olacja12 21.03.10, 21:21 Po jakiej piosence polubiliście danego/ną wokaliste/tke ? Bo ja na przyklad polubiłam akon'a po piosence "lonely" to była jego jedna z pierwszych piosenek Szukałam na 99,9 % nie było takiego wątku a jak był to jest takie cudeńko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zp.my Re: Przeboje gwiazd ! 21.03.10, 22:45 Akona zaczełam słuchać po duecie z Eminemem ta jakoś pirwsza mi się spodobała . Beyonce ? Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Przeboje gwiazd ! 22.03.10, 13:56 ja po piosence ready, set, go! pokochalam th, chociaz kiedys ich nie lubilam. LaFee jakos juz wczesniej znalam, najpierw sluchalam ring frei i tych nowych piosenek, potem starszych, Jimiego blue podpatrzylam w telewizji, byl taki program o braciach w schow biznesie, ogladalam, bo byli tam bracia kaulitz i zobaczylam jimiego(hey jimi) jennifer rostock byl plakat w gazecie, potem last.fm mi ja polecilo to zaczelam sluchac, bo jest dobra, evanescence i te inne zespoly to mi siostra pokazala. metro station widzialam na vivie i mi sie spodobala morda trace`a . to chyba tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
lovetom Re: Przeboje gwiazd ! 27.06.10, 12:36 Ja po piosence Automatic polubiłam Tokio Hotel bo wcześniej ich nie lubiłam Odpowiedz Link Zgłoś
budyn154 Re: Przeboje gwiazd ! 22.03.10, 21:23 Avril Lavigle-Alice Selena Gomez - Naturally Demi Lovato - La La Land Justin Bieber - Baby Odpowiedz Link Zgłoś
justinkowaa5 Re: Przeboje gwiazd ! 22.03.10, 21:48 Polubiłam Akona po tej piosence z Eminemem RiRi po music of the sun i Umbrella Justina Biebera po One Time Miley Cyrus po 7 things i fly on the wall Selene Gomez po tej tytułowej do czarodzieji Vanesse Hudgens po piosenkach z HSM Gotta go my own way ;p I jeszcze wiele innych gwiazd ale nie chce mi sie wymieniać ;d Odpowiedz Link Zgłoś
czekolaka_123 Re: Przeboje gwiazd ! 22.03.10, 21:44 ja Alexz Johnson po I still love you Green Day po American Idiot Paramore po I`m not feeling sorry hmmm The Killer to po Human i wgl. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaplyta Re: Przeboje gwiazd ! 22.03.10, 21:47 Linkin Park po piosence Leave out all the rest. Paramore po piosence Decode. Nirvanę po piosence Smells like teen spirit. Green Day po piosence Wake me up when september ends. Evanescence po piosence Immortal. (...) Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Przeboje gwiazd ! 22.03.10, 22:12 ja właściwie nie po piosenkach polubiłam Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Przeboje gwiazd ! 22.03.10, 22:13 kara4454 napisał(a): > ja właściwie nie po piosenkach polubiłam może być że po piosence avril alice zaczęłam czytać o niej i ją polubiłam Odpowiedz Link Zgłoś
magda1997.12 Re: Przeboje gwiazd ! 23.03.10, 12:46 Taylor Swift-Love story Avril Lavigne-girlfriend Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: Przeboje gwiazd ! 23.03.10, 14:07 Taylor Swift-Teardrops on my guitar The Killers-Human Robbie Williams-Angel Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: <3 23.03.10, 15:32 u2 - electrical storm evanescence - bring me to life crystal castles - alice practice the kills - tape song pj harvey - angelene <3 Odpowiedz Link Zgłoś
orbit Re: Przeboje gwiazd ! 23.03.10, 15:35 paramore- brick by boring brick fall out boy- sugar, we're going down Odpowiedz Link Zgłoś
wonderland Re: Przeboje gwiazd ! 21.06.10, 15:33 Avril Lavigne - Girlfriend Katy Perry - I kissed a girl Rihanna - Umbrella Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Przeboje gwiazd ! 23.03.10, 15:41 wiem, że to co napisze jest żałosne... . -.- bo polubiłam moich ulubionych wykonawców po najbardziej sławnych piosenach... . Green Day - 21 guns. My Chemical Romance - Teenagers. Avril Lavigne - Girlfriend (choć wcześniej znałam Sk8er Boi). Scorpions - White Dove. Odpowiedz Link Zgłoś
olacja12 Re: Przeboje gwiazd ! 23.03.10, 20:58 aguluniuszka napisał(a): > wiem, że to co napisze jest żałosne... . -.- bo polubiłam moich ulubionych wyko > nawców > po najbardziej sławnych piosenach... . > Green Day - 21 guns. > My Chemical Romance - Teenagers. > Avril Lavigne - Girlfriend (choć wcześniej znałam Sk8er Boi). > Scorpions - White Dove. Żadne gusta nie są żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: Przeboje gwiazd ! 23.03.10, 15:45 nirvanę - hairspray queen the pretty reckless - zombie mcr - helena hole - violet. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przeboje gwiazd ! 23.03.10, 16:28 nirvana - smells like teen spirit, green river - baby takes, mudhoney - touch me, i'm sick, foo fighters - my hero, hole - teenage whore, courtney love - mono, soundgarden - black hole sun, pearl jam - alive, bikini kill - rebel girl, babes in toyland - he's my thing, system of a down - chop suey, paramore - decode, choć teraz nie lubię, green day - know your enemy, my chemical romance - teenagers, the all-american rejects - gives you hell, vampire weekend - giving up a gun, slipknot - duality, kasabian - underdog, dżem - do kołyski, ac/dc - you shook me all night long, linkin park - numb, kiss - crazy, crazy nights, hadouken - turn the lights out, the smashing pumpkins - bullet with buterfly wings, lostprophets - this is not end of the world, czy jakoś tak, theory of deadman - hate my life, led zeppelin - stairway to heaven, guns n' roses - don't cry, alice in chains - man in the box, you me at six - kiss and tell, blur - song two, black sabbath - iron man, melvins - white horse, pj harvey - good fortune, limp bizkit - take o look around, patti smith - smells like teen spirit, rage against the machine - killing in the name, the white stripes - seven nation army, the killers - mrs. brightside, kings of leon - use somebody, iron maiden - fear of the dark, red hot chilli peppers - otherside, the kills - tape song, dead by sunrise - crawl back, metallica - unforgiven, meat puppets - plateau. Odpowiedz Link Zgłoś
failien_ Re: Przeboje gwiazd ! 23.03.10, 16:55 nirvana - smells like teen spirit, green day - wake me up when september ends, u2 - beautiful day, foo fighters - waling after you, billy talent - worker bees, hole - mono, guns n' roses - welcome to the jungle, pj harvey - big exit, bmth - the sadness wil never end, hadouken! - crank it up, happysad - zanim pójdę, czaqu - druga strona nieba, frontside - naszym przeznaczaniem jest płonąć, red hot chilli peppers - under the bridge, mgmt - kids, fall out boy - lullabye, kings of leon - use somebody, radiohead - karma police, depeche mode - enoy the silence . nie chce mi się więcej wypisywać, tyle starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przeboje gwiazd ! 23.03.10, 17:23 w repertuarze nie ma piosenki mono. ave. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przeboje gwiazd ! 23.03.10, 17:24 * tfutfu, poprawiam się: w repertuarze hole nie ma piosenki mono. ave. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: Przeboje gwiazd ! 23.03.10, 21:08 My chemical romance- przygoda zaczęła się po przesłuchaniu Dead. Później Helena i zaczęło się... ^^ Green day- American idot. Uwieeelbiam tę piosenkę. Paramore- Crushcrushcrush. Bardzo mi się spodobała i zaczęłam ich słuchac. Odpowiedz Link Zgłoś
nusiaaaa ;* 17.05.10, 12:20 Justin bieber -Baby (później wszystkie piosenki) Paramor -Decode Akon - Lonly Ewa Farna - Cicho Avril Lavigne- Nobody's home One Republic - All the right moves The Veronicas - Take me on the floor Rihana - SOS VERBA-słuchaj skarbie LADY GAGA-Just dance Souja Boy - kiss me thru the phone David Guetta-Sexy Bitch Selena Gomez-Naturaly Jason Derulo-Watcha say Sean Paul - So fine green day - Basket Case Nie chce mi się już więcej pisać ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: ;* 17.05.10, 15:59 The Veronicas - 4ever Miley Cyrus - I Miss You Aly & AJ - Chemical React Skye Sweetnam - My Boyfriend is Music Demi Lovato - This is Me Selena Gomez - Tell Me Something I Don't Know Ashley Tisdale - Suddenly Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_97 Re: Przeboje gwiazd ! 17.05.10, 16:07 tokio hotel- durch the moonsun justin bieber- one time paramore- Never Let This Go metalica- unforgiven nirvana- Come as You Are Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancz0wa. Re: Przeboje gwiazd ! 19.05.10, 21:13 Justina Biebera po piosence One Time. <3 kiedys lubiłam, teraz kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
fabienne Re: Przeboje gwiazd ! 19.05.10, 21:32 Tokio Hotel po Durch Den Monsun Linkin Park po In The End Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_martyna_ Re: Przeboje gwiazd ! 19.05.10, 21:37 ja polubiłam Ke$he po Tik Tok i Miley Cyrus po Party in the USA Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Przeboje gwiazd ! 19.05.10, 21:47 東方神起 po 呪文 -MIROTIC- Super Junior po 쏘리 쏘리 (SORRY, SORRY) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Hmm... ;] 19.05.10, 21:44 Guns N' Roses po November Rain Michaela Jacksona chyba po Thrillerze, już nie pamiętam dokładnie. Janet Jackson Scream z Michaelem Lady GaGa Poker Face bon Jovi It's My Life Black Eyed Peas Shut Up Oj... Dużo gwiazd uwielbiam... xD Odpowiedz Link Zgłoś
pajlov4 Re: Hmm... ;] 19.05.10, 21:50 linkin park - leave out all the rest , selena gomez - i won't apologize , avril lavigne - the best damn thing , olivia olson - all i want for christmas is you . <3 Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson KLIK tu;) 19.05.10, 21:47 ja polubiłam Taylor Swift po piosence "You Belong With Me", "Love Story" oraz "Craizer" Dido po piosence "Here With Me" Lady GaGa po piosence "Bad Romance" Ke$he po piosence "Tik tok" i "Blind" oraz "Animal" Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb one time, oczywiście. 19.05.10, 21:51 miley po 7 things emily the hero in me (ale dzisiaj jej nie lubie, tej piosenki) arctic monkeys teddy picker sean kingston beautiful girls [ale to tak bardziej z sentymentu niz uwielbienia ] katy perry - ur so gay lady gaga eh eh ashley tisdale he said she said black eyed peas pump it itp . itd. Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Przeboje gwiazd ! 19.05.10, 22:05 The Pretty Reckless po piosence Zombie. Odpowiedz Link Zgłoś