anahi011 01.04.10, 22:27 miał ktoś z was kiedyś operacje kręgosłupa ???? bardzo boli ???? jak ktoś miał to gdzie i u jakiego lekarza ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duuumi Re: eh...operacje :( 01.04.10, 22:30 Nigdy nie miałam żadnej operacji. Tylko raz miała pobieraną krew,lecz to się nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
squash przyjaciel. 01.04.10, 23:41 miał, "wymieniano" mu jakąś część w kręgosłupie, dokładnie nie pytałam. nie chcę cię straszyć, ale podobno bolało jak cho.lera, dwa tygodnie po operacji leżał jeszcze w szpitalu, po dwóch miesiącach nie może nawet unieść nad ziemię plecaka. Odpowiedz Link Zgłoś
mollyna Re: przyjaciel. 02.04.10, 16:17 nie wierzę... dawają znieczulenie i nic nie czujasz, Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja Re: przyjaciel. 04.04.10, 17:19 nie miałam nigdy. podobno nie boli... boli przez tydzień bo znieczulenie dawają no nie? tak słyszłam. a ty "przyjaciel miał" to takie bajki sobie wciskaj swojje mamusi. ja pier*ole, ludzie mają z banią jak. Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: eh...operacje :( 04.04.10, 17:22 nie miałam czegoś takiego... jeśli Ty będziesz mieć to współczuję. to nie powinno boleć, ponieważ dają znieczulenie... tylko zależy jak będzie po operacji xd Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: eh...operacje :( 04.04.10, 17:25 nie miała ale podobno boli niesamowicie, a propo's to ja nie miałam żadnej operacji miałam mieć operacje wycięcia wyrostka ale nie miałam xD Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: eh...operacje :( 04.04.10, 17:27 Ja nie miałam. A jeśli ty będziesz miała to współczuję. Niby dają znieczulenie ale zawsze to i tak boli. Ale nie martw się będzie dobrze;* Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: eh...operacje. 04.04.10, 19:02 nie miałam operacji kręgosłupa. na pewno nie będzie cię boleć. dadzą ci znieczulenie. nie bój się. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: eh...operacje :( 04.04.10, 19:16 To raczej indywidualna sprawa, ale radzę przygotować się na ból po operacji. Trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
mitsuko Re: eh...operacje :( 04.04.10, 20:20 Nie miałam, ale na pewno boli jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxaniskaxxx eh...operacje :( Pech to pech... 04.04.10, 20:35 Ja nie miałam. Mam skoliozę 21stopni skrzywienia lewo-lędźwiowego... Niestety jeżeli mi nie pomoże gorset ortopedyczny i ćwiczenia będę musiała mieć operację. Dokładniej będę miała wstawiane jakieś druty czy coś. Mama mówiła, że będzie bolało, bo przecież na zawsze nie dadzą znieczulenia - na starość może się schorzenie przecież odzywać. A jak coś źle pójdzie w operacji... mogę/możesz zostać kaleką do końca życia... Jak ja miałabym być na wózku inwalidzkim to wolę popełnić samobójstwo - niestety jestem słaba psychicznie. (do niczego cię nie namawiam!!!) Mojej koleżance operacja na kręgosłup się udała... mówiła o niewielkim bólu, żyje i jest szczęśliwa. Trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś