jonas1139 Re: Florence and the machine . 27.04.10, 21:39 zηααм ι נą вαя∂zσ вαя∂zσ ℓυвιєє ! Odpowiedz Link Zgłoś
drezek Re: Florence and the machine . 04.05.10, 21:43 Dla mnie Florence bezkonkurencyjnie najlepsza wokalistka powiedziałabym nawet na świecie. Nawet nie wiem jak określic jej muzykę jest chipnotyzująca, magiczna. Miałam przyjemnośc bycia w warszawskiej stodole na koncercie w marcu. Wszyscy skakali, śpiewali. Momentami nie było jej nawet słychac, ale trzeba jej przyznac że dała czadu, szkoda że tak krótko. Osobiście uwielbiam Blinding, Girl With One Eye, I'm Not Calling You A Liar, Drumming song. Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Florence and the machine . 04.05.10, 21:50 oj, ty jesteś mega cool. znać znam kilka piosenek, widziałam na mtv rocks. nawet niezłe, ale tytułów nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
psychoxfreak Re: Florence and the machine . 05.05.10, 15:35 kocham. jeez, ta babka ma niesamowity głos. w ogóle cała jest niesamowita <3 Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Florence and the machine . 23.05.10, 09:15 Nie bardzo lubię Florencję. Nie podoba mi się muzyka jaką wykonuje i drazni mnie jej głos... Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_lady Re: Florence and the machine . 23.05.10, 09:20 kocham ich piosenki ! Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: tak 23.05.10, 09:58 Powątpiewasz w poziom kotka? Oh, teraz Florence jest na topie, nie bój się. : ) Przejadła mi się, ale nie mówię, że jej nie lubię. Girl with one eye jest śliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Florence and the machine . 23.05.10, 10:38 ech, wiesz, są gusta i guściki i bezsensu jest narzekanie na użytkowniczki kotka, które nie słuchają tej prawdziwej muzyki, jak ty to określiłaś. denerwuje już mnie to, że ktoś zakłada wątek o rzekomo ambitnej wokalistce lub zespole i zaczyna pisać, że inni to zło, bo nie słuchają tego co ja. z ich piosenek uwielbiam you've got the love (nie popisałam się oryginalnością), reszta jest dla mnie obojętna. ale nienawidzę dog days are over, nic mnie w tej piosence nie przyciąga. Odpowiedz Link Zgłoś
diana.a987 o gustach się nie dyskutuje koleżanko c: 23.05.10, 10:56 poruszyłaś mnie zdaniem " wiele z kotek nie zna się na prawdziwej muzyce " , czy coś takiego . to że nie słucham twojego ulubionego zespołu to znaczy , że nie znam się na muzyce ? fajnie wiedzieć , od dzisiaj lovvvciam wszystko to co ty może porozmawiamy o tym ? szkoda że bd musiała odrzucić swoje przyjaciółki , no ale ty narzucasz trendy , od dzisiaj jestem moim życiowym doradcom , zgoda ? Odpowiedz Link Zgłoś
ridiculous Re: Florence and the machine . 23.05.10, 18:29 Lubię Florence + The Machine. Dog days are over, Girl with one eye, I'm not calling you a liar, My boy builds coffins i Rabbit heart są świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
domis Re: Florence and the machine . 23.05.10, 19:03 kocham. był ktoś na koncercie ? jak było ? bo jestem strasznie ciekawa : D Odpowiedz Link Zgłoś