Dodaj do ulubionych

test szóstoklasisty.

• mileyoxox Re: test szóstoklasisty. 07.04.10, 16:02
      ja może tak troche sie boje , ale jakś mi niezależy na tym , a punktów to przynajmieniej 30
      xD a będe miała na pewno 23 !
    • vikaa Re: Pfff zal mi was !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.10, 16:03
      Buheheheh...
      dobre! marna prowokacja. smile Kup sobie słownik ortograficzny i inne słowniki
      bardzo Ci się przydadzą. Tiaa 15 punktów max. wg mnie napiszesz na nim.
      Powodzenia wariatko!
    • za_kochana Re: test szóstoklasisty. 07.04.10, 16:06
      ja nie mam cykora jest normal.
      na pierwszym miałam 40 a na drugim 38
      mam karze się uczyć ale kto tam jej słuchatongue_outtongue_out
      • pauliska1212 Re: test szóstoklasisty. 07.04.10, 17:09
        boję się . ; d
        niby miejsce w gim mam już zapewnione, ale chciałabym dobrze napisać .
        Tak jak pewna użytkowniczka, a raczej jej nauczycielka mam wrażenie, że tematem testu
        będzie Rok Chopinowski .
        Rozwiązałam dużo testów i zaraz idę pisać kolejne trzy, tongue_out
        ehh, ale mi się nie chce. ; P
        • shibuu_ Re: test szóstoklasisty. 07.04.10, 17:39
          narazie się nie stresuję.
          Niby nie powinnam się niczym stresować, na próbnych testach miałam powyżej 35p,
          a wypracowania jako jedne z lepszych w klasie (moja wychowawczyni wyróżniała
          trzy, w tym moje i dwóch, można powiedzieć, kujonów. )
          • cullen_bella Re: test szóstoklasisty. 07.04.10, 17:59
            ja mam jutro próbny. ale nauczyciele i tak nam wszystko dzisiaj powtarzali. plus ? jutro do
            szkoły dopiero na 11:25. ale jak sie moja mama przejmuje. to przeczytać, to powtórzyć.
            koszmar. jakbym to juz pisała " na serio " w sensie, że w szóstej klasie, to jeszcze bym ja
            rozumiała. ale to tylko próbny. u was tez rodzice się tak przejmują ??
    • paulinusia4 Powodzenia. 07.04.10, 18:06
      Mój brat będzie pisał.
      I nie, on się nie przejmuje.
      W sumie przypuszczam, że ma to w dupie.
      Dla niego liczy się tylko to, że lekcji nie będzie.
      • teqiulla Re: Powodzenia. 08.04.10, 07:45
        trzymajcie sie ! ;3
    • thuskawka obożeobożeobożeojezuomatko... 08.04.10, 07:53
      ja zaraz wychodzę i sie troche denerwuje...
    • justa13 Re: test szóstoklasisty. 08.04.10, 13:14
      hej, znalazłam pytania i odpowiedzi z dzisiejszego egzaminu, link do portalu wklejam
      poniżej

www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100408/DLASTUDENTA/963413648

smile

• miqusia Re: test szóstoklasisty. 08.04.10, 13:20
        Hahah! Mam wszystko dobrze póki co. Zobaczymy jak opis. wink
        • leanne Re: test szóstoklasisty. 08.04.10, 13:26
          mam na razie 17 z zamkniętych. ; c
          jeśli chodzi o matmę, to zawaliłam ze skalą, z dwóch pierwszych mam wszystkie 4
          punkty, nie wiem ile można było dostac z ostatniego z matmy. Ale chyba nie
          dostanę wszystkich. Z polskiego... Mam nadzieję, że będę miała max. Na razie
          moje punkty wahają się i mam coś koło 33 sad
    • kimiko3 ja piernicze!! 08.04.10, 13:31
      BOŻE!!WIDZISZ A NIE GRZMISZ!! Czy wy..uważacie...że jeśli np....źle wam pójdzie...nie dostaniecie się do gimnazjum??!!??!! Bo właśnie to wnioskuje z tego..co tu przeczytałam uncertain uncertain..piszecie że sie boicie....OK każdy może sie bać....ALE TAKIEGO TESTU??!!??!! Tego typu spr są robione PO TO...aby od początku możnabyło was PRZYGOTOWAĆ DO MILIARD RAZY TRUDNIEJSZYCH!! CZY WY UWAŻACIE......ŻE JEŚLI NP TEN NAPISZECIE NA 40 PKT...BO BYŁ NP BANALNY!!...TO ŻE Z TESTEM GIMNAZJALNYM TEŻ TAK BEDZIE??!!ŻE NAPISZECIE GO TAKŻE..A W TYM WYPADKU NA 100PKTuncertain uncertain ....TEN JEST TOTALNIE INNY.....ON NIE BĘDZIE PO TO..ABY SPRAWDZAŁ CO UMIECIE....ALE JAK!!CZY W LICEUM PORADZICIE SOBIE Z TYM...ALBO Z CZYMŚ INNYM.....CZY NA MATURZE....DACIE SOBIE RADE..CZY PRZEJDZIECIE DALEJ!!.....ŻAL MI WASS uncertain uncertain Te testy co roku są banalne...tylko po to....aby każdy mógł sie pochwalić że miał z niego 40pkt albo 35 itp uncertain.....NIE WIEM PO CO SIE JE ROBI....SKORO I TAK WIADOMO ŻE JEŚLI MACIE 12 PKT...TO I TAK SIE DOSTANIECIE DO GIMNAZJUM....A Z TYM GIMNAZJALNYM TESTEM...NIE ZAWSZE DOSTANIECIE SIE DO WYMARZONEGO LICEUM....ZA 1/4 PKT Z TEGO TESTU MOGĄ WAS WYŚMIAĆ W TWARZ.....I POWIEDZIEĆ ŻE W TYM LICEUM NIE MASZ SZANS...w podstawówce postarszą was...że nieporadzicie sobie z tym BANALNYM testem...a i tak wiekszość bedzie miała powyżej 30pkt...a jak mniej..to tylko będzie sie takich ludzi pocieszać mówiąc BĘDZIE DOBRZE..ON SIE DO NICZWEGO NIE ZALICZA uncertain uncertain.....poczekamy zobaczymy JAKIEGO bedziecie mieli stracha przed testami gimnazjum...a co dopiero maturą tongue_out tongue_out...POWODZENIA!!tongue_out tongue_out
      • leanne popiernicz sobie jeszcze troszkę,co? 08.04.10, 13:38
        dla twojej wiadomości nie każdy na to leje. według twojego toku myślenia to
        wygląda tak: 'phi, po co się starac, skoro z niskim wynikiem też się można dostac?'
        powodzenia w życiu, dziewucho.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka