vivisis Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 20.07.10, 12:56 Beyonce Talent i styl Kesha???????? Ona śpiewać nie potrafi Be wyznacza trendy Odpowiedz Link Zgłoś
lalka13 Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 20.07.10, 14:41 Ewa Farna. Ostatnio mi odbiło i słucham prawie tylko jej piosenek ;pp . Odpowiedz Link Zgłoś
open_ Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 20.07.10, 16:21 popieram , GaGa : ) Odpowiedz Link Zgłoś
dajaaa_ Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 20.07.10, 16:27 również uważam, że gaga Odpowiedz Link Zgłoś
mrahah. ;) 20.07.10, 16:29 moim zdaniem ocena artystki wieku jest jeszcze zbyt wczesna. dlatego że nasz obecny wiek trwa dopiero 10 lat, nie wiem . może za kilka lat znajdzie się ktoś kto pokona najlepszych. a na obecną chwilę typuję gagę. Odpowiedz Link Zgłoś
druus Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 21.07.10, 08:45 Powiem tak nie lubię jej ani trochę. Ale podziwiam ją bo uważam ,że pisała/pisze fajne piosenki innym natomiast jej piosenki nie są zbyt ciekawe,lepsze piosenki pisze komuś niż sobie,takie moje zdanie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica_xd Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 22.07.10, 14:21 Beyonce zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
younggirl17 Matt Bellamy 22.07.10, 14:25 on jako jedyny nie używa playbacku a reszt tak Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 22.07.10, 14:27 i zaraz będą śmichy chichy i gadka"Ona?! Tu chodzi o prawdziwą muzykę,a nie jakieś dzieci" No,ale TO MOJE ZDANIE dla mnie nią może być Tay. Swift. Ma talent ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila885femme Re: GaGa rządzi! 22.07.10, 14:28 Oczywiście Lady GaGa!!!!!!Jest najlepsza!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paramorka95 Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 22.07.10, 14:30 Moim zdaniem Hayley Williams.. ma niesamowity głos i nie robi z siebie rozkapryszonej gwiazdy.. ! Odpowiedz Link Zgłoś
caroline13 Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 22.07.10, 14:33 zgadzam sie z tobą: Odpowiedz Link Zgłoś
sandra_miley Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 22.07.10, 14:34 Najlepsza WOKALISTKA XXI wieku to.. JUSTIN BIEBER! GRATULACJE!! XDD...Hm.....nie wiem..lubię Miley ale nie wiem czy ona...;D mi to obojętne xdd... Odpowiedz Link Zgłoś
noveen Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 22.07.10, 14:47 Każdy ma inny gust, dlatego uważam, że nie ma jednej najlepszej wokalistki . Dla każdego może to być ktoś inny. Odpowiedz Link Zgłoś
facegirl Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 22.07.10, 14:48 wedlug mnie najlepsza wokalistko XXI jest ... TAYLOR SWIFT ! Odpowiedz Link Zgłoś
ruki12 A ja mówię 22.07.10, 16:04 Ayumi Hamasaki albo Waka z danger gang... Lub Aya Ueto Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 22.07.10, 16:04 Amy Lee (wokalistka Evanescence jakby ktoś nie wiedział) Odpowiedz Link Zgłoś
kcjb Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 22.07.10, 16:09 mi sie wydaje że np Miley Cyrus jest dobra .. i nie ważne czy est gwiazdka disneya liczy sie to jaka muzyke robi .. a ostatnio naprawde mi sie spodobało jej pare nowych piosenek Odpowiedz Link Zgłoś
oldtimesakexd Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 22.07.10, 20:58 Ona jest żałosna xD Ale oczywiście każdy ma prawo wyrażać swoje własne zdanie xD Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_ Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 22.07.10, 21:02 ła to xxi wiek już się kończy? Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 22.07.10, 22:51 emmm . 21 wieku? no cóż, zostało go jeszcze 90 lat, więc nie będę pisać, która piosenkarka jest najlepsza po 10 latach x dd Odpowiedz Link Zgłoś
xxxdemuskaxxx Re: Najlepsza wokalistka XXI wieku to.. ? 22.07.10, 23:02 ona nie pokazuje swojej osobowości tylko robi to dla kasy gdyby naprawdę kochała muzykę to by nie robiła z siebie wielkiego widowiska tylko by podwyższyła jakość swojej muzyki bo to też czysta komercja ja bym wymieniła jako najlepszą wokalistkę Beyonce, chociaż ona też już schodzi na psy przez tą Lady gage, tak samo Rhanna i Christina Aguilera Ta gaga zepsuła światową muzykę to jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś