Dodaj do ulubionych

Przyjaciele -serial ;)

• chemically Re: Przyjaciele -serial ;) 23.03.10, 20:46
      Kocham ten serial, zawsze tak się przy nim uśmieję xD wszyscy są świetni,
      uwielbiam ich po równo. Pozdrawiam fanów "Friends" wink
      • karola1603 Re: Przyjaciele -serial ;) 27.03.10, 13:51
        oni naprawdę są świetni < 33
        ja najbardziej lubię Joey'a.od zawsze,jego mimika mnie rozwala i ten fragment z
        urodzin Rachel.
        www.youtube.com/watch?v=1mYCz0-1eYc
    • beauty12 Re: Przyjaciele -serial ;) 27.03.10, 15:19
      Nie wiem co to za serial
    • angie2 Re: Przyjaciele -serial ;) 27.03.10, 15:36
      Kocham ten serial, oglądam go od poniedziałku do piątku na TVN7.Nie rozumiem jak moje
      koleżnki mogą go nie znać. Wszyscy są fajni. Joeya lubię za jego głupotę i "Jak się
      miewasz?", Monicę za jej pedantyczność, Rachel za fascynację modą, Chandlera za to, że
      ma fajne teksty, Rossa za ciapowatość, a Phoebe ekscentryczność i piosenki. Moje
      ulubione sceny to:
      1.Kiedy siostra Rachel przekuła Emmie uszy i Ross się wściekł.
      2.Gdy Chandler chciał zrobić Monice niespodziankę i posprzątał w mieszkaniu.Potem nie
      chciał jej wpuścić do domu i powiedział, że Ross jest goły.Na pytanie Moniki, dlaczego
      Ross jest goły, odpowiedział, że "Ross ma mały problem, który chce mi pokazać".
      3.Kiedy Ross poszedł do solarium i opalił tylko połowę ciała.
      Uwielbiam wszystkich aktorów z tego serialu!
      • violet_ Przyjaciele -serial ;) 27.03.10, 20:39
        ja również! moment z rossem w solarium był genialny, czubek nie wiedział, z której strony
        ma się odwrócić, by się opalić. kocham go chyba najbardziej! <3

ave.
        • replaceable Re: Przyjaciele -serial ;) 27.03.10, 21:41
          wiem, że kiedyś był taki odcinek.
          Ross chciał zrobić w swoim życiu coś nowego, to było bodajże po Sylwestrze.
          No i kupił skórzane spodnie, umówił się z dziewczyną w jej domu, ogladali film,
          a jemu zrobiło się tak gorąco, że poszedł do łazienki i chciał je zdjąć. Zdjął
          ale założyć nie potrafił buahahaha. I zadzwonił do Joeya żeby mu coś poradził. A
          ten się wysmarował kremem a potem jeszcze pudrem. buahahahaha.
          • elliot Re: Przyjaciele -serial ;) 27.03.10, 21:47
            replaceable napisał(a):

> wiem, że kiedyś był taki odcinek.
            > Ross chciał zrobić w swoim życiu coś nowego, to było bodajże po Sylwestrze.
            > No i kupił skórzane spodnie, umówił się z dziewczyną w jej domu, ogladali film,
            > a jemu zrobiło się tak gorąco, że poszedł do łazienki i chciał je zdjąć. Zdjął
            > ale założyć nie potrafił buahahaha. I zadzwonił do Joeya żeby mu coś poradził.
            > A
            > ten się wysmarował kremem a potem jeszcze pudrem. buahahahaha.

nie widziałam ;/
            • angie2 Re: Przyjaciele -serial ;) 01.04.10, 08:55
              replaceable ma rację. Ten odcinek byl boski.
              Do elliot: był taki odcinek.
          • yellow.lady Re: Przyjaciele -serial ;) 27.03.10, 21:48
            Tak, pamiętam to, ale to było straszne i nie mogłam na ot patrzeć ;x

ale potem Ben narysował go jako kowboja, i to było takie miłe. smile)
        • elliot Re: Przyjaciele -serial ;) 27.03.10, 21:47
          oo, pamiętam ten odcinek! świetny, po prostu genialny.

- Miał pan liczyć do pięciu, a nie do tysiąca
          • violet_ Przyjaciele -serial ;) 31.03.10, 16:30
            mały ben to taki dosyć nieciekawy dzieciak, ale ten w wieku około sześciu lat jest śliczny,
            najlepsze są z nim odcinki właśnie w tym wieku. śliczniacha. <3

https://lh5.ggpht.com/_FrwpXJ1veoE/R7w6XGNQiGI/AAAAAAAAAEI/VtD-
WXgTaH8/Little+Ben.jpg
            • violet_ Przyjaciele -serial ;) 31.03.10, 16:59
              rozczuliłam się na widok zdjęcia małego bena i rossa. po zastanowieniu stwierdzam, że to
              jednak chyba ross jest moim absolutnym ulubieńcem. nie umiem wybierać, bo wszystkich
              kocham jednakowo, nie odrzuciłabym nikogo, ale ross... ross to mój idol. wielbię go. i
              małego bena. <3

https://www.freewebs.com/religioninfriends/TOW%20the%20holiday%20armadillo%
20-%20menorah,%20ross,%20ben.jpg
              • elliot pytanie. 31.03.10, 22:01
                nie oglądałam jeszcze Friendsów do deski do deski, ale ten Bob co violet_
                dała jego fotkę to jest syn Rossa? Bo nie wiem jak jego syn miała na imię... ;/
                • violet_ pytanie. 01.04.10, 08:24
                  @elliot, tak, to syn rossa, ale dzieciak nie jest bob, tylko ben. on już niedługo powinien się
                  pojawić, jak jest większy, bo niedawno były odcinki jak miał, czy ja wiem, z trzy latka? to
                  było w odcinku, kiedy ben dostał rolę w reklamie, joey też, i rywalizowali ze sobą. w końcu
                  żaden z nich w niej nie zagrał.

https://www.freewebs.com/religioninfriends/TOW%20the%20holiday%20armadillo%
20-%20armadillo,%20bag%20gifts,%20ben.jpg
    • 07tofik ja też ;) 31.03.10, 16:36
      ja też uwielbiam ten serial. Jest fajny i można sie przy nim pośmiać.
      Lubie praktycznie wszystkich i ich tekstywink
    • violet_ unagi. ;D 01.04.10, 08:37
      oglądała któraś wczorajszy odcinek? myślałam, że pęknę ze śmiechu. ross ubzdurał sobie,
      że chce mieć unagi, to zachowanie spokoju w chwili zaskoczenia. próbował przekonać
      phoebe i rachel że one nie mają unagi - jak on to świetnie akcentował. cały czas chciał je
      przestraszyć, w ogóle mu nie wychodziło. uwielbiam ten odcinek!

https://i.ytimg.com/vi/YCaD-yEPZQA/0.jpg
      • violet_ unagi. ;D 01.04.10, 08:42
        jeszcze na końcu odcinka ross zrobił świetną minę, kiedy zobaczył dwie dziewczyny od
        tyłu i myślał, że to phoebe i rachel. chciał je przestraszyć, one zaczęły go gonić. wtedy
        podbiegł do kafejki i zobaczył że prawdziwe phoebe i rachel siedzą w środku. to było
        genialne! a ross wyglądał mniej więcej tak:

https://3.bp.blogspot.com/_o93AaY0GzH4/SvBtW-
V9VxI/AAAAAAAAA9E/3Z1PY6kbUVM/s400/Unagi-Ross_Friends.jpg
        • violet_ unagi. ;D 01.04.10, 08:47
          ha, jeszcze świetny był moment, kiedy ross składał skarpetki, a wtedy ktoś wszedł. chciał
          siebie przekonać, że ma "unagi" i powiedział: "chandler, to ty. spodziewałem się Ciebie".
          chandler: "co?", a ross przyłożył palce do skroni i zawołał "unagi!". <3

https://i.ytimg.com/vi/md-zDIxNht4/0.jpg

• violet_ unagi. ;D 01.04.10, 08:56
            o, mam jeszcze jedno zdjęcie. ross cały czas próbował przestraszyć dziewczyny,
            nieudolnie zresztą. potem one schowały się za jego zasłonami i go złapały. to było
            genialne!

https://local.content.compendiumblog.com/uploads/user/6ab5cc97-b618-4537-
8cbb-19e6e510a540/56df7678-0393-4324-8c11-c5507798aee8/unagi%20-%
20friends.jpg
    • dark_heart Re: Przyjaciele -serial ;) 01.04.10, 08:45
      No jasne . Lubię to oglądać big_grinbig_grin
      Moim zdaniem Pheobe jest najlepsza..
    • violet_ artystyczne piosenki phoebe. 01.04.10, 09:05
      pamiętacie jakieś? które są Wasze ulubione? ja nie zwracałam na nie uwagi, dopiero
      piosenka o śmierdzącym kocie, która odniosła sukces, mi się spodobała. ale mam dwie:

w nowym jorku nie ma prądu,
      a mleko siada od spodu.
      ale ja się nie boję,
      bo od nabiału stronię.
      • violet_ artystyczne piosenki phoebe. 01.04.10, 09:06
        ach, i jeszcze jedną, kurczę, zapomniałam dopisać. phoebe wystąpiła w przedszkolu i
        malutkim dzieciom zaśpiewała:

ostatnio babcia nie przychodzi w gości,
        patrzysz i widzisz skórę i kości,
        mama mówi, że jeździ po świecie,
        ale ona umiera, tak jak Wy umrzecie.
    • mandy_jonas Re: Przyjaciele -serial ;) 01.04.10, 09:46
      Moja kumpela w sieci obejrzała w dwa miesiące wszystkie odcinki;P I zaczyna od
      nowa xd

Ja zawsze w sobotę oglądam powtórki z całego tygodnia.
      Fajny był też odcinek kiedy Joey znalazł bliźniaka swoich rąk. Byli wtedy
      bodajże w Las Vegas. I Phoebe kłóciła się cały czas z taką babcią;DD

Albo jak Rachel kazała Monice odebrać sukienkę ślubną z salonu, a jej się ona
      tak spodobała, że paradowała w niej po domu. Potem dołączyła do niej Phoebe też
      przebrana za pannę młodą.
      C=
      • violet_ Przyjaciele -serial ;) 01.04.10, 09:55
        to było świetne! phoebe i monica przyszły tam rano, a babka wzięła monicę za pannę
        młodą, ta się przebrała i podziwiała przed lustrem. potem sprzedawczyni
        powiedziała: "przepraszam, już zamykamy". hahahaha. a jak im się nudziło, to wszystkie
        trzy przebrały się w sukienki i tak siedziały.. uwielbiam ten odcinek!

http://media.onsugar.com/files/ons1/26/265196/34_2009/f095b827c0592eed_weddingd
ress_B_035.preview.jpg
        • violet_ Przyjaciele -serial ;) 01.04.10, 09:59
          podobał mi się też odcinek, kiedy ross miał wykład na uczelni, i nikt nie chciał iść go
          posłuchać. chandler z rossem zabierali swoje ubrania, a rachel nie miała co założyć, więc
          ubrała się bardzo ładnie:

https://www.dvdbits.com/images/reviewimages/Friends%20s2-5.jpg
          • mandy_jonas Re: Przyjaciele -serial ;) 01.04.10, 10:07
            Hah, nie wiem jak wy, ale ja mam często takie Deja vi.

Np. ktoś coś tam powie, albo zrobi, a ja od razu przed oczami mam jakąś scenę z
            przyjaciół;DDD
            • violet_ Przyjaciele -serial ;) 01.04.10, 10:16
              wiesz, ja miałam wczoraj. nauczycielka oddawała nam klasówki z matematyki, połowa
              dostała jedynki, trudne to było. byłam przekonana, że też mam pałę, a dostałam
              czwórkę. byłam w siódmym niebie. ludzie dziwnie się na mnie patrzyli. przypomniał mi się
              wówczas odcinek, kiedy chandler nie płakał przy oglądaniu smutnego filmu i wszyscy
              chcieli go wzruszyć. monica opowiedziała mu historię, będzie bardzo stara, od będzie
              siedział przy niej, ona umrze, a on potem znajdzie w szufladzie kartkę z napisem "zawsze
              będę Cię kochać". kiedy chandler się nie wzruszył, ona wybuchła i krzyknęła coś w stylu,
              że jest nienormalny, ona zostawia mu wiadomość z zaświatów, a on nie uroni choćby
              jednej łzy. hahahahaha.

a potem coś się w nim odblokowało i ciągle płakał. kiedy jill, siostra rachel grana przez
              reese winterspoon, wyjeżdżała, bo się ze wszystkimi pokłóciła, chandler się rozryczał i
              powiedział "nie wierzę, że już jej nie ma...", chociaż przed chwilą wyszła z central perk. to
              było genialne.
    • violet_ Przyjaciele -serial ;) 01.04.10, 10:36
      hej, dziewczyny, pamiętacie odcinek z tatą chandlera? on i monica poszli bodajże na
      kolację do jakiejś restauraci, a tam jedną z drag queen był jego tata. i tu przypomina mi
      się sytuacja, kiedy monica i chandler chcieli powiedzieć jej rodzicom, że są razem. chandler
      się wtedy bardzo przymilał. uwielbiam rozmowę jego z tatą monici i rossa:

- ross jest wspaniały. zawsze wiedziałem, że dziecko wyrasta na podobiznę rodzica.
      - a kim jest Twój tata?
      - drag queen w gejowskim klubie.

https://www.always-friends.de/images/7222.jpg
      • elliot Re: Przyjaciele -serial ;) 01.04.10, 20:33
        łe, a ja nie widziałam. za to odcinek z unagi, o którym wcześniej wspomniałaś
        mnie rozwalił.

UNAGI!
        • replaceable Re: Przyjaciele -serial ;) 01.04.10, 21:08
          Smelly cat, smelly cat, it's not your fault.
          A potem spotkała 1 raz swojego ojca a on grał identyczną melodię, tylko z innym
          tekstem. Buhahahahaha. :d
          • violet_ Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 08:34
            o, phoebe jest kochana. najlepiej jednak z nią wspominam tę scenę w przedszkolu, kiedy
            zaśpiewała piosenkę o babci, która umiera. nigdy nie zapomnę min zszokowanych
            rodziców.

https://i.ytimg.com/vi/nuUsNtNBOCo/0.jpg
            • mandy_jonas Re: Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 11:08
              Hah, jak tak czasem myślę, to chyba nie ma lepiej dobranej obsady...
              Jak chcecie sobie poprzypominać jakieś odcinki, to polecam tę stronę=)
              Wszystkie 10 sezonów.
              • violet_ Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 12:07
                dziękuję, koniecznie muszę sobie obejrzeć pierwszy odcinek, kiedy rachel wpadła do
                central perk, bo uciekła sprzed ołtarza. <3

http://2.bp.blogspot.com/_7i9g3bDDzbw/R_G1tb65A3I/AAAAAAAAA14/cv73sfxUDRI/s40
0/1.jpg
    • irreplaceable Re: Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 12:20
      lubię. najlepszy jest dżołiiii. ; d
      • violet_ Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 12:28
        hahahahaha, tak, pamiętacie odcinek, kiedy joey i chandler pokłócili się o dziewczynę, w
        której zakochał się chandler, a z którą był joey? kiedy się rozstali, ona i chandler się
        całowali, więc chłopaki się pokłócili. joey był obrażony, więc chandler w dowód swojej
        przyjaźni spędził kilka godzin zamknięty w pudle, hahahaha.

https://i3.ytimg.com/vi/R9hb870kU_s/hqdefault.jpg
        • violet_ Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 12:44
          a tak na marginesie, nudziło mi się i w internecie znalazłam ten filmik. pamiętacie? to było
          genialne, potem, kiedy marcel uciekł i nie poznał rossa, zaśpiewali wszyscy razem tę jego
          ukochaną piosenkę. marcel był kochany. tutaj.

https://www.slashfilm.com/wp/wp-content/images/marcel11-440x296.jpg

• yellow.lady Re: Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 21:25
            słooodkie X-D . a potem Marcel okazał się być jakąs tam mega gwiazdą, taa? ;d
    • natasha2222 Re: Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 14:10
      Ogladalam tylko odcinek w ktorym taka jedna w dniu swoich 30 urodzin sie upila. Innych
      nie.
    • mandy_jonas Re: Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 21:03
      Ostatnio zauważyłam że w kwestii jedzenia cholernie przypominam Joeya.;o
      Nie dość ze z nikim się nie dzielę [hahaha, 'Joey Tribbiani nie dzieli się
      jedzeniem'], to jeszcze najlepiej w ogóle z lodówką bym się nie rozstawała-.-

A wy kogo najbardziej przypominacie?
    • soulik. Re: Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 21:09
      olcia1995 napisał(a):

> Uwielbiam ten serial. Oglądałam wszystkie serie wink
      > a wy oglądaliście? A może oglądacie? Piszcie co lubicie najbardziej w tym
      > serialu i kogo ???
      > Ja uwielbiam Pheobe (Lisa Kudrow) i Chandlera (Matthew Perry)
      > Oni są wygadani i mają najlepsze gadki.
      >
      > Piszcie winkwinkwink

Ja teeż ich uwielbiam . xDD
    • chocolatediet Re: Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 21:10
      W ostatnim czasie jestem wieeelką fanką tego serialusmile
      Pheobe jest the best wink
    • demi2917 Re: Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 21:13
      Hahabig_grinbig_grin Właśnie oglądałam odcinek z 10 seriiwinkwink

Lovciam ten serial!! najbardziej lubie Joela i Chandlerabig_grinbig_grin
      • replaceable Re: Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 21:20
        Joey: Ross, homo sapiens wyginęły, bo były homo?
        Ross: Joey, homo sapiens to ludzie.
        Joey: Hej, stary, ja ich nie osądzam.
        • violet_ Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 21:58
          nie oglądałam dzisiejszego odcinka, ktoś mi może powiedzieć, o czym był? z góry dziękuję.
          @replaceable, genialny tekst, hahahahaha! joey to moje prywatne medium.

a co do pytania, to też się nad tym zastanawiałam, no bo:
          - monica jest porządnicka i pedantyczna,
          - rachel jest rozpuszczona i bogata,
          - phoebe jest pokręcona i ma własny świat,
          - joey jest po prostu głupi, ale kochany,
          - ross jest nudziarzem,
          - a chandler nieudacznikiem, chyba, i cały czas żartuje. no a ja? trudne pytanie.
          • mandy_jonas Re: Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 23:02
            Joey: Rose i Rachel się pobrali, Monica i Chandler prawie wzięli ślub, ty i ja
            też powinniśmy się spiknąć?
            Phoebe: Zrobimy to, ale jeszcze nie teraz.
            Joey: Serio a kiedy?
            Phoebe: Najpierw Monica i Chandler się pobiorą, będą bogaci, ale to się nie
            stanie, później się rozwiodą, później ja wyjdę za Chandlera dla forsy a ty
            ożenisz się z Rachel i będziecie mieli śliczne dzieci, potem się rozwiedziemy i
            ja pobiorę się z tobą będziemy mieli forsę Chandlera i dzieci Rachel. ona straci
            prawa rodzicielskie z powodu alkoholizmu.
            Joey: a co z Rossem?
            Phoebe: nie chce wchodzić w szczegóły ale rozejdą się plotki i ja go zabije.

Hahaxd
            • violet_ Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 23:09
              ten dialog był dzisiaj? oglądałam go wieki temu i zawsze pękałam ze śmiechu! kocahana
              phoebe... i nieporadny joey. <3
              • yellow.lady Re: Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 23:35
                a ja dzisiaj byłam u kyznek i grałyśmy w kamien, papier nozyce, która pierwsza odstanie
                gofra. i jedna z nich zrobiłą ogień. i potem kłótnia, czy to zrobił joey czy pheobe? ; > bo
                wiem, że takie coś było,a potem ktoś inny zrzucił balon z wodą X-D
                • violet_ Przyjaciele -serial ;) 02.04.10, 23:40
                  kurdekurdekurde, nie pamiętam tego. :c

- gunter, nie podoba mi się to, że zwolniłeś joey'a. nie można tak postępować z ludźmi!
                  masz go natychmiast znowu...
                  - dobrze.
                  - co?
                  - może tu znowu pracować.
                  - cieszę się, że się dogadaliśmy.

hahahahahahaha! jaka ta rachel jest nierozgarnięta, gunter kocha się w niej od wieków,
                  choć dla mnie pasowałby na geja.
                  • mandy_jonas Re: Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 11:07
                    Apropo Gunthera;

Gunther: Rachel!
                    Rachel: Tak?
                    Gunther: Kiedy są twoje urodziny?
                    Rachel: 5 maja, a co?
                    Gunther: Och, nic, robię tylko listę urodzin znajomych.
                    Ross: Och, moje są...
                    Gunther: Tak, nieważne.

I piosenka Phoebe;

Stoję pod prysznicem, tworzę piosnkę swą, lecz przestanę, jeśli znasz już ją.
                    Skóra namydlona, robię chlapu-chlap, a „Palmolive” wspak czyta się „evilomlap”.

C=
                    • violet_ Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 11:22
                      hahahahahahahahahahahahahahahaha! piosenki phoebe są najlepsze!

- ross, słyszałem, że ostatnio zachowujesz się bardzo wulgarnie.
                      - to przez kanapkę.
                      - kanapkę?
                      - widzi pan, moja siostra codziennie robi mi kanapkę z indykiem. tajemnica tkwi w tym, że
                      wkłada do środka chleb nasączony wodą. nazywam go nawilżaczem. włożyłem kanapkę
                      do lodówki i...
                      - wybacz, chyba ją zjadłem.
                      - moją kanapkę?
                      - wybacz, pomyliłem się. zdarza się.
                      - naprawdę...? pomylił ją pan z własną kanapką z nawilżaczem?
                      - nie.
                      - pamięta pan może, że na pudełku była jakaś karteczka?
                      - był na niej jakiś wierszyk.
                      - który mówił, że jest moją kanapką!
                      - spokojnie, sprawdź w moim gabinecie, kawałek na pewno jest w koszu.
                      - W KOSZU?!
                      - wybacz, była duża, większość wyrzuciłem!
                      - wyrzucił pan moją kanapkę? moją kanapkę?! MOJĄ KANAPKĘ?!!!!!!!!!!!!!!!11

potem ross dostał zwolnienie z powodu wybuchów gniewu.
                      • violet_ Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 11:28
                        mam to na komórce, ten fragment był genialny. w internecie jest tylko kilka fajnych ujęć z
                        tego odcinka, ale dobra. :c

http://whi.s3.prod.lg1x8.simplecdn.net/images/1151408/tumblr_kpumnhLLQa1qzczc7o1_
500_thumb.jpg
                        https://25.media.tumblr.com/YfSOiqBBznkymaxg8TVF109So1_500.jpg
                        https://img.youtube.com/vi/ziQrW-dOGWc/0.jpg
                        • chemically Re: Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 11:30
                          oglądałam ten odcinek z kanapką! świeetne to jest! xDD
                          • elliot 1 odcinek?? 03.04.10, 11:53
                            czy w pierwszym odcinku Rachel zjawia się u Monici gdy uciekła sprzed ołtarza bo
                            coś mi nie pasuje... ;/
                          • violet_ Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 15:00
                            tsa, szczególnie wtedy, kiedy ross wstaje i zaczyna krzyczeć "moja kanapka!", potem jest
                            pokazany ten budynek, a potem jakiś dziedziniec, ptaki odlatują, bo ross tak się wydzierał.
                            <3

https://i.ytimg.com/vi/HguzO9KmHBU/0.jpg
    • szokobons Re: Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 12:00
      Rzadko oglądam , ale lubię . wink
      • violet_ Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 14:55
        rachel uciekła sprzed ołtarza i poszła do central perk, cała paczka już tam siedziała, monica
        ją zauważyła, i przedstawiła wszystkim, chodziły razem do liceum, razem z rossem, który
        chodził z chandlerem. phoebe dołączyła do paczki ostatnia.

a co Ci nie pasuje?
        • elliot Re: Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 16:20
          bo widziałam odcinek kiedy Monica była taka dość pulchna (w pierwszym jest
          szczupła) i wtedy była Rachel jako ta nowa, że przyszła sprzed ołtarza.

sama się już zaplątałam ;/
          • violet_ Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 16:28
            rachel i monica były przyjaciółkami w liceum. monica była wtedy pulchna, delikatnie
            mówiąc. ross kochał się skrycie w rachel. kumplował się z chandlerem, który zawsze
            docinał monice z powodu jej tuszy. żeby się na nim odegrać, gwałtownie schudła, chciała
            go podniecić, rozebrać i wyśmiać. głaskała różne przedmioty i mówiła, że ją podniecają.
            nóż wyślizgnął jej się z ręki i odciął palec u nogi chandlera. udało jej się; wreszcie się
            zemściła. potem rozstały się na jakiś okres czasu, reachel miała wyjść za mąż, ale uciekła
            sprzed ołtarza, i trafiła do central perk, gdzie akurat siedziała cała paczka z liceum.
            • elliot Re: Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 16:36
              dzięki, violet_ .
              wspomniałam wcześniej, nie oglądałam serialu tak dokładnie ;d

a oglądała któraś z was serial poświęcony osobie Joey'a? Joey.

ja kiedyś, jeden czy dwa odcinki. ;p
              • replaceable Re: Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 16:41
                Tak, oglądałam.
                Uwielbiam Joeya w Przyjaciołach, ale jakoś dziwnie mi się to oglądało, bez reszty.
                Ale cieszę się, że Tvn 7 ciągle puszcza ten serial xd
              • violet_ Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 16:44
                oczywiście! bardzo dokładnie oglądałam finałowy odcinek przyjaciół, kiedy wszyscy się
                rozstawali, joey wyjeżdżał kręcić swój film w hollywood. oglądałam wszystkie odcinki
                joey'a, nie mogłam za nic przegapić. to było cztery lata temu chyba. w finałowym
                odcinku przyjaciół najdosłowniej ryczałam. tvn siedem jeszcze wtedy, emitowało
                wszystkie serie, cały rok to trwało. i tu nagle koniec. puścili zamiast tego joey'a, z
                sentymentu do przyjaciół codziennie sumiennie oglądałam. nie był tak genialny jak
                przyjaciele, ale kiepski też właściwie nie. bez zachwytu. :c
                • violet_ Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 17:52
                  tvn siedem jeszcze puszcza joey'a? czy raczej mówisz o przyjaciołach? bo na joey'a się
                  jeszcze nie natknęłam. a skoro mowa o przyjaciołach, byłam strasznie wkurzona, kiedy o
                  siedemnastej włączyłam sobie, by obejrzeć powtórki z całego tygodnia, a tu z okazji świąt
                  jakiś familijny western, ech. :c
                  • elliot Re: Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 18:58
                    tvn7 chyba nie puszcza, bynajmniej ja nic o tym nie wiem. tu masz 2 serie:
                    Joey

ostatniego odcinka nie oglądałam (żałuję na maxa) chyba, że kiedyś dawno temu.
                    pamiętam jak dawali klucze na blat/stół i ktoś powiedział, że każdy z nich tu
                    mieszkał czy coś takiego.
                    • mandy_jonas Re: Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 20:49
                      Zaczęłam kiedyś oglądać Joey'a ale po pierwszym odcinku dałam sobie spokój... Po
                      prostu nie potrafiłam wczuć się w ten serial. Brakowało mi reszty Friendsów;/
                      • mandy_jonas Re: Przyjaciele -serial ;) 03.04.10, 20:50
                        Oo widziałyście 'teledysk' do Smelly cat?
                        <lol>
                        • violet_ Przyjaciele -serial ;) 04.04.10, 17:53
                          pewnie! pamiętam, jak phoebe to kręciła i obejrzała wyniki, była w szoku, że ma taki głos.
                          wszyscy zgodnie odpowiedzieli, że oni też nie... joey'a oglądałam, ale oglądać nie
                          zamierzam. mi również brakowało reszty przyjaciół. :c
                          • violet_ Przyjaciele -serial ;) 05.04.10, 18:39
                            halo, żyje któraś? przyjaciele za dwadzieścia pięć minut. <3
                            • replaceable Re: Przyjaciele -serial ;) 05.04.10, 18:47
                              lecą dziś? nawet nie wiedziałam.
                              to fajnie ;d

kurczę, teraz mi się przypomniał ostatni odcinek, kiedy Rachel wchodzi do domu
                              Rossa i się całują, a później wszyscy idą na ostatnią kawę do Central Perku.
                              zawsze mnie to wzrusza.
                              • violet_ Przyjaciele -serial ;) 05.04.10, 18:53
                                znaczy się, ja myślałam że jest, bo w tygodniu leci, ale zapomniałam o świętach, których
                                nie obchodzę. zaraz sprawdzę. :c
                                • violet_ Przyjaciele -serial ;) 05.04.10, 18:55
                                  i oczywiście nie ma. cholera jasna. leci film od godziny o miłości w białym domu. ech, ech,
                                  ech.
                                • replaceable Re: Przyjaciele -serial ;) 05.04.10, 18:56
                                  w cholera. nie ma.
                                  zawsze puszczą jakiś zakichany, denny film.
                                  • elliot 5 seria 09.04.10, 20:50
                                    ostatnio wypożyczyliśmy z bratem 5 najlepszych odcinków 5 serii.

świetny był odcinek jak Phoebe rodziła - te trojaczki były takie słodkie, ohhh... xd
                                    plus jak wspominali najgorsze święta Dziękkczynienia czy jakoś tak...I było jak
                                    Monica odcięła Chandlerowi palca (o tym mówiła violet_)

- Straciłem palca bo nazwałem cię tłustą?

ale coś mi nie pasuje... znowu. Dzisiaj Chandler i Phoebe szukali obrączki dla
                                    Monici. A czy oni byli wcześniej w Las Vegas i on powiedział, że ją poślubi, ale
                                    tego nie zrobił bo Rachel i Ross się (c)hajtnęli?
                                    • mandy_jonas Re: 5 seria 10.04.10, 13:12
                                      elliot- nie pamiętam dokładnie, ale chyba w Las Vegas nie doszło do tego ślubu.
                                      =) violet ci odpowie, ona wie wszystko o tym serialu;>

Dziś zapewne nie polecą powtórki z całego tygodnia, z powodu żałoby... Trudno;/
                                      • violet_ 5 seria. 11.04.10, 12:25
                                        przybywam z pomocą.

pojechali do las vegas i chcieli się pobrać. wszystko zależało od tego, czy w grze w pokera
                                        wypadnie im ósemka. problem w tym, że oboje nie chcieli się żenić. mówili o ślubie tylko
                                        dlatego, żeby zadowolić drugiego. dlatego jak wrócili do domu, wszędzie pojawiały się te
                                        znaki zwiastujące małżeństwo, pisałyśmy już nawet chyba o tym. jakiś dzieciak kopnął
                                        monicę w kostkę, która ją bolała, więc chandler przeniósł ją przez próg domu. stali też
                                        przed windą, a kiedy jej drzwi się otworzyły, w środku stał ksiądz. a wracając do las vegas,
                                        to nie pobrali się wtedy, bo z kaplicy właśnie wyszli pijani ross i rachel. mieli się pobrać więc
                                        następnego dnia, ale żadne z nich nie chciało... a to na początku mojego komentarza. :d
    • rashel Re: Przyjaciele -serial ;) 10.04.10, 21:31
      Kocham ten serial. Świetna rozrywka i mnóstwo humoru.
      • violet_ Przyjaciele -serial ;) 11.04.10, 12:26
        prawda. :q
        • violet_ Przyjaciele -serial ;) 11.04.10, 13:00
          @mandy_jonas, czekałaś na powtórki? ja czekałam. chyba jednego odcinka nie
          obejrzałam, to znaczy, w tym roku, bo oglądam to od kilku lat już. wielka szkoda. :c
          • pruci Re: Przyjaciele -serial ;) 11.04.10, 21:28
            oglądałam wszystkie serie !
            kocham ten serial !
            Najbardziej lubiłam Joey'a !
            strasznie śmieszny jest xd
            <333333
            • mandy_jonas Re: Przyjaciele -serial ;) 11.04.10, 22:47
              Nawet nie patrzyłam czy lecą.
              Nie leciały, prawda?;o
              Ja w tygodniu nie mogę oglądać, to zawsze w sobotę wykorzystuję możliwości...
              • violet_ Przyjaciele -serial ;) 12.04.10, 16:53
                ja tak samo. oczywiście czekałam, cud się jednak nie pojawił.
                w tym tygodniu też zapewne nie będzie.
                • elliot Re: Przyjaciele -serial ;) 17.04.10, 11:09
                  obejrzyjcie na necie : D
                  • violet_ Re: Przyjaciele -serial ;) 18.04.10, 18:49
                    tych odcinków, co ich nie było, pewnie nie pominą, przynajmniej taką mam nadzieję.
    • niesmaczna Uwiebiam Rosa . xd 17.04.10, 12:47
      .
      • violet_ Re: Uwiebiam Rosa . xd 18.04.10, 18:49
        ja tak samo, najbardziej.
        • elliot Re: Uwiebiam Rosa . xd 19.04.10, 16:51
          Ross rlz. xd
          • violet_ Re: Uwiebiam Rosa . xd 19.04.10, 16:55
            o, jesteś, ostatnio jakoś tu cicho. :c
            na szczęście dzisiaj o dziewiętnastej znowu będą lecieć. <3
            • mandy_jonas Re: Uwiebiam Rosa . xd 19.04.10, 21:54
              Cha cha cha cha.
              Ja się ostatnio z moją kumpelą przez pół dnia śmiałam z odcinka w którym
              Chandler nie umiał się uśmiechnąć do aparatu.c;
            • elliot Re: Uwiebiam Rosa . xd 20.04.10, 07:27
              net tak mi spowalnia, że zanim cokolwiek napiszę i to się załaduje to minie z
              godzina ;/

był odcinek jak Chandler miał się oświadczyć Monice, ale nic z tego nie wyszło ;c

• violet_ Re: Uwiebiam Rosa . xd 20.04.10, 16:30
                wiem, wiem, nie mogłam za nic przegapić.

i oczywiście ross, który zerwał z christine, to było świetne! joey myślał, że musi zgadnąć,
                ile coś kosztuje, a byli na licytacji. wylicytował jacht za dwadzieścia tysięcy; a kiedy rachel
                próbowała przekonać jakiegoś faceta, żeby to on kupił jacht, joey stwierdził, że jednak go
                chce. to było genialne!
    • kasztanoweludki beznadzieja.:/ 20.04.10, 08:10
      weź się z tym schowaj to jest denne. uncertain
      • violet_ Re: beznadzieja.:/ 20.04.10, 16:28
        dlaczego? umiesz uzasadnić swoją krytykę?
        • elliot Re: beznadzieja.:/ 20.04.10, 16:40
          Hannah Montana lepsza, nie? Zabawniejsza^^

właśnie, uzasadnij.
    • th4ever Re: Przyjaciele -serial ;) 20.04.10, 16:32
      ja czasem jak mi sie przelaczy...
      troche glupkowaty..
      :d
    • yuitza oh tak, oni są genialni! ^^ 20.04.10, 16:37
      będąc młodsza zawsze ich oglądałam. śmiechu co nie miara. (:
      • violet_ Re: oh tak, oni są genialni! ^^ 20.04.10, 16:41
        racja, racja.

ja ich oglądam od wielu lat, wszystkie serie po wiele tysięcy razy, bo co roku powtarzają,
        ale jeszcze mi się nie znudziło i pewnie jeszcze nie znudzi. i chwała twórcom za
        najgenialniejszy serial.
        • replaceable Re: oh tak, oni są genialni! ^^ 20.04.10, 16:42
          swoją drogą, ciekawi mnie czy chciałybyście żeby powstał film?
          • violet_ Re: oh tak, oni są genialni! ^^ 20.04.10, 16:49
            pisałyśmy już chyba nawet o tym. chwilka, zaraz dla Ciebie poszukam. <3
            • violet_ Re: oh tak, oni są genialni! ^^ 20.04.10, 16:50

tutaj.
              w dalszych postach też o tym konwersowałyśmy.
              • violet_ Re: oh tak, oni są genialni! ^^ 20.04.10, 16:51
                a tak na marginesie, Ty byś chciała? :q
    • bulkazmaslem ;d 20.04.10, 16:46
      kocham ten serial ;d, ogladalam tylko od 5 do polowy 10 serii.
      najbardziej lubie Joe'go ;d
      wszystkie odcinki są boskie xd
      • yellow.lady Re: ;d 20.04.10, 16:57
        Ostatatnio tak sobie myślałam, kto z kim się całował. No i wyszło mi, że tak:
        Rachel: Ross, Joey, Pheobe, Chandler
        Monica: Ross, Chandler
        Pheobe: Rachel, Ross, Joey, Chandler
        Chandler: Monica, Pheobe, Rachel
        Joey: Rachel, Pheobe (Ross?)
        Ross: Rachel, Monica, (Joey?)

To jest na bank dobrze. Nie jestem tylko pewna, kto pocałował Joey'go, gdy ten musiał
        przygotowywać się do roli. Ross czy Chandler?
        I czy może jeszcze o czymś zapomniałam?
        Jeśli nie kojarzycie którejś z sytuacji, to wam je przybliżę : ))) ale swoją drogą, to Pheobe
        nieźle zaszalala, nie? XD. szkoda tylko, ze z Monicą nie... chyba... xd
        • replaceable Re: ;d 20.04.10, 17:03
          sory, nie czytałam ostatniej strony tematu ;d.

ale ogólnie film mógłby być fajny. tak sądze.
          cieszyłabym się, bo to chyba jeden z takich seriali, które mogę oglądać bez
          końca i za każdym razem mnie rozśmiesza, mimo że niektóre momenty znam na pamięć.

chciałabym, to
          zobaczyć na żywo ;d

• violet_ Re: ;d 20.04.10, 17:05
            ja tak samo, Boże, marzę o tym! i mieć zdjęcie przy tym majestatycznym napisie central
            perk na kawiarni.

https://www.boqueteguide.com/wp-content/uploads/2007/02/central_perk.jpg
            • elliot Re: ;d 20.04.10, 17:17
              zdjęcie przy central perk? marzenie...
              • violet_ Re: ;d 20.04.10, 19:09
                ja tak samo, ale bym się lansowała. :q
                bo do wejściu do środka to już byłby niesamowity odlot, nawet marzyć nie mogłabym.
    • ixlovextwilight Przyjaciele ! x D 20.04.10, 17:04
      ja uwielbiam ten serial!!! x D
      jest świetny : D

moje ulubione postaci to Chandler, Joey, Phoebe i Rachel ; d
      < 33 ^^
      • diana_rose Re: Przyjaciele ! x D 20.04.10, 17:33
        Jedyny serial który oglądam wink
        • violet_ Re: Przyjaciele ! x D 20.04.10, 19:09
          ja właściwie też, o ile w weekendy nie puszczą detektywa monka, hahahaha. :q
          • elliot o której 21.04.10, 17:14
            o której w weekend leci maraton?
            • violet_ Re: o której 22.04.10, 15:56
              od siedemnastej do dziewiętnastej trzydzieści,
              bo potem jakieś filmy familijne zwykle lecą.
        • softy_girl Ja oglądam jeszcze jakieś tasiemcę ;dd 20.04.10, 20:22
          Jednakże "Przyjaciele" zawsze mają miejsce w moim serduchu <3
          • replaceable Re: Ja oglądam jeszcze jakieś tasiemcę ;dd 20.04.10, 22:20
            dzisiaj był fajny odcinek. ;d
            • violet_ Re: Ja oglądam jeszcze jakieś tasiemcę ;dd 22.04.10, 16:01
              ja byłam w szoku, kiedy zobaczyłam, co się stało z chandlerem. kiedyś w all access na vh1
              było matthew'ie perry, mówili tam, że jest najmilszym facetem z hollywood. za to babcia,
              która jest bardzo obeznana ze światem celebrytów, powiedziała, że jeden aktor z
              przyjaciół był narkomanem. i po obejrzeniu wczorajszego odcinka muszę przyznać, że to
              niestety prawda. jak matthew przeraźliwie schudł po odwyku, zauważyłyście? zapuścił
              dodatkowo włosy, zaczesał je do tyłu i były one takie nieproporcjonalne do jego chudej
              twarzyczki. dlaczego najfajniejsi faceci okazują się być narkomanami?
              • elliot Re: Ja oglądam jeszcze jakieś tasiemcę ;dd 23.04.10, 18:00
                jeżeli chodzi o seriale, jakie oglądam to mój ulubiony to "Jak poznałem waszą
                matkę". wiele mówi, że to taka kopia Przyjaciół, ale ja wolę HIMYM ;p

Mattew narkomanem? Możliwe, w sumie on najbardziej pasuje jeśli mam wybierać
                między nim, Mattem i Davidem.
              • yellow.lady Re: Ja oglądam jeszcze jakieś tasiemcę ;dd 24.04.10, 20:52
                no, też to zauważyłam. w jednym odcinku, jak był ten motyw z zaręczynami jego i Monici
                chyba, twarz taką okrągłą miał, a nagle dup! albo... że w odcinku ze slubem taki chudy sie
                zrobil? jakos tak...
    • dziagusiaa Re: Przyjaciele -serial ;) 22.04.10, 16:44
      Ja również uwielbiam te serial. Co prawda, nie oglądałam wszystkich i odcinków,
      ale mam zaliczonych kilka serii. Poza tym, także uwielbiam Chandlera. : *
      oraz... Joe'go. Czasami na naprawdę świetne teksty.
      • replaceable Re: Przyjaciele -serial ;) 22.04.10, 20:23
        szkoda, że się facet tak stoczył. narkotyki niestety zrujnowały życie
        niejednemu.

ale dobrze, że jakoś się pozbierał : ).

ale on się uzależnił od vicodinu, czy mi się zdaje?
        • elliot Re: Przyjaciele -serial ;) 24.04.10, 19:47
          ja ci nie powiem, dopiero teraz dowiedziałam się, że on ćpa...
          ale violet_, nasza znawczyni, pewnie wszystko wyjaśni ; )
          • mandy_jonas Re: Przyjaciele -serial ;) 24.04.10, 20:46
            Ojej, to no ćpał? Nigdy o tym nie słyszałam...
            Dzisiaj oglądałam odcinki z całego tygodnia. Były zaręczyny Chandlera i Moniki.
            Kurcze ta scena była piękna.c;
            Wszędzie pełno świeczek i doskonały nastrój...
            • yellow.lady Re: Przyjaciele -serial ;) 24.04.10, 20:52
              no, ja się popłakałam.
    • niesmaczna Re: Przyjaciele -serial ;) 25.04.10, 01:07
      Kocham <324355432412233
      • violet_ Re: Przyjaciele -serial ;) 30.04.10, 14:21
        mama mi powiedziała, że wielokrotnie musieli przerywać kręcenie odcinków, bo matthew
        ćpał.
        przecież w ciągu kilku miesięcy nie schudł tyle kilogramów.
        to przed odwyk.
        • elliot Re: Przyjaciele -serial ;) 01.05.10, 20:17
          mam pytanie:
          pierwsza żona Rossa była to ta, z którą miał syna i ona okazała się lesbijką.
          Z drugą chyba brał ślub w Londynie (jak się nie mylę ostatni odcinek 4 serii,
          Monica i Chandler się zakochują... chyba) i myli imię tej gościówy i mówi Rachel.
          ale rok potem bierze ślub z Rachel w Las Vegas i jak się z nim rozwodzi to
          mówi, że to jego 3 rozwód. to on wziął ślub z tą Angielką i się z nią rozwiódł?

ten serial jest pokręcony shock xd

Edit: proszę mnie poprawić jakby się coś nie zgadzało. -
          • yellow.lady Re: Przyjaciele -serial ;) 01.05.10, 20:27
            Z jaką Angelika?!
            Z tego co powiedziałaś, co 3 sluby. I jest git, nie?

Najpierw był z Carol.
            Potem ślub z Emily
            Następnie z Rachel.

Nie kojarzę żadnej Angeliki, chociaż od razu skojarzyła mi się ta małolata, która była jego
            uczennicą, a w rolę jej ojca wcielił się Bruce Willis xd. o to chodzi?
            • elliot Re: Przyjaciele -serial ;) 01.05.10, 22:14
              nie, była jakaś dziewczyna co się jej oświadczył i mieli wziąć ślub w
              Londynie... powiedziałam Angielka bo mi się skojarzyło z Londynem, ot co ;d
              • mandy_jonas Re: Przyjaciele -serial ;) 06.05.10, 23:18
                Oglądałam wczoraj odcinek z sernikiem w roli głównej. No wiecie, Chandler
                znalazł na wycieraczce zapakowany w pudle sernik. I potem razem z Rachel się nad
                nim zachwycali. Najlepsze było, gdy Chandler zdemaskował Rachel, gdy jadła w
                tajemnicy przed nim. 'Dam ci sto dolarów gdy zagwiżdżesz'c;

Wiecie z jakiej strony można pościągać Friendsów z polskim lektorem? Bo
                chciałabym sobie chociaż parę odc. na komórkę przerzucić. czeka mnie długa
                podróż, i będę się nudzić..;p
                • yellow.lady Re: Przyjaciele -serial ;) 10.05.10, 20:02
                  Łojeju, o tym serniku to ja na pamięć znam. XD.
                  Okropni są, co nie?
                  A mi się przypomniało to, jak Pheobe z mieszkania Rossa zczaiła, jak się Monica z
                  Chandlerem rozbieraja i to cudne: " MY EYES! MY EYEEEEES!" .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka