiedy o siedemnastej włączyłam sobie, by obejrzeć powtórki z całego tygodnia, a tu z okazji świąt jakiś familijny western, ech. :c Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 18:58 tvn7 chyba nie puszcza, bynajmniej ja nic o tym nie wiem. tu masz 2 serie: Joey ostatniego odcinka nie oglądałam (żałuję na maxa) chyba, że kiedyś dawno temu. pamiętam jak dawali klucze na blat/stół i ktoś powiedział, że każdy z nich tu mieszkał czy coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 20:49 Zaczęłam kiedyś oglądać Joey'a ale po pierwszym odcinku dałam sobie spokój... Po prostu nie potrafiłam wczuć się w ten serial. Brakowało mi reszty Friendsów;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 20:50 Oo widziałyście 'teledysk' do Smelly cat? <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjaciele -serial ;) 04.04.10, 17:53 pewnie! pamiętam, jak phoebe to kręciła i obejrzała wyniki, była w szoku, że ma taki głos. wszyscy zgodnie odpowiedzieli, że oni też nie... joey'a oglądałam, ale oglądać nie zamierzam. mi również brakowało reszty przyjaciół. :c Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjaciele -serial ;) 05.04.10, 18:39 halo, żyje któraś? przyjaciele za dwadzieścia pięć minut. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: Przyjaciele -serial ;) 05.04.10, 18:47 lecą dziś? nawet nie wiedziałam. to fajnie ;d kurczę, teraz mi się przypomniał ostatni odcinek, kiedy Rachel wchodzi do domu Rossa i się całują, a później wszyscy idą na ostatnią kawę do Central Perku. zawsze mnie to wzrusza. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjaciele -serial ;) 05.04.10, 18:53 znaczy się, ja myślałam że jest, bo w tygodniu leci, ale zapomniałam o świętach, których nie obchodzę. zaraz sprawdzę. :c Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjaciele -serial ;) 05.04.10, 18:55 i oczywiście nie ma. cholera jasna. leci film od godziny o miłości w białym domu. ech, ech, ech. Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: Przyjaciele -serial ;) 05.04.10, 18:56 w cholera. nie ma. zawsze puszczą jakiś zakichany, denny film. Odpowiedz Link Zgłoś
elliot 5 seria 09.04.10, 20:50 ostatnio wypożyczyliśmy z bratem 5 najlepszych odcinków 5 serii. świetny był odcinek jak Phoebe rodziła - te trojaczki były takie słodkie, ohhh... xd plus jak wspominali najgorsze święta Dziękkczynienia czy jakoś tak...I było jak Monica odcięła Chandlerowi palca (o tym mówiła violet_) - Straciłem palca bo nazwałem cię tłustą? ale coś mi nie pasuje... znowu. Dzisiaj Chandler i Phoebe szukali obrączki dla Monici. A czy oni byli wcześniej w Las Vegas i on powiedział, że ją poślubi, ale tego nie zrobił bo Rachel i Ross się (c)hajtnęli? Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: 5 seria 10.04.10, 13:12 elliot- nie pamiętam dokładnie, ale chyba w Las Vegas nie doszło do tego ślubu. =) violet ci odpowie, ona wie wszystko o tym serialu;> Dziś zapewne nie polecą powtórki z całego tygodnia, z powodu żałoby... Trudno;/ Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ 5 seria. 11.04.10, 12:25 przybywam z pomocą. pojechali do las vegas i chcieli się pobrać. wszystko zależało od tego, czy w grze w pokera wypadnie im ósemka. problem w tym, że oboje nie chcieli się żenić. mówili o ślubie tylko dlatego, żeby zadowolić drugiego. dlatego jak wrócili do domu, wszędzie pojawiały się te znaki zwiastujące małżeństwo, pisałyśmy już nawet chyba o tym. jakiś dzieciak kopnął monicę w kostkę, która ją bolała, więc chandler przeniósł ją przez próg domu. stali też przed windą, a kiedy jej drzwi się otworzyły, w środku stał ksiądz. a wracając do las vegas, to nie pobrali się wtedy, bo z kaplicy właśnie wyszli pijani ross i rachel. mieli się pobrać więc następnego dnia, ale żadne z nich nie chciało... a to na początku mojego komentarza. :d Odpowiedz Link Zgłoś
rashel Re: Przyjaciele -serial ;) 10.04.10, 21:31 Kocham ten serial. Świetna rozrywka i mnóstwo humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjaciele -serial ;) 11.04.10, 13:00 @mandy_jonas, czekałaś na powtórki? ja czekałam. chyba jednego odcinka nie obejrzałam, to znaczy, w tym roku, bo oglądam to od kilku lat już. wielka szkoda. :c Odpowiedz Link Zgłoś
pruci Re: Przyjaciele -serial ;) 11.04.10, 21:28 oglądałam wszystkie serie ! kocham ten serial ! Najbardziej lubiłam Joey'a ! strasznie śmieszny jest xd <333333 Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Przyjaciele -serial ;) 11.04.10, 22:47 Nawet nie patrzyłam czy lecą. Nie leciały, prawda?;o Ja w tygodniu nie mogę oglądać, to zawsze w sobotę wykorzystuję możliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjaciele -serial ;) 12.04.10, 16:53 ja tak samo. oczywiście czekałam, cud się jednak nie pojawił. w tym tygodniu też zapewne nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Przyjaciele -serial ;) 18.04.10, 18:49 tych odcinków, co ich nie było, pewnie nie pominą, przynajmniej taką mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Uwiebiam Rosa . xd 19.04.10, 16:55 o, jesteś, ostatnio jakoś tu cicho. :c na szczęście dzisiaj o dziewiętnastej znowu będą lecieć. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Uwiebiam Rosa . xd 19.04.10, 21:54 Cha cha cha cha. Ja się ostatnio z moją kumpelą przez pół dnia śmiałam z odcinka w którym Chandler nie umiał się uśmiechnąć do aparatu.c; Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Uwiebiam Rosa . xd 20.04.10, 07:27 net tak mi spowalnia, że zanim cokolwiek napiszę i to się załaduje to minie z godzina ;/ był odcinek jak Chandler miał się oświadczyć Monice, ale nic z tego nie wyszło ;c Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Uwiebiam Rosa . xd 20.04.10, 16:30 wiem, wiem, nie mogłam za nic przegapić. i oczywiście ross, który zerwał z christine, to było świetne! joey myślał, że musi zgadnąć, ile coś kosztuje, a byli na licytacji. wylicytował jacht za dwadzieścia tysięcy; a kiedy rachel próbowała przekonać jakiegoś faceta, żeby to on kupił jacht, joey stwierdził, że jednak go chce. to było genialne! Odpowiedz Link Zgłoś
kasztanoweludki beznadzieja.:/ 20.04.10, 08:10 weź się z tym schowaj to jest denne. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: beznadzieja.:/ 20.04.10, 16:28 dlaczego? umiesz uzasadnić swoją krytykę? Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: beznadzieja.:/ 20.04.10, 16:40 Hannah Montana lepsza, nie? Zabawniejsza^^ właśnie, uzasadnij. Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Przyjaciele -serial ;) 20.04.10, 16:32 ja czasem jak mi sie przelaczy... troche glupkowaty.. :d Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza oh tak, oni są genialni! ^^ 20.04.10, 16:37 będąc młodsza zawsze ich oglądałam. śmiechu co nie miara. (: Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: oh tak, oni są genialni! ^^ 20.04.10, 16:41 racja, racja. ja ich oglądam od wielu lat, wszystkie serie po wiele tysięcy razy, bo co roku powtarzają, ale jeszcze mi się nie znudziło i pewnie jeszcze nie znudzi. i chwała twórcom za najgenialniejszy serial. Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: oh tak, oni są genialni! ^^ 20.04.10, 16:42 swoją drogą, ciekawi mnie czy chciałybyście żeby powstał film? Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: oh tak, oni są genialni! ^^ 20.04.10, 16:49 pisałyśmy już chyba nawet o tym. chwilka, zaraz dla Ciebie poszukam. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: oh tak, oni są genialni! ^^ 20.04.10, 16:50 tutaj. w dalszych postach też o tym konwersowałyśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: oh tak, oni są genialni! ^^ 20.04.10, 16:51 a tak na marginesie, Ty byś chciała? :q Odpowiedz Link Zgłoś
bulkazmaslem ;d 20.04.10, 16:46 kocham ten serial ;d, ogladalam tylko od 5 do polowy 10 serii. najbardziej lubie Joe'go ;d wszystkie odcinki są boskie xd Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: ;d 20.04.10, 16:57 Ostatatnio tak sobie myślałam, kto z kim się całował. No i wyszło mi, że tak: Rachel: Ross, Joey, Pheobe, Chandler Monica: Ross, Chandler Pheobe: Rachel, Ross, Joey, Chandler Chandler: Monica, Pheobe, Rachel Joey: Rachel, Pheobe (Ross?) Ross: Rachel, Monica, (Joey?) To jest na bank dobrze. Nie jestem tylko pewna, kto pocałował Joey'go, gdy ten musiał przygotowywać się do roli. Ross czy Chandler? I czy może jeszcze o czymś zapomniałam? Jeśli nie kojarzycie którejś z sytuacji, to wam je przybliżę : ))) ale swoją drogą, to Pheobe nieźle zaszalala, nie? XD. szkoda tylko, ze z Monicą nie... chyba... xd Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: ;d 20.04.10, 17:03 sory, nie czytałam ostatniej strony tematu ;d. ale ogólnie film mógłby być fajny. tak sądze. cieszyłabym się, bo to chyba jeden z takich seriali, które mogę oglądać bez końca i za każdym razem mnie rozśmiesza, mimo że niektóre momenty znam na pamięć. chciałabym, to zobaczyć na żywo ;d Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: ;d 20.04.10, 17:05 ja tak samo, Boże, marzę o tym! i mieć zdjęcie przy tym majestatycznym napisie central perk na kawiarni. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: ;d 20.04.10, 19:09 ja tak samo, ale bym się lansowała. :q bo do wejściu do środka to już byłby niesamowity odlot, nawet marzyć nie mogłabym. Odpowiedz Link Zgłoś
ixlovextwilight Przyjaciele ! x D 20.04.10, 17:04 ja uwielbiam ten serial!!! x D jest świetny : D moje ulubione postaci to Chandler, Joey, Phoebe i Rachel ; d < 33 ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Przyjaciele ! x D 20.04.10, 19:09 ja właściwie też, o ile w weekendy nie puszczą detektywa monka, hahahaha. :q Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: o której 22.04.10, 15:56 od siedemnastej do dziewiętnastej trzydzieści, bo potem jakieś filmy familijne zwykle lecą. Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Ja oglądam jeszcze jakieś tasiemcę ;dd 20.04.10, 20:22 Jednakże "Przyjaciele" zawsze mają miejsce w moim serduchu <3 Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: Ja oglądam jeszcze jakieś tasiemcę ;dd 20.04.10, 22:20 dzisiaj był fajny odcinek. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Ja oglądam jeszcze jakieś tasiemcę ;dd 22.04.10, 16:01 ja byłam w szoku, kiedy zobaczyłam, co się stało z chandlerem. kiedyś w all access na vh1 było matthew'ie perry, mówili tam, że jest najmilszym facetem z hollywood. za to babcia, która jest bardzo obeznana ze światem celebrytów, powiedziała, że jeden aktor z przyjaciół był narkomanem. i po obejrzeniu wczorajszego odcinka muszę przyznać, że to niestety prawda. jak matthew przeraźliwie schudł po odwyku, zauważyłyście? zapuścił dodatkowo włosy, zaczesał je do tyłu i były one takie nieproporcjonalne do jego chudej twarzyczki. dlaczego najfajniejsi faceci okazują się być narkomanami? Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Ja oglądam jeszcze jakieś tasiemcę ;dd 23.04.10, 18:00 jeżeli chodzi o seriale, jakie oglądam to mój ulubiony to "Jak poznałem waszą matkę". wiele mówi, że to taka kopia Przyjaciół, ale ja wolę HIMYM ;p Mattew narkomanem? Możliwe, w sumie on najbardziej pasuje jeśli mam wybierać między nim, Mattem i Davidem. Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: Ja oglądam jeszcze jakieś tasiemcę ;dd 24.04.10, 20:52 no, też to zauważyłam. w jednym odcinku, jak był ten motyw z zaręczynami jego i Monici chyba, twarz taką okrągłą miał, a nagle dup! albo... że w odcinku ze slubem taki chudy sie zrobil? jakos tak... Odpowiedz Link Zgłoś
dziagusiaa Re: Przyjaciele -serial ;) 22.04.10, 16:44 Ja również uwielbiam te serial. Co prawda, nie oglądałam wszystkich i odcinków, ale mam zaliczonych kilka serii. Poza tym, także uwielbiam Chandlera. : * oraz... Joe'go. Czasami na naprawdę świetne teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: Przyjaciele -serial ;) 22.04.10, 20:23 szkoda, że się facet tak stoczył. narkotyki niestety zrujnowały życie niejednemu. ale dobrze, że jakoś się pozbierał : ). ale on się uzależnił od vicodinu, czy mi się zdaje? Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Przyjaciele -serial ;) 24.04.10, 19:47 ja ci nie powiem, dopiero teraz dowiedziałam się, że on ćpa... ale violet_, nasza znawczyni, pewnie wszystko wyjaśni ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Przyjaciele -serial ;) 24.04.10, 20:46 Ojej, to no ćpał? Nigdy o tym nie słyszałam... Dzisiaj oglądałam odcinki z całego tygodnia. Były zaręczyny Chandlera i Moniki. Kurcze ta scena była piękna.c; Wszędzie pełno świeczek i doskonały nastrój... Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Przyjaciele -serial ;) 30.04.10, 14:21 mama mi powiedziała, że wielokrotnie musieli przerywać kręcenie odcinków, bo matthew ćpał. przecież w ciągu kilku miesięcy nie schudł tyle kilogramów. to przed odwyk. Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Przyjaciele -serial ;) 01.05.10, 20:17 mam pytanie: pierwsza żona Rossa była to ta, z którą miał syna i ona okazała się lesbijką. Z drugą chyba brał ślub w Londynie (jak się nie mylę ostatni odcinek 4 serii, Monica i Chandler się zakochują... chyba) i myli imię tej gościówy i mówi Rachel. ale rok potem bierze ślub z Rachel w Las Vegas i jak się z nim rozwodzi to mówi, że to jego 3 rozwód. to on wziął ślub z tą Angielką i się z nią rozwiódł? ten serial jest pokręcony xd Edit: proszę mnie poprawić jakby się coś nie zgadzało. - Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: Przyjaciele -serial ;) 01.05.10, 20:27 Z jaką Angelika?! Z tego co powiedziałaś, co 3 sluby. I jest git, nie? Najpierw był z Carol. Potem ślub z Emily Następnie z Rachel. Nie kojarzę żadnej Angeliki, chociaż od razu skojarzyła mi się ta małolata, która była jego uczennicą, a w rolę jej ojca wcielił się Bruce Willis xd. o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Przyjaciele -serial ;) 01.05.10, 22:14 nie, była jakaś dziewczyna co się jej oświadczył i mieli wziąć ślub w Londynie... powiedziałam Angielka bo mi się skojarzyło z Londynem, ot co ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Przyjaciele -serial ;) 06.05.10, 23:18 Oglądałam wczoraj odcinek z sernikiem w roli głównej. No wiecie, Chandler znalazł na wycieraczce zapakowany w pudle sernik. I potem razem z Rachel się nad nim zachwycali. Najlepsze było, gdy Chandler zdemaskował Rachel, gdy jadła w tajemnicy przed nim. 'Dam ci sto dolarów gdy zagwiżdżesz'c; Wiecie z jakiej strony można pościągać Friendsów z polskim lektorem? Bo chciałabym sobie chociaż parę odc. na komórkę przerzucić. czeka mnie długa podróż, i będę się nudzić..;p Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: Przyjaciele -serial ;) 10.05.10, 20:02 Łojeju, o tym serniku to ja na pamięć znam. XD. Okropni są, co nie? A mi się przypomniało to, jak Pheobe z mieszkania Rossa zczaiła, jak się Monica z Chandlerem rozbieraja i to cudne: " MY EYES! MY EYEEEEES!" . Odpowiedz Link Zgłoś