kwiatekxd 11.03.10, 17:48 Hej . . . Mam zapytanko ;P Chodzi o Lalki Voodoo xD Czy wiecie coś o ich działaniu czy coś?! (Nie piszcie tekstu typu ''Google nie gryzą'' - szukałam, ale chcę się Was poradzić! ;P) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiatekxd Re: Lalki Voodoo - Wchodzić! ;P 11.03.10, 17:53 Jest ktoś?! Piszcie, czy w to wierzycie, albo czy kiedyś próbowaliście coś takiego?! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatekxd PiSzCiE!!! :) 11.03.10, 17:56 Wiem, że głupi temat, ale mnie to ciekawi xD Jak się nie podoba to śmietnik ;] Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Lalki Voodoo - Wchodzić! ;P 11.03.10, 18:02 Jaka szkoda, że nie ma tutaj emotikona <hahaha>, ponieważ idealnie odzwierciedliłaby moją reakcję. Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: Lalki Voodoo - Wchodzić! ;P 11.03.10, 18:17 Robiłam kiedys lalkę voodoo i mi nic nie wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
pinky12 Re: Lalki Voodoo - Wchodzić! ;P 11.03.10, 18:15 Z tego co ja wiem lalki Voodoo to jeden z wielu typów czarnej magii Dzialaja przy konkretnych zakleciach defakto to mity kture słyszałam . Dzaiałaja gdzy ułoży się swieczki naokowa lalki i wypowie imie osoby kturej sie nie lubi lub chce sie jej zadac bol w jednej ze swieczeka spala sie jej/jego zdiecie. Taką lalke ławtwo zrobić z materialu lub materialowego worka wypernionego watą Pamietaj tylko ze to czarna magia i mozesz cos zobie zrobic jezeli wierzysz sama w sobie w duchy i czarne moce Voodoo jezeli nie wierzysz to sie nic nie powinno stac zalezy od wiary ale napewno pewna jestem ze szamani voodoo tak pozbywali sie ich wrogow Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Lalki Voodoo - Wchodzić! ;P 11.03.10, 18:21 pinky- jak już chcesz używać łaciny to się jej naucz- DE FACTO. i pisze się "które". A w Voodoo to już nawet Scooby-Doo przestał wierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
karola645 Re: Lalki Voodoo - Wchodzić! ;P 11.03.10, 18:39 ja czytałam [może nawet w to wierzę xd] laleczki powinny być wykonane z naturalnych materiałów i w środku coś należącego do osoby na której chcesz ,,to zrobić'' - uciekło mi słowo , XD Odpowiedz Link Zgłoś
itsumademo. Re: Lalki Voodoo - Wchodzić! ;P 11.03.10, 18:45 zrobiłam kiedyś taką laleczkę z koleżankami i podziałała xd Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: Lalki Voodoo - Wchodzić! ;P 11.03.10, 18:59 . Szczerze mówiąć nie próbowałam nigdy . ale teraz nawet bym chciała wypróbowac , i mam potrzebe na kim ; D Odpowiedz Link Zgłoś
pinky12 Re: Lalki Voodoo - Wchodzić! ;P 11.03.10, 22:44 ciekawe ale coś raczej nie wypróbuje nie chce się wplątywać w "problemy z duchami " Odpowiedz Link Zgłoś
pinky12 Re: Lalki Voodoo - Wchodzić! ;P 11.03.10, 22:42 Dzięki za poprawę ale nie jestem zbyt mądra w sensie że łacina itd muszę się jej uczyć ale coś nie łapie lol tak czy siak poprawa przydatna Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka515 Re: Lalki Voodoo - ty ale chyba wiesz ze to grzech 12.03.10, 21:57 i to ciężki to tak jakbyś adorował diabła Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Lalki Voodoo - Wchodzić! ;P 12.03.10, 15:10 Wiem co nieco, ale nie będę ci mówić, bo zrobisz komuś krzywdę. Tym się nie wolno bawić. Zresztą to bzdury. Chyba Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatekxd Re: Lalki Voodoo - Wchodzić! ;P 12.03.10, 15:32 slodkiporanek napisał(a): > Wiem co nieco, ale nie będę ci mówić, bo zrobisz komuś krzywdę. > Tym się nie wolno bawić. > Zresztą to bzdury. > Chyba ''Zrobisz komuś krzywdę'' - Coo??? Niee!!! Ja nie chce nikomu krzywdy zrobić Tylko mnie te laleczki i ta magia ciekawi Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka515 Re: Lalki Voodoo Wchodzić (ale wiesz że to grzech) 12.03.10, 21:46 po pierwsze jest to grzech ciężki .... to tak jakbyś hmmm...adorowała szatana ..... Odpowiedz Link Zgłoś
mileyfriend Re: Lalki Voodoo - Wchodzić! ;P 15.03.10, 21:06 ja tam wole nie próbować to jest okropne ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Lalki Voodoo - Wchodzić! ;P 14.03.10, 18:12 podobno " wróżki " xD ich używają . ale wg mnie to tylko bajki . . . -,-' Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Lalki Voodoo - Wchodzić! ;P 14.03.10, 19:20 ostatnio chętnie bym taką laleczkę zrobiła, grhh ale nie wierzę w to . Odpowiedz Link Zgłoś
pysia11 Re: Lalki Voodoo - Wchodzić! ;P 14.03.10, 19:24 Zawsze byłam ciekawa jak działają i w ogóle czy działają... Nie próbowałam Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Lalki Voodoo - Wchodzić! ;P 14.03.10, 19:30 Nie wiem bo ja nie próbowałam Laleczek VooDuu xD Odpowiedz Link Zgłoś
monikoka Re: Lalki Voodoo - Wchodzić! ;P 14.03.10, 19:30 Lalki Voodoo są po to by wbijać w nie szpilki Odpowiedz Link Zgłoś
monikoka Re: Lalki Voodoo - Wchodzić! ;P 14.03.10, 19:32 Lalka voodoo - figurka o ludzkich kształtach, mająca na celu przynieść nieszczęście danej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
monikoka Re: Lalki Voodoo - Wchodzić! ;P 14.03.10, 19:32 monikoka napisał(a): > Lalka voodoo - figurka o ludzkich kształtach, mająca na celu przynieść nieszczę > ście danej > osobie. Lalka voodoo ma 9 punktów na ciele, w które wbija się gwoździe lub po prostu szpilki. Te miejsca to - czaszka, serce, stawy ramion, kolana, ręce i brzuch. Myśląc o swojej ofierze możemy także zawiązać czarną niteczkę wokół szyi lalki. Musi być czarna. Ofiara ma odczuwać bóle w miejscach, w których tkwi wbita szpilka lub gwóźdź. Trzeba być ostrożnym, gdyż urok może się odwrócić[1]. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Lalki Voodoo - Wchodzić! ;P 14.03.10, 19:31 u nas w sali matematycznej mamy gazetkę, gdzie wiszą rozmaite rzeczy, które wszyscy mają, za przeproszeniem, w d*pie, wśród nich wisi mała laleczka, na którą nasza matematyczka przypięła wszelkie szpilki i pineski do przypinania artykułów na tę gazetkę, więc wygląda jak voodoo. rozczaruję Cię, jednak. cała nasza klasa żyje i ma się dobrze. buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Lalki Voodoo - Wchodzić! ;P 14.03.10, 19:33 Jeżeli te lalki by istniały , to chciałabym mieć lalki voodoo wszystkich których znam... Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Lalki Voodoo - Wchodzić! ;P 14.03.10, 21:30 gdyby działały to tego dupka bym załatwiła i tego drugiego też i tą z*zire z czerwoną twarzą i... sorry, rozmarzyłam sie X__x Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug oj. 15.03.10, 15:17 nie chciałabym żeby one naprawdę działały, sądzę, że wiele osób mnie nienawidzi za mój dziwny charakter, bo boją się mnie lepiej poznać. Odpowiedz Link Zgłoś