mileyfankacyrus Re: Zdrada. 22.03.10, 18:49 Ta, znam takie gierki. NIGDY BYM NIE WYBACZYŁA Odpowiedz Link Zgłoś
luukasz Re: Zdrada. 22.03.10, 18:51 Wybacz. Faceci już są tak stworzeni, że lubią goądać się za WSZYSTKIMI babkami. Przykro, że zdradził, ale jeżeli żałuję to wybacz mu. Jeśli zrobi to drugi raz daj mu wpysk i powiedz "do widzenia" Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Zdrada. 22.03.10, 19:21 ja bym pierwsze co zrobiła to bym mu dała w twarz. ale wiesz co ? po głębszym zastanowieniu to jak on ci to powiedział, a nie ktoś inny to musiało mu trochę zależeć. ja bym mu chyba dała szansę, ale między nami nie byłoby już tak jak dawniej. trudno mi powiedzieć, bo nie mam chłopaka i nie wiem jak było między wami, ale potem możesz żałować. nie macie takiego problemu jak w "m jak milosc" jak kaska zdradziła swojego męża, a on jak się dowiedział, że ona chce się przez to zabić to jej wybaczył ;P wiem, że przesadzam i taki przykład daję, ale jak on mnie nigdy nie zawiódł przychodził na każde nasze spotania PRZED czasem, pamiętał o moich urodzinach i nie kłóciliśmy się to bym mu wybaczyła. sądzę, że tak ;D ale długo bym się zastanawiała, a on powinien by wtedy udowodnić, że na prawdę mu zależy, a nie że powie że mnie zdradził, wybacz, a potem jak ty powiesz, że nie to on daje sobie od razu siana ;D jakby tak robił to bym nie wybaczyła ;D Odpowiedz Link Zgłoś
martunia1 Re: Zdrada. 22.03.10, 19:28 raczej nie. skoro żałuje mógł tego nie robić, no nie? a po za tym życie nie kończy się na jednym facecie. Odpowiedz Link Zgłoś
ala. Re: Zdrada. 22.03.10, 19:29 jeżeli byłam by mocno zakochana to bym niestety wybaczyła Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka13 Re: Zdrada. 22.03.10, 19:31 miałam też tak. i powiem jedno : niech spier. da. la !! Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_16 Re: Zdrada. 22.03.10, 19:38 zależy jaki to byłby chłopak i jakbym go kochała Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Zdrada. 22.03.10, 19:42 może i jestem pamiętliwa,ale też bardzo szybko wybaczam.szczerze,nigdy nie mam nikomu nic za złe,cokolwiek by ten ktoś zrobił.nie tracę czasu na obrażanie się czy nienawiść.chociaż sobie zapamiętuje :3 Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine.123 Re: Zdrada. 22.03.10, 19:52 mój tak zrobił, a jako, że jestem bardzo głupia to mu wybaczyłam. żałuje Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: Zdrada. 22.03.10, 20:22 lubie wolne związki , wtedy nie ma zdrad, nie ma co wybaczać, nie ma kłótni i problemów, moim zdaniem tak jest najlepiej, ale jeżeli byłabym z kimś w normalnym związku i by mnie zdradził nigdy bym nie wybaczyła !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lexi55 Re: Zdrada. 22.03.10, 20:41 zależy od tego jak bardzo by mi na nim zależało i jak bardzo on by przepraszał ;D Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: nigdy! 22.03.10, 22:14 a co to znaczy wolny związek? nie dziękuję, wolałabym nie myśleć o tym, że mój facet codziennie poznaje inną kobietę i wychodzi z nią na randki, tak samo jak ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
any3 Re: Zdrada. 22.03.10, 23:43 W moim przypadku to by zależało od konkretnej sytuacji... Odpowiedz Link Zgłoś
najaranazyciem Re: Zdrada. 23.03.10, 10:22 Miałam już tak . Mówił , że żałuje , ale teraz nie da się już wrócić , bo za dużo się wydarzyło. Ale żebyśmy zaczęli na lato znowu .Powiedziałam , że za dużo przeżyłam , ale jestem w stanie mu wybaczyć . Kocham go mimo tego , że on jest z inną . Kocham , i będę kochać , nie mogę patrzeć jak razem chodzą po mieście robią zakupy , są w parku czy obściuskują się w szkole . Ale wybaczyłam mu . Za bardzo go kocham . Jak przyjdzie wam prawdziwa miłość tak jak mi , to też wybaczycie . Odpowiedz Link Zgłoś