23.04.10, 15:37
jaka jest wasza klasa??moją (w większości) bym zabiłasciana jak robimy coś w
grupach to sie nie da wytrzymaćuncertain albo tylko jedna osoba robi albo każdemu
coś nie pasujedevil a jak jest u was??
Obserwuj wątek
    • oola ... 23.04.10, 15:38
      u mnie wszyscy są spoko, ogólnie luz jest ;d
      wszyscy się dogadujemy i w ogóle smile
      • milka55988 Re: ... 24.04.10, 11:31
        u mnie też połowe bym zabiła ;d
      • virginkaa # 28.04.10, 22:31
        ja bym zadźgała ich! Tych idiotów, kujonów którzy nie chcą przekładać sprawdzianów. Nienawidzę ich! Wstydzę się mej żałosnej klasy... sciana
      • justiinbiieber Re: ... 28.04.10, 22:59
        ja miałam fajną kl. w podstawówce a teraz to czekam aż ten koszmar się z kończy
        .. ;/
    • truuu Re: klasa :/ 23.04.10, 15:39
      u nas jest super, większość jest zgrana.
      tylko jeden chłopak się oddzielił od reszty. i dobrze ;p
      • olusia_rbd Re: klasa :/ 23.04.10, 15:44
        Moja klasa? Moja klasa to totalni debile, z tymi ludźmi się nic nie da na poważnie pogadac! No ale za to przynajmiej są loty xdd Lecz muszę przyznac że to jest ostro wkurzające, żeby osoby które mają 15 lat zachowywały się jak dzieci! Inne klasy mówią że jesteśmy zgrani ale mi się zbytnio nie wydaje. Co do zgarnia to umiemy się zgrac żeby coś szalonego zrobic (no może poza kilkoma osobami).
    • lady_cat Re: klasa :/ 23.04.10, 15:40
      wszyscy zgrani. jak jedna wielka rodzinka. każdy, każdego lubi. maxymalnie pięc osób
      można z tąd wykluczyć, ale reszta jest świetna. wszyscy ze sobą gadają, się lubią i wogóle...

[ zero ironi ] .

koham swoją klase. ; d
      • lady_cat klasa :/ 23.04.10, 15:41
        *kocham
        • silve Re: klasa :/ 23.04.10, 15:43
          zapomniałam jeszcze że byliśmy już u pedagogabig_grin tak mi przygadała że sie
          poryczałam tongue_out
    • fankazmierzch3 Re: klasa :/ 23.04.10, 15:42
      moja jest nawet fajna
      tylko mało zgrana
    • rockville. Re: klasa :/ 23.04.10, 15:42
      przez pewien czas myślałam, że w niej nie wytrzymam. teraz jest trochę lepiej,
      chociaż bywają jeszcze chwile gdy mam jej dość.
    • drama_queen Re: klasa :/ 23.04.10, 15:42
      niektórzy cholernie mnie irytują.
      • pretty_lady Re: klasa :/ 23.04.10, 15:45
        `usunęlabym`z mojej klasy
        tylko kilka osób.reszta spoko ;]
    • aileen Re: klasa :/ 23.04.10, 15:47
      nadal się zastanawiam jak mogłam wytrzymać z tymi ludźmi 3 lata.
    • niesmaczna Re: klasa :/ 23.04.10, 15:47
      u mnie nawet spoko
    • lovejustin__ Re: klasa :/ 23.04.10, 15:47
      czasami się kłócimy , ale jesteśmy zgrani : ) uwielbiam ich : - *
    • th_33 Re: klasa :/ 23.04.10, 15:51
      u nas jeszcze gorzej.. a praca w grupach? marzenie ;/;/
      • emma1997 Re: klasa :/ 23.04.10, 15:54
        moja klasa jest spoko wspieramy się nawzajem
    • kamilka17 Re: klasa :/ 23.04.10, 15:53
      Moja klasa jest superowa ! ;D
      Kocham ją i uwielbiam ! ;x
      choć czasami się kłócimy i tak jest naj.. !
      <33
    • paramore2788 :/ 23.04.10, 16:02
      Moja jest w ogóle nie zgrana. Wszyscy strasznie na siebie skarżą. Znaczy
      głównie dziewczyny, które są głupie i chwalą się swoimi rzeczami z Hannah
      Montany i Camp Rocka uncertain
      • guchaxd Re: :/ 23.04.10, 16:08
        moja klasa jest super. nie zamieniłabym jej na żadną inną(może wykluczyłabym ze
        2 lub 3 osoby smile ). jesteśmy zgrani, z pracą w grupach jakoś nie mamy problemu.
    • magdusiaa Re: klasa :/ 23.04.10, 16:11
      Ja mojej klasy też za bardzo nie lubię, bo dziewczyny są podzielone na klasową
      elitkę, dziewczyny, zaprzyjaźnione z elitką i szare myszki. Ja jestem w tych
      szarych myszkach, bo jestem inteligentna i już dawno nie zachowuję sie tak, jak
      w przedszkolu, a dziewczyny z klasowej elitki nie dość że są głupie jak buty to
      jeszcze strasznie infantylne. Na który typ dziewczyny lecą chłopaki z mojej
      klasy? Oczywiście na te gwiazdy klasyuncertain a chłopaki to już szkoda pisac w ogóle,
      tacy sa głupi i dziecinni i tylko by sie wyśmiewali ze słabszych, oczywiście w
      grupie, bo sami by sie bali:/uncertain ale i tak wolę ludzi z mojej klasy, niż pewną
      równoległą klasę, w której sa prawie sami debile..........
      • immortality13 Re: klasa :/ 23.04.10, 20:42
        u mnie klasa jest spox
        chlopcy sa fajni dzewczyny tez
        moz jest z 5 osob nie tegez
        ni długo sie rostajemy szkodacry
    • denessa Re: klasa :/ 23.04.10, 16:21
      a ja kosiam moją klase . *** ; < 3
    • honey. Re: klasa :/ 23.04.10, 16:56
      Moja jest okropna! jest najgorsza z całej szkoły! WSZYSCY nasi nauczyciele nas nie lubią! zawsze mówią, że rzygać im sie chce jak mają przyjsc na zajęcia do 2a! X/ juz dwoje kolegow (xD) sie wypisało z klasy! nienawidze jej! yyyh! NIGDY nie ma cicho! NIGDY! x/x/x/x/x
    • natalka848 Re: klasa :/ 23.04.10, 17:04
      moja klasa jest bombowawink mieszkamy w małej wiosce więc w mojej klasie jest 8
      osób (nie śmiać się proszę)smile moja klasa jest bardzo zgodna wszystko robimy
      razem i czujemy się w swoim towarzystwie po prostu świetnie;0
      • give Re: klasa :/ 23.04.10, 20:48
        moja klasa jest nawet spoko . ; ))
        tylko szkoda, że niedługo się rozdzielimy . wszyscy znamy się od podstawówki . wszyscy
        razem do zerówki chodziliśmy . xD
    • aniulkaa Re: klasa :/ 23.04.10, 20:47
      u mnie cała klasa zgrana jak żadna inna.
      wszyscy się kochamy na wzajem.
      jesteśmy jakby rodziną.
      nikt nie odstaje.
    • marta. Re: klasa :/ 23.04.10, 20:51
      a ja kocham moją klasę XD
      chociaż jest tam trochę takiej patologi... ale inni są spoko ; ]]
    • muszelka Re: klasa :/ 23.04.10, 20:53
      podział na grupy . nikt się do sb nie odzywa . chore jak cholera ,ale jestem w III kl i już się
      przyzwyczaiłam . nie mogę się doczekać liceum . \ straszne ,gadamy może raz na jakiś
      czas o szkole ,żadnych wspólnych tematów .

• wtf.owa Re: klasa :/ 23.04.10, 20:53
      nie dołuj mnie. dzisiaj zostałam publicznie wyśmiana przez moją przyjaciółkę, która zaczęła
      na dodatek wołać chłopaka, który rzekomo mi się podoba. w każdym razie wszyscy tak
      myśleli. cała klasa pizgała ze śmiechu a ja się o mało nie spaliłam ze wstydu. nie wiem jak
      ja się tam pokaże w poniedziałek... -.-'
      • patka_ ... 23.04.10, 20:58
        jest fajna , zdecydowanie zboczona , dziwna , miła , przygnębiająca , śmieszna ,
        dołująca , mądra , głupia .

taka jest moja klasa . big_grin
        co dzień inna , i przykro mi że masz taką klasę , też bym paru po zabijała .
        • diamond_girl12 . 23.04.10, 21:03
          A ja kocham swoją klasę! xdd
          Jakby kogoś z niej nie było to by było dziwnie i pusto. Też czasem niektórych chłopaków bym pozabijała ale i tak są spokosmile . Dzięki nim nie jest nudno, na żadnej lekcji się nie nudzimy big_grin
      • stokroteczka11 Re: klasa :/ 23.04.10, 21:00
        zajebista, dobijająca rodzinka. wszyscy nie normalni, każdy jest na innym
        poziomi nauki, ale są z tego plusy - mądrzejsi pomagają słabszym, a przy tym
        kupa śmiechu.
    • ala. Re: klasa :/ 23.04.10, 21:10
      mnie nikt w klasie nie lubi ;/scianascianasciana
      • kradzieejka_ Re: klasa :/ 23.04.10, 21:12
        Jaka ?
        Pojebana .

3/4 klasy w kosmos, boom .
    • emm_ Re: klasa :) 23.04.10, 21:13
      u mnie są jaja jak berety,. takiej drugiej nigdzie nie znajdziesz.
    • czekoladka335 Re: klasa :/ 23.04.10, 21:14
      nasza klasa? jakos sie ostanio tak dziwnie zjednoczcyla
    • edziaaa Re: klasa :/ 23.04.10, 21:23
      hahaha no skąd ja to znam tez tak mam u nas w klasie wogóle sie nie da prcowac w
      grupach a wogóle u nas w klasie to sie lekcj czasem nie da prowadzic takich mamy
      niektórych kolegów są poprostu nie możliwi ale naj bardziej na swiecie mnie wkurza taki
      mariusz jest nie samowicie głupim dzieckiem nigdy nic mu nie pasuje zawsze sie wkurza jak
      cos nie idzie po jego mysli albo jak ktos nie robi taka jak on by chciał ma strasznie dziwne
      teksty które wszystkich wnerwiają np. a aaaa to takie buty o ty no widzisz i tym podobne
      robi z siebie wariata i uważa ze tym wszystkim zainponuje i ze jest fajny bo jest głupi a zal
      mi go wogóle numer 2 to taki maciek jeszcze głupszy uwaza ze jest naj mądrzejszy na
      swiecie a w cale tak nie jest bo on zawsze jak cos powie to jest zle i wogóle niktóre osoby
      sa beznadziejne ale mamy w klasie też duzo fajnych osób smile a ogólenie nie jest baj gorzej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka