Dodaj do ulubionych

PA-RA-NO-JA.

• dajspokoj Re: PA-RA-NO-JA. 13.04.10, 13:19
      ne.gra daj sobie spokoj z tym pierdoleniem glupot,ktore niemaja najmniejszego
      sensu.to twoje gadanie jest dokladnie tyle samo warte co wszystkie spekulacje na
      temat jakiegokolwiek spisku.czytac sie tego niechce.czemu to ma sluzyc?chyba
      sam(a) niewiesz.jak zwykle.stalo sie cos waznego i juz pseudointelektualisci
      chca pokazac co o tym wszystkim mysla.az im sie palce pala zeby chociaz raz
      poczuc sie kims waznym komentujac na takich forach.zapoznaj sie lepiej z
      historia polski i dopiero wtedy zabieraj glos na temat takich waznych spraw i
      nie podniecaj sie jak jakis malolat
      • ne.gra Re: PA-RA-NO-JA. 13.04.10, 15:40
        Nie chcesz, nie czytaj, nikt Cię nie zaprasza : )
        pseudointelektualna raczej nie jestem - wiem o czym piszę, umiem wyrażać
        własne zdanie. Z historią jestem za pan brat (olimpiada, ha ha), nikogo
        udawać nie muszę, a poczucie własnej wartości mam, więc wywyższanie się to
        raczej nie dla mnie. To co napisałam się nazywa własnym zdaniem, ale jak ktoś go
        nie ma, to chyba bardzo go boli posiadanie takowego przez kogoś innego : )
        jeszcze jakieś pytania do mojej osoby?
        • dajspokoj ogarnij sie 14.04.10, 11:19
          olimpiada powiadasz;] na moje oko nie ukonczylas pewnie jeszcze gimnazjum bo
          rozpisalas sie jak dziewczynka z gazetki szkolnej.mowie tylko ze zabieranie
          przez ciebie glosu w tej sprawie jest zupenie nie potrzebne,bo jest wiele
          madrzejszych ludzi ktorzy maja na ten temat duzo wazniejszych rzeczy do
          powiedzenia.mowisz ''ogarnijcie sie'' a sama wywolalas burze w szklance
          wody,szukasz sensacji i tyle.powinnas zostawic ten temat w spokoju bo te twoje
          teksty sa bez sensu.glupi ludzie zawsze gadali i beda gadac ale najgorsze ze
          inni daja sie wciagac w takie historie.latwo toba manipulowac.niechce mi sie
          zabierac juz glosu w ta glupiej dyskusji zaluje i opuszczam to dziecinne
          forum.rozwazaj dalej hehehsmirk
          • ne.gra Re: ogarnij sie 14.04.10, 22:30
            Widzisz pysiu, obawiam się, że lista moich osiągnięć jest większa niż liczba Twoich latek ; * i niestety - w profilu mam oryginalną datę urodzin. Nikogo oszukiwać nie muszę, a będę pisać co i ile mi się podoba (btw - pisałam, że dalsza część to kopia mojej wypowiedzi). Nie będę się wypowiadał - nie rób tego. No i burzą bym tego nie nazwała, ae jesli przytakiwania to burza, to żyjesz w boskim świecie : )
            Dobrej nocy, idź się lepiej pomodlić za Katyń 70 lat temu i ostatnie wydarzenia, mój miły.
    • monik4 Re: PA-RA-NO-JA. 13.04.10, 13:45
      nie chce mi się tego czytać ; (
    • ja_xd Re: xDD 13.04.10, 13:48
      Rozpisałaś się strasznie xDD a tak ogólnie to ja nie uważam że to wojna czy coś
      innego...zwykły zbieg okoliczności ;D
    • yuitza klikamy. 13.04.10, 13:59
      ne.gra - każda 'poważna' śmierć, która dotyczy całego narodu i nie tylko, będzie
      psuta łańcuszkami, matmą, sraniem w banie. nawet jak się grzecznie poprosi.
      ogarnijcie się ludzie. przestańcie wierzyć w te pier*olone przesądy, apokalipsa,
      srata tata. niektóry naprawdę powinni zachować minimalną godność, a tymi
      łańcuszkami to wszystko psujecie. wszystko już się stało, nie cofniecie czasu.
      i tak, najlepiej wszystko na Rosjan zwalić, bo po co wpierw pomyśleć. to ONI
      TERAZ NAM NAJBARDZIEJ POMAGAJĄ.
      gdyby to Rosja była sprawcą tej tragedii, na
      pewno zniknęli by z map w ciągu pół roku.
      połowa z was nawet zapewne nawetnie wie, czym była Zbrodnia Katyńska.

jane_ - no niestety, zdania mieć nie możemy, musimy podlegać słit modom, bo
      inaczej nas wyśmieją. jesteśmy okropne.
    • zuaona EHM. 13.04.10, 17:19
      żałuję, że tu weszłam. naprawdę. oczywiście zgadzam się z autorką wątku.
      wprowadzacie niepotrzebny chaos, zapalacie te wasze śmieszne wirtualne znicze,
      by zaraz iść się pośmiać. a prawdziwego znicza nie łaska zapalić, po co się
      męczyć, no nie? udajecie wielkie patriotki, a i tak parę z was chwali się, jak
      to w przyszłości zamieszka w USA. jesteście takie wszystkim przejęte, o jezu,
      ojezu, a jeszcze o ósmej rano w sobotę wyśmiałybyście pana prezydenta. moim
      zdaniem to jest straszne. na pokaz. nienawidzę hipokryzji, to najgorsza ludzka
      cecha moim zdaniem. opanujcie się, bo wasze rozpaczanie w niczym nie pomoże. pod
      słowami 'wasze rozpaczanie' jest to sztuczne lamentowanie 'o matko, to taaaakie
      straszne, wczoraj się poryczałam!' a pięć minut później mówienie o waszych
      niedawnych zakupach na przykład.
      NO I NIE ROZUMIEM TEGO POJAZDU NA JANE, NO BŁAGAM WAS!
    • playtime Re: ? 13.04.10, 22:28
      Apropo sprzeczki, którą nieopatrznie przeczytałam...użyję słowa, którego na codzień nie
      używam- ŻAL!
      Niedługo na kotku zostaną tylko inteligentne inaczej użytkowniczki, z różowiutką wizją
      uśmiechniętych mordek pyzatych idoli...
    • satini Re: PA-RA-NO-JA. 13.04.10, 22:33
      Masz rację. Chociaż Przepowiednia Nostradamusa jest ciekawym "zbiegiem
      okoliczności".

"I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne
      w kraju niezwyciężonego, a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca
      ze wschodu uderzy"
      "Metalowe ptaki rozdzielą na zawsze dwóch braci"
      'w dniu gdy ucztować będą za katusze na wschodniej dziczy i władca kraju
      pobliskiemu terenowi temu wyruszy, aby biesiadować z nimi, w niebie zginie
      nieszczęśnie'
      • playtime Re: PA-RA-NO-JA. 13.04.10, 22:49
        powiało grozą....
    • dajspokoj ogarnij sie dziecko 14.04.10, 11:30
      olimpiada powiadasz;] na moje oko nie ukonczylas pewnie jeszcze gimnazjum bo
      rozpisalas sie jak dziewczynka z gazetki szkolnej.mowie tylko ze zabieranie
      przez ciebie glosu w tej sprawie jest zupenie nie potrzebne,bo jest wiele
      madrzejszych ludzi ktorzy maja na ten temat duzo wazniejszych rzeczy do
      powiedzenia.mowisz ''ogarnijcie sie'' a sama wywolalas burze w szklance
      wody,szukasz sensacji i tyle.powinnas zostawic ten temat w spokoju bo te twoje
      teksty sa bez sensu.glupi ludzie zawsze gadali i beda gadac ale najgorsze ze
      inni daja sie wciagac w takie historie.latwo toba manipulowac.niechce mi sie
      zabierac juz glosu w ta glupiej dyskusji zaluje i opuszczam to dziecinne
      forum.rozwazaj dalej hehehsmirk
      • quelle Re: .... 14.04.10, 20:06
        jane_ jakbyś się nie przejmowała tymi opiniami na twój temat to byś nie
        odpisywała tyle razy .....

pfff...
        • quelle Re: .... 14.04.10, 20:08
          "I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne
          w kraju niezwyciężonego, a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca
          ze wschodu uderzy"
          "Metalowe ptaki rozdzielą na zawsze dwóch braci"
          'w dniu gdy ucztować będą za katusze na wschodniej dziczy i władca kraju
          pobliskiemu terenowi temu wyruszy, aby biesiadować z nimi, w niebie zginie
          nieszczęśnie'

ciekawe....
          • jane_ Re: .... 14.04.10, 20:51
            quelle, to może powyżywamy się trochę na Tobie? ciekawe, jak zareagujesz.

btw - ne.gra, pjontka, zostałyśmy wyklęte przez kotkowe społeczeństwo.
            • igusiaaa Re: .... 14.04.10, 21:15
              za każdym razem, kiedy trafiam na ten wątek, widzę kolejne wpisy, które są
              kompletnie nie na temat. ;/
              kłócicie się o nic.
              każdy ma swoje zdanie.
              nie wiem czy ta cala jane się wywyższa, czy nie i mam to głęboko i daleko. inie
              znam laski i poznać nie chce.
              ale ten wątek nie jest o użytkowniczkach, tylko o tragedii. no chyba, że temat
              się zmienił .niech mnie ktoś oświeci.
              sciana
            • ne.gra Re: .... 14.04.10, 22:34
              Bywa, jane_, przyzwyczajmy sie! smile najbardziej bawi mnie:
              a) ne.gra, nie masz tyle lat ile masz w profilu, ale z ciebie dziecko!
              b) nie znasz się to się nie wypowiadaj (ha ha, pieję, rozszerzałam histę 3 lata ^^)
              c) jak możesz wyrażać własne zdanie, jesteś żałosna! nie możesz napisać tego o czym myślisz, a kulturalnie krytykować z uzasadnieniem czyjeś naprawdę żałosne zachowanie to już przesada!

Szkoda, że tak mało ludzi wie o czym jest wątek i o co mi chodzi (a miałąm wrażenie że pisałam wyraźnie)... No i że chyba już zapomnieli co się stało i wolą się aferować...
              • stay_away Re: .... 14.04.10, 23:08
                "Żałobę nosi się w sercu, a nie w czarnych wstążeczkach na NK i nawiasach z
                gwiazdką po środku".
                ;x
                • dajspokoj stay away wreszcie:) 15.04.10, 01:55
                  nareszcie ktos napisal cos madrego.i o to mi chodzilo ne.gra. ogarnij sie
                  jeszcze raz i niemysl ze wszystkie rozumy pozjadalas.historyczka sie znalazla;]
                  • esme1 Re: stay away wreszcie:) 15.04.10, 07:31
                    a masz jakieś dowody na to, że tak się nie stanie ?
                    • mweezy po części zgadzam się z założycielką wątku... 15.04.10, 07:56
                      ale uważam że są wśród nas osoby, które nie wariują, nie piszą w internecie masy
                      tych durnych 'zniczyków' i nie wklejają masy zdjęć prezydenta na swoje
                      słit profilqi, nie wyzywają prezydenta i szanują go choć odrobinę mimo że może
                      niektórzy się z nim nie zgadzali, że są osoby, które choć odrobinę
                      zainteresowali się JAKI ON NA PRAWDĘ BYŁ. co dla nas zrobił, a o czym się nie
                      mówiło, bo lepiej sprzeda się kłamstwo i sztuczna afera. nie mówię że prezydent
                      był idealny i nieomylny, ale zrobił dla Polski wiele, a wy tego nie doceniacie.
                      w sumie mogłam się spodziewać że na kotku tak niewiele osób jest na normalnym
                      poziomie intelektualnym. i zauważyłam że najbardziej się kłócą ci, którzy wiedzą
                      najmniej. smutne. a co do wojny domowej, owszem, i mi przyszedł taki pomysł na
                      myśl, ale miejmy nadzieję że to tylko przypuszczenia...

miejcie nadzieję,
                      nie tę lichą, marną...
    • yourbadream paranoja to z tymi tematami jest 15.04.10, 11:28
      To już któryś temat, o katastrofie. To już któryś temat wyśmiewający jakieś teorie.

JASNA CH***!!! PRZESTAŃCIE!
      Nie macie czym się zająć?! Nie możecie w jednym temacie się wypowiadać?! Czy to
      jest takie trudne, do jasnej ciasnej, przejrzeć te wszystkie tematy i wybrać
      jeden?! Trzeba od razu zakładać kolejny?! No kufa!
      • quelle Re: jane_ 15.04.10, 19:08
        kochana jene_ ja mam wyj*bane co mówią inni o mnie ;p;p
        proszę bardzo pisz co chcesz...

kończę dyskusję ...
        • quelle Re: jane_ 15.04.10, 19:09
          kochana jane_ *
          • jane_ . 15.04.10, 19:11
            ociekamy sarkazmem. ;*

nie, bo mam trochę kultury. o.
    • milya Re: PA-RA-NO-JA. 15.04.10, 19:17
      Zgadzam się.! Wszyscy teraz tak gadają i wgl. Nawet moi bliscy. I wiecie co? Nie mają racji. Wypdki się zdarzają, a Polacy są trochę przewrażliwieni <bez urazy>.wink
      • pink_rulez Re: PA-RA-NO-JA. 15.04.10, 19:41
        Niestety, 99% ludzi kocha teorie spiskowe i będzie wymyślać skrajne głupoty, żeby
        udowodnić winę Tuska, Rosjan, PO czy nawet szatana.
        Nie czuję się w obowiązku mówić jak to kochałam Kaczyńskiego - byli z Marią Kaczyńską
        świetnym małżeństwem, ale jeśli chodzi o politykę nie popierałam jego poglądów, bo mam
        do tego PRAWO.
        Każdy ma prawo do własnego zdania, a naskakiwanie na kogoś, bo umie składnie się
        wypowiedzieć to druga sprawa.
        Ta sytuacja przypomina mi śmierć Michaela Jacksona, a raczej coś, co działo się po jego
        śmierci. Wszyscy nagle zaczęli go uwielbiać, mimo, że wcześniej większość ludzi uważała go
        za pedofila i wszyscy twierdzili, że jest obciachowy. Oczywiście nie mówię tu prawdziwych
        fanach.
    • julka_18 . 15.04.10, 19:24
      zamiast wstawiać na nk znicze czy zdjęcia
      prezydenta i jego żony, to może pójdźcie
      do kościoła i się pomódlcie, hmm? nie
      chce się? to po co wgl to robicie? ...
      • msthic Re: . 15.04.10, 19:41
        pocieszę cię bejbe takie pisanie i tak nic nie da ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka