jonas_lover Re: Suri Cruise? 04.04.10, 20:59 Moim zdaniem oni ją za bardzo rozpieszczają Wygląda jak aniołek, a oni robią z niej rozwydrzonego bachora, który zawsze otrzymuje to, czego chce. A jak spodobałby jej się słoń, którego obejrzałaby na filmie przyrodniczym i zażądałaby, żeby kupili jej słonia? Jakby jej nawet go kupili, to co potem? Mam nadzięję, że oni się opamiętają Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Suri Cruise? 04.04.10, 21:09 Każdy by se chciał torebke od tatusia za tysiac dolarów. Wychowją małą bezradną w wielkim swiecie księżniczkę, a to już nie jest do pozazdroszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nusiaczek001 Re: Suri Cruise? 04.04.10, 21:10 ugh... A na starość nie będzie mogła chodzić bo jej kręgosłup wysiądzie od tak wczesnego noszenia obcasów... Odpowiedz Link Zgłoś
frydka Re: Suri Cruise? 04.04.10, 21:12 Rozpieszczona jak nic. Już widac jaka będzie w przyszlości:Rózowa landryna,buciki na obcasie[12 cm],różowy kabriolet,dom podobny do białego Domu prezydenta,Mąz co będzie na nią charował.... 'Cos mi sie zdaje że rośnie kolejna Paris Hilton... Masakra.... Odpowiedz Link Zgłoś
sylka_u odpowiedź 04.04.10, 21:18 Suri jest cudowną, przepiękną dziewczynką. Ma 4 lata. To jej rodzice odpowiadają za to, jaka jest. Poprostu ją rozpieszczają i dziecko widząc, że może wszystko, poprostu to wykorzystuje. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka97 Re: Suri Cruise? 04.04.10, 21:21 To jest STRASZNE !!! Nie cierpie takich rozpieszczonych bachorów nie wiem jak w wieku 4 lat ona może chodzić na takim obcasie. Nawet nie chcę myśleć co z niej wyrośnie a na zdjęciach wygląda na taką słodką i sympatyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Suri Cruise? 04.04.10, 21:30 Boję się pomyśleć jaka będzie za kilka lat .. ; oo Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Suri Cruise? 04.04.10, 21:31 oj ale skąd wiesz,że ona jest uparta i nieposłuszna? bo co przeczytałaś to na pudelku czy kozaczku? proszę was bez przesady. nie wierzcie w te plotki. co do butów na obcasch to jest już przesada. rozumiałam jeszcze drogie ubrania, zabawki ale to?! ta mała może mieć problemy z kręgosłupem. ale to już wina rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Suri Cruise? 04.04.10, 21:35 omg. masakra. w przyszłości będzie to bardzo rozpieszczona egoistka. ale to nie jest jej wina - wina jest rodziców, którzy ją tak rozpieszczają. widać, że się nie znają wgl na odpowiednim wychowaniu dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolcia144 Re: Suri Cruise? 04.04.10, 21:57 Jaki tatuś taka córeczka... Jednym słowem mi jej żal, bo nie jest świadoma co sama sobie robi... A Toma i Katy to juz w ogóle........ Za pięć lat Suri będzie chciała dom w krztałcie baletnicy, basem z prawdziwymi syrenkami i samochód(rózowy)... Ciekawe co wtedy kocvhani rodzice zrobią? Tom zapewne zatrudni jakieś długowłose modelki, przebierze je w kostiumy syrenek i każe ładnie się uśmiechać do jego kochanej córci..... Ludziom to odbija........ Odpowiedz Link Zgłoś
agacia0501 Re: Suri Cruise? 04.04.10, 21:59 Yhh niech nosi co chce..ale chyba to nieodpowiedni dla niej...powinna raczej coś z paskami zeby tak nie sie nie robiło jak na tej focie xD Odpowiedz Link Zgłoś
ola650 Re: Suri Cruise? 04.04.10, 22:03 no a ta młoda Cyruska, za wielką gwaizde się uważa;/ Odpowiedz Link Zgłoś
melody. Mhm... 04.04.10, 22:08 To tylko i wylacznie wina rodzicow. Dziecko jest obrazem rodzicow. Odpowiedz Link Zgłoś
najli. Re: Suri Cruise? 04.04.10, 22:07 Jezu, a co was ona obchodzi. Skoro chcą to niech ją rozpieszczają. To oni będą mieć potem problem a nie wy, więc o co chodzi ? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nexus Re: Suri Cruise? 04.04.10, 22:16 zbytnio nie obchodzi mnie to , ale jeśli teraz jest taka , to jaka będzie w przyszłości . Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Suri Cruise? 04.04.10, 22:21 Co z tego bachora w przyszłości wyrośnie hehe xD Rodzice ją rozpieszczali a teraz będą mieli kłopot. Odpowiedz Link Zgłoś
squash kolejny rozpieszczony bachor. 04.04.10, 22:32 zniszczony przez sławę rodziców. A co do tych butów, lekarze zakazali jej chodzenia, ale państwo Cruise wiedzą lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
asik. Re: Suri Cruise? 04.04.10, 22:40 rzygam ;o <rzygi> szkoda mi dzieciaczka za to że ma takich rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
dooska Re: Suri Cruise? 04.04.10, 22:58 Szkoda dzieciaka . Zamiast z mamusią spacerowac ona ciągnie ją za włosy . Odpowiedz Link Zgłoś
eww96 Re: Suri Cruise? 04.04.10, 23:15 a ja nie współczuje jej rodzicom bo sami ją tak wychowują ; o ona ma lepiej niż większość dzieci ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
hayles Re: Suri Cruise? 04.04.10, 23:17 to, że jest taka rozpieszczona, to tylko i wyłącznie wina jej ojca. a najbardziej w tym wszystkim szkoda mi kate. biedna nie ma nic do gadania jeśli chodzi o wychowanie córki. Odpowiedz Link Zgłoś
patusia16 Re: Suri Cruise? 04.04.10, 23:41 ej ona jest za mala na ten styl ubierania! mama jej jest na prawde po kopana jesli ubiera ja tak! Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_ Re: Suri Cruise? 04.04.10, 23:43 mały kopciuszek xDD . ale tak na serioo... jak teraz tak rodzicom włazi do tyłka, to co będzie jak troche urośnie ?! chyba nie chcę wiedzieć ^^ ! te "słodkie" buciki są na nia chyba troche za duże... jak będzie starsza, to może mieć jakiś problem ze stopami. heloooł ! dziecko, które ma 4 lata nie powinno mieć obcasów (nawet 2-3 centymetrowych ! ). przesada. niech ją troche "zgaszą" bo później nie dadzą sobie z tym dzieckiem rady ! Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Suri. 04.04.10, 23:45 mi szkoda tej dziewczynki, bo przecież jej rodzice Katie i Tom żyją w takim specyficznym związku, że aż trudno uwierzyć... ojciec Suri jak gdyby nakazał Katie wiary scjentologicznej, a ich małżeństwo to wielka pułapka zastawiona na Katie. teraz ona próbuje zapewnić Suri wszystko co najlepsze, ale najwyraźniej nie zawsze jej to wychodzi. te buty to przesada, ale mimo wszystko szkoda mi małej Suri. Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas Re: Suri Cruise? 05.04.10, 00:39 o lol, jakby mieszkała ze mną to by dostała ze 2 razy po tym rozpieszczonym tyłku i po kilku dniach by była aniołkiem xDD Odpowiedz Link Zgłoś