sweeting 23.02.10, 19:53 Którą z tych drogerii bardziej lubicie, polecacie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shugo_chara_15 Re: Rossmann czy Natura? 24.02.10, 11:09 Ja chodzę do Natury... Nie lubie Rossmana, zwłaszcza jak idę z koleżanką, bo za każdym razem łazi za nami ochroniarz jakbyśmy miały coś ukraść ! To żenujące !! Dlatego polecam Nature Wcale nie mają gorszego arsenału produktów od Rossmana. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: Rossmann czy Natura? 24.02.10, 11:17 Ja chodzę do Natury... Nie lubie Rossmana, zwłaszcza jak idę z koleżanką, bo za > każdym razem łazi za nami ochroniarz jakbyśmy miały coś ukraść ! To żenujące !!- u mnie dokładnie to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Rossmann czy Natura? 24.02.10, 11:11 rossmann już bardziej toleruję, chociaż do obu sklepów nie przechadzam się za często, nie znoszę drogerii. Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Rossmann czy Natura? 24.02.10, 11:15 Rossmann bo w Naturze nigdy nie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: Rossmann czy Natura? 24.02.10, 11:16 Natura, zdecydowanie. Ochroniarze z Rosmanna są baardzo nie mili ;p Odpowiedz Link Zgłoś
gosiunia114 Re: Rossmann czy Natura? 24.02.10, 13:42 Hmm... właściwie to obydwa te sklepy lubię chociaż częściej bywam w Rossmanie Odpowiedz Link Zgłoś
slyszaca_cisze tia 24.02.10, 15:15 jak juz to Natura. ale u mnie w jednej z galerii jest drogeria WisPol i ona jest najlepsza. jak na stronie patrzę np. na kosmetyki z ziaji, to wszystkie znajduję właśnie w tej drogerii, bo w Naturze to nie zawsze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka_ Natura. 24.02.10, 15:16 U mnie w mieście jest tylko Rossmann, ale często dojeżdżam do innego miasta do Natury, która jest chyba moją ulubioną drogerią ^^ Wolę Naturę, chociaż Rossmann jeśli chodzi o wyposażenie nie jest zły. Natura jako drogeria spełnia moje wymagania po prostu. Miła obsługa, w dodatku dość doświadczona (babka przy dziale z kosmetykami nie pije sobie kawki, tylko potrafi pomóc jeśli chodzi o dobór podkładu czy tuszu, wiele razy korzystałam z jej rad i jestem w pełni zadowolona z produktów, które mi poleciła). Wszystko poukładane, duży wybór kosmetyków. Polecam ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 Re: Rossmann czy Natura? 24.02.10, 19:25 Rossmann , ale w Naturze jest teraz ta fajna seria kosmetyków ; D Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Rossmann czy Natura? 24.02.10, 19:29 Bardziej lubię chodzić do Rossmana Odpowiedz Link Zgłoś
olenka0505 Re: Rossmann czy Natura? 24.02.10, 21:56 Ja koło sibie mam Naturę wiec czesciej tam bywam, na takie wieksze zakupy wybieram sie do rossmanna ale wlasciwie nie znaczy to ze rossmann jest lepszy, tak uwazam Odpowiedz Link Zgłoś
emanualia Re: Rossmann czy Natura? 24.02.10, 22:17 Rossmann z tego względu, że mam bliżej. Jak idę sama, bądź z koleżankami, to ochroniarz patrzy się na mnie tak jakbym miała coś ukraść. A to chyba normalne że oglądam etc. Ale ostatnio jak czegoś konkretnego nie potrzebuje to tam po prostu nie wchodzę. Zupełnie inaczej jest jak idę z mamą wtedy ochroniarz jest milutki ;/ Chociaż jak mam okazję być koło Natury to zawsze wejdę, ponieważ mają ciekawe oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
justin.bieber. Re: Rossmann czy Natura? 26.02.10, 11:21 Natura ale Rossmann też może być ; p Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Rossmann czy Natura? 27.02.10, 13:03 hmm to zależy... ale wydaje mi się,że natura bo ma wiele więcej promocji niż rossmann Odpowiedz Link Zgłoś