Dodaj do ulubionych

trojca swieta XD

16.03.10, 14:44
moze zaczne od poczatku

mam siostre i brata. oboje sa odemnie starsi i zupelnie sie od siebie roznimy.
moj brat slucha gangsta rapu czy cos takiego a moja siostra slucha jakies the kills placebo
yeah yeah yeahs kings of leon i takie tam.

ja slucham innej muzy no np miley cyrus justin bieber selena gomez itd...
problem nie polega na tym ze o matko ja sie z nia kloce z ta moja siostra tylko na tym ze
jak chce korzystac z komputera to musze korzystac z jej.
no i problemem jest to ze ona nonstop siedzi przy tym komputerze a ja swojego nie mam.
i ciagle wybuchaja w domu awantury przez to np ze moje piosenki zajmuja jej za duzo
miejsca na dysku i ze mam wszystko wywalic i nie pozwala mi siedziec przy komputerze
dluzej niz pol godziny !!!!! to mnie denerwuje a rodzice nie chca sluchac nic o tym ze ja
chce komputer a to nie fer bo moja sis miala 9 lat jak dostala swoj wlasny komputer no i
tez nie wiem jak namowic rodzicow na jakiegos malego komputerka...

wiec podpowiedzcie jak rozwiazac problem z sis jak mam do niej przemowic ze ja tez chce
troche posiedziec przy komputerze i zeby wylaczala ta badziewna muzyke kiedy siedze
przy kompie i zeby mi pozwolila puszczac moja !!! pomozecie??? pliska bede wdzieczna!!!

ps jak chce ktos to mozecie mi powiedziec jak namowic starych na kompa ale takiego
wlasnego!!!! i nie chodzi tu o to ze ich na to nie stac oni powiedzieli ze jak dostane wlasny
komputer to bede siedziec caly czas przy nim a teraz powinnam zajac sie szkola nooo to
pomozecie???

a i pozniej mozecie ten watek usunac bo moja siska ma tu konto a ja nie chce zeby ona
sie dowiedziala o moim problemie no i pozniej bedzie gadanie....,

sorki jak nie wyrazilam sie jasno!!! jak czegos nie rozumiecie to napisze jeszcze raz
spoczko wink
Obserwuj wątek
    • light Re: trojca swieta XD 16.03.10, 14:48
      Kochanie, Ty rzeczywiście zajmij się szkołą.
      A szczególnie zwróć uwagę na język polski.
      • madziek67 Re: trojca swieta XD 16.03.10, 15:39
        szczerze ? współczuje . Ja mam młodszego brata i jest git ;D
    • kapusta_ pomozcie :( 16.03.10, 16:28
    • jane_ . 16.03.10, 16:30
      Twoja siostra ma doby gust muzyczny. więc może zamiast nazywać to 'badziewiem' się zainteresuj, a nie. przynajmniej jedną wojnę skończysz.
    • niebieskaa Re: trojca swieta XD 16.03.10, 16:35
      może troche posłuchaj tego czego słuchaa Twoja siostra,bo to fajne piosenki ; p
      jedna awantura z głowy ; d
      • kapusta_ juz wyjasniam 16.03.10, 16:44
        owszem ja tego caly czas slucham. to leci 24h w naszym domu i mi te piosenki nie
        przypadly do gustu. wole posluchac miley np. i to jest ten problem...

mam oczywiscie wieze i moglabym sluchac tego z plyt ale np nie mam plyty ashley bo w
        polsce jej nie ma!
        • sonia321 Re: juz wyjasniam 16.03.10, 17:42
          powiedz siostrze prawdę...
          • kapusta_ Re: juz wyjasniam 16.03.10, 18:37
            nie raz mowilam......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka