lovely5 27.02.10, 13:28 Ja zauważyłam kotka wgl nie interesuje to , że w Chile było trzesienie ziemi oraz , że nadchodzi tsunami !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lovely5 Re: Chile 27.02.10, 13:31 Nie no widzę , że was to też za bardzo nie interesuje !! ;// Odpowiedz Link Zgłoś
nisiula CHILE 28.02.10, 14:36 no wiesz to nie jest mój kraj, ale troszeczke można sie tym podinteresowac co sie dzieje na świecie. jak było to trzęsienie na Haiti to wszyscy sie tym zainteresowali a tutaj... nic. ale co z tego co nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
karolciaaa_x3 Re: Chile 27.02.10, 13:33 bo to strona plotkarska dotyczaca gwiazd a nie wydarzen ze swiata Odpowiedz Link Zgłoś
mileey_1ooo Re: Chile 27.02.10, 13:34 ` Może dlatego że kotek to portal o gwiazdach !od tego Chile jest www.tvn24.pl , www.interia.pl , www.se.pl itd ! Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Chile 27.02.10, 13:34 Kotek to potral z plotkami. Wejdź sobie na onet'a lub na cokolwiek innego oglądnij TVP3 i tam o tym jest -.- Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: Chile 27.02.10, 13:36 wiadomosci.onet.pl/2134525,12,wzrasta_liczba_ofiar_trzesienia_to_wygladalo_jak_koniec_swiata,item.html To straszne, jaki Ci ludzie przeżywają dramat. I bardzo mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
verrley. Re: Chile 27.02.10, 13:43 lovely5 - zacznę od tego słonko, że to Ty jesteś żałosna, a nie my. potwierdzam.. to jest portal plotkarski, portal o gwiazdach. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Chile 27.02.10, 13:37 No wiesz, kot nie jest jakies TVN24, żeby nas o wszystkim informować. Ja szczerze o tym jeszcze nie słyszałam... Kiedy było to trzęsienie? Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: Chile 27.02.10, 13:37 może jeszcze o tym nie wiedzą? ja dowiedziałam się dziś, zupełnie przez przypadek. włączyłam radio na internecie i było ;o a miałam je zamiar wyłączyć. nie mam pojęcia czemu, ale mnie to mało obchodzi. omg, jestem jakaś nieczuła. nie wiem co się ze mną dzieje -.-' Odpowiedz Link Zgłoś
lovely5 Re: Chile 27.02.10, 13:44 Kotek to może nie tvn24 ale mogli by o tym chociaż raz napisać ;| Odpowiedz Link Zgłoś
mandy65 !! 27.02.10, 13:42 Racja.. o takich najważniejszych wydarzeniach mogliby napisać chociaż 1 artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
lovely5 Re: Chile 27.02.10, 13:49 Zapomniałam , że wy potraficie tylko " pomagać " ... Aj bo nie wiem jak się ubrać na dyskotekę ;// Pff Odpowiedz Link Zgłoś
anaj Re: Chile 27.02.10, 14:10 Poczytaj sobie onet... to jest portal plotkarski, a nie wydarzenia ze świata Odpowiedz Link Zgłoś
lovely5 Re: Chile 27.02.10, 14:11 Boże ! Mi nie chodzi , żeby coś czytać ! Ale widzę , że nic się nie zdziała ;// Odpowiedz Link Zgłoś
sylwik95 Re: Chile 27.02.10, 14:18 dziecko, kotek to strona o gwiazdach a co ci to da, że na kotku będzie o tym Chile? na onecie jest Odpowiedz Link Zgłoś
sylwik95 Re: Chile 27.02.10, 14:24 to ty sie jeszcze nie skapnęłaś, że o gwiazdach? -,- a co? nie jesteś dzieckiem? Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: Chile 27.02.10, 14:23 ` no ej , bo to strona o gwiazdach ! : p nie wystarczy ci , że jest to na innych stronkach ? : xx Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Chile 27.02.10, 14:29 kota tylko gwiazdunie disneya i zmierzchu interesują, nie dziwmy się. to nie onet. ale napisać by coś mógł. Odpowiedz Link Zgłoś
geisterfahrer Re: Chile 27.02.10, 14:34 Bo kotek słońce, to strona z plotkami o celebrytkach. : ) Niestety. I zajmuje się takimi bzdurami, jak np. Miley ma taką samą sukienkę jak Demi. Takie właśnie tematy to myśl przewodnia tego portalu. Nie ma jednak co winić samej strony, bo to głównie przez puste dziewczynki, które tu się rejestrują Kotek obiera takie tematy, a nie inne. Poza tym, powiedz mi, czy samo słowo "kotek" wzbudza do refleksji i do wywodów na temat naprawdę ważnych spraw? No, proszę, sama odpowiedz sobie na to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jd Re: Chile???? 27.02.10, 14:36 Mhm.. rozumiem..to teraz jak będzie jakieś trzęsienie ziemi będą zakładane o tym wątki.. i będzie wielkie "Ojejku [*]" jakby to miało w czymś pomóc.. Odpowiedz Link Zgłoś
stasia94 Re: Chile 28.02.10, 14:29 masakra. straszne rzeczy się dzieją ostatnio z naszą planeta. Odpowiedz Link Zgłoś
alive_ Re: Chile 28.02.10, 14:35 kotek woli pisać setny artykuł o tym, że miley cyrus ma poobgryzane paznokcie, zamiast zająć się prawdziwymi problemami. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 . 28.02.10, 14:47 Przepraszam bardzo, ale kotek to nie 'wiadomości z kraju i ze świata'. Btw.to chyba każdy o tym wie [o Chile], więc po co to jeszcze bardziej nagłaśniać? Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_fan Re: Chile 28.02.10, 14:55 ja sie interesuję. i jestem przerażona podwójnie, bo w Chile jest Any a ona jest dla mnie bardzo ważna, nie wiem co bym zrobiła, gdyby coś jej się stało. niby wszyscy piszą, że wszystko z nią w porządku, ale ja chcę jakiś znak od niej! <3 i mnóstwo światła dla Chile, to straszne, co tam się dzieje.. Odpowiedz Link Zgłoś