kaajul Na siłe 04.04.10, 18:31 Moje zdanie to : Chcą na siłę z niej zrobić wielką Celebrytkę, nie zwracając na jej wiek! Ona ma 4 lata a już ma być sławna jak hollywoodzkie gwiazdy? Lekka przesada. Tylko szkoda Suri, że nie ma prawdziwego dzieciństwa! Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: Suri Cruise? 04.04.10, 18:34 Jak nosi takie buty ,A ma tylko 4 lata ,To w przyszłości będzie kaleką ,Ale będzie nosić buty ortopedyczne. Nie ma co ,Żal mi małej Odpowiedz Link Zgłoś
invisible_95 Re: Suri Cruise? 04.04.10, 18:45 rzeczywiście jej stopom można współczuc. tylko ze cruise i holmes wyznają taka religie która nakazuje im spełniac zachcianki dziecka (wszystkie!) to sie nazywa jakoś na s ale nie pamietam oooo scjentolodzy Odpowiedz Link Zgłoś
benisia222 Re: Suri Cruise? 04.04.10, 18:46 To jest zwykły < przepraszam za wyrażenie> bahorrrrr......... Odpowiedz Link Zgłoś
colorova Posłuchaj! 04.04.10, 18:58 Co sądzę?? ze to jest dziecko i ma swoje pragnienia i marzenia jak każde, tylko NIE każdy ma sławnych i BOGATYCH rodziców. Że niby czego ma chcieć lalkę barbi albo tę śliczną maskotke w sklepie ta jasne ona może mieć fabrykę nie będzie sobie życzyła takich rzeczy jak ma zwykłe dziecko bo moze sobie pozwolic na cos lepszego. Ma obcasy w wieku 4 lat i torebkę za 1000 i co ?? obcasy jej kiedys wyjda a to bedzie wina rodziców. Ja osobiście jak bym miała dziecko tez bym je rozpieszczała ile wlezie. Oni to robią z miłości a co robia to ich sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
wercia321 Re: Suri Cruise? 04.04.10, 19:03 Niech sobie jeszcze pomaluje paznokcie na czerwono to będzie wyglądała jak.. Odpowiedz Link Zgłoś
smykalka Re: Suri Cruise? 04.04.10, 19:07 hmmm.. szczerze mówiąc wydaje mi się że jest wiele takich dzieci... Jeśli rodzice mają dużo Kasy i rozpieszcza dziecko to później będą mieć z nim tylko same problemy.. ! Odpowiedz Link Zgłoś
naturally Re: -,- 04.04.10, 19:20 loool. nie mogę z was ludzie. skąd wiecie że taka jest? jakbym miała tyle hajsu to też bym sobie kupowała torebki za tysiąc, i buty na zamówienie. Odpowiedz Link Zgłoś
kristen99 Re: Suri Cruise? ;/ 04.04.10, 19:20 Jezu ona ma 4 latka ;/ W przyszłości będzie z niej rozpuszczona nastolatka ;c Odpowiedz Link Zgłoś
cherly Re: Suri Cruise? 04.04.10, 19:21 a co może z niej wyrosnąć ? tatuś i mamusia wkrótce się rozwiodą, oboje ułatwią jej karierę w show-biznesie. na początku wszyscy będą się nią zachwycać, a potem zniknie i pewnie powróci ze skandalami typu dragi, alkohol itp. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1997.12 Re: Suri Cruise? 04.04.10, 19:25 nie nawidze takich gówniarzy,ale to nie jej wina Rodzice ja rozpieszczają i tAK ROŚNIE DRUGA HILTONÓWNA Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson tak myślę i tak bym zrobiła 04.04.10, 19:25 Ja powiem tylko tyle: Gdyby nie ojciec, ta dziewczynka żyła by normalnie. Kate nie zgadza się na takie prezenty. Niestety nie ma wyjścia. Co zrobi, w końcu ona podlega mężowi i (to przykre) również córce. Źle zrobiła, że wyszła za Toma. Ja jej szczerze współczuje, a ich córce zrobiła bym tak: ide z nią i nic jej nie kupuje. Niech sobie ryczy, wrzeszczy i co tylko chce. trzeba być nieugiętym. ale co biedna Kate ma poradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
auril Re: Suri Cruise? 04.04.10, 19:35 Mała, rozpieszczona w dodatku buńczuczna czterolatka...To ci niespodzianka.Przecież u dzieci gwiazd to standard.Oczywiście, nie uważam takiego rozbestwienia za słuszne, ale do takich informacji powinniśmy już przywyknąć.To bezsprzeczna wina rodziców i tyle...A Katie Holmes i Tom Cruise jeszcze będą płakać, kiedy okaże się, iż ich córeczka ma problem z nóżkami.Ja, będąc ortopedą, chyba bym "zeszła", widząc takie dzieciątko w obcasach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lalula005 Re: Suri Cruise? 04.04.10, 19:36 Co sądzę? Przede wszystkim współczuję rodziców, którzy godzą się na coś takiego. Czterolatka na szpilkach, z pomalowanymi ustami i torebką droższą niż garderoba przeciętnego człowieka? No sory, ale to jest przesada. Co będzie za kilka lat? Odpowiedz Link Zgłoś
hitomi Re: Suri Cruise? 04.04.10, 19:38 Takie maleństwo a już nie wiadomo jaką gwiazdę chcą zrobić. To dziecko powinno siedzieć w piaskownicy bawić się w błocie brudzić itd a nie.! Odpowiedz Link Zgłoś
avriltoja Re: Suri Cruise? 04.04.10, 19:39 hmm...to smutne co Oni robią z tym dzieckiem, ale Ona i tak jeszcze im się za to odpłaci ) Odpowiedz Link Zgłoś
cookie_. Re: Suri Cruise? 04.04.10, 19:56 rozpieszczony bahor, cena jej ubrań wynosi powyżej 3 mln. $. a ma 4 lata;/ (czytałam to jeszcze a tamtym roku) Odpowiedz Link Zgłoś
elizzek Re: Suri Cruise? 04.04.10, 19:52 po prostu tak ją wychowują rodzice i to ich wina. x dd. małe dziecko nie ma wpływu na swoje życie. x d. Odpowiedz Link Zgłoś
onlymyworld Re: Suri Cruise? 04.04.10, 20:10 Przeraża mnie to...ja mam prawie 14 lat...i w życiu nie chodziłam na obcasach...Wygląda to na to, że ta mała w wieku 5 lat będzie miała pół tony tapety na buźce... Odpowiedz Link Zgłoś
nicolette000 Re: Suri Cruise? 04.04.10, 20:17 to jest tylko i wyłącznie wina rodziców. biedne dziecko : ( Odpowiedz Link Zgłoś
czekoolada Re: Suri Cruise? 04.04.10, 20:27 ja jestem przeciw rozpuszczaniu dzieciakow.taak,powinno się o nie dbać,ale nie rozpuszczać.;d Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Suri Cruise? 04.04.10, 20:30 źle robią. Ja nie lubie rozpieszczonych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
love_me.pl Re: Suri Cruise? 04.04.10, 20:31 Dla mnie to jest chore. Jak ja bym była sławna to na pewno nie kupowała bym dziecku torebki za 1000 zł. Ciekawa jestem jakby zareagowała gdyby dostała torebkę za 80 $. Dopiero to bo wpadła w nerwicę, że nie od Chanel, Gucci, czy Dior`a i , że tylko za 80 $. Ona robi się jak siostra Miley Cyrus czyli Noah Cyrus.... Ta to dopiero jest niemożliwa. Co do Suri to ma fajne imię, ale ona chce być na modzie, i chce wejść w dorosłe życie.... Niech lepiej zajmie się swoim dzieciństwem , a nie życiem dorosłych... Odpowiedz Link Zgłoś
alex_twilight Re: Suri Cruise? 04.04.10, 20:35 Oni są nienormalni. Tylko zaszkodzą swojemu dziecku. Do tego dążą? Przez obcasy noszone w wieku kilku dosłownie lat może to spowodować jakieś schorzenie. Mam wrażenie, że poważne. Ręce opadają. Nie lubię w ogóle stylu a'la księżniczka. Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: Suri Cruise? 04.04.10, 20:34 kiedyś z nudów poszperałam w necie troszke sobie o niej. lepiej nie mówić co znalazłam... buty na obcasie? nie no masakra! e tam jej sprawa, tzn. jej rodziców tak jakby. ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
umc Re: Suri Cruise? 04.04.10, 20:37 dziewczynka bardzo ładna, ale jej ubiór i zachowanie jej rodziców co z niej robią żenada. Odpowiedz Link Zgłoś