Drogi Kotku !
Motywuj ludzi (młodziez) do pracy i nie dawaj plotek o gwiazdach ! Napisz może żeby
samemu postarać się zostać gwiazdą ! Wszyscy jesteśmy zapatrzeni w te" gwiazdy " i im
zazdrościmy a co nam z tej zazdrości ! Zrób tak żebyśmy tez się starali zostać kimś
wartościowym ! WIększość młodzieży po liceum ec dalej nie robią a mają takie talenty !
Motywuj nas wstawiaj jakies notki o castingach o szkołach wartych uwagi bo patrzenie na
gwiazdy i ich podziwianie nic nam nie da lub ich krytykowanie nawet to do nich nie dojdzie
bo nie intaresuje ich zdanie jakiś niewartościowych ludzi !
przepraszam za błędy ! to ze mi odpiszesz kotku to jest szansa 1 : 10000000000000000
ale jeśi to dczytasz to prosze to uwzględnij !
I do Was też się z tym zwracam ... zróbcie coś żeby Was podziwiali ... nie trzeba zostać
gwiazdą ale można zostac gwiazdą swojego życia ! Wiecie co to znaczy sława ? Zacytuję :
"Sława jest wtedy kiedy wstajemy z rana i cieszymy się na myśl ze możemy coś
pożytecznego zrobić " Czyli róbcie to co w czym jesteście dobrzy ! Nawet jeśli jestes Toim
zdaniem nieładna itp. to się nie przejmuj bo na pewno tak nie jest

!!!
WIele osób będzie komentowało to źle ale mam nadzieję że społeczeństwo to jakoś
poruszy ! Często idę ulicą i patrze jakie to społeczeństwo jest tam piwko tu papieos
komputer i dzień zleci !!!
Weźmy się do roboty patrzcie ile w USA jest wartościowej młodzieży ale równiez jest wielu
sory ale muszę tego słowa użyć nurów !!! wiem ze ich nie lubicie ale np. selena Gomez ,
bieber ... oni byli zwykłaymi dzieciakami i do jakiej sławy doszli !!!