Dodaj do ulubionych

całowanie ?!

05.03.10, 22:34
Jest taka sprawa ; d komu sie niepodoba wątek to kosz ! ; d wink

Jeszcze nigdy sie nie całowałam . Gdyby miała chłopaka [ aktualnie nie mam ; ) ] boje się że gdybym sie z nim juz całowała [ byłby to mój pierwszy raz] to on po zerwaniu gadałby wszystkim że nie umiem się całować , że to mój pierwszy razi takie tam ?! ;s

Wiem że kiedyś ten pierwszy pocałunek musi nastąpić ale boje się go. Nie chodzi mi tylko o chłopaka ale ogólnie ?!
A wy co sądzicie o pocałunkach.. ?! Jakie to jest uczucie ?!

Z góry thx kiss
Obserwuj wątek
    • kokoss. Re: całowanie ?! 05.03.10, 22:38
      hm, no nie wiem
      faceci są różni musisz wziąć to pod uwage .
      rzadko zdarzy się żeby rozpowiedział .
      a nawet jakby to powiedz przy jego kolegach że on się nie lepiej całuje .
      i tyle. :d
    • karoola.006 noo , włazic . ;D 05.03.10, 22:43
      Musisz pokazac drugiej osobie jak bardzo ją kochasz i to nie polega na ruchu ust
      , ale na uczuciu , które jej ( osobie . xdd ) oddajesz . Ważne , żeby oddac
      pocałunek ważnej dla Ciebie osobie .. Znaczy ja nie wiem jak Ty , Wy i wgl ..
      sądzicie o tym , bo może uważacie , że chodzi o cmokaniu , żeby było się czym
      chwalic i wgl .. ale to jest moje zdanie . ; P
      • pocahontas Re: noo , włazic . ;D 06.03.10, 13:59
        w pełni zgadzam się z karoola.006!!!smile
        W całowaniu nie chodzi o to, żeby było się czym chwalić, czy żeby sobie odhaczyć!!!
        To coś czym możesz pokazać osobie, którą kochasz, jakie silne jest twoje
        uczucie!!!

Musisz być jednak pewna swoich uczuć.serce Jeżeli spotkasz chłopaka którego
        naprawdę pokochasz, to nie masz się czego bać.wink Nikt nie zmusza Cię do
        pocałunku. wink
    • rumianek_xd Re: całowanie ?! 05.03.10, 22:43
      szczerze to mam taki sam problem jak ty . XD
    • lady_paja nie ! 05.03.10, 22:47
      nie całuj sie !
      ochyda , ja zaluje ; x
      chodz minelo juz hmm.. pol roku ?
      to ja i tak mam uraz ;x
      bo ja nie chcialam sie wtedy jeszcze calowac!
      i nie mam zamiaru teraz.
      no chyba ze z mega ciachem .
      ale to juz z mega
      tamten co mnie pocalowal to byl tylko ladny.
      no chyba , ze jest ladny i spoko no to twoja decyzja juz.xd
    • kajkox Re: całowanie ?! 05.03.10, 22:48
      będziesz się obawaic jak będziesz miała chłopaka ^^ .xd
    • princess132 Re: całowanie ?! 05.03.10, 22:48
      no po prostu jak się zakochasz (tak naprawde) i on bedzie kochał cb to nikomu nie
      rozgada ze nie umiesz sie całować, jeśli będzie facetem z klasą, a na pewno będzie, bo nikt
      nie bedzie chciał sie całować z wredna swinia, nie? nie boj sie xDD nie ma czego wink
      • lautnerowa Re: całowanie ?! 05.03.10, 23:06
        dzięki wink wink myśle że raczej by nikt nie rozgadał bo czym się chwalić !? tylko się ogólnie przejmuje xD
    • rosaliee Re: całowanie ?! 05.03.10, 22:55
      to zalezy na jakiego chlopaka trafisz wink)

moja przyjaciolka tez tak milala ze jej chlopak powiedzial swoim kolegom ze ona
      nie umie sie calowac i oni to calej szkole rozgadali .. ale to byl zwykly
      gnojek ;.. a chlopaki np w 1gim sa tacy wink dopiero w 2gim zaczyna sie te ich
      dojzewanie ;] ale nie u wszystkich ;>suspicious
    • dream całowanie ?! 05.03.10, 23:09
      Nie rób nic przeciwko sobie. Pierwszy pocałunek to wspaniałe uczucie pod warunkiem, że
      masz u boku osobe na której naprawde Ci zależy i robisz to z własnej woli. Kiedy
      poczujesz, że to odpowiedni moment nie zawracaj sobie głowy myślami, że jeszcze tego
      nie robiłaś i że sie ośmieszysz. Rozluźnij sie i daj sie 'poprowadzić' chłopakowi. Będzie
      dobrze, a jeśli coś Ci nie wyjdzie to on napewno to zrozumie, być może nawet ucieszy się,
      z tego, że to z nim całujesz się po raz pierwszy.
      • nie_taka_slodka Re: całowanie ?! 06.03.10, 00:30
        całowanie to bardzo przyjemna sprawa jak całujesz sie z kimś do kogo coś
        czujesz, bo inaczej to będzie albo nudne albo obrzydliwe ( :
        • aga96r Re: całowanie ?! 06.03.10, 10:01
          mam podobny problem xd
          • wyobraznia Re: całowanie ?! 06.03.10, 13:44
            Postaw na intuicje , ona Ci pomoże. Nie ma się czego bać , naprawdę : )
            a zawracanie sobie głowy takimi myślami ,to strata czasu : )
      • justinkowaa5 Re: całowanie ?! 06.03.10, 13:52
        'dream' ma rację popieram ją. Ja też się jeszcze nie całowałam ale widzę to u
        nas w szkole Na smilesmilerazie dla mnie to jest Masakra ale jak ja bd miała sie
        pocałować to nie wiem mam nadzieję że pójdzie dobrze albo trafie na chłopaka
        który też sie pierwszy raz całuje i wtedy będzie fajnie albo może i nawet
        śmiesznie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka