katastrofa 02.04.10, 13:52 nie spotkałam się jeszcze z takim przypadkiem, ale dużo się mówi o takich sytuacjach. więc piszcie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bouche2 Re: Nie 02.04.10, 14:25 no, spróbowałby to bym oddała : D a tak w ogóle to chyba są pewne zasady, uderzenie ucznia byłoby jednoznaczne z wywaleniem z pracy c(: Odpowiedz Link Zgłoś
annie__ mojemu tacie naderwał ucho 02.04.10, 14:24 Jeden z nauczycieli jak mój tato był mały pociągnął go za ucha tak mocna aż mu je naderwał ! Odpowiedz Link Zgłoś
oola zwariowany_xd 02.04.10, 14:52 pisze się "wierzyć", bo "wiara" :o wieża, to taka budowla, wiesz? :x Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowany_xd Re: zwariowany_xd 02.04.10, 15:00 a wiesz, że każdy może się pomylić ? i mi nie wykrywa błędów bo mam po angielsku Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: zwariowany_xd 02.04.10, 15:10 takie rzeczy to trzeba umieć. interpunkcja również się kłania (: Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowany_xd Re: zwariowany_xd 02.04.10, 19:17 ekhem tak właśnie z tym mam problem xdddd no i ten twój avatar mnie wkurwia bo nienawidze tej Roobie czy jak to się pisze Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Re: zwariowany_xd 03.04.10, 14:40 Eee. Ty teraz masz jakiś dziwny nastrój, czy tak zawsze.? Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: czy uderzył was kiedyś nauczyciel? 02.04.10, 14:25 Moją koleżankę klepnął dziennikiem po łbie, bo dużo gadała xD. A tak to o mało ostatnio z przyjaciółką nie oberwałyśmy z takiego długiego kija od nauczyciela. Ale to niechając i nas przeprosił. Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: czy uderzył was kiedyś nauczyciel? 02.04.10, 14:25 na szczęście nie. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: czy uderzył was kiedyś nauczyciel? 02.04.10, 14:30 Na w-fie takiego chłopaka piłką do kosza z całej siły rzucił, przez kilka dni miał ślad, kilka tygodni później szarpnął za rękę dziewczynę, ścisnął, miała zsiniałą, innego chłopaka popchnął na ścianę, niby było zgłaszane do dyrekcji, a i tak nic nie zostało chyba zrobione. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: czy uderzył was kiedyś nauczyciel? 02.04.10, 14:33 Dodam, że piłką dostał w głowę, tak, to ważny element, który opuściłam. Odpowiedz Link Zgłoś
bizzbee Re: nie. ;d 02.04.10, 14:29 mojemu tacie podobno wyrwał trochu włosów .pociągnął go ,i faktycznie ma wyrwane w tym miejscu i taką bliznę .rana jest długa na ponad 3 cm ,więc nie jest jakoś tragicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
avrilka_lavigne Re: czy uderzył was kiedyś nauczyciel? 02.04.10, 14:29 Pan od muzyki bije nas po głowach dziennikiem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_lady yes 02.04.10, 14:31 facet od fizyki,jak gadamy bije nas po rękach.a jak się wkurzy to potrafi dziennikiem w głowę walnać ; P Odpowiedz Link Zgłoś
martys14 Re: czy uderzył was kiedyś nauczyciel? 02.04.10, 14:31 Niech by tylko spróbował . Odpowiedz Link Zgłoś
karollla_ Re: czy uderzył was kiedyś nauczyciel? 02.04.10, 15:07 ja dostałam kiedyś dziennikiem XD . no ale nie żeby jakoś mocno czy coś -,- . Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_12_ Re: czy uderzył was kiedyś nauczyciel? 02.04.10, 14:32 ha niechby się odważył Odpowiedz Link Zgłoś
srebrana Re: czy uderzył was kiedyś nauczyciel? 02.04.10, 14:33 Mnie dziennikiem w tyłek jak wchodziłam do klasy ... Jakiś zboczony... Odpowiedz Link Zgłoś
julik Re: czy uderzył was kiedyś nauczyciel? 02.04.10, 14:35 spróbowałby to by mu się na zawsze odechciało Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: czy uderzył was kiedyś nauczyciel? 02.04.10, 14:57 Moją koleżankę na w-fie popchnął z całej siły aż się wywaliła . x d a siostra na religii udeżyła z trzy razy z całej siły takiego jednego. x d Odpowiedz Link Zgłoś
mileyoxox Re: czy uderzył was kiedyś nauczyciel? 02.04.10, 14:36 NIEE , raczej nie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 hahaha... nie;) 02.04.10, 14:39 a spróbowałby ja bym mu oddała,a co bd gorsza?! Odpowiedz Link Zgłoś
skazananabluesa Re: czy uderzył was kiedyś nauczyciel? 02.04.10, 14:41 mnie osobiście nie, ale kolegę z klasy;/ Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: czy uderzył was kiedyś nauczyciel? 02.04.10, 14:44 niee , tylko w kogoś rzucił w żartach kredą od tablicy. : d Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowany_xd kiedyś babka od matmy ale 02.04.10, 14:44 odegrałem się to taki złożony plan 1. Wsypałem kredę do kawy Mvhahaha to prawie się udusiła SŁIT 2. Kazała mi zanieść dziennik do klasy dla 2 grópy a ja umiem podrabiać pismo i wpisałem sobie i wszytkim 5 i 4 zamiast 3 i 2 potem było na nią 3. Na koniec (i uwarzajcie) szła do klasy podstawiłem nogę łubudup cała szkoła się zatrząsła bo taka grupa. I potem już zawsze była miła nawet nie drze się na mnie jak coś zknocę a na resztę tak Odpowiedz Link Zgłoś
prosiak_ Re: kiedyś babka od matmy ale 02.04.10, 14:47 nie. i na jego szczęście.Chyba bym mu rozpieprzyła twarz gdyby mnie uderzył. Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowany_xd prosiak_ 02.04.10, 14:50 ja jeszcze chwile i panu od wf rozpierdolił twarz niby taki miły jestem ale a wiesz za co ? bo mówił, że biegam jak baba no to mu udowodniłem, że tak nei jest i mu strzeliłem 3 razy w ryj no to się zamknoł Odpowiedz Link Zgłoś
ruki12 Re: kiedyś babka od matmy ale 02.04.10, 14:48 zwariowany_xd napisał(a): > odegrałem się > to taki złożony plan > 1. Wsypałem kredę do kawy Mvhahaha to prawie się udusiła SŁIT > 2. Kazała mi zanieść dziennik do klasy dla 2 grópy a ja umiem podrabiać pismo > i wpisałem sobie i wszytkim 5 i 4 zamiast 3 i 2 potem było na nią > 3. Na koniec (i uwarzajcie) szła do klasy podstawiłem nogę łubudup cała szkoła > się zatrząsła bo taka grupa. > > I potem już zawsze była miła nawet nie drze się na mnie jak coś zknocę a na > resztę tak FAJNY PLAN!! moja babka od matmy kazałaby przyjść rodzicom do dyrektora. u mnie w szkole nikt nie bij z nauczycieli Odpowiedz Link Zgłoś
meryll Re: k 02.04.10, 14:52 wiesz moja mama jest nauczycielką i mi się przykro robi kiedy słyszę takie rzeczy. Nauczyciel to zawsze taki zły , tak ? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
justin.bieber. Re: do meryll 02.04.10, 15:06 meryll napisał(a): > wiesz moja mama jest nauczycielką i mi się przykro robi kiedy słyszę takie > rzeczy. Nauczyciel to zawsze taki zły , tak ? ;/ no skooro jakis nauczyciel uderzy dziecko , a nie ma takiego prawa to tak jest zły, jest pojeban*, i wgl. skurw*** Odpowiedz Link Zgłoś
ruki12 Re: k 02.04.10, 17:20 meryll napisał(a): > wiesz moja mama jest nauczycielką i mi się przykro robi kiedy słyszę takie > rzeczy. Nauczyciel to zawsze taki zły , tak ? ;/ nie jest zły .. ale są niektórzy głupi nauczyciele. twoja mama napewno nie... są różni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
oola zwariowany_xd 02.04.10, 14:54 tak, oczywiście wszyscy ci wierzą. :o i w ogóle, chłopak na kotku? w dodatku kocha się w miley cyrus i lg? taa, jasne. pewnie jakaś głupia laska się podszywa pod faceta. dno i wodorosty (wiem, że już się tak nie mówi, ale pasowało mi do sytuacji xd). Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowany_xd Re: zwariowany_xd 02.04.10, 14:58 eee o co ci chodzi ? widziałaś ile jest chłopaków na kotku ? i mówię prawdę...i poza tym lubię Miley a nie kocham Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: kiedyś babka od matmy ale 02.04.10, 18:24 zwariowany_xd napisał(a): > odegrałem się > to taki złożony plan > 1. Wsypałem kredę do kawy Mvhahaha to prawie się udusiła SŁIT > 2. Kazała mi zanieść dziennik do klasy dla 2 grópy a ja umiem podrabiać pismo > i wpisałem sobie i wszytkim 5 i 4 zamiast 3 i 2 potem było na nią > 3. Na koniec (i uwarzajcie) szła do klasy podstawiłem nogę łubudup cała szkoła > się zatrząsła bo taka grupa. > > I potem już zawsze była miła nawet nie drze się na mnie jak coś zknocę a na > resztę tak Normalny jesteś..? Kredę do kawy.? A jakby coś jej się stało .? pomyślałeś ..? No bo chyba nie .. xd Odpowiedz Link Zgłoś
limetka Re: czy uderzył was kiedyś nauczyciel? 02.04.10, 14:51 Mnie nie ale ostatnio słyszałam że ksiądz szarpał dziewczynę z młodszej klasy.... (mnie on nie uczy...na szczęście) Odpowiedz Link Zgłoś
justin.bieber. czy uderzył was kiedyś nauczyciel? 02.04.10, 14:54 moja mamę kiedys nauczycielka uderzyla i tego samego dnia ta wielka pani wyleciała z hukiem ze szkoły.gdyby mnie uderzył nauczyciel to moja matka by zrobiła taką awanturę że hoho Odpowiedz Link Zgłoś
justin.bieber. Re: czy uderzył was kiedyś nauczyciel? 02.04.10, 15:01 limetka napisał(a): > Mnie nie ale ostatnio słyszałam że ksiądz szarpał dziewczynę z młodszej > klasy.... (mnie on nie uczy...na szczęście) i wszyscy księża tacy są u mnie w sql też , a niektórzy codziennie do kościoła bo wierza że ksiądz to jakiś idealny człowiek..pff gówno prawda, jeszcze gorszy od normalnego Odpowiedz Link Zgłoś
nothing... Nie, ale... 02.04.10, 14:52 nauczycielka chciała w mojego kumpla rzucić metalowym piórnikiem.... Ona nie żartowała w ostatnim momencie się pohamowała... Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: czy uderzył was kiedyś nauczyciel? 02.04.10, 14:54 mnie nie ;p ale mojego kolegę, facetka od WF dla żartów ;p Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu zwariowany_xd .. 02.04.10, 18:31 nieźlee xd hah . też tak chce z tą kawą ;p niekawe jak będzie smakowała panu z wosu ? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: @ zwariowany_xd 02.04.10, 14:59 nie , ale pani od polaka czasem walnie dziennikiem w tyłek ale to dla żartu i bez boleśnie ; d Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ @ zwariowany_xd 02.04.10, 22:48 przepraszam, że to powiem, ale uderzenie wuefisty w mordkę jest dla mnie raczej powodem to wstydu, a nie do mówienia o tym otwarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: czy uderzył was kiedyś nauczyciel? 02.04.10, 15:01 w tam tym roku do podstawówki przyszli gimnazjaliści i pan od historii się wkurzył, bo był hałas na korytarzu i wyszedł ich opieprzyć. oni nie chcieli wyjść, więc on jednemu z nich dał w mordę i sobie poszli. w tym roku na fizyce pan się wkurzył na jednego chłopaka, bo nie rozumiał zadania. podszedł do niego i zaczął go szarpać, popychać. przewrócił krzesło i ławkę, i poszli do wychowawcy. mnie żaden nauczyciel nie bije. czasami dla zabawy bije się (jeśli można naszą 'walkę nazwać biciem) z panem od wf-u xd. Odpowiedz Link Zgłoś
bree__ Re: czy uderzył was kiedyś nauczyciel? 02.04.10, 15:06 nie chodzę do szkoły z jakimiś ... nauczycielami Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: czy uderzył was kiedyś nauczyciel? 02.04.10, 15:10 Nigdy mnie nie uderzył. Przecież groziłaby mu odpowiedzialność karna... Czasem, naczycielka kogoś tam lekko walnie, ale tak dla żartów oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa... Re: czy uderzył was kiedyś nauczyciel? 02.04.10, 15:13 mnie nie uderzył... Odpowiedz Link Zgłoś
andziaxp Re: czy uderzył was kiedyś nauczyciel? 02.04.10, 15:10 yy mnie jeszcze nie ale mojego kolego tak. peczkiem kluczykuwxd Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_q Re: czy uderzył was kiedyś nauczyciel? 02.04.10, 16:17 haha nie odwazyłby się ;d Odpowiedz Link Zgłoś