sonialovemiley5 25.03.10, 19:40 czytacie?? to nowy (mroczny) magazyn dla dziewczyn co NIE ZNOSZĄ różu! więcej na www.back2black.pl/ polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bombshell Pff 25.03.10, 19:51 Yhym skończyła się era Bravo-jesteśmy słłittt, loff Hankę Montankę zaczęła się Black2Black-jeeesteśmy mrohni, nie tolerujemy pustaków, jee buntujemy sięęę, pokazujemy pazzurki(koniecznie pomalowane na czarno) i to jest teraz on top10 i faaajne!!! Sam opis tego magazynu zniechęcił mnie, aby go zakupić... I teraz "na siłę" wszyscy ze słłit będą "odmienni i inni niż inni" Sorry, ale jak dla mnie to żałosne.. Odpowiedz Link Zgłoś
bombshell Pff2 25.03.10, 20:00 Ale ja tu nie o tytule, ja również nie znoszę różu, ale nie muszę się z tym afiszować i kupować sobie gazety o tytule Black2Black to już to Bravo lepsze, bo przynajmniej można się pośmiać z żałosnych treści -.- Odpowiedz Link Zgłoś
sonialovemiley5 Re: Back2Black 25.03.10, 20:05 nie nawidzę Bravo!! tam są same ściemy! jak można to czytać?? Odpowiedz Link Zgłoś
bombshell Re: Back2Black 25.03.10, 20:06 Tak, a Black2Black, to genialna pseudo-parodia bardziej mrohniejszego i żałośniejszego wydania Bravo Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Back2Black 25.03.10, 20:09 Popieram bombshell! Kiedy już hannah montana przestała robić taki szał każdy stara się być "wyjatkowy", "oryginalny", "dojrzały"... a ludzie zarabiają. Tam żadnego mroku nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
mollyna Re: Back2Black 25.03.10, 20:38 bombshel ma rację- teraz to się wszyscy zgrywają, że są emo, mroczni, nie słuchają 'pseudo gwiazd disneya', sory, ale na stronkę nawet nie wchodzę, bo to pewnie kit, jak ktoś z tąd serio jest emo, to postąpi tak jak ja... Odpowiedz Link Zgłoś
simpson Re: Back2Black 25.03.10, 20:55 Nie czytam i nie będę. A ten prezent to uprząż dla konia czy może jakiś dziwny kolczyk xD nie znoszę takich pseudo gotyckich śmieci. Te prezenty to oni znajdują na bazarach i dodają.To wcale nie jest warte 10 zyla. Odpowiedz Link Zgłoś
simpson Re: Back2Black 25.03.10, 20:57 najlepszy jest opis prezentu xDD "oryginalna biżuteria".taa nie widziałam takiej. A na pewno nie ubrałabym tego. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1127 Re: Back2Black 26.03.10, 13:59 Taaa, nowy magazyn i wszyscy są "MhrocHni", a potem się dziwimy jaka ta młodzież jest głupia. Brawo dla wydawcy-.- Odpowiedz Link Zgłoś
emostus Re:gosia1127 26.03.10, 15:00 ja sobie wczoraj kupiłam jeden numer bo chciałam zobaczyć co to za gazeta i było też trochę o moim ulubionym zespole więc tym bardziej... moim zdaniem to jest bardzo fajna gazeta ale tak gdzieś dla TROSZKĘ podkreślam TROSZKĘ młodszych dziewczyn no powiedzmy do 13 roku życia ale czy to jest powód by kogoś wyśmiewać??? zastanówcie się Odpowiedz Link Zgłoś