silve 23.04.10, 15:37 jaka jest wasza klasa??moją (w większości) bym zabiła jak robimy coś w grupach to sie nie da wytrzymać albo tylko jedna osoba robi albo każdemu coś nie pasuje a jak jest u was?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oola ... 23.04.10, 15:38 u mnie wszyscy są spoko, ogólnie luz jest ;d wszyscy się dogadujemy i w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa # 28.04.10, 22:31 ja bym zadźgała ich! Tych idiotów, kujonów którzy nie chcą przekładać sprawdzianów. Nienawidzę ich! Wstydzę się mej żałosnej klasy... Odpowiedz Link Zgłoś
justiinbiieber Re: ... 28.04.10, 22:59 ja miałam fajną kl. w podstawówce a teraz to czekam aż ten koszmar się z kończy .. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: klasa :/ 23.04.10, 15:39 u nas jest super, większość jest zgrana. tylko jeden chłopak się oddzielił od reszty. i dobrze ;p Odpowiedz Link Zgłoś
olusia_rbd Re: klasa :/ 23.04.10, 15:44 Moja klasa? Moja klasa to totalni debile, z tymi ludźmi się nic nie da na poważnie pogadac! No ale za to przynajmiej są loty xdd Lecz muszę przyznac że to jest ostro wkurzające, żeby osoby które mają 15 lat zachowywały się jak dzieci! Inne klasy mówią że jesteśmy zgrani ale mi się zbytnio nie wydaje. Co do zgarnia to umiemy się zgrac żeby coś szalonego zrobic (no może poza kilkoma osobami). Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: klasa :/ 23.04.10, 15:40 wszyscy zgrani. jak jedna wielka rodzinka. każdy, każdego lubi. maxymalnie pięc osób można z tąd wykluczyć, ale reszta jest świetna. wszyscy ze sobą gadają, się lubią i wogóle... [ zero ironi ] . koham swoją klase. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
silve Re: klasa :/ 23.04.10, 15:43 zapomniałam jeszcze że byliśmy już u pedagoga tak mi przygadała że sie poryczałam Odpowiedz Link Zgłoś
fankazmierzch3 Re: klasa :/ 23.04.10, 15:42 moja jest nawet fajna tylko mało zgrana Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: klasa :/ 23.04.10, 15:42 przez pewien czas myślałam, że w niej nie wytrzymam. teraz jest trochę lepiej, chociaż bywają jeszcze chwile gdy mam jej dość. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_lady Re: klasa :/ 23.04.10, 15:45 `usunęlabym`z mojej klasy tylko kilka osób.reszta spoko ;] Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: klasa :/ 23.04.10, 15:47 nadal się zastanawiam jak mogłam wytrzymać z tymi ludźmi 3 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: klasa :/ 23.04.10, 15:47 czasami się kłócimy , ale jesteśmy zgrani : ) uwielbiam ich : - * Odpowiedz Link Zgłoś
th_33 Re: klasa :/ 23.04.10, 15:51 u nas jeszcze gorzej.. a praca w grupach? marzenie ;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
emma1997 Re: klasa :/ 23.04.10, 15:54 moja klasa jest spoko wspieramy się nawzajem Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka17 Re: klasa :/ 23.04.10, 15:53 Moja klasa jest superowa ! ;D Kocham ją i uwielbiam ! ;x choć czasami się kłócimy i tak jest naj.. ! <33 Odpowiedz Link Zgłoś
paramore2788 :/ 23.04.10, 16:02 Moja jest w ogóle nie zgrana. Wszyscy strasznie na siebie skarżą. Znaczy głównie dziewczyny, które są głupie i chwalą się swoimi rzeczami z Hannah Montany i Camp Rocka Odpowiedz Link Zgłoś
guchaxd Re: :/ 23.04.10, 16:08 moja klasa jest super. nie zamieniłabym jej na żadną inną(może wykluczyłabym ze 2 lub 3 osoby ). jesteśmy zgrani, z pracą w grupach jakoś nie mamy problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdusiaa Re: klasa :/ 23.04.10, 16:11 Ja mojej klasy też za bardzo nie lubię, bo dziewczyny są podzielone na klasową elitkę, dziewczyny, zaprzyjaźnione z elitką i szare myszki. Ja jestem w tych szarych myszkach, bo jestem inteligentna i już dawno nie zachowuję sie tak, jak w przedszkolu, a dziewczyny z klasowej elitki nie dość że są głupie jak buty to jeszcze strasznie infantylne. Na który typ dziewczyny lecą chłopaki z mojej klasy? Oczywiście na te gwiazdy klasy a chłopaki to już szkoda pisac w ogóle, tacy sa głupi i dziecinni i tylko by sie wyśmiewali ze słabszych, oczywiście w grupie, bo sami by sie bali:/ ale i tak wolę ludzi z mojej klasy, niż pewną równoległą klasę, w której sa prawie sami debile.......... Odpowiedz Link Zgłoś
immortality13 Re: klasa :/ 23.04.10, 20:42 u mnie klasa jest spox chlopcy sa fajni dzewczyny tez moz jest z 5 osob nie tegez ni długo sie rostajemy szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
honey. Re: klasa :/ 23.04.10, 16:56 Moja jest okropna! jest najgorsza z całej szkoły! WSZYSCY nasi nauczyciele nas nie lubią! zawsze mówią, że rzygać im sie chce jak mają przyjsc na zajęcia do 2a! X/ juz dwoje kolegow (xD) sie wypisało z klasy! nienawidze jej! yyyh! NIGDY nie ma cicho! NIGDY! x/x/x/x/x Odpowiedz Link Zgłoś
natalka848 Re: klasa :/ 23.04.10, 17:04 moja klasa jest bombowa mieszkamy w małej wiosce więc w mojej klasie jest 8 osób (nie śmiać się proszę) moja klasa jest bardzo zgodna wszystko robimy razem i czujemy się w swoim towarzystwie po prostu świetnie;0 Odpowiedz Link Zgłoś
give Re: klasa :/ 23.04.10, 20:48 moja klasa jest nawet spoko . ; )) tylko szkoda, że niedługo się rozdzielimy . wszyscy znamy się od podstawówki . wszyscy razem do zerówki chodziliśmy . xD Odpowiedz Link Zgłoś
aniulkaa Re: klasa :/ 23.04.10, 20:47 u mnie cała klasa zgrana jak żadna inna. wszyscy się kochamy na wzajem. jesteśmy jakby rodziną. nikt nie odstaje. Odpowiedz Link Zgłoś
marta. Re: klasa :/ 23.04.10, 20:51 a ja kocham moją klasę XD chociaż jest tam trochę takiej patologi... ale inni są spoko ; ]] Odpowiedz Link Zgłoś
muszelka Re: klasa :/ 23.04.10, 20:53 podział na grupy . nikt się do sb nie odzywa . chore jak cholera ,ale jestem w III kl i już się przyzwyczaiłam . nie mogę się doczekać liceum . \ straszne ,gadamy może raz na jakiś czas o szkole ,żadnych wspólnych tematów . Odpowiedz Link Zgłoś
wtf.owa Re: klasa :/ 23.04.10, 20:53 nie dołuj mnie. dzisiaj zostałam publicznie wyśmiana przez moją przyjaciółkę, która zaczęła na dodatek wołać chłopaka, który rzekomo mi się podoba. w każdym razie wszyscy tak myśleli. cała klasa pizgała ze śmiechu a ja się o mało nie spaliłam ze wstydu. nie wiem jak ja się tam pokaże w poniedziałek... -.-' Odpowiedz Link Zgłoś
patka_ ... 23.04.10, 20:58 jest fajna , zdecydowanie zboczona , dziwna , miła , przygnębiająca , śmieszna , dołująca , mądra , głupia . taka jest moja klasa . co dzień inna , i przykro mi że masz taką klasę , też bym paru po zabijała . Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 . 23.04.10, 21:03 A ja kocham swoją klasę! xdd Jakby kogoś z niej nie było to by było dziwnie i pusto. Też czasem niektórych chłopaków bym pozabijała ale i tak są spoko . Dzięki nim nie jest nudno, na żadnej lekcji się nie nudzimy Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: klasa :/ 23.04.10, 21:00 zajebista, dobijająca rodzinka. wszyscy nie normalni, każdy jest na innym poziomi nauki, ale są z tego plusy - mądrzejsi pomagają słabszym, a przy tym kupa śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ Re: klasa :/ 23.04.10, 21:12 Jaka ? Pojebana . 3/4 klasy w kosmos, boom . Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ Re: klasa :) 23.04.10, 21:13 u mnie są jaja jak berety,. takiej drugiej nigdzie nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka335 Re: klasa :/ 23.04.10, 21:14 nasza klasa? jakos sie ostanio tak dziwnie zjednoczcyla Odpowiedz Link Zgłoś
edziaaa Re: klasa :/ 23.04.10, 21:23 hahaha no skąd ja to znam tez tak mam u nas w klasie wogóle sie nie da prcowac w grupach a wogóle u nas w klasie to sie lekcj czasem nie da prowadzic takich mamy niektórych kolegów są poprostu nie możliwi ale naj bardziej na swiecie mnie wkurza taki mariusz jest nie samowicie głupim dzieckiem nigdy nic mu nie pasuje zawsze sie wkurza jak cos nie idzie po jego mysli albo jak ktos nie robi taka jak on by chciał ma strasznie dziwne teksty które wszystkich wnerwiają np. a aaaa to takie buty o ty no widzisz i tym podobne robi z siebie wariata i uważa ze tym wszystkim zainponuje i ze jest fajny bo jest głupi a zal mi go wogóle numer 2 to taki maciek jeszcze głupszy uwaza ze jest naj mądrzejszy na swiecie a w cale tak nie jest bo on zawsze jak cos powie to jest zle i wogóle niktóre osoby sa beznadziejne ale mamy w klasie też duzo fajnych osób a ogólenie nie jest baj gorzej Odpowiedz Link Zgłoś