Dodaj do ulubionych

czy nie myślicie, że to jest lekka przesada?

17.04.10, 15:08
za niedługo odbędzie się pogrzeb pary prezydenckiej w Krakowie na Wawelu. słyszeliście,ile
ma on kosztować? 20 milionów. jak to usłyszałam, to myślałam, że to jakiś żart.

20 milionów? ach, pomyślcie - ile chorych dzieci, ludzi odzyskałoby zdrowie za taką sumę
pieniędzy. tak, do tego pogrzeb w Krakowie. super.

jak dla mnie to my, ludzie powinniśmy mieć głos w tej sprawie. widać, jak rząd i kościół
ma nas głęboko gdzieś, nas, obywateli. pogrzeb pary prezydenckiej powinien odbyć się
uroczyście, ale nie za taką sumę.

co o tym myślicie?

aha, i jeszcze jedno. nikogo w tym temacie nie zamierzam obrażać. i proszę o to,
żebyście nie usuwali moich postów, bo lepsza taka dyskusja, niż durnowate tematy o
Bieberze, których nikt nie usuwa, a jest ich 29839832938938. pozdrawiam.

Obserwuj wątek
    • chmurka_ .. 17.04.10, 15:11
    • chmurka_ .... .... ... 17.04.10, 15:12
      • chmurka_ hejho, hejho, hejho ;d 17.04.10, 15:15
    • bouche2 Re: czy nie myślicie, że to jest lekka przesada? 17.04.10, 15:14
      szczerze wątpie, żeby to tyle kosztowało, ale logiczne, że trzeba na to trochę
      forsy wywalić.

przecież nie możemy się pokazać ze złej strony przed barackiem obamą -.-
      • sweetgirly Re: czy nie myślicie, że to jest lekka przesada? 17.04.10, 15:16
        Niestety wiadomo że prezydent był ważny więc trochę szmalu trza wydać ale jestem także
        po stronie chorych.
      • kasienkaxp ?? 17.04.10, 15:18
        Wolę gadać o Bieberze , niż o pogrzebie. To jest raczej przykra sprawa c'nie .?.
        ; ///

I tyle na pewno nie wydają.
        Myślę , że góra 10 ml.
      • betty570 Re: czy nie myślicie, że to jest lekka przesada? 17.04.10, 15:26
        Ja tak uważa. Zresztą tam leżą królowie, ludzie zasłużeni, a nie prezydenci. I
        masz rację to NAPRAWDĘ tyle kosztuje
    • truuu Re: czy nie myślicie, że to jest lekka przesada? 17.04.10, 15:18
      Dokładnie!
      Ale uważam to za całkowity 'szpan' przed tymi wszystkimi wielkimi prezydentami z
      innych krajów.
      20 mln to całkowita przesada..
    • karolcia741 Przesada!! 17.04.10, 15:22
      Zdecydowanie zgadzam się z tobą. To nie jest lekka przesada to jest MEGA
      przesada. Fakt to był prezydent, głowa państwa i pierwsza dama. Ale bez przesady
      aby tyle wydawać na pogrzeb. Od nikogo on nie był lepszy. Każdy człowiek jest
      równy, a nie każdy ma taki pogrzeb po śmierci. Dobrze, że jest żałoba bo po
      takiej tragedii z samolotem zawsze jest żałoba, ale pochowanie go na Wawelu to
      też przesada. Fakt tam też nie leżą ludzi idealni i mieli wady. Ale żeby takie
      coś odstawiać ?!
    • pretty135 Re: czy nie myślicie, że to jest lekka przesada? 17.04.10, 15:23
      łał ;o;o;o
      Ja osobiście myslę ze Oni mimo ze są waznymi ludzmi nie powinni byc pochowani na
      Wawelu. Bądź co badź ale tam są pochowani Krole i Królowe. Zresztą tyle kasy
      ?!?!? Eh... no skoro tak to ok, ale napewno mozna było zrobic to taniej a reszte
      pieniedzy przeznaczyc na inny cel
    • stokrotka_q Re: czy nie myślicie, że to jest lekka przesada? 18.04.10, 12:42
      20 mln ? bez przesady, napewno aż tyle to nie kosztuje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka