malowana. 20.03.10, 14:25 Kto jest fanem ?? Ja kocham ten serial , ma być podobnież 2 sezon , nie moge sie doczekać . A wy ? ; )) A i jeszcze jesteście w : a) TEAM Damon czy b) TEAM Stefan ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heyyeah Re: Pamiętniki wampirów . < 33 20.03.10, 14:27 Wolę książkę. Stefano <3 xDDD PS. Oni są w książce Włochami z Florecji, książka na pewno lepsza niż serial. Ale serial też ok. Lubię Ninę. Książka jest 1999 roku, Meyer ściągnęła od autorki fabułę. Totalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
meerc Re: Sorry, w 1991 ;) 20.03.10, 14:53 a ja wole serial . książki troche zamulają , a w serialu mogę popatrzeć na Damonka . < 3 ofc , Team Damon. Odpowiedz Link Zgłoś
enjoy Re: Pamiętniki wampirów . < 33 20.03.10, 14:53 uwielbiam , kocham , ubóstwiam ! <3 zdecydowanie Team Damon'a ! : * no nie ! a nastpępny odc. dopiero w piątek . ;< Odpowiedz Link Zgłoś
laska.bieberaxd Re: Pamiętniki wampirów . < 33 22.03.10, 20:00 Kocham . !!!! < 33 Oczywiście , że Stefan ' o . Możecie mi powiedzieć czemu w filmie jest Stefan a nie Stefano . ? Wiem , że są zmiany , ale na początku mnie to wkurzało . xD Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Pamiętniki wampirów . < 33 22.03.10, 20:04 Oglądam bo nie wiem kiedy, o której i gdzie. a więc: Na jakim kanale? W jakie dni? O której godzinie? Jak się dowiem do zacznę oglądać. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
klaudencja < 33 22.03.10, 20:05 Uwielbiam! <33 Hmm, z jednej Stefan, bo jest taki delikatny i kochany a z drugiej Damon, bo mnie intryguje i w ostatnim odcinku urzekło mnie to, że kogoś kocha a to do niego nie podobne i jeszcze został tak jakby porzucony. Gdyby tacy żyli naprawdę zrobiłabym dla nich wszystko < 333 Odpowiedz Link Zgłoś
inna_97 Re: < 33 22.03.10, 20:09 Gdzie można oglądnąć odcinek < którykolwiek > w necie ? Za niedługo koleżanka pożyczy mi ksiażkę , także życzcie powodzenia : 3 Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: < 33 22.03.10, 20:45 klaudencja napisał(a): > Uwielbiam! <33 Hmm, z jednej Stefan, bo jest taki delikatny i kochany a z > drugiej Damon, bo mnie intryguje i w ostatnim odcinku urzekło mnie to, że kogoś > kocha a to do niego nie podobne i jeszcze został tak jakby porzucony. Dokładnie klaudencja, oni obaj są tak wspaniali, że nie można być tylko w jednym teamie <33 Chociaż muszę przyznać, że na Damona przyjemniej się patrzy ;3 Vampire Diaries Forever! ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
zajc. < 3 22.03.10, 20:13 osobiście wolę książki, bo nie pasuje mi główna aktorka w serialu, gdyż w ogóle nie przypomina książkowej Eleny. DAMON <3 Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 Re: Pamiętniki wampirów . < 33 22.03.10, 20:13 kocham ten serial!! i paula i iana książke moze troszke mniej xD Odpowiedz Link Zgłoś
multiwitamina Re: Pamiętniki wampirów . < 33 22.03.10, 20:19 Uwielbiam "Pamiętniki..." ! < 3 A co do teamów, to z odcinka na odcinek robię się coraz większą fanką Stefano, chociaż Damona wprost ubóstwiam ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Pamiętniki wampirów . < 33 22.03.10, 20:19 Film jest świetny ale jak dla mnie to książka jest o wiele, wiele lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: Pamiętniki wampirów . < 33 22.03.10, 20:28 Stefanoo. <3 i jak ktoś mi powie, że Edzio jest najprzystojniejszym wampirem to zabiję. -.- żartuję, oczywiście. postaram się nie zabić. ; ) serialu na początku nie lubiłam, ale teraz kooocham, chociaż jest zupełnie inny niż książka. w niektórych momentach bardziej mi się podoba. ale to tylko w niektórych, ogólnie wolę książkę. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. The Vampire Diaries <333 22.03.10, 20:33 Oczywiście, że Team Damon! On jest po prostu najlepszy! A ogólnie serial to chyba najlepszy jaki do tej pory oglądałam. Może się różni, i to nawet bardzo od książek, ale co tam. Szczerze mówiąc to nawet bardziej mi się podoba wersja filmowa : ) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka97 Re: Pamiętniki wampirów . < 33 22.03.10, 20:38 kocham oglądać ,,Pamiętniki wampirów" a co do tego czy wolę Damona czy Stefana to bardzo różnią się od siebie ale obydwaj są BOSCY więc moja odpowiedź to: TEAM SALVATORE BROTHERS Odpowiedz Link Zgłoś