nusska Re: zakaz. beznadziejny zakaz. 10.03.10, 21:32 u mnie ,mój tata się nie wtrąca.. a nawet jeśli by tak było to wcale bym tego zakazu nie przestrzegała Odpowiedz Link Zgłoś
pepu Re: zakaz. beznadziejny zakaz. 10.03.10, 21:38 nie mysle o tym ma 11 / 12 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
amylee Re: zakaz. beznadziejny zakaz. 10.03.10, 21:43 gdyby mój zabroniłby mieć chłopaka, to bym go wyśmiała normalnie. ale mogę co do twojego zakazu, moja kol ma podobnie, tyle, że u niej to nic nie działa... możesz pogadać, wytłumaczyć... nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka. Taa. 10.03.10, 21:48 [o człowieku...] Ja się wcale nie dziwię. =.= .. zresztą moim zdaniem chłopak jest w tym wieku niepotrzebny, takie puste "Kocham Cię" mnie drażni .. Jeżeli kiedyś poczuję się gotowa na coś poważnego to się zobaczy .. Na razie odkładam to na daleką przyszłość.[ mam nadzieję ] ... Odpowiedz Link Zgłoś
andzia0115 Re: zakaz. beznadziejny zakaz. 11.03.10, 13:32 www.billkaulitz-net.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nierozpoznana zakaz. beznadziejny zakaz. 11.03.10, 13:44 wiesz, mam trzynaście lat (prawie) i powiem szczerze ja mam kolegę,a moja mama mówi, że chłopaka, więc problemu nie mam. chociaż możesz spróbować tak jak ja kiedyś, tyle, że ty z tatą. no, bo kiedyś mama (bodajże, w 5 klasie) zabierała z dyskoteki ( mam blisko do domu, ale wracała z zakupów), więc zapakowałam się do samochodu z moją kumpelą i do mojej mamy, że to niby taka afera z koleżanką: - a olka to zerwała z wojtkiem! i tak potem ciągle o tym gadałam, a kiedyś ja jeszcze jechałyśmy gdzieś wieczorem po mieście rowerami i tok gadam: - a wiesz, że paulina chodzi z piotrkiem! i teraz rodzice się nic nie czepiają, a mam 13 lat, więc powinno być gorzej nic u Ciebie. spróbuj, może pomoże ; d Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: zakaz. beznadziejny zakaz. 11.03.10, 13:36 moim rodzicom jest to obojętne. tylko wkurzało/będzie wkurzać ich to, że muszą wtedy zawieźć mnie do miasta xd. Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: zakaz. beznadziejny zakaz. 11.03.10, 16:13 dobrze, że moi rodzice nie robią mi takich scen. ufają mi i bardzo się ciesze, że nie wtrącają się w moje sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: zakaz. beznadziejny zakaz. 11.03.10, 16:12 Ja nie rozmawiam z rodzicami na te tematy. Chociaż, w dniu bierzmowania dowiedzialam sie, ze moge juz pic wino do obiadu i miec chlopaka, wiec... XD Odpowiedz Link Zgłoś
juliap1999 Re: zakaz. beznadziejny zakaz. 11.03.10, 16:18 A ile masz właściewie lat? Ja mam 10 lat (w tym roku skończe 11) i ani mi się śni myślec o chłopaku, więc nie rozmawiam na ten temat z rodzicami. Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: zakaz. beznadziejny zakaz. 11.03.10, 16:23 nie mam. ;p a nawet moja mamuśka dziwi się, że nie mam jakichś `wielkich miłości . chociaż pewnie zdanie moich rodziców zmieniłoby się jakby poznali moich kolegów. c: Odpowiedz Link Zgłoś
querty. Re: zakaz. beznadziejny zakaz. 11.03.10, 20:17 Teoretycznie mogę, ale nie chcę, w każdym razie nie szukam. Chłopacy w tym wieku są raczej ledwo-sapiens, pewnie dlatego masz taki zakaz. Wgl. I tak bym im nie powiedziała. Poznają dopiero mojego narzeczonego, jeśli takowego spotkam ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka21 Re: zakaz. beznadziejny zakaz. 11.03.10, 20:21 ja mogę mieć spokojnie chłopaków rodzice mówią że to moja prywatna sprawa i nie wtracaja się w moje zycie prywatne Odpowiedz Link Zgłoś
kusy505 Re: zakaz. beznadziejny zakaz. 11.03.10, 20:19 serio masz 14 lat??!! Bo tata to ma prawo do zakazu na chłopaka do 10 roku życia. ;\;\ Eeee....możesz ukrywać przed rodzicami że masz chłopaka xD Odpowiedz Link Zgłoś
kusy505 Re: zakaz. beznadziejny zakaz. 11.03.10, 20:20 przecież ty nie polecisz z pierwszym lepszym kolesiem do łóżka (bo twój tata chyba tak mysli nie miał by innej podstawy żeby dawać ci zakaz ) Odpowiedz Link Zgłoś
agateczka15 Re: zakaz. beznadziejny zakaz. 11.03.10, 20:23 A ile chłopak ma lat ? Ja myśle że już możesz mieć ale bez zbytniej przesady ( seks i te rzeczy) xd Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: zakaz. beznadziejny zakaz. 11.03.10, 20:23 Nie miałam i nie mam chłopaka... Dobrze mi z tym Odpowiedz Link Zgłoś
zosienka Re: zakaz. beznadziejny zakaz. 11.03.10, 20:25 dokładnie mam tak samo ( Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie mhm 11.03.10, 20:28 tylko jak coś mówie, to jest, że jestem za młoda ple, ple ale to nieprawda mam chłopaka i rodzice nie wiedzą, bo po co? a tata mi nie zakazuje takich rzeczy, bo sami byli w moim wieku jak się poznali. Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Re: mhm 11.03.10, 20:34 I bardzo dobrze, że Ci zakazuje. Słuchaj się rodziców, Oni trochę więcej żyją i wiedzą, że to wyjdzie Ci na dobre. Tak wiem, przesadzam, bo mówię Ci, co masz robić. Straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
nicky_ Re: zakaz. beznadziejny zakaz. 11.03.10, 20:33 Ja nawet nie znam swojego ojca, nie interesuje się mną, więc nie mam tego problemu A mamcia ma fajne podejście do tych spraw Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd zakaz. beznadziejny zakaz. 11.03.10, 20:33 No to po co mu o tym powiedziałaś? -,- Odpowiedz Link Zgłoś
good_enough Re: zakaz. beznadziejny zakaz. 11.03.10, 20:50 amatorka napisała:"I bardzo dobrze, że Ci zakazuje. Słuchaj się rodziców, Oni trochę więcej żyją i wiedzą, że to wyjdzie Ci na dobre. Tak wiem, przesadzam, bo mówię Ci, co masz robić. Straszne. " Popieram w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: zakaz. beznadziejny zakaz. 11.03.10, 21:06 A odczuwasz potrzebe na chłopaka ? Jeżeli tak, to coś z tobą chyba nie tak. Przecież twoje ' love story ' właśnie konczy sie tylko i wylacznie na koleżenstwie. Czyli przytulanie sie, ew. jakies buziaki w polik : x . Nazywasz tę relacje chłopak-dziewczyna ? skoro tak, to ah. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolaka_123 Re: zakaz. beznadziejny zakaz. 11.03.10, 21:09 heh. no bywa. Tatusiowie z reguły są nadopiekuńczy...(?) czy jakos tak. Ale co im się dziwić. Boję się, że ich kochane córeczki tjb wyfruną z gniazdka i nie będą mieli kogo rozpieszczać. Nie martw się...to nigdy nie minie <lol> Ale kiedy już znajdziesz sobie chłopaka to będzie trzeba go zaakceptować. Pewnie twój tata będzie chcil go poznac i przeprowadzić z nim rozmowę. Ale nie masz sie o co martwic. Starą panną nie będziesz...raczej Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl :| 12.03.10, 13:18 kolejna dziewczyna ktora szuka chłopaka żeby być "kól" ? Nie szukaj chlopaka na sile jak sam sie znajdzie a ty go na prawde baardzo pokochasz ( co pewnie na razie nie nastapi bo słowo 'kochać rozumie się tak na prawdę ok, 16roku życia ) wtedy z tata o tym pogadaj i juz . Odpowiedz Link Zgłoś
nika_i_tom Re: zakaz. beznadziejny zakaz. 12.03.10, 13:21 Według mnie to troche chore... ja na szczęście tak nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
messalina ^^ 12.03.10, 13:27 Moje zycie nie zna ograniczen Trzeba sie nauczyc umiejetnie stawiac na swoim. Ave. Odpowiedz Link Zgłoś
tacogokocha Re: zakaz. beznadziejny zakaz. 12.03.10, 13:31 Wielkie współczucie!! Ja tak nie mam i oby tak zostało hee;p Odpowiedz Link Zgłoś
serena.x3 Re: zakaz. beznadziejny zakaz. 12.03.10, 13:37 Do moich spraw się aż tak nie wtrącają. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy żałosne. 12.03.10, 13:43 a co ci się stanie jak nie będziesz miała chłopaka? -,-'' poza tym przecież możesz mieć przyjaciela. jeśli wiesz o co mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
squash -,- 12.03.10, 13:44 lol, pytałaś się tatusia o zgodę? no to daleko zajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś