dajspokoj Re: PA-RA-NO-JA. 13.04.10, 13:19 ne.gra daj sobie spokoj z tym pierdoleniem glupot,ktore niemaja najmniejszego sensu.to twoje gadanie jest dokladnie tyle samo warte co wszystkie spekulacje na temat jakiegokolwiek spisku.czytac sie tego niechce.czemu to ma sluzyc?chyba sam(a) niewiesz.jak zwykle.stalo sie cos waznego i juz pseudointelektualisci chca pokazac co o tym wszystkim mysla.az im sie palce pala zeby chociaz raz poczuc sie kims waznym komentujac na takich forach.zapoznaj sie lepiej z historia polski i dopiero wtedy zabieraj glos na temat takich waznych spraw i nie podniecaj sie jak jakis malolat Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Re: PA-RA-NO-JA. 13.04.10, 15:40 Nie chcesz, nie czytaj, nikt Cię nie zaprasza : ) pseudointelektualna raczej nie jestem - wiem o czym piszę, umiem wyrażać własne zdanie. Z historią jestem za pan brat (olimpiada, ha ha), nikogo udawać nie muszę, a poczucie własnej wartości mam, więc wywyższanie się to raczej nie dla mnie. To co napisałam się nazywa własnym zdaniem, ale jak ktoś go nie ma, to chyba bardzo go boli posiadanie takowego przez kogoś innego : ) jeszcze jakieś pytania do mojej osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
dajspokoj ogarnij sie 14.04.10, 11:19 olimpiada powiadasz;] na moje oko nie ukonczylas pewnie jeszcze gimnazjum bo rozpisalas sie jak dziewczynka z gazetki szkolnej.mowie tylko ze zabieranie przez ciebie glosu w tej sprawie jest zupenie nie potrzebne,bo jest wiele madrzejszych ludzi ktorzy maja na ten temat duzo wazniejszych rzeczy do powiedzenia.mowisz ''ogarnijcie sie'' a sama wywolalas burze w szklance wody,szukasz sensacji i tyle.powinnas zostawic ten temat w spokoju bo te twoje teksty sa bez sensu.glupi ludzie zawsze gadali i beda gadac ale najgorsze ze inni daja sie wciagac w takie historie.latwo toba manipulowac.niechce mi sie zabierac juz glosu w ta glupiej dyskusji zaluje i opuszczam to dziecinne forum.rozwazaj dalej heheh Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Re: ogarnij sie 14.04.10, 22:30 Widzisz pysiu, obawiam się, że lista moich osiągnięć jest większa niż liczba Twoich latek ; * i niestety - w profilu mam oryginalną datę urodzin. Nikogo oszukiwać nie muszę, a będę pisać co i ile mi się podoba (btw - pisałam, że dalsza część to kopia mojej wypowiedzi). Nie będę się wypowiadał - nie rób tego. No i burzą bym tego nie nazwała, ae jesli przytakiwania to burza, to żyjesz w boskim świecie : ) Dobrej nocy, idź się lepiej pomodlić za Katyń 70 lat temu i ostatnie wydarzenia, mój miły. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_xd Re: xDD 13.04.10, 13:48 Rozpisałaś się strasznie xDD a tak ogólnie to ja nie uważam że to wojna czy coś innego...zwykły zbieg okoliczności ;D Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza klikamy. 13.04.10, 13:59 ne.gra - każda 'poważna' śmierć, która dotyczy całego narodu i nie tylko, będzie psuta łańcuszkami, matmą, sraniem w banie. nawet jak się grzecznie poprosi. ogarnijcie się ludzie. przestańcie wierzyć w te pier*olone przesądy, apokalipsa, srata tata. niektóry naprawdę powinni zachować minimalną godność, a tymi łańcuszkami to wszystko psujecie. wszystko już się stało, nie cofniecie czasu. i tak, najlepiej wszystko na Rosjan zwalić, bo po co wpierw pomyśleć. to ONI TERAZ NAM NAJBARDZIEJ POMAGAJĄ. gdyby to Rosja była sprawcą tej tragedii, na pewno zniknęli by z map w ciągu pół roku. połowa z was nawet zapewne nawetnie wie, czym była Zbrodnia Katyńska. jane_ - no niestety, zdania mieć nie możemy, musimy podlegać słit modom, bo inaczej nas wyśmieją. jesteśmy okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona EHM. 13.04.10, 17:19 żałuję, że tu weszłam. naprawdę. oczywiście zgadzam się z autorką wątku. wprowadzacie niepotrzebny chaos, zapalacie te wasze śmieszne wirtualne znicze, by zaraz iść się pośmiać. a prawdziwego znicza nie łaska zapalić, po co się męczyć, no nie? udajecie wielkie patriotki, a i tak parę z was chwali się, jak to w przyszłości zamieszka w USA. jesteście takie wszystkim przejęte, o jezu, ojezu, a jeszcze o ósmej rano w sobotę wyśmiałybyście pana prezydenta. moim zdaniem to jest straszne. na pokaz. nienawidzę hipokryzji, to najgorsza ludzka cecha moim zdaniem. opanujcie się, bo wasze rozpaczanie w niczym nie pomoże. pod słowami 'wasze rozpaczanie' jest to sztuczne lamentowanie 'o matko, to taaaakie straszne, wczoraj się poryczałam!' a pięć minut później mówienie o waszych niedawnych zakupach na przykład. NO I NIE ROZUMIEM TEGO POJAZDU NA JANE, NO BŁAGAM WAS! Odpowiedz Link Zgłoś
playtime Re: ? 13.04.10, 22:28 Apropo sprzeczki, którą nieopatrznie przeczytałam...użyję słowa, którego na codzień nie używam- ŻAL! Niedługo na kotku zostaną tylko inteligentne inaczej użytkowniczki, z różowiutką wizją uśmiechniętych mordek pyzatych idoli... Odpowiedz Link Zgłoś
satini Re: PA-RA-NO-JA. 13.04.10, 22:33 Masz rację. Chociaż Przepowiednia Nostradamusa jest ciekawym "zbiegiem okoliczności". "I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne w kraju niezwyciężonego, a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy" "Metalowe ptaki rozdzielą na zawsze dwóch braci" 'w dniu gdy ucztować będą za katusze na wschodniej dziczy i władca kraju pobliskiemu terenowi temu wyruszy, aby biesiadować z nimi, w niebie zginie nieszczęśnie' Odpowiedz Link Zgłoś
dajspokoj ogarnij sie dziecko 14.04.10, 11:30 olimpiada powiadasz;] na moje oko nie ukonczylas pewnie jeszcze gimnazjum bo rozpisalas sie jak dziewczynka z gazetki szkolnej.mowie tylko ze zabieranie przez ciebie glosu w tej sprawie jest zupenie nie potrzebne,bo jest wiele madrzejszych ludzi ktorzy maja na ten temat duzo wazniejszych rzeczy do powiedzenia.mowisz ''ogarnijcie sie'' a sama wywolalas burze w szklance wody,szukasz sensacji i tyle.powinnas zostawic ten temat w spokoju bo te twoje teksty sa bez sensu.glupi ludzie zawsze gadali i beda gadac ale najgorsze ze inni daja sie wciagac w takie historie.latwo toba manipulowac.niechce mi sie zabierac juz glosu w ta glupiej dyskusji zaluje i opuszczam to dziecinne forum.rozwazaj dalej heheh Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: .... 14.04.10, 20:06 jane_ jakbyś się nie przejmowała tymi opiniami na twój temat to byś nie odpisywała tyle razy ..... pfff... Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: .... 14.04.10, 20:08 "I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne w kraju niezwyciężonego, a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy" "Metalowe ptaki rozdzielą na zawsze dwóch braci" 'w dniu gdy ucztować będą za katusze na wschodniej dziczy i władca kraju pobliskiemu terenowi temu wyruszy, aby biesiadować z nimi, w niebie zginie nieszczęśnie' ciekawe.... Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: .... 14.04.10, 20:51 quelle, to może powyżywamy się trochę na Tobie? ciekawe, jak zareagujesz. btw - ne.gra, pjontka, zostałyśmy wyklęte przez kotkowe społeczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: .... 14.04.10, 21:15 za każdym razem, kiedy trafiam na ten wątek, widzę kolejne wpisy, które są kompletnie nie na temat. ;/ kłócicie się o nic. każdy ma swoje zdanie. nie wiem czy ta cala jane się wywyższa, czy nie i mam to głęboko i daleko. inie znam laski i poznać nie chce. ale ten wątek nie jest o użytkowniczkach, tylko o tragedii. no chyba, że temat się zmienił .niech mnie ktoś oświeci. Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Re: .... 14.04.10, 22:34 Bywa, jane_, przyzwyczajmy sie! najbardziej bawi mnie: a) ne.gra, nie masz tyle lat ile masz w profilu, ale z ciebie dziecko! b) nie znasz się to się nie wypowiadaj (ha ha, pieję, rozszerzałam histę 3 lata ^^) c) jak możesz wyrażać własne zdanie, jesteś żałosna! nie możesz napisać tego o czym myślisz, a kulturalnie krytykować z uzasadnieniem czyjeś naprawdę żałosne zachowanie to już przesada! Szkoda, że tak mało ludzi wie o czym jest wątek i o co mi chodzi (a miałąm wrażenie że pisałam wyraźnie)... No i że chyba już zapomnieli co się stało i wolą się aferować... Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: .... 14.04.10, 23:08 "Żałobę nosi się w sercu, a nie w czarnych wstążeczkach na NK i nawiasach z gwiazdką po środku". ;x Odpowiedz Link Zgłoś
dajspokoj stay away wreszcie:) 15.04.10, 01:55 nareszcie ktos napisal cos madrego.i o to mi chodzilo ne.gra. ogarnij sie jeszcze raz i niemysl ze wszystkie rozumy pozjadalas.historyczka sie znalazla;] Odpowiedz Link Zgłoś
esme1 Re: stay away wreszcie:) 15.04.10, 07:31 a masz jakieś dowody na to, że tak się nie stanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy po części zgadzam się z założycielką wątku... 15.04.10, 07:56 ale uważam że są wśród nas osoby, które nie wariują, nie piszą w internecie masy tych durnych 'zniczyków' i nie wklejają masy zdjęć prezydenta na swoje słit profilqi, nie wyzywają prezydenta i szanują go choć odrobinę mimo że może niektórzy się z nim nie zgadzali, że są osoby, które choć odrobinę zainteresowali się JAKI ON NA PRAWDĘ BYŁ. co dla nas zrobił, a o czym się nie mówiło, bo lepiej sprzeda się kłamstwo i sztuczna afera. nie mówię że prezydent był idealny i nieomylny, ale zrobił dla Polski wiele, a wy tego nie doceniacie. w sumie mogłam się spodziewać że na kotku tak niewiele osób jest na normalnym poziomie intelektualnym. i zauważyłam że najbardziej się kłócą ci, którzy wiedzą najmniej. smutne. a co do wojny domowej, owszem, i mi przyszedł taki pomysł na myśl, ale miejmy nadzieję że to tylko przypuszczenia... miejcie nadzieję, nie tę lichą, marną... Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream paranoja to z tymi tematami jest 15.04.10, 11:28 To już któryś temat, o katastrofie. To już któryś temat wyśmiewający jakieś teorie. JASNA CH***!!! PRZESTAŃCIE! Nie macie czym się zająć?! Nie możecie w jednym temacie się wypowiadać?! Czy to jest takie trudne, do jasnej ciasnej, przejrzeć te wszystkie tematy i wybrać jeden?! Trzeba od razu zakładać kolejny?! No kufa! Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: jane_ 15.04.10, 19:08 kochana jene_ ja mam wyj*bane co mówią inni o mnie ;p;p proszę bardzo pisz co chcesz... kończę dyskusję ... Odpowiedz Link Zgłoś
milya Re: PA-RA-NO-JA. 15.04.10, 19:17 Zgadzam się.! Wszyscy teraz tak gadają i wgl. Nawet moi bliscy. I wiecie co? Nie mają racji. Wypdki się zdarzają, a Polacy są trochę przewrażliwieni <bez urazy>. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: PA-RA-NO-JA. 15.04.10, 19:41 Niestety, 99% ludzi kocha teorie spiskowe i będzie wymyślać skrajne głupoty, żeby udowodnić winę Tuska, Rosjan, PO czy nawet szatana. Nie czuję się w obowiązku mówić jak to kochałam Kaczyńskiego - byli z Marią Kaczyńską świetnym małżeństwem, ale jeśli chodzi o politykę nie popierałam jego poglądów, bo mam do tego PRAWO. Każdy ma prawo do własnego zdania, a naskakiwanie na kogoś, bo umie składnie się wypowiedzieć to druga sprawa. Ta sytuacja przypomina mi śmierć Michaela Jacksona, a raczej coś, co działo się po jego śmierci. Wszyscy nagle zaczęli go uwielbiać, mimo, że wcześniej większość ludzi uważała go za pedofila i wszyscy twierdzili, że jest obciachowy. Oczywiście nie mówię tu prawdziwych fanach. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 . 15.04.10, 19:24 zamiast wstawiać na nk znicze czy zdjęcia prezydenta i jego żony, to może pójdźcie do kościoła i się pomódlcie, hmm? nie chce się? to po co wgl to robicie? ... Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: . 15.04.10, 19:41 pocieszę cię bejbe takie pisanie i tak nic nie da ;] Odpowiedz Link Zgłoś