denessa Re: ratujcie ;(( 01.05.10, 21:19 ty się jeszcze pytasz ?! przesz to widać na kilometr że na ciebie leci , a ty albo udajesz głupią że niby tego nie zauważyłaś albo serio jesteś tak tępa . Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: ratujcie ;(( 01.05.10, 21:20 skorzystaj z tej okazji lepiej żałować, że się spróbowało, niż że się tego nie zrobiło Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: ratujcie ;(( 01.05.10, 22:23 słuchaj ;p wypróbuj go ! gadaj z nim przytulaj sie i rozmawiaj w szkole, puiblicznie Nie całuj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeżeli po tygodniu bęzie ok to mozecie sie całowac. Wyproóbuj go bo to moze być zakład Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: ratujcie ;(( 02.05.10, 11:26 michaelmontana - patrzysz na świat z czarnej strony. ;p wątpie, żeby to był zakład, chociaż zdarza się. ;| ale mi się wydaję, że podobasz mu się meega. ;D skoro on tobie podoba się również, to nie zmarnuj tego. powodzenia. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
misia_147 Re: fajniee ;33 02.05.10, 15:51 Zazdroszczę ; 33. Fajnie masz. ; ] Na pewno jest w Tobie zakochany. <33 Odpowiedz Link Zgłoś
xxfankajbxx Re: ratujcie ;(( 02.05.10, 15:49 www.kotek.pl/forum/02,3006,110869302,110869335,Halo_.html Pomocy!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cinderella1 Przeczytaj Tu !!;D 02.05.10, 15:53 No więc uważam: ze masz cholernee szczęsciee ze spotkałas takiego chłopakaa.;] Gratulujęę;* Trzymam kciukii. Odpowiedz Link Zgłoś
diana96 Vanity mam taką prośbę :) 02.05.10, 15:54 Jak się spotkacie kolejny raz to napisz znowu takie love story xD Czytałam wiele książek o miłości, ale żadne nie było tak ujmujące jak to ;D Nikt tak szczegółowo niczego nie opisuje w książkach... Po prostu bosko się czytało xD Haha... Odpowiedz Link Zgłoś
vanity18 Re: Vanity mam taką prośbę :) 02.05.10, 17:43 diana96 napisał(a): > Jak się spotkacie kolejny raz to napisz znowu takie love story xD Czytałam wiel > e książek o > miłości, ale żadne nie było tak ujmujące jak to ;D Nikt tak szczegółowo niczego > nie opisuje w > książkach... Po prostu bosko się czytało xD Haha... Jasne.Jak sie tylko z nim spotkam , poinformuje was.Nie chciałam żeby wyszło z tego jakieś opowiadanie , chciałam tylko napisać co czuję i zapytać co o tym sądzicie.Przepraszam za tyle błędów , ale pisalam to na biegu.Następnym razem obiecuję poprawę.I to było w piątek , coś mi się poplątało. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy lol. 02.05.10, 18:32 z tego co piszesz, to najwyraźniej obydwoje się w sobie zakochaliście. btw. ładnie to tak na wagary chodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: lol. 02.05.10, 20:30 miłość, kobieto, miłość ! nie tchórz, bo he could be the one . c ; z tego , co opowiadasz, to coś poważnie jest na rzeczy. kochacie się nawzajem, to jest piękne, nie zaprzepaść tego, bo będziesz żałować. podobasz mu się. i to bardzo . Odpowiedz Link Zgłoś
amazinga Re: ratujcie ;(( 02.05.10, 20:37 Ale faaajnie. Ja też tak chcę. Muszę jednak zacząć chodzić na wagary. Hehe Szczęścia, szczęścia, szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: ratujcie ;(( 02.05.10, 20:41 jak sie spya kiedy znowu pojdziecie poodusn jakis temat, z twojego opisu wynika ze mu sie podobasz. nie zmarnuj szansy Odpowiedz Link Zgłoś