marcepanka13 16.03.10, 18:50 Hej mam mały problem. Dostałam propozycje na wyjazd nad morze na kurs angielskiego, jednak jeśli chcę jechać to tylko całkiem sama, z obcymi mi ludźmi . Jak myślicie warto, zwłaszcze, że bardzo mi na tym zależy . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roxanne Re: Wkacja.. samotnie...? 16.03.10, 18:54 Pewnie że warto bo to zawsze okazja nie tylko nauczenia się języka ale również poznania nowych ludzi! Nastaw się pozytywnie i skoro masz okazję to jak najbardziej jedź! Odpowiedz Link Zgłoś
aga96r Re: Wkacja.. samotnie...? 16.03.10, 19:11 Warto Poznasz nowych ludzi i poduczysz anglika okazja jest to korzystaj Odpowiedz Link Zgłoś
karolciaaa_x3 Re: Wkacja.. samotnie...? 16.03.10, 18:55 jedż jeśli co na tym zalezy , wiem że to troche głupio samej bo też tak miałam jak jechałam na obóz ale szybko poznasz fajnych ludzi ;d Odpowiedz Link Zgłoś
wika123 Re: Wkacja.. samotnie...? 16.03.10, 18:56 Heej. W tamtym roku miałam takie same obawy jak ty. Miałam jechać na obóz windusfingowo-tenisowy a te sporty uwielbiam. Bałam się bo pomyślałam, że będę sama że nikogo nie będę znać ale powiedziałam ,,Dobra, jadę!". I co? Było super. POznałam wiele nowych osób, mieszkałam z koleżankami, z którymi nadal utrzymuje kontakt. Nigdy mi się nie nudziło. Już pierwszego dnia w autokarze podeszła dziewczyna spytała się czy chce z nią usiąść. Mówię Ci! Jedź!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: Wkacja.. samotnie...? 16.03.10, 18:57 pewnie, że warto będziesz miała okazję kogoś poznać itd. Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzik. Re: Wkacja.. samotnie...? 16.03.10, 18:58 jedź, poznasz dużo nowych ludzi, może się z kimś zakolegujesz, poćwiczysz angielski i będzie fajnie! ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: Wkacja.. samotnie...? 16.03.10, 18:59 ja byłam z starszą siostrą z londynie na własnie takim kursie ...ja nie wiem czy bym sama pojechała do londynu.. ale jak do polski to chyba tak. no i jeszcze musisz lubić angielski! Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: Wkacja.. samotnie...? 16.03.10, 19:00 pewnie że tak. ja kiedyś chciałabym się tak odważyć i jechać gdzieś sama na obóz i nikogo nie znać ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
patoo_x3 Re: Wkacja.. samotnie...? 16.03.10, 19:04 no jasne że warto skoro bardzo Ci na tym zależy.. nie rezygnuj z takiej szansy rozumiem że nie chcesz jechać sama ale popatrz na to z drugiej strony..przecież poznasz tam dużo osób ^^ powodzenia ; * Odpowiedz Link Zgłoś
lolisia_xdd Re: Wkacja.. samotnie...? 16.03.10, 19:12 tak, może się z kimś zaprzyjaźnisz :] Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak569 Re: Wkacja.. samotnie...? 16.03.10, 19:17 nawet się nie zastanawiaj, jedz! jak ci na tym zalezy to po pierwsze bedziesz sie dobrze bawic i pewnie poznasz fajnych ludzi;] Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: Wkacja.. samotnie...? 16.03.10, 19:21 Nad czym ty sie zastnawiasz ? Zalezy ci na wyjezdzie, lubisz anngielski, jest szansa na poznanie nowych ludzi. Jedz. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Wkacja.. samotnie...? 16.03.10, 21:17 Oczywiście, że bym jechała. Można poznać nowych, ciekawych ludzi, a także doświadczyć czegoś nowego. Wytarczy otworzyć się na nowości i korzystać z tego, co daje nam los. Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Wkacja.. samotnie...? 17.03.10, 14:29 ja tez bym sie bała ale jak chcesz jedz ! poznasz pewnie nowych luudzi ! Odpowiedz Link Zgłoś