wylogowana tak ; ) 26.03.10, 11:28 chciałabym czytać w myślach, przepowiadać przyszłość albo być telekinetyczką . byłoby wspaniale ! xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 ... 26.03.10, 11:32 Ktoś się chyba za dużo naczytał Zmierzchu i naoglądał... Ja bym chciała umieć czytać w myślach, ale tylko przez jakiś czas, bądź wtedy, kiedy będę chciała. A tak to nic innego mi na razie na myśl nie przychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
oola ... (; 26.03.10, 11:41 ja nie chciałabym umieć czytać w myślach, według mnie to byłoby strasznie głupie. czasem lepiej nie wiedzieć co inni o nas myślą. (; za to chciałabym być jak spiderman! ;d wiecie ; sieci, pajęczy zmysł i te sprawy. xDD Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: DAR:-))) 26.03.10, 11:43 nie chcialabym wiedziec co inni mysla .. To jak naruszanie prywatnosci a na dodatek moglo by sie okazac ze kilku przyjaciol zle o mnie mysli czy cos .. przyszlosci ... Gdybym wiedziala co sie stanie w przyszlosci to bym ja probowala zmienic a jedna zmiana moze zmienic wszystko na swiecie . (filmow sie naogladalam) xD Odpowiedz Link Zgłoś
lulu097 Re: DAR:-))) 26.03.10, 11:56 cztery żywioły.(jak ktoś czytała 'przed świtem' to wie o co chodzi) pogoda. czas. wizje przyszłości. telekineza. Odpowiedz Link Zgłoś
orbit Re: DAR:-))) 26.03.10, 13:48 a ja nie musze miec daru. mam dar przekonywania : lans : Odpowiedz Link Zgłoś
joasia101 Re: DAR:-))) 26.03.10, 19:32 dominika_5 napisał(a): > Jaki chcielibyście mieć dar czytanie w myślach, przewidywanie przyszłości czy > jeszcze jakiś inny. > Jeśli był już taki wątek to wiecie ci robić > nie chciałabym mieć daru przewidywania przeszłości , bo nie było by żadnych niespodzianek . nie ażne co bym robiławiedziałabym jak to się skończy i wątpie , że moglabym żyć inaczej niż przewidziałam bardzo chcee umieć czytać w myślach , by wiedzieć co inni tak naprawdę myślą w danej chwili lub o mnie Odpowiedz Link Zgłoś
martys14 Re: DAR:-))) 28.03.10, 08:20 dar "przewidywania przyszłości " i taki dar, że byłabym wszystko wiedząca. Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 Re: DAR:-))) 28.03.10, 08:27 tTak! chciałabym przepowiadac przyszłoś no i latac tez bym chciała i przenosisc sie z jednego miejsc a na drugie Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: DAR:-))) 28.03.10, 08:43 chciałabym móc uzdrawiać lub chociaż zmniejszać ból c: Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: DAR:-))) 28.03.10, 15:42 nie wiem... nie chciałabym czytać w myślach, bo i tak wiem co ludzie myślą. ich mowa ciała, mina itd. przewidywanie przyszłości ?? nie, życie jest zaskakujące i niech takie pozostanie.na zawsze. spełnianie życzeń ?? może, ale nie złych życzeń innych. marzeń ?? tak, bo każdy ma prawo, żeby się spełniły. chciałabym latać. zobaczyć świat. dotknąć chmur. sprawdzić czy w niebie serio jest to Niebo. przewidywać daty śmierci ?? czytałam ostatnio taką książkę i mówię zdecydowane: nie. to Bóg dał nam życie i tylko On ma prawo nam je odebrać. takie samo stanowisko mam przy temacie aborcji i eutanazji. bo każdy ma prawo do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney Re: DAR:-))) 28.03.10, 18:46 Dar wdzięku, uroku, czaru, urody i wyglądu Jakbym chciała iść do szkoły to kolor włosów brąz, na imprezę ostry rudy lub blond platyna, mogłabym w sekundę zmieniać makijaż , ciuchy i wyglądać zawsze olśniewająco Odpowiedz Link Zgłoś
truu Re: DAR:-))) 29.03.10, 15:22 hm .. ja bym chciała umieć zatrzymywać czas . to by było naprawdę fajne . ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: DAR:-))) 02.04.10, 12:01 najlepsze byłoby torturowanie wzrokiem xDD Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu Re: DAR:-))) 11.04.10, 21:52 Czytanie w myślach Przewidywanie przeszłości też by się oczywiście przydało Odpowiedz Link Zgłoś
vanella Re: DAR:-))) 11.04.10, 21:55 Mogłabym mieć władzę nad wszystkimi czterema żywiołami. Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: DAR:-))) 12.04.10, 18:53 czytanie w myślach lub o,uwaga! rozumieć matmę:p,tzn.być jakimś guru w matmie Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: DAR:-))) 17.04.10, 22:40 Niewidzialność i możliwość poprawiania moich wszystkich błędów życiowych . Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: DAR:-))) 17.04.10, 23:30 czytanie w myślach, zmiana w kogoś innego , i ... secret. : * Odpowiedz Link Zgłoś
karola645 Re: czytanie w myślach. 18.04.10, 12:44 Taki jak Alice i może troszeczkę z Jane ; D omg. to by było boskie < 33 hahaha^^. Odpowiedz Link Zgłoś
cool_girl Re: czytanie w myślach. 18.04.10, 12:45 Kto by nie chciał, to było by świetne... Odpowiedz Link Zgłoś
deedee Re: DAR:-))) 18.04.10, 12:51 nic wolę zostać taką jaką jestem i nie mieć żadnych mocy ;D Odpowiedz Link Zgłoś