Dodaj do ulubionych

Plotkara||Nowe odcink;]

24.03.10, 23:11
oglądaliście już nowe odcinki po tej długiej przerwie?
Bo ja tak już z napisami PL (oczywiście).
Co myślicie? Ja uważam że różnią się bardzo od poprzednich odcinków i serii.
Już nie ma tyle Plotkary w samym filmie, więcej jest poruszanych wątków poważnych.
Obserwuj wątek
    • natalka_xd Re: Plotkara||Nowe odcink;] 24.03.10, 23:19
      właśnie obejrzałam 15 odcinek, rzeczywiście też zauważyłam, że Plotkara nie jest
      już obecna w życiu bohaterów, jest tylko narratorką. Teraz wszystko się tam
      pogmatwało, tak jak mówisz, jest dużo poważnych wątków, czekam na 16 odcinek bo
      strasznie chcę się dowiedzieć co będzie dalej z Chuckiem. I głupio, że przestali
      pokazywać co sie dzieje w szkole u Jenny. Kocham ten serial, mam nadzieję, że
      powstanie więcej niż 4 serie (;
      • olcia1995 Re: Plotkara||Nowe odcink;] 24.03.10, 23:22
        Nom właśnie jestem też ciekawa co z Chuckiem. Właściwie gdzieś czytałam że Chuck
        i Blair zerwą. Podobno mają się zejść na końcu, ale nie wiem co sprawi że się
        rozstaną...
        • natalka_xd Re: Plotkara||Nowe odcink;] 25.03.10, 16:58
          podobno wszyscy mają go znienawidzic, czytalam gdzies, że z powodu tego
          molestowania, ale przecież w 15 odi był tylko o to oskarżony, zapewniał, że to
          nieprawda... hmm nie moge się doczekać następnego odc :d
          • natalka_xd Re: Plotkara||Nowe odcink;] 25.03.10, 17:00
            odc. *
    • paulinusia4 Re: Plotkara||Nowe odcink;] 25.03.10, 10:42
      taaak.
      • lelefon1234 Re: Plotkara||Nowe odcink;] 25.03.10, 20:20
        Jeśli ktoś jest zaiteresowany to, to jest bardzo fajna stronka z wieloma spojlerami
        plotkara.info/
        Ja uwielbam plotkarę i słyszam , że C i B sie rostaną przez to molestowanie,ale w ostatnim
        odc na dachu Empire State Bulding będzie HAPPY END,no i ja jestem ciekawa co będzie z
        ta Elizabet,bo ja coś myśle,że ona nie jest jego matką!!
        • olcia1995 Re: Plotkara||Nowe odcinki;] 25.03.10, 20:35
          w sumie dobra uwaga lelefon1234, bo niby DNA się potwierdza ale znajądz wujka
          Chucka to mógł nawet coś namieszać w tym... właśnie też czytałam że na dachu
          Empire State Bulding będzie niby happy end bo Ed był widziany z kwiatami wink
          już nie moge się doczekać wink
          • olcia1995 Re: Plotkara||Nowe odcinki;] 25.03.10, 20:36
            sorki *znając

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka