agatkabbbednar Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 16:43 Wyjazd z rodzicami na wakacje to nie jest obciach..lol..xd! Odpowiedz Link Zgłoś
czaqdra_ Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 16:46 na obóz , gdzieś z rodzicami ( na pewno ) już zaplanowali : dd Odpowiedz Link Zgłoś
sabb. Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 16:48 Jaki obciach ??!! wy, jesteście obciachem. Wy, rozpieszczone nastolatki, które uważacie, że jest wam wstyd za waszych rodziców !!!!!!!!!!!! Wiecie, jak jest waszym rodzicom przykro, gdy mówicie, że jest wam wstyd za nich?! Wyjeżdżam z rodzicami co roku na wakacje i wcale nie jest mi ich wstyd ! Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 16:48 ja zamierzam wyjechać z przyjaciółką na Mazury na jakies 2-3 tygodnie:d) napewno będzie suuper Odpowiedz Link Zgłoś
xoxo.x3 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 16:54 Ja w tym roku ze znajomymi na Hel jadę , no a z rodzicami do Barcelony. Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 16:58 Ja jadę na 2 tygodnie z przyjaciółkami, a potem na 2 tyg. z rodzicami. Nie widzę w tym nic obciachowego. Nie upadłam tak nisko, żeby wstydzić się swoich rodziców ;> Odpowiedz Link Zgłoś
anaj Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 17:02 ja uwielbiam spędzać wakacje z rodzicami i ich znajomymi... tym bardziej, że zawsze jedziemy z 40 znajomymi i jest zajebiście w tym roku czeka mnie Bułgaria... bez rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
mileyandnick Zaden wstyd 16.03.10, 17:06 Ja np chciałabym mieć rodzinne wakacje, ale zazwyczaj wyjedzam sama Co prawda zobaczyłam juz super miejsca bo np w Grecjii swietnie sie bawiłam. W tym roku jesli wszystko wypali jadę do Hiszpani i do Francji szczególnie zależy mi na DisneyLendzie[nie wiem jak się pisze] Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 17:08 wolę bez rodziny . i tak tez jadę w te wakacje . x d. aa, polować wzrokiem na artura and the end . ; * Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulec hah 16.03.10, 17:12 ja jadę na kolonie z przyjaciółkami , do babci , do Polanicy Zdrój z mamą i nad morze z mama i to nie obciach jeżdzić z rodzicami!!!!! coś ty nigdy tak nie pomyślałam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia036 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 17:12 Ja jade na kolonie Moim zdaniem to nie jest obciach jeździć z rodzicami ja lubie jeździć z nimi choć nie zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
naughtylilly Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciach? 16.03.10, 17:15 Moim zdaniem wyjazd z rodzicami to bardzo fajna sprawa !! Przecież rodzice nie trzymają Cię za rączkę. Może poznasz ciekawych ludzi.. Fajnie wogóle gdzieś wyjechać na wakacje.. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_nika Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 17:15 Ja często jeżdżę z rodzicami na wakacje,i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
messalina Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 17:20 Taaa, teraz niedowartosciowane malolaty (oczywiscie, nie mowie o wszystkich) zaczna pisac, ze leca na Marsa. Wyjazd z rodzicami, moim zdaniem, to nie obciach, gdyz podstawowa sprawa to 'dokad', a nie 'z kim'. Ja jade do Tybetu, pozniej do Jordanii (przynajmniej bedzie jakis pozytek z Morza Martwego). Co do obozow - jeszcze nie wiadomo. Rodzice na pewno postaraja sie jakos wypelnic moj czas, z czego zadowolona do konca nie jestem. Takie miejsca, jak HIszpania, Wlochy czy Grecja w ogole mnie nie bawia. Ave. Odpowiedz Link Zgłoś
anka18 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 17:27 Szczerze mówiąc to przez całe swoje życie nigdy nie byłam na prawdziwych wakacjach.W tegoroczne wakacje ( z resztą jak w prawie wszystkie) zamierzam iść do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
kasiczka1 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 18:57 Moim zdaniem to zaden obciach, ja jade w tym roku do egiptu wiec sie ciesze.. a moze potem na jakiś obozik!! Odpowiedz Link Zgłoś
czekoolada Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 17:26 co roku jest tak, że w lipcu lecimy całą rodzinką ze znajoomymi za granicę, później gdzieś Polskę podbijamy, i w sierpniu jade na obóz z ekipą.;d w tym roku : - Tunezja z rodzinką i rodzina mojej przyjaciółki (znajoomi), - obóz z ekiipą.;d - i pewnie jeszcze coś xd Moim zdaniem..nie. Moi rodzice mi przypału nie robią razem na wakacjach.;d Odpowiedz Link Zgłoś
iniaxd żaden obciach ; d 16.03.10, 17:34 W tym roku jedziemy do Tunezji albo do Egiptu . ;d jeszcze nie wiem. Na obóz z kumplaami i na wycieczke do krk z klasą. ; d potem warsztaty gitarowe i do babci do włoch, wychodzi na to ze całe wakacje zajęte x d pzdroo ; d Odpowiedz Link Zgłoś
natalka13 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciach 16.03.10, 17:29 Ja jeżdżę z rodzicami nad morze XD Bo oni kupują mi co chcę XD Odpowiedz Link Zgłoś
anusia.808 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 17:29 Siedzę w domu,pomagam w polu itp. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia10621 Re:Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciach? 16.03.10, 17:38 Ja co roku jeżdze na obóz z kumpelami ale z rodzicami tez lubie jezdzić . Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 17:40 Ja wolę jeździć z rodzicami ;D I w wakacje wybieram się nad morze i jak ktoś ma 20 lat i jedzie z rodzicami na wakacje to może być obciach ale ja mam 13 lat Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 28.04.10, 19:07 Ja zawsze jeździłam z rodzica i będę jeździła, bo lubię. To nie jest żaden obciach! Odpowiedz Link Zgłoś
xxmilaaaaxx Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 17:41 Ja zawsze jeździłam i będę jeździć na wakacje z rodzinką Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielkaaa_ Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 17:42 Ja tam zawsze jeżdże z rodzicami i nie wuażam że to powód do wstydu. Bo czemu niby ? Fakt... czasem przeginają ale wtedy poprostu odłączam sie od nich na chwile i sama cos wymyslam W tym roku tez jaed z rodzicami, siorką, oraz moją best friend i jej mlodszą siostrą i ich rodzice Bo nasi rodzice sie przyjaźnią więc mam super i juz nie moge sie doczekac Odpowiedz Link Zgłoś
nusiaczek001 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 17:46 Lece z rodzicami do Grecji. Przynajmniej będe mogłą dostać wszystko co będę chciała a tak jak sama to żal wydawać pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
nicola1313 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 17:47 ja wyjeżdzam do Szwecji ale z wujkiem i ciocia (są super) ja wole wyjezdzać sama a co do ciebie zależy jakich masz rodziców np . z moimi to już obciach (ale taki latki nie na max) Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 17:49 Ja osobiście nie uważam że to obciach ponieważ moi rodzice mi takowego nie robią xD Ja może wyjadę z rodzicami, na obozy nie jeżdżę, bo nie przepadam a zazwyczaj i tak chodzę do miasta na plażę co dziennie i na takie jednodniowe wypady wolimy sobie jechać ;D Uwielbiam to ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kokoss. Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 10:40 nie uważam że to obciach . czasami jeżdżę z mamą do rodziny . .. ale wolę kolonie , obozy itd. nie mam nudnych wakacji . Odpowiedz Link Zgłoś
xxsmileyxx Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 18:09 Już 28 czerwca jadę na wycieczkę to jest Hiszpania, Francja i cos tam jeszcze... A potem z rodzinka pojedziemy może na jakis biwak albo za granicę pozwiedzać ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_ Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 18:14 do wakacji jeszcze 'trochę' zostało. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciach? 16.03.10, 18:15 Ja już tyle razy byłam ;d Dla mnie to żaden obciach Odpowiedz Link Zgłoś