katiope505 24.04.10, 23:25 Mam pytanie jak miną Wam dzisiaj dzień, bo ja siedziałam cały dzien w domu i sie użalałam nad sobą ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jula__ Re: Mam doła ;/ 24.04.10, 23:32 Ja jestem u cioci w niemczech i caly dzien na kompie przesiedzialam od 8 rano do teraz, z przerwami . Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1512 Re: Mam doła ;/ 24.04.10, 23:34 Trochę lekcje odrabiałam a potem trochę na dwór wyszłam bo nie miałam co robić ;p Ogólnie przeciętnie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
panna_efron_x33 Re: Mam doła ;/ 25.04.10, 00:16 a ja na kompie dziś siedziałam, i przepisy jakieś przepisywałam, horror nagrywałam xddd i jakoś tak zleciało ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
xizax95 Re: Mam doła ;/ 24.04.10, 23:36 caly dzien na otwarciu galerii, a czemu masz dola? Odpowiedz Link Zgłoś
katiope505 Re: Mam doła ;/ 24.04.10, 23:40 Bo moje zycie jest strasznie nudne, nie mam chłopaka, nie chodze na imprezy, nie spotykam sie za czesto ze znajomymi (z reszta mało ich mam...) Odpowiedz Link Zgłoś
th_33 Re: Mam doła ;/ 25.04.10, 08:10 katiope505 napisał(a): > Bo moje zycie jest strasznie nudne, nie mam chłopaka, nie chodze na imprezy, ni > e > spotykam sie za czesto ze znajomymi (z reszta mało ich mam...) uwierz mi mam tak samo.. mam właściwie jakieś 2 koleżanki które mogą gdzieś wychodzić.. a reszta to by siedziały w domu i sie uczyły Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Mam doła ;/ 24.04.10, 23:42 hm , spędziłam ten dzień normalnie. sprzątałam cały dzień , przez to nie mogłam wyjść na pole z kumpelą. a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: Mam doła ;/ 24.04.10, 23:42 Poszłam na zakupy i kupiłam 3 pary leginsów, sweter, koszulkę i spodnie ;> Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1512 Re: Mam doła ;/ 24.04.10, 23:51 Ja też podobnie mam choć jestem od ciebie młodsza. A w szkole to już tylko za kujona mnie mają ./ Odpowiedz Link Zgłoś
katiope505 Re: Mam doła ;/ 25.04.10, 00:26 ja mam tylko nadzieje,że kiedyś to sie odwróci i bede miała zajebiste zycie i nie bede sie nudzic...eh ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
xxxdzikusxxx Re: Mam doła ;/ 24.04.10, 23:54 Mi dzień minął dobrze . Byłam na spacerku z przyjaciółką i jej braciszkiem(ma miesiąc i jest taki kochany xd ) A resztę dnia z kuzynką śmiałyśmy ! ; D Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 :) 24.04.10, 23:57 Rano poszłam z przyjaciółką na miasto < 3 . Ona kupiła kotu smycz i potem poszłyśmy na looody Jak wróciłam poszłam z mamą do Intermarche . Siedziałam na kompie jakieś 2 albo 4 godzinki i sprzątałam w pokoju . Około 16 wyszłam na dwór z przyjaciółką [ z tą co byłam z nią dziś na lodach ] . Spotkałyśmy kolegów Oni podpalili pole a my pomagałyśmy im gasić xD . I tak się szwędałyśmy do 18 . poszłam ją odprowadzić bo musiała do Cioci iść I jak wróciłam do domu tak gdzieś 10 po osiemnastej to zaczęłam się uczyć z biologii I uczyłam się do 19:20 , jakoś tak Jak już się nauczyłam to siedziałam sobie z mamą i siostrą zajadając się chipsami i popijająć Pepsi <3. A o 20 pojechałam z mamą odwieść siostrę do babci O 20:30 wyszłam na dwór z kuzynką Było meeega < 333 . Wróciłam jakoś o 23 i weszłam na kompa < 3 . Teraz siedzę na gadu i na kotku xd . Hehe . Nawet spoko ten dzień był Opisałam go w wielkiim skrócie ;] a jak byłam z kuzynką na dworze to ojjj działo się Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: Mam doła ;/ 25.04.10, 00:04 prawie cały dzień męczyłam się z malowaniem kota na ścianie. ale jestem zadowolona. ładnie wyszedł. :d ogółem leżę w łóżku, z katarem i gorączką. lenię się :3 Odpowiedz Link Zgłoś
dacey Re: Mam doła ;/ 25.04.10, 00:36 a to pech , byś napisała chociaż czemu xD . mi minął bosko ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: Mam doła ;/ 25.04.10, 01:43 witaj w klubie też się nad sobą użalałam bo podkochuje się we mnie jakiś pasztet Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Mam doła ;/ 25.04.10, 07:57 taaak, bo w życiu liczą się imprezki, bo inaczej jest nudno, c'nie? błagam cię. wiesz, inaczej można spędzić czas. na rysowanie, malowanie farbami, słuchanie muzyki, pisanie wierszy... na chłopaka jeszcze przyjdzie czas. __________ mój dzień? pomagałam w przygotowaniach do imienin taty. Odpowiedz Link Zgłoś
esy_folresy Re: Mam doła ;/ 25.04.10, 08:13 hmm z rana rutynowo- sprzątanie, aa potem poszlam na swoje BIERZMOWANIE ;DD no i potem rodzinna kolacja Śmiechowo było ;p. Nie przejmuj sie, ja tez mam takie dni zoabczysz, dzisiaj wstaniesz uśmiechnieta ;p Odpowiedz Link Zgłoś
katiope505 Re: Mam doła ;/ 25.04.10, 19:53 To ja Cie błagam, tak sie składa,że jestem człowiekiem aktywnym i zajecia typu rysowanie, pisanie wierszy(ble) jest dla mnie nudne. A co do chłopaka to dobrze o tym wiem ale przygnębia mnie fakt ze codziennie widzę same pary(w LO prawie wszyscy maja chłopaka/dziewczynę)wiec jeśli chcesz się wymądrzać to lepiej nic nie pisz... Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Mam doła ;/ 25.04.10, 08:06 ja byłam na prorodzinnym obiedzie, słuchałam muzyki, i gadałam z paroma osobami na laście. Odpowiedz Link Zgłoś
heather_ Re: Mam doła ;/ 25.04.10, 08:15 och, nie martw się. (: na pewno wszystko się ułoży. (: trzymam kciuki za Twoje szczęście. (: Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 Re: Mam doła ;/ 25.04.10, 08:15 oo było trche szalenstwa z nimi ;];];];];];];];]; No i jeszcze robiłam foty na stawach Odpowiedz Link Zgłoś
ooonanaooo Re: Mam doła ;/ 25.04.10, 08:36 Ja miałam cudowny dzień wczoraj hihih Odpowiedz Link Zgłoś
durex_ durex cieszy się! 25.04.10, 20:00 mija wspaniale! Mam zapalenie oskrzeli i chłopak w którym jestem zauroczona zapytał mnie o chodzenie! :q super. miło że pytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: Mam doła ;/ 25.04.10, 20:02 glowa do gory ja tez miewam takie dni i sa glupie wiec jak tylko mozesz ich omijaj !! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek11 Re: Mam doła ;/ 27.04.10, 20:31 ,,A co do chłopaka to dobrze o tym wiem ale przygnębia mnie fakt ze codziennie widzę same pary(w LO prawie wszyscy maja chłopaka/dziewczynę)wiec jeśli chcesz się wymądrzać to lepiej nic nie pisz... '' Każdy ma swoje zdanie. I ma prawo do wyrażania go Odpowiedz Link Zgłoś