arbuzove_love 29.03.10, 15:53 macie czasem wrażenie że ktos próbuje was zniszczyc? ktoś was nienawidzi? ze ktos chce was zranic, zdenerwowac? no więc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga96r Re: . 29.03.10, 16:24 tak dzisiaj miałam sytuacje wyzwania mnie -"ty szamto głupia" , od chłopaka z mojej klasy. wziełam kolegów ze starszych klas i najechali na niego. biedak się rozpłakał, żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: . 29.03.10, 15:57 zniszczyć - nie. nienawidzić - niektórzy pewnie tak... zranić - a bo ja wiem. zdenerwować - zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
dream Re: . 29.03.10, 15:57 Tak. Ludzie. Dbają o własny tyłek i nie liczą się z innymi. Ale są też tacy którzy wyciągają ręce żeby pomóc. Dopiero od kilku dni to zauważam. Odpowiedz Link Zgłoś
prosiak_ Re: . 29.03.10, 16:07 tak. jest dużo osób które by mnie rozszarpały. Nienawidzą?owszem.^^ Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ no to tak... 29.03.10, 16:04 nie mam wrażenia, ja jestem tego pewna -.- przecież świat jest pełen zazdrosnych osób, szczególnie dziewczyn . Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 no,a nie?! 29.03.10, 16:17 jak to Hemigway powiedział 'człowieka można zniszczyć,ale nie pokonać'. Co parę dni mnie się ktoś tu czepia,ale w rl to rzadko mi się zdarza ;p, bo lepeij nie zadzierać ze mną,a jak dojdzie do tego jeszcze cała ta gangsta... To już wole nie gdybać . *Zresztą możecie próbować,ale obiecuję,ze wam się to nie uda Odpowiedz Link Zgłoś
chocolategirl Niestety 29.03.10, 16:19 Dziewczyny w klasie... Bo zadaję się głównie z chłopakami i umiem się z nimi dogadać Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: . 29.03.10, 16:23 Ja to nawet wiem. Udaje, że niby mnie lubi, a tak naprawde próbuje mnie po malutku zniszczyć. Próbuje zamaskować się, udawać taką fajną osobę, taką miłą, ale ja wiem co ona zamierza. I się nie dam. Odpowiedz Link Zgłoś
nicola1313 Re: . 29.03.10, 16:23 no więc tak kiedyś jak była młodsza cały czas myślałam że ktoś mnie śledzi lecz jak się przeprowadziłam ( ale to nie dlatego ze tak mi się wydawało) to to znikneło lecz czasem to odczuwam . czasem sama chodze doi szkoły albo do domu to wtedy to się pojawia Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.america Re: . 29.03.10, 16:27 tak, wiem że pare osób mnie nienawidzi i chce mnie zniszczyć . ludzie są po prostu podli -.- Odpowiedz Link Zgłoś
messalina Zawisc jest religia przecietniakow. 29.03.10, 17:52 Mnie to wszystko wyjasnia. Ave. Odpowiedz Link Zgłoś
truu Re: . 29.03.10, 18:11 t a a k . ! jest taki jeden " Krzysiu " i wszyscy myślą że jest taki fajny , przystojny i wgl i nikt mi nie wierzy że jest skończonym chamem . ! niszczy mnie na każdym kroku . potrafi tak zbajerować innych żeby mieć czyste rączki i radochę z tego że cierpię . nienawidzę go . ; / Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: . 29.03.10, 18:29 Kiedyś miewałam takie wrażenie, ale później nauczyłam się nie brać wszystkich moich domysłów do siebie. Poprostu. Odpowiedz Link Zgłoś
andziaxp Re: . 29.03.10, 18:44 no napewno wszyscy mnie nie lubia bo to nie mozliwe ale nie mam takie wrazenia ze ktos chce mnie zniszczysc Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_xd . 29.03.10, 18:45 tak , ale zazwyczaj nie interesuję się tą osobą , a jak cos do mnie ma , to .... poprostu ..... olewam ją , albo mowie jej cos czego nie zrozumi i tak ją zatykam na pewien czas . x D Odpowiedz Link Zgłoś