gb 15.03.10, 15:52 Bardzo proszę napiszcie mi jakąś złotą myśl związaną z muzyką, szukałam w necie ale nie znalazłam nic ciekawego, jak coś znajdziecie to proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matsuri Re: Złota myśl.. 15.03.10, 16:35 Gdy słyszysz śpiew tam wstąp Tam ludzie dobre serca mają Bo wierz mi, że ludzie źli Ci nigdy nie śpiewają . To nie o muzyce, a raczej o śpiewaniu, ale innych nie znam. Mam nadzieję, że takie też będzie dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: Złota myśl.. 16.03.10, 16:22 matsuri napisał(a): > Gdy słyszysz śpiew tam wstąp > Tam ludzie dobre serca mają > Bo wierz mi, że ludzie źli > Ci nigdy nie śpiewają > . > To nie o muzyce, a raczej o śpiewaniu, ale innych nie znam. Mam nadzieję, że > takie też będzie dobre. nie " tam wstąp" tylko "tam idź " Odpowiedz Link Zgłoś
matsuri Re: Złota myśl.. 16.03.10, 23:02 Znam jeszcze jedną wersję: Idź tam, gdzie śpiew usłyszysz, tam serca dobre mają. Źli ludzie wierzaj mi, ci nigdy nie śpiewają. . Czasem są różne wersje tego samego utworu, ale nie chodzi o to kto mówi poprawnie(bo to bez znaczenia), tylko żeby sens był ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: Złota myśl.. 16.03.10, 15:44 "Wierze, że muzyka jest w powietrzu, wszędzie wokół nas, że świat jest jej pełen, a ty po prostu bierzesz sobie tyle, ile ci trzeba." Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Złota myśl.. 16.03.10, 16:16 muzyka rockowa w nieodpowiednich uszach może stać się przyczyną zbrodni Odpowiedz Link Zgłoś
amydenlee Re: Złota myśl.. 16.03.10, 16:35 Celem mojego życia jest dać światu to, co ja szczęśliwie dostałem – ekstazę boskiego zjednoczenia przez moją muzykę i mój taniec. Nie przypominam sobie bym nie śpiewał, dlatego też nigdy nie marzyłem o śpiewaniu. Wspaniała muzyka i znakomite melodie są nieśmiertelne. Michael Jackson Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_x3 Re: Złota myśl.. 17.03.10, 15:39 Muzyka wyraża wszystko, co nie może być wypowiedziane, ale o czym nie można milczeć. Odpowiedz Link Zgłoś