heyyeah Re: Oczy 24.04.10, 21:05 Lubię mój kolor oczu. JEst taki... miodowy pod światłem : ) Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowanaa Re: Oczy 24.04.10, 21:08 mam zielone ale podobaja mi sie najbardziej zielone i niebieskie i rzadko który brąz Odpowiedz Link Zgłoś
justiinbiieber Re: Oczy 24.04.10, 21:12 ja mam kolorowe oczy ... Jak jest mi śmieszno czy cos takiego to mam niebieskie . jak sie denerwuje to zielone . szare mam jak sie złoszczę . brązowe /piwne nie wiem co wtedy robię ale mam. a czasami mam wszystkie kolory na raz ... a podobają mi się brązowe Odpowiedz Link Zgłoś
avrile Re: Oczy 24.04.10, 21:50 justiinbiieber napisał(a): > ja mam kolorowe oczy ... Jak jest mi śmieszno czy cos takiego to mam > niebieskie . jak sie denerwuje to zielone . szare mam jak sie złoszczę . brązow > e > /piwne nie wiem co wtedy robię ale mam. a czasami mam wszystkie kolory na raz > ... a podobają mi się brązowe Raczej nie da się mieć kolorowych... Odpowiedz Link Zgłoś
justiinbiieber Re: Oczy 25.04.10, 19:13 avrile napisał(a): > justiinbiieber napisał(a): > > > ja mam kolorowe oczy ... Jak jest mi śmieszno czy cos takiego to mam > > niebieskie . jak sie denerwuje to zielone . szare mam jak sie złoszczę . > brązow > > e > > /piwne nie wiem co wtedy robię ale mam. a czasami mam wszystkie kolory na > raz > > ... a podobają mi się brązowe > > Raczej nie da się mieć kolorowych... Zapewniam cię ze da się miec takie oczy .... bo ja takie mam i nie zmyślam Odpowiedz Link Zgłoś
avrile Re: Oczy 24.04.10, 21:49 Ja mam takie zielonkawo-niebieskie. Podobają mi się takie czyste niebieskie! To moje zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
kociara000 oczętaaa . ; xx 25.04.10, 10:58 ja maam niebiesko - szare .. ; ] . czasami z przebłyskami zieleni ; ]] . jak dla mnie moje są idealne .. nie chciałabym mieć ani zielonych ani brązowych .. to nie tak, żee sa brzydkie .. ale do mnie nie pasują i wyglądałabym jak clown ; ]] . a kiedyś kotek jako zdjęcie dnia dodał zdjęcie takiej dziewczyny z niebieskimi oczkami .. śliczneee . < 33 ps . faajny wąteek ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
diefin Nie do określenia 25.04.10, 10:51 Nie powiem ci jakie mam oczy bo trudno to powiedzieć. Dla jednych mają odcień niebieskiego koloru, dla innych zielonego. Gdzieś tam pojawia sie jeszcze siwy. Za dnia mam szare, w nocy tak jakby odcień zieleni . Dziwne. Moja przyjaciółka ma jedno oko niebieskie a drugie brązowe. Ja bym chciała mieć błękitne lub brązowe. Odpowiedz Link Zgłoś
donottouchme Re: Nie do określenia 25.04.10, 10:56 brązowy nie podobają mi się moje oczy chciałabym mieć niebieskie . Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu zielono - ... 29.06.10, 00:04 z brązowymi (takie cynamonowe ^ ^ ) obwódkami <3 w okół źrenicy - niebieskie obwódki czyli niezidentyfikowane xd Straaasznie je lubię xd Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Oczy 25.04.10, 10:54 Niebiesko - zielone. Naprawdę to nikt nie wie. Jednego dnia niebieskie, innego zielone. Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: Oczy 25.04.10, 11:01 mam brązowe oczy, jedno jest trochę złote. podobają mi się takie jakie są. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
dulce_ Re: Oczy 25.04.10, 11:02 ja mam brązowe. i cieszę się. bo właśnie ten kolor oczu lubię najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
aga199549 Re: Oczy 25.04.10, 11:19 Ja mam niebieskie i na żadne inne bym je nie zamieniała. Tylko czasami używam cienie, ale jak już to jasne Odpowiedz Link Zgłoś
mitsuko Re: Oczy 25.04.10, 13:41 Mam ciemne brązowe, ale chciałabym mieć czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
mika999 Re: Oczy 25.04.10, 15:17 Więc tak mam oczy niebieskie, nie chciałabym mieć innych , idealny cień dla mnie to niebieski , uważam że wszystkie kolory oczu są ładne bez wyjątku rada dla niebiesko okich : kolor niebieski i różowy bardzo pasuje do oczu Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Awiec tak ... 25.04.10, 15:25 mam niebieskie oczy . Chcialabym miec oczy brazowe lub zielone ale moje mi sie tez podobaja . Fajnie by bylo gdyby moje oczy byly ciemno niebieskie . Sa jasno niebieskie . ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ . 25.04.10, 15:38 mam niebieskie. jasne, mocno ciemna obwódka. a chciałabym zielone, jednak i tak najbardziej podobają mi się moje oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
werka13 Hejka :) 29.06.10, 10:05 Ja mam niby niebieskie bo tak wpisane w paszporcie ale są one dwu kolorowe rano szare a po południe głeboko niebieskie osobiście chciałabym miec mocno niebieskie prez cały czas bądz ciemno brązowe ale te raczej nie pasują bo jestem blądynka www.mymostwanted.com/gallery/data/3861/miley-cyrus-dot-com_modeling- random26-007.jpg TAIE OCZY IDEALNE NIEBIESKIE www.topnews.in/files/Selena-Gomez145.jpg TAKIE OCZY BRĄZOWE Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadylan Re: Hejka :) 26.07.10, 21:03 ja mam takie piwne... ale u chłopaków to mam słabości do niebieskich. Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Oczy 25.04.10, 15:43 mam szaro-niebieskie oczy. chciałabym mieć moocno niebieskie (: Odpowiedz Link Zgłoś
black_daybreak Re: Oczy 27.07.10, 16:29 niebieskie( troche jak wyblakły turkus) xd, a chciałabym mocno niebieskie lub zielone, brązowe tez są spoko ) Odpowiedz Link Zgłoś
mia_44 Re: Oczy 25.04.10, 15:44 `Ja mam jasne niebieskie z ciemną obwódką .(: Jestem zadowolona bo na zdjęciach bardzo ładnie wyglądają . Lubię, jak chłopak który mi się podoba ma ciemno piwne oczy .xD Odpowiedz Link Zgłoś
deedee Re: Oczy 25.04.10, 15:59 szaro-niebieskie a chciałabym mieć takie błękitne Odpowiedz Link Zgłoś
pharrell_girl Re: Oczy 25.04.10, 18:49 głupio mi się do tego przyznać ale ja nie wiem jaki mam kolor oczu i nie chodzi o to, że jestem daltonistką czy coś w tym stylu po prostu nie wiem. Ja przez całe życie myślałam, że mam zielone, ale kiedy kogokolwiek się pytam on odpowiada, że szare i w sumie mi to odpowiada (w sumie to chyba też zależy od światła)! ale najbardziej bym chciała mieć takie jaskrawo zielone albo tzw 'electric blue' bardzo mi się takie podobają a największy ból jest taki, że mój tata ma takie niebieskie jak ocean i są przepiękne Odpowiedz Link Zgłoś
gaga_ Re: Oczy 25.04.10, 18:53 jam posiadam zielone. zielone też bym chciała mieć, ale takie. Odpowiedz Link Zgłoś
koza2206 Re: Oczy 25.04.10, 19:10 ja mam zielono-niebieskie ) osobiscie mi sie podobają ! . Odpowiedz Link Zgłoś
domax3 Re: Oczy 25.04.10, 18:53 ja mam niebieskie i mi się bardzo podobają. ładne są jeszcze brązowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mireille Ja ma szare i... 25.04.10, 18:54 nie chcę zmieniać...no może na fiołkowe , bo to bardzo żadki i piekny kolor oczu xD Odpowiedz Link Zgłoś
xxriczkaxx Re: Ja ma szare i... 25.04.10, 18:58 jestem-ewelina.blog.onet.pl/ niebeskie Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 O.O 25.04.10, 18:59 ja mam wielkie i zielono-szare i pasi mi czarna konturówka którą kocham Odpowiedz Link Zgłoś