agie Re: taniec. 26.02.10, 13:57 ja tańczę od 8 roku życia...kocham to ... aktualnie trenuję dancehall i Hip-hop ^^ kiedyś tańczyłam nowoczesny, jazz, sambę... miałam zamiar brać się z balet ale stwierdziłam że jestem za stara...pechhhh poza tańcem trenuję również koszykówkę. kiedyś pływałam i uczęszczałam na gimnastykę artystyczną^^ ale z powodu kontuzji musiałam zrezygnować ahh trenowałam jeszcze capoeire to też była moja miłość.... jednak nigdy nie przestawałam tańczyć i nie mam zamiary przestać^^ trochę pomieszałam ale cóż.. Bless. Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: taniec. 26.02.10, 14:06 tAŃCZĘ JUŻ 6 LAT < 3 Kocham to. Przez piec lat tańczyłam coś niekreślonego, po prostu chodziłam do zespołu i było tam wszystko :d . Teraz tancze hip hop. Od roku. Kocham <3 . Poprostu uwielbiam ! :d. Odpowiedz Link Zgłoś
ooonanaooo Re: taniec. 26.02.10, 14:12 Ja tańczę od 3 lat xD I jestem mażoretką czyli tańczę z bławą< takim kijkiem hehe > ! Foteczka | V Odpowiedz Link Zgłoś
ooonanaooo Re: taniec. 26.02.10, 14:13 ooonanaooo napisał(a): > Ja tańczę od 3 lat xD > I jestem mażoretką czyli tańczę z bławą< takim kijkiem hehe > ! > > Foteczka > | > V > [img]https://www.ckiw.andrychow.pl/ckiw/images/2008/maz08/DSC_7381_small.JPG[/im > g] Ale to nie nasz zespół... Odpowiedz Link Zgłoś
mileey_1ooo Re: taniec. 26.02.10, 14:19 ooonanaooo napisał(a): > ooonanaooo napisał(a): > > > Ja tańczę od 3 lat xD > > I jestem mażoretką czyli tańczę z bławą< takim kijkiem hehe > ! ; > -) > > > > Foteczka > > | > > V > > [img]https://www.ckiw.andrychow.pl/ckiw/images/2008/maz08/DSC_7381_small.J > PG[/im > > g] > > Ale to nie nasz zespół... `Ja teeż jestem mażoretką od ilu lat jestes w zesppolee mazoreetek ? Zapraszam tu : www.kotek.pl/forum/02,3000,107854373,107854373,Mazoretki_d.html Pozdrawiaam PS to nie jest moja fotka ;d Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 taniec. 26.02.10, 14:12 no ba . ;d Taniec jest całym moim życiem . Można go pokochać w mniej niż 1 sekundę ; p Ja tańcze już prawie od urodzenia , hip - hopu ucze się od 11 lat czyli już prawie 6 lat . Chodzę też na taniec towarzyski , mogłabym chodzić na każdy rodzaj tańca, ale chyba nie dałabym rady hehe . x d Fajnie, że można dzielić się swoimi pasjami z innymi ; *** Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 Re: taniec. 26.02.10, 14:20 Widze , ze dużo osób interesuje się jezzem . Też się uczę tzn. poza hip - hopem itd. chodze na takie bardziej prywatne kursy . Nie jest nas tam dużo, ale uczymy się nie tylko jednego rodzaju tańca, a wielu ; d A czy ktoś z was zdobył już jakieś nagrody ? ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: taniec. 26.02.10, 14:28 new style, hip hop. coś w tym kierunku ( . ; tańczę od 7 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_xd Re: taniec. 26.02.10, 19:50 no pewnie... kocham taniec <3 i tańczę w zespole... tak to chyba można nazwać... chodzę do szkoły tańca... Odpowiedz Link Zgłoś
emila Re: taniec. 27.02.10, 22:07 KOCHAM TANIEC Uczę się już 4 lata Najbardziej lubię taniec współczesny, hip-hop i balet Odpowiedz Link Zgłoś
xxxdzikusxxx Re: taniec. 27.02.10, 22:10 Kocham Taniec ! <3 Tańczę praktycznie od dziecka W tańcu mogę być kim chcę i wyrażać siebie ;d To jest Moje życie ! Odpowiedz Link Zgłoś
minnie_mick Re: taniec. KOCHAM! 06.03.10, 17:19 Uwielbiam tańczyć. Ogólnie tańczę od 6 roku życia, ale tańczyłam już dużo stylów, jak miałam 6 lat to chodziłam rok na taniec towarzyski, ale nie do końca mi się podobał, więc zapisałam się na balet, tam chodziłam dwa lata, ale musiałam pojechać do sanatorium, rabki czy gdzieś tam i przestałam (chociaż nadal lubię oglądac balet ) No, i jakieś 2 lata temu właściwie przez przypadek xDD (przez koleżankę) zapisałam się na Hip-Hop i to był genialny wybór, teraz po prostu kocham tańczyć;** Tylko nie lubię patrzyć w lustro jak tańczę, no, a tak po za tym, to pokochałam też występy publiczne xdd Nie wiem czemu, ale teraz uwielbiam wystepować przed publicznością: Odpowiedz Link Zgłoś
secrets Re: taniec. 27.02.10, 22:19 kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham tańczyć. c: swego czasu chodziłam do szkoły tanecznej. tańczyłam taniec nowoczesny. ale niestety szkoła się rozpadła. teraz tańczę tylko dla siebie. :-33 Odpowiedz Link Zgłoś
plotkaraa_ Re: taniec. 27.02.10, 22:31 chodziła kiedyś na tańce towarzyskie typu walc i samba itp. nie lubiłam ich ale jak zapisałam się na hip-hop to taniec stał się czymś innym ! uwielbiam ruszać się do szybkiej muzyki na parkiecie ! Ale nie lubię patrzeć w lustro bo myślę że głupio wyglądam z brawami to też nie za bardzo bo nie lubię tańczyć przed kimś a najlepiej tańczę jak nikt na mnie nie patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: taniec. 27.02.10, 23:23 lubię udawać, że umiem tańczyć. albo do 'tik tok' KE$HY. z friend taką po - lewkę mamy... XD Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka_xd Re: taniec. 06.03.10, 14:07 a gdzie chodzisz ja 15 marca idę się zapisać do iskry w Bytomiu I też tak jak ty hip hop to moja pasja Odpowiedz Link Zgłoś