werka197 Przeczytaj !! ;) 27.04.10, 22:40 Kazdy jest inny . Obciach to nie rozumienie tego i sie wysmiewania z innych . Osobiscie nie ogladam H2O . Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: H2O to ''obciach''? 27.04.10, 22:42 jeżeli boisz się oglądac coś ze względu na to, że ktoś inny może to wyśmiac, to nie jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: H2O to ''obciach''? 27.04.10, 22:46 nie masz się czego wstydzić, każdy lubi co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
jonas1139 Re: H2O to ''obciach''? 27.04.10, 22:49 тяσ¢нєє , αℓє тєяαz ѕιє zмιєηιłуу ηα ℓєρѕzєє ωι∂zααłαм z 2 σ∂¢ιηкιι . αα тαк ωσgσℓє тσ zαѕмιє¢ααηιєє ƒσяυυυм . Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: H2O to ''obciach''? 27.04.10, 22:55 niee , kocham to <33333 a opinia innych mnie nie obchodzi, ładnie mówiąc =d Odpowiedz Link Zgłoś
reveque Re: H2O to ''obciach''? 28.04.10, 08:44 Ja nie lubię H2O, ale jeśli lubisz to co cię to obchodzi co inni myślą? ____________________________________________________________________ Nie ważne, co inni o mnie myślą, ważne co ja myślę o sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: H2O to ''obciach''? 28.04.10, 14:57 sama oglądam xd nikomu tego nie mówię,ale wieczorami mi się nudzi i oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
sanderka944 Re: H2O to ''obciach''? 28.04.10, 18:05 ja mam 16 lat i zawsze o 21,25 mój telewizor jest włączony na Disney XD jest to serial dla młodzieży, a to, że oglądają go też osoby w wieku np. 10 lat to nie jest problem. Poza tym może być tak, że Ty wstydzisz się oglądać (czy tam przyznawać się), że oglądasz h2o a ktoś może ogląda Fineasza,Ferba i pepe Pana dziobaka nie przejmuj się Odpowiedz Link Zgłoś
sratytaty przeczytaj. 28.04.10, 18:09 ja rok temu byłam w 3 gimnazjum, miałam 16 lat i wszyscy w klasie to oglądaliśmy XD mój kolega ściągnął całą serię z internetu nawet, i mi zgrał na płytę.. i jakoś to nie była dla nas siara xD Odpowiedz Link Zgłoś
sratytaty Re: przeczytaj. 28.04.10, 18:11 ooo i jeszcze piosenkę z serialu żeśmy sobie na przerwach śpiewali... "a ja perłą w niej...." było najlepsze xDD Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: H2O to ''obciach''? 28.04.10, 18:13 Swego czasu lubiłam H2o. Dopóki Emma nie wyjechała i nie przyszła Bella, było fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Myślę, że nie. 28.04.10, 18:15 Myślę, że to nie jest obciach i jeśli lubisz, to możesz oglądać i nie musisz czuć się przez to gorsza Odpowiedz Link Zgłoś
aivelen Re: H2O to ''obciach''? 28.04.10, 18:20 jakie poniżenie? co ty gadasz? kazdy ogląda, czyta i słucha tego, co mu sie podoba. w tym kraju, o ile wiem panuje wolnosć słowa i czynu ( choć ostatnie wydarzenia zwiazane z gazetą wprost mnie w tym twierdzeniu nieco osłabiły). rob co chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
blackcafe Re: H2O to ''obciach''? 28.04.10, 18:33 od kiedy na jetix nie leci i od kiedy jetix nie mam . . to już nie oglądam . Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Nie ma czegoś takiego jak obciach. 28.04.10, 18:36 To co lubisz to twoja sprawa, nie powinno to interesować innych nastolatków które w wieku 13 lat słuchają metalu żeby być kÓl chodź tak naprawdę wolą Montanę, a wiem że tak często jest z własnego doświadczenia, wiele nastolatków postępuje podobnie pewnie i w twojej szkole wiec nie powinni oceniać ciebie. Poniosło mnie, ale czasami nie wytrzymuje. :d Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: H2O to ''obciach''? 28.04.10, 18:38 Nigdy tego nie oglądałam i nie znam nikogo kto ogląda. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzmine obciach?? 28.04.10, 18:38 Nie przejmuj się nimi! Ja z moją przyjaciółką oglądamy DC i słuchamy Justina Biebera i chociaż jest to powszechnie poniżane, przyznajemy się do tego i za to ludzie nas szanują. Bronimy swoich idoli, ale też mamy do nich dystans... Masz 13 lat w twoim wieku programy o syrenkach to nic złego, niedługo i tak z tego wyrośniesz Poza tym nie masz się czego bać, bądź pewna siebie i w siebie wierz ) Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus1996 Re: H2O to ''obciach''? 28.04.10, 18:49 To jest przecież zarombiste ! Ja mam 14 lat i oglądam ! Nawet mój 17-letni brat i jego kumpel z klasy. Rikki jest najlepsza ! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
rebelde. Re: H2O to ''obciach''? 28.04.10, 18:57 Kiedyś to oglądałam, ale przestałam, bo ciągle leciały te same odcinki : / Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: H2O to ''obciach''? 28.04.10, 19:21 mam 13 lat . oglądam . i wali mnie to co inni myślą xd Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: H2O to ''obciach''? 28.04.10, 21:59 moja koleżanka ogląda. ja wgl nie wiem o co chodzi, ale ten dubbing mnie denerwuje . xd ogólnie to mi to tam lotto, każdy ma prawo oglądać co chce. ja kocham Brende i Whiskersa i się nie przejmuję. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: H2O to ''obciach''? 28.04.10, 22:04 żaden obciach, po prostu lubisz to. nie ukrywaj dłużej tego! Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: H2O to ''obciach''? 28.04.10, 22:13 to nie jest obciach ja mam 15 i czasem zerkam ;p z resztą nikomu nic do tego co luisz oglądac. nie przejmuj sie ludźmi Odpowiedz Link Zgłoś
anahi011 Re: H2O to ''obciach''? 28.04.10, 22:16 jeśli lubisz to co cie obchodzą inni Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: H2O to ''obciach''? 30.04.10, 12:28 u nas to lubią . akceptuje się i tych za , i tych którzy za tym nie przepadają . Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: H2O to ''obciach''? 01.05.10, 19:19 ja mam 15 lat i oglądam h2o od zawsze i wszyscy o tym wiedzą prawie wszyscy u mnie w klasie to oglądają nawet chłopacy.nikt się tego nie wstydzi u nas to nie obciach.założę się że większość osób w twojej szkole to ogląda tylko też się nie przyznają.ale jeżeli nawet by cie poniżali przez serial to są debilami.masz prawo oglądać co chcesz i żaden obciach Odpowiedz Link Zgłoś