mania14 18.04.10, 15:30 No właśnie... Muszę sobie kupić nowy sprzęt do słuchania i zastanawiam się nad iPodem albo MP4? Które z nich bardziej polecacie? A może jakiś konkretny model? Bardzo proszę o wszelkie wskazówki! I z góry dziękuję za wszystkie pomysły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiwi Re: iPod czy MP4?? ^^ 18.04.10, 15:44 iPod to jedno wielkie gówno... proponuję mp4 ale jakiejś sprawdzonej firmy, np: sony Odpowiedz Link Zgłoś
mania14 Re: iPod czy MP4?? ^^ 18.04.10, 15:47 Aha... No dzięki!!! Może jeszcze jakieś propozycje?? Proszę... *__* Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: iPod czy MP4?? ^^ 18.04.10, 15:54 iPod i mp4 to prawie' to samo... radzę Ci kupic mp4 bo podobne i tańsze.. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka.. MP3 18.04.10, 15:51 Najlepsze ze wszystkich. Nie wiem po co wszystkim te bajery, mi wystarczy mp3, a jak chcem obejrzeć teledysk to VIVA. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: iPod czy MP4?? ^^ 18.04.10, 15:52 Polecam iPoda- jest świetny, sama mam ; ) Z resztą- wszystkie produkty Apple są świetne. Opłaca się, bo ja raz go przyczasnęłam baaaaaardzo ciężkim przedmiotem, na którym potem usiadła i tylko troszkę się podrapał : ) Poza tym- ma dużo pamięci, jest serio świetny. I ma kamerkę xD Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah @kiwi 18.04.10, 15:53 Widziałaś to gówno/trzymałaś w rękach/ używałaś? Bo ja sądzę, że nie. Miałam z Sony się rozpierdoliło po dwóch dniach. Bouce Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: @kiwi 18.04.10, 16:08 owszem, miałam to gówno w ręku, moja koleżanka się nawet na niego skarżyła, a poza tym to bez różnicy, czy kupi się mp4 czy iPoda, bo i jedno odtwarza muzykę i drugie, z tym, ze to drugie jest o wile droższe niż mp4 a to samo jest w obydwu odtwarzaczach. No cóż...za firmę się płaci... No ja nic ci nie poradzę, że ci się rozpierdoliło. Trzeba było tak nie rzucać Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: @kiwi 18.04.10, 20:16 wybacz, ale potrafię emocje utrzymać na wodzy i nie rzucałam nim... Ot tak, padło i nie chciało się ładować. Oddali mi kasę, na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
kreatyvna Re: iPod czy MP4?? ^^ 18.04.10, 15:55 Osobiście mam iPoda touch i bardzo go polecam. jest wytrzymały, wygodny, ma dużo pamięci i jest bardzo funkcjonalny jak i prosty w obsłudze. Rodzice kupili mi go półtora roku temu i do dzisiaj nie mam na nim żadnej rysy (a spadł mi chyba milion razy). Ogólnie jest świetny i na pewno wybrałabym tego ipoda gdybym była na twoim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: iPod czy MP4?? ^^ 18.04.10, 15:58 jeśli masz wybór, to ipod jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne jeden wór ale polecam 18.04.10, 16:01 iPod to też MP4 jednak jeżeli zależy ci na dobrym sprzęcie to polecam iPoda. Systemy Apple są niezawodne! Sama coś o tym wiem Nie bierz byle czego i jeżeli masz możliwość kupna to rozważ dokładnie opcję iPoda Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne i jeszcze!!!! 18.04.10, 16:03 iPod jest super ale znam również z doświadczenia sprzęt Samsunga Nie wiem co jest teraz bo już nie korzystam ale sprawdź obie firmy bo wg mnie są to jedne z najlepszych firm na rynku elektronicznym Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Re: iPod czy MP4?? ^^ 18.04.10, 16:07 Polecam mp4, bo naprawdę są bardzo fajne. Osobiście posiadam odtwarzacz firmy Novoom. Odpowiedz Link Zgłoś
laseczka54 Re: iPod czy MP4?? ^^ 18.04.10, 16:17 Ja osobiście wole MP4 jest miejsze i bardziej przydatne Odpowiedz Link Zgłoś
weronka97 Re: iPod czy MP4?? ^^ 18.04.10, 16:22 Ja wole mp4. Jest małe. I (jak dla mnie) lepsze w obsłudze (czyt. masz 4 przyciski i nie musisz sie cackać w obsłudze) Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Odp. iPod czy mp4? 18.04.10, 16:24 zasadniczo iPod to mp4 tyle, że ma o kilka funkcji więcej i kosztuje trzy razy więcej. jeśli nie masz tendencji do psucia rzeczy po miesiącu używania, kup sobie iPoda. a jeśli nie, to wybierz mp4, bo mimo wszystko mp4 można zawsze zanieść do naprawy, a iPoda nie. ja mam iPoda 4G i jestem z niego zadowolona. mp4 z kolei ma moja przyjaciółka i też nie narzeka, więc w sumie wybór należy do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ldn Re: iPod czy MP4?? ^^ 18.04.10, 16:28 Ja posiadam iPoda Nano 4 gen od Apple i uważam, że jest świetny. Przede wszystkim ma sporą pamięć [4GB, 8GB i bodajże 16GB], dobrą baterię, która długo trzyma, no i świetnie wygląda. Jedyne, co mi w nim przeszkadza to brak radia, ale Apple wypuściło nowy model, iPod Nano 5 gen, który został wyposażony w radio i dodatkowo kamerę i dyktafon. Cena to około pięć stów, także nie tak źle Odpowiedz Link Zgłoś
julik Re: iPod czy MP4?? ^^ 18.04.10, 18:45 Mam jedno i drugie i wole MP4 , bo nienawidze iTunse . Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: iPod czy MP4?? ^^ 18.04.10, 18:50 ja mam mp4 Sony i jestem z niej bardzo zadowolona. polecam tę firmę(: Odpowiedz Link Zgłoś
chomikuj123 Re: iPod czy MP4?? ^^ 18.04.10, 18:57 iPod. Bo: -bardziej wytrzymały -więcej funkcji niż na normalnych mp4 -lepsza jakoś i design -większa pojemność Warto wydać więcej na iPoda, bo są bardzo porządne. Mój upadł wiele razy, a mimo to działa. Nawet ekran miałam raz potrzaskany - wymieniłam tylko ekran i wszystko działa. Gdy moja koleżanka potrzaskała ekran w mp4 wszystko się zepsuło i nie dało się wymienić na nowy, bo gwarancja tego nie obejmowała Odpowiedz Link Zgłoś
selena_98 Re: iPod czy MP4?? ^^ 18.04.10, 20:19 iPod, najlepiej z firmy apple. Super, polecam, bo sama mam xd Odpowiedz Link Zgłoś
chomikuj123 Re: iPod czy MP4?? ^^ 18.04.10, 20:43 nie ma innych iPodów niż z firmy Apple. Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: iPod czy MP4?? ^^ 18.04.10, 20:23 mp3, prostota najlepsza i najzdrowsza. Odpowiedz Link Zgłoś
lorelei_ Re: iPod czy MP4?? 19.04.10, 20:56 uważam, że zwyczajne mp3 jest najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyoxox Re: iPod czy MP4?? ^^ 19.04.10, 21:04 ipod apple , jest to droga ale najlepsza firma , ja mam ipoda ale to jeste 1 model i mam go chyba .... yyy nie wiem z 3 lata , był drogi ale się opłacało ! Odpowiedz Link Zgłoś
mania14 DzIęKuJę!!! 23.04.10, 18:54 Dziękuję za wszystkie pomysły i rady!!! Zdecydowałam się na iPoda nano 5g i... chyba dobrze zrobiłam!!! PozdrowionkaA... Odpowiedz Link Zgłoś