szalonalola 27.04.10, 08:13 Wielkiego pryszcza na czole . ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nusiaczek001 Re: jak usunąć ? 27.04.10, 08:24 Nie wyduszaj zostaną blizny!!!!!!!!!!!!! Idz do apteki i kul jakiś błyn wysuszający ja używam atrederm z innych powodów niż pryszcze ale na wypryski też działa Sprawdzone i skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
nusiaczek001 Re: jak usunąć ? 27.04.10, 08:30 Gr raz Ci odpowiedziałam ale się nie dodało. Nie wyduszaj. Idz do apteki i kup płyn wysuszający ja mam atrederm. Naprawde działa tylko musisz uważać z jego nakładaniem. Najlepiej patyczkiem do uszu tylko dotknąć wyprysk bo to dość silne lekarstwo i może zacząć schodzić Ci skóra jak przesadzisz. Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
diefin Nie rozbrajaj mnie xdd 27.04.10, 11:44 Wyciśnij (metoda najszybsza), choć mogą zostać ślady. Idź do apteki i kup sobie jakiś krem. W drogerii też można znaleźć dobre kosmetyki na trądzik. Tak poza tym to zadałaś głupie pytanie xdd Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu xd 27.04.10, 11:53 wydus !. najszybsza metoda . jak niechcesz blizny to kup jakis krem . ; D Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: jak usunąć ? 27.04.10, 12:03 wyciśnij. jak sie nie da,to poczekaj kilka dni aż dojrzeje. jak wyciśniesz to po kilku dniach nie bedzie śladu. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: jak usunąć ? 27.04.10, 12:13 maść z tlenkiem cynku , lub pasta najlepiej biała, zwykła do zębów. Na drugi dzień schodzi Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka13 Re: jak usunąć ? 27.04.10, 12:14 kup sobie rollon z grnier. ;p;p jest zajebisty. ;] dwa dni i ślad po pryszczu znika ! ;d ja mialam mnóstwo syfów i moja przyjaciólka jeszcze więcej poleciłam jej to i od ręki zeszły a ona jeździła po lekarzach. jeszcze dobre też jest sok z liści kwiatu aloes i olejek etertyczny z jakiegoś tam drzewa. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: jak usunąć ? 27.04.10, 12:19 zrobić zdjęcie i usunąć w paint`cie ;] Odpowiedz Link Zgłoś