secrets 07.03.10, 22:30 a więc był ten wątek, ale autorka pytała tylko o to czy będziecie oglądać. właśnie zaczęła się 11 edycja programu Taniec z gwiazdami. czy macie swoich faworytów? co sądzicie o jurorach? oglądaliście każdą edycje? ;33 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meerc Re: Taniec z gwiazdami. 07.03.10, 22:37 nienawidze tego programu. i chociaż kocham taniec , co fakt nie towarzyski, no ale . ten po prostu trąci dla mnie sztucznością . i 11 edycja to zdecydowanie przesada . ;c Odpowiedz Link Zgłoś
oluska665 Re: Taniec z gwiazdami. 08.03.10, 08:57 Kiedyś czasami to oglądałam, ale ile można? Już 10 edycji a im mało! Dla mnie to naciąganie ludzi i starta czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Taniec z gwiazdami. 07.03.10, 22:43 Czy trzeba coś więcej dodawać? Przestałam to oglądać jakoś na 5 edycji. Wtedy już stracił ten program jakikolwiek sens-.- Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Taniec z gwiazdami. 07.03.10, 22:44 tak,oglądałam każdą edycję..kiedy się zaczynała chodziłam na tańce,może dlatego mi się podobała.co sądze o jurorach?jak zwykle popieprzeni.beatka z iwonką...a gąsowski ze skrzynecką też irytujący.w ogóle tzg ciągnie się już za długo.joś przestałam oglądać w tamtym roku,tzg przestaję w tym.czekam na mam talent i kto wie,może zacznę oglądać ycd?-narazie nie widziałam żadnej edycji.ale taniec z gwiazdami to jest katastrofa..ciągnie się jak moda na sukces ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
kill_me Re: Taniec z gwiazdami. 08.03.10, 08:06 Poprostu nie wiedzą kiedy skończyć. A tej nowej edycji nie oglądałam, starej z resztą też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
smykalka Re: Taniec z gwiazdami. 08.03.10, 08:15 Ja nie oglądałam wszystkich edycji ale tą akurat oglądać bd bo są fajne aktorki xD Moim zdaniem jurory srogo oceniają i dobrze xD Wkurza mnie to że są brani do tego programu osoby nie z polski a po za tym jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
igg. Re: Taniec z gwiazdami. 08.03.10, 08:29 Do 8 edycji oglądałam regularnie. W następnych tak raz oglądałam, raz nie. Ale wczoraj akurat na Taniec z Gwiazdami patrzyłam. I moją faworytką jest oczywiście Oceana. Bardzo się zdziwiłam kiedy Oceana zagościła w Tańcu z Gwiazdami . No cóż Polska nawiązuje znajomości z dobrymi,zagranicznymi gwiazdami : D Odpowiedz Link Zgłoś
rock_twilight Re: Taniec z gwiazdami. 08.03.10, 09:25 Gdziś do 8-9 edycji oglądałam regularnie. Teraz? Mało co mnie to interesi, są inne ciekawe programy. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
inka_love_nick Re: Taniec z gwiazdami. 08.03.10, 09:49 ja oglądałmam chyba do 7 czy 6 edycji a teraz z chęcią pooglądam jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
pysia11 Re: Taniec z gwiazdami. 08.03.10, 10:02 Ja oglądam przelotnie. Uważam, że wygrać może Oceana albo Julia Kamińska. Kamińska ma dużo fanów po występie w "BrzydUli". Nie uważacie \, że ta Pavlović przesadziła dając Mrozowi 1? Przecież nie tańczył tak tragicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
secrets @pysia11 08.03.10, 16:16 no, niby tak, ale jak nie 1 to 2. ;33 moją faworytką jest oczywiście Oceana. a jak Zbyszek Wodecki dał jej 9, miałam ochotę jechać do niego i go walnąć, bo co on się zna -.- Odpowiedz Link Zgłoś
07tofik Re: Taniec z gwiazdami. 08.03.10, 20:39 co mam do stracenia - oglądam, a teraz to będę na pewno bo jest Julia K. i Oceana - uwielbiam je**** Odpowiedz Link Zgłoś
sexy_girl Re: Taniec z gwiazdami. 08.03.10, 22:12 ahh juz im się chyba gwiazdy kończą .. wkurza mnie ta Ola Szwed . BrzydUla i Oceana -> fajnie tańczą . Odpowiedz Link Zgłoś
claudiaaaxd Re: Taniec z gwiazdami. 08.03.10, 22:05 Kiedyś oglądałąm zawsze teraz oglądam przelotnie , bo ile można . ? 11 edycja to już przesada , ale jestem za Oceana Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Taniec z gwiazdami. 08.03.10, 22:16 Nie będę oglądać, bo tego nie lubię, więc faworytów nie mam. Przejadło mi się to. Odpowiedz Link Zgłoś
ania357_ Re: Taniec z gwiazdami. 21.03.10, 18:55 Czy macie swoich faworytów? Kasia i Stefano Oglądaliście każdą edycję? Tak Odpowiedz Link Zgłoś
mewusia Re: Taniec z gwiazdami. 21.03.10, 19:00 tak oglądałam mój faworyt : julia komińska Odpowiedz Link Zgłoś