scarletrose Re: Co ile chodzicie do biblioteki i ... 04.04.10, 16:52 Nie chodzę do bibliotek w ogóle - wolę kupować. Wiem, wiem, zaoszczędziłabym forsę, ale nie lubię książek, które miało już tyle osób. Z lekka zajeżdża jakąś fobią, cóż, tak już mam. Odpowiedz Link Zgłoś
danonek Re: Co ile chodzicie do biblioteki i ... 04.04.10, 17:48 ja chodzę co tydzień lub dwa . i najczęściej wypożyczam z 3 , 4 książki ... Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ Re: Co ile chodzicie do biblioteki i ... 04.04.10, 18:33 Do szkolnej : Raz w miesiącu ^^ Do tej ''normalnej'' : 2-4 razy w tygodniu . Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Everyday : ) 05.04.10, 11:44 Codziennie,KIedy Otwarte(PN-PT) I Około 10 Książek Po 300, Stron ; ) Wierzcie Lub Nie,Ale Ja Szybko Czytam,Bo KOcham Czytać ;d Odpowiedz Link Zgłoś
7_things . 05.04.10, 11:50 mówiąc szczerze, nie chodzę zbyt często do biblioteki ponieważ wiele książek mam w domu. ale jeśli już pójdę to zazwyczaj wypożyczam 2-3 książki c: Odpowiedz Link Zgłoś
wercia321 Re: Co ile chodzicie do biblioteki i ... 05.04.10, 11:50 Co miesiąc i wypożyczam krótkie książki bo za bardzo nie lubię czytać Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.77 Re: Co ile chodzicie do biblioteki i ... 05.04.10, 11:54 J często chodze... no tak 3 przynajmniej xD Odpowiedz Link Zgłoś
other_ Re: Co ile chodzicie do biblioteki i ... 05.04.10, 11:59 a więc , biblioteka publiczna mieści się na parterze mojej szkoły , a poza tym pani bibliotekarka to przyjaciółka mojej mamy , uwielbiam ją : razem z koleżankami pomagamy jej , więc bardzo często bywam w bibliotece ok. 2 razy dziennie . wypożyczam zawsze jedną książkę , a po jej przyczytaniu biore następna . nie lubie przetrzymywać w domu dużo książek / Odpowiedz Link Zgłoś
losers Re: Co ile chodzicie do biblioteki i ... 05.04.10, 11:59 nie chodzę do biblioteki, nie jara mnie czytanie tanich lekturek o słodkiej fabule dla przedszkolaków. jeśli coś czytam, to ambitne książki. Odpowiedz Link Zgłoś
emmawatson13 Re: Co ile chodzicie do biblioteki i ... 05.04.10, 12:00 o, ja to dosyć często u mnie maksymalnie można wypożyczyć tylko 3 książki, więc wypożyczam po 3, chyba że są bardzo grube jak Harry Potter i nie miałabym czasu przeczytać, bo jestem bardzo zajęta to wypożyczam jedną. Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: Co ile chodzicie do biblioteki i ... 05.04.10, 12:01 uu.. cieżkie pytanie.. no nie wiem. zalezy czy szkonej czy publicznej. bo w szkolnej jestem raz na tydzień z w publicznej raz na rok / dwa heh. Odpowiedz Link Zgłoś
emila Re: Co ile chodzicie do biblioteki i ... 05.04.10, 12:04 Raz w tygodniu, bo teraz nas w bibliotece są nowe grube książki Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson Re: Co ile chodzicie do biblioteki i ... 05.04.10, 12:12 teraz dość często. kiedyś nawet nie chidziłam raz na pół roku a teraz zdarza się że raz dwa razy w miesiącu po książki teraz duzo czytam więc często chodze do biblioteki Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. rzadko. 05.04.10, 12:16 szczerze mówiąc to rzadko. kiedyś chodziłam częściej, ale teraz zwykle albo nie mam czasu, albo po prostu w bibliotece nie ma książki, której potrzebuję. zresztą, wolę kupować nowe i mieć je na własność, bo wiele razy bibliotekarka przyczepiała się do mnie w szkole, że oddałam zniszczoną książkę, chociaż taka sama była przed moim wypożyczeniem. nie lubię tego typu sytuacji, więc raczej nie chodzę do bibliotek (no chyba, że potrzebna mi jakaś lektura i to bardzo pilnie) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_efron_x33 Re: Co ile chodzicie do biblioteki i ... 05.04.10, 12:20 co 2 tyg Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: Co ile chodzicie do biblioteki i ... 05.04.10, 12:21 Ja codziennie hasam do biblioteki . Odpowiedz Link Zgłoś
werona2458 Re: Co ile chodzicie do biblioteki i ... 05.04.10, 12:30 Teraz raczej rzadko bo w bibliotece mało książek . Większość już przeczytałam . Kiedyś pożyczałam książki co pare dni (bo szybko czytam x-d) lubię czytać książki przygodowe i z obrazkami x-D Odpowiedz Link Zgłoś
ticket Re: Co ile chodzicie do biblioteki i ... 05.04.10, 12:35 W pon. idę do biblioteki i w czw., zazwyczaj jedną książkę bo po 3 dniach oddaję, chodziłabym częściej ale nie mam po drodze a w pon. i czw. ide ta drogą gdzie biblioteka Odpowiedz Link Zgłoś
mitsuko Re: Co ile chodzicie do biblioteki i ... 05.04.10, 12:38 Ja chodzę tylko po lektury i to nie po wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
szatan94 Re: Co ile chodzicie do biblioteki i ... 05.04.10, 12:40 Ja chodzę kilka razy w miesiącu do 4 i wypożyczam z każdej po ok 10,ale jeszcze pożyczam od koleżanek i kupuje swoje Odpowiedz Link Zgłoś
miaumiauu Re: Co ile chodzicie do biblioteki i ... 05.04.10, 12:42 Hm, ostatnio odwiedzam bibliotekę trochę rzadziej niż zwykle, ale na ogół tak co 2 miesiące. A wypożyczam to co polecą mi kociaki ^^ Ostatnio wypożyczyłam "Reality Show" - muszę przyznać, że świetna książka xD Odpowiedz Link Zgłoś
diunka Re: Co ile chodzicie do biblioteki i ... 05.04.10, 12:54 eeee...u mnie to taka biblioteka że szkoda gadać,a jak juz coś fajnego jest to: -dziecko to nie jest książka dla ciebie,myślę że masz wyższe ambicje a nie jakies wampiry czy coś... pożyczam więc od ciotki ona kupuje wszystkie fajniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
cumeel. rzadko, bardzo rzadko. 21.04.10, 19:46 biblioteka służy mi tylko do wypożyczania lektur szkolnych. nie interesują mnie książki z biblioteki a to dlatego, że zazwyczaj czytam autobiografie i horrory a w publicznej bibliotece nie ma takich działów. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
poker mam 10 lat i 03.07.10, 21:20 w wakacje 7 i oddaje po 3 tygodniach,a jak chodzimy do szkoły to po 4 oddaje po 1 tygodniu PS.i to nie są muminki czy hany montany ale teżnie zmierzch PS czyta ktoś lole Odpowiedz Link Zgłoś
rose_lutz.xd Re: Co ile chodzicie do biblioteki i ... 05.04.10, 12:52 Zazwyczaj co 2 tygodnie. Zależy w ile przeczytam książki. A wypożyczam tak mniej wiecej po 3 książki. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
slipknot. Re: Co ile chodzicie do biblioteki i ... 05.04.10, 13:02 ja chodzę regularnie co drugi poniedziałek i wypożyczam minimum 7 książek . Odpowiedz Link Zgłoś
pysia_95 Re: Co ile chodzicie do biblioteki i ... 21.04.10, 21:31 ja chodzę baaaardzo żadko bo tylko wtedy kiedy musze wypożyczyć jakąś lekture lub ją oddać czyli tak mniej więcej 1 raz na miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: Co ile chodzicie do biblioteki i ... 05.04.10, 13:05 co jakieś 2/3 tygodnie. 5 książek:] Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Co ile chodzicie do biblioteki i ... 21.04.10, 19:37 ja nie chodzę, bo ta baba jest jakaś psychicznie chora, patrzy jakie ja książki biorę, i kiedyś wzięłam coś tam innego niż z półki w stylu 'dla opóźnionych nastolatek', czyli opowieści o tym, że Kasię rzucił chłopak dla Oli, Ola w tym czasie złamała sobie paznokcia i chłopak Kasi już jej nie chciał, to wielkie oburzenie, że to nie jest dla dzieci. no, fuck, to moja sprawa, co ja wypożyczam. Odpowiedz Link Zgłoś
zajc. co ile chodzicie do biblioteki i ... 21.04.10, 19:40 nie chodzę do biblioteki. jak chcę przeczytać jakąś książkę, to ją kupuję. jak muszę przeczytać (np. lektura), to czytam ją na internecie. Odpowiedz Link Zgłoś