05.05.10, 22:33
To mój ulubiony piłkarz . Chciałam zapocząć ten wątek aby dowiedzieć się czy
na kotku jest ktoś kto lubi .. piłkę nożną i tego oto pilkarza...
Jest niesamowity .. szczela świetne bramki (np. w dogrywce z Arsenalem
szczelił 4 ..) nie bez powodu został piłkarzem roku.
Co wy o nim myślicie??

P.S
Iserceserceserceserceserce football .. xDD
Obserwuj wątek
    • jowi Re: Leo Messi 05.05.10, 22:41
      https://1.bp.blogspot.com/_B1JtfOpd85I/SfLXXXe7XFI/AAAAAAAAMbE/XZ_Z2KnJBpQ/s1600/lionel%2Bmessi%2Bnew%2Blook.jpg

serceserce
      • martuusia Re: Leo Messi 05.05.10, 22:45
        wolę ROOOOONALDO <3
        • jowi Re: Leo Messi 12.05.10, 18:08
          Nie wiem gdzie to zdjęcie sie wkleiło ... napewno pod "jowi" ... hmm... jak
          znajdziecie w tym wątku wpis od "jowi" ze zdj. Leo w majtkach ... to zauwarzcie
          ze tesj tam napis LODY ... xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
          big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
          • jowi Reklama Lays 17.05.10, 17:10
            Widzieliście to ... oglądam sobie dzisiaj rano Eska Games i nagle reklama ...
            leci leci ... przełączyłam i znowu włączyłam patrze ludzie na stadionie się drą
            .... i jakaś babka podaje komoś paczke cipsów ... tak sie przjżałam iii -O
            Messol - hehehe ... Się ździwiłam ...ha
        • julcia284 Re: Leo Messi 27.06.10, 10:06
          ja oglądam mecze i też go b.lubię a con do oglądania piłki nożnej dlaczego niekturzy się
          ze mnie nabijają , przecież to fajny sport?????????
        • karolz95 Leo Messi <33 16.08.10, 11:05
          Ja tez kocham piłke nożną !! big_grin
          i moim ulubionym piłkarzem tez jest Leo Messi wink
          a juz myslalam ze nikt nie lubi pilki noznej ani Messi'ego na kotku xD
          Pozdro smile
      • jowi Re: Leo Messi 12.05.10, 17:51
        Hmm ... Co wy na to ... ?? xDD
        https://bi.gazeta.pl/im/3/7565/z7565233X.jpg

serceserceserce
    • kammi Re: Leo Messi 05.05.10, 22:45
      wiem tyle, że jest chory na 'karłowatość przysadkową', w szkole jest o nim
      plakat, haha. <3

ogółem wygląda na miłego gościa, nie to co inni, nie jest piękny, ale ważne, że
      dobry piłkarz, i tak dalej. spoczko gośc. ;3
      • reigai Re: Leo Messi 05.05.10, 23:27
        @kammi, chorował, jakieś dziesięć lat temu, ale dzięki Blaugranie udało mu się
        wyleczyć c:
        • kammi Re: Leo Messi 06.05.10, 22:03
          no, jak widać tablice w szkole kłamią. pisali w czasie teraźniejszym. ale wiem
          tez, że mu dali kasę na leczenie, więc to tak na obronę. ;d
    • katsuumi_17 Re: Leo Messi 05.05.10, 22:49
      Messi jest genialnym piłakrzem! Bardzo go lubię! Fajnie, że ktoś jeszcze tutaj zwrócił uwagę
      na jego talent.
      • kasandra_xxx Re: Leo Messi 05.05.10, 22:55
        OO BOSHH! Witaj w klubie! Kocham go, pilke nozna i FC Barcelone! serceserceserce
        To moj ulubiony pilkarz i jeszcze tez Ronaldingo! big_grin

Jam z nim nawet zdjecie, jak bylam na tym stadionie w Barcelonie to sb z nim
        zrobilam 'zdjecie' xD
        Jak ktos tam byl to wie jakie ;P
      • shine_ Re: Leo Messi 27.06.10, 10:23
        też go lubię, on ma wielki talent i jest stworzony do gry w piłkę.
    • reigai Re: Leo Messi 05.05.10, 23:00
      Messi to geniusz i nie miałam styczności z drugim człowiekiem, który z taką
      pokorą podchodził do swoich osiągnięć.

Barcelona kocha Lionela i vice versa. Jak dla mnie symbioza idealna.
      od wczoraj jestem w skowronkach, bo nadal jest szansa, że Leo pobije rekord
      Ronaldinho, zasłużył.
    • roxanne prawda jest tak i tylko jedna! 05.05.10, 23:09
      Cristiano Ronaldo myśli że jest Bogiem

Bóg myśli, że jest Messim

Fuck Yea !
      • reigai Re: prawda jest tak i tylko jedna! 05.05.10, 23:14
        ja bym nie przesadzała.
        nie osiągnął wszystkiego, brakuje mu do kompletu MŚ, które mam nadzieję, że
        zdobędzie.

jeżeli mogę się wypowiedzieć w innej kwestii, to Leo przewyższa Cristiano, jako
        człowiek, a nie tylko piłkarz, jeżeli wiecie co mam na myśli.
      • suzann. Re: Najlepszy piłkarz :D 13.05.10, 19:33
        On jest moim ulubionym piłkarzem.wink
    • megi11111 Re: Leo Messi 05.05.10, 23:19
      hehe xd dokładnie wole go niż tego całego "Cristiano Ronaldo" jak o nim słyszę to aż mam
      ciarki ;/ jak można być tak sztucznym ;o
    • kolorowo Re: Leo Messi 05.05.10, 23:36
      gra świetnie wink lubie patrzec jak on sie cieszyy ;dd
      słodkoo . ; )
      twierdze , ze to najlpeszy piłkarz na świecie .
      • mariposa_21 Re: Leo Messi 06.05.10, 16:38
        Lubię goserce
        Gra w mojej kochanej Barcelonie ;]]
        i napewno jest 1000 razy lepszy od tego sztucznego Cristiano. ;p
        • reigai Re: Leo Messi 06.05.10, 16:54
          jeżeli jest to twoja ukochana Barcelona, to na pewno jesteś w stanie mi powiedzieć na kogo oddałabyś, gdybyś mogła, swój głos w najbliższych wyborach? (:

dla zainteresowanych, wywiad z Leo
          Po odpadnięciu Mistrzów Hiszpanii z rozgrywek Ligi Mistrzów, wśród dziennikarzy pojawił się temat ewentualnego odejścia Lionela Messiego z Camp Nou. Ale uspokajamy wszystkich Culés - najlepszy piłkarz świata poprzedniego sezonu nie chce słyszeć o żadnej przeprowadzce.

"Nigdy nawet o tym nie pomyślałem. Barça to całe moje życie, to dzięki niej jestem tu gdzie jestem. Nie potrafiłbym odejść", mówi Argentyńczyk.

"Nie mógłbym i nie chciałbym odejść. Zdaje sobie sprawę z tego, że Premier League jest bardzo silną ligą i kiedy tylko mogę oglądam jej mecze w telewizji. Szanuję piłkarzy, którzy grają w lidze angielskiej - wyróżniają się determinacją, zawsze grają do końca dla swoich kibiców. To wszystko jednak nie ma znaczenia, ponieważ moje serce na zawsze należeć będzie do Barcelony. Kocham ten klub i ludzi z nim związanych" kontynuuje.

Messi ma miłe wspomnienia z potyczek z angielskimi zespołami: "Jeden z graczy Arsenalu po meczu z nami podszedł do mnie i powiedział, iż jest dumny, że mógł grać przeciwko mnie i mojemu zespołowi. To były bardzo miłe słowa", zakończył.
    • lady_cat Leo Messi 06.05.10, 16:48
      tak, messi jest świetny .
      nie jestem jakąś jego wielką fanką, no ale lubię go. c:
    • coco_modnisia_ Re: Leo Messi 06.05.10, 16:50
      I serce FOOTBALL
      Gram od 1 klasy w nogę, jeżdżę na zawody i kochammmmm grać
      mój ulubiony klub to barca a piłkarz jasne jak słońce MESSI serceserce
      KOCHAM KOCHAM GOserceserceserceserce
    • ania040995 Re: Leo Messi 06.05.10, 16:55
      Też go lubię ;d
      Jest dobrym piłkarzem i wygląda na fajnego gościasmile
    • x_miley_fan_x Leo Messi 06.05.10, 19:49
      Tak szczerze to wolę Ronaldo smile ale uważam także że Messi jest bardzo dobrym piłkarzem..
    • slodkogorzka Re: Leo Messi 08.05.10, 09:56
      Ja nie lubię piłki nożnej(złe wspomnienia), ale przyjemnie jest popatrzeć na Messiego, gdy
      grs
    • karoola.006 świetny piłkarz .< 33 08.05.10, 10:04
      • maddie2909 nie znosze go!!!! 12.05.10, 18:15
        dość że jest przemądrzały uwaza sie za niewiadomo kogo a wcale nie jest taki
        dobry bo gdy nie ma dobrych pomocników obok to w życiu gola nie strzeli
        • jowi Do maddie2909 12.05.10, 18:45
          hahaha ... Czego tak piszesz ...??

Nigdy z pewnościom nie widziałaś choćby jednej jego bramki ... np. jak sam
          biegnie od środka boiska ....SAM mija przeciwników i SAM szczela gola ...

i na P.S ... Leo Messi nie est samolubny ... jak piszesz... wszystkie swoje
          zwyciestwa ... gole . . . mówi ze zawdzięcza innym ... w żadnym wywiadzie nie
          słuszałam aby mówił że :"Jestem najlepszy" itp ... Zastanów sie nad tym co
          piszesz...uncertainuncertainuncertain
          • roxanne z tą samolubnością 12.05.10, 18:50
            to sobie chyba pomyliłaś piłkarzy

Cristiano Ronaldo

mówi ci coś to imię ?
        • ashley221 Re: nie znosze go!!!! 12.05.10, 23:50
          jesteś głupia jak tak myślisz! Leo Messi to świetny,skromny piłkarz,który
          posiada ogromny talent i który ma ogromne szczęście że trafił do Barcelony. Bo
          gdyby klub nie zasponsorował mu kuracji hormonalnej pewnie teraz miałby 1.2m
          wzrostu i zero szans na grę i normalne życie. Osobiście bardzo lubię piłkę nożną
          i Leo Messiego. A ty maddie2909 nic o nim nie wiesz to się nie wypowiadaj.
    • mbieberowa Re: Leo Messi 12.05.10, 18:22
      lubie leo messiego ale zdecydowanie wole Christiano Ronaldo
      a mimo ze jestem girl to nie wazne
      a Ronaldo strzela fajne bramki w ostanich 10 minutach czy 15 strzelil 2 to jest dopiero
      talent
    • roxanne chciałabym dodać ;) 12.05.10, 18:27
      https://komixxy.pl/uimages/201005/1273319865_by_Magnetti_500.jpg
    • papson_ave Re: Leo Messi 12.05.10, 18:51
      mi wisi i powiewa. nie interesuję się sportem.
    • reigai Re: Leo Messi 12.05.10, 19:00
      jeżeli Lionel strzeli z Valladolidem dwa (albo trzy, pewności nie mam) gole, to pobije rekord Ronaldinho, niach suspicious
      Messi po raz pierwszy w karierze dostanie nagrodę Pichichi, a tak btw, to Valdes po raz trzeci zmierza po Trofeo Zamora (:
      • kasandra_xxx Re: Leo Messi 12.05.10, 19:16
        A co do Cristiano Ronaldo, to jak ogladalam jego mecze to sie okazuje ze on wcale nie jest
        takim dobrym pilkarzem ..
        .Zachowuje sie jak niewiadomo kto ..
        Dobrze pilki nie umie kopnac, to teraz biora go do reklam zeby cos zarobil ;p

• reigai Re: Leo Messi 12.05.10, 19:22
          Cristiano jest świetnym technicznie piłkarzem, więc błagam cię, nie pogrążaj się.
          potrafi kapitalnie dryblować, prowadzić piłkę, ale ze strzelaniem i podawaniem jest u niego trochę gorzej. Jest też zbyt samolubny na boisku, przez co traci dużo piłek. Nie przepadam za nim, ale szczytem szczeniactwa jest mówienie, że nie umie poprawnie przyjąć piłki. Gdyby było, tak jak piszesz, to nie płaciliby mu setek tysięcy euro tygodniowo, albo grałby w polskiej ekstraklasie.
    • inna__ Re: Leo Messi 12.05.10, 19:19
      przyznam jej świetny. ale moim ulubionym piłkarzem jest ronaldo - piłkarz roku, z roku 2OO9.
      : )
      • inna__ Re: Leo Messi 12.05.10, 19:20
        jest. *
        • reigai Re: Leo Messi 12.05.10, 19:24
          błąd merytoryczny w twojej wypowiedzi, kochana.
          Ronaldo zdobył złotą piłkę, za sezon 2007/2008.
          W zeszłym roku Lionel zmiótł całą konkurencje
    • ola.s Re: Leo Messi 12.05.10, 19:20
      Lubie go ; )
      • maddie2909 do jowi 12.05.10, 20:28
        widziałam jego bramki i bez pomocy nie dał by sobie rady w końcu Barcelona to
        zespół a nie jedna osoba
        • reigai Re: do jowi 12.05.10, 22:19
          Barcelona, to świetnie dobrana drużyna, ale Messi w tym sezonie pokazał wielokrotnie, że jego wyniki w rozgrywkach to nie tylko perfekcyjnie dograne podania Xaviego Hernandeza, ale również jego geniusz.

nawet gdybym go nie lubiła, przekonałyby mnie cztery bramki strzelone Arsenalowi, hat trick w ligowym spotkaniu z Valencią oraz jego elastyczność na boisku. Niejednokrotnie pokazywał, że jeżeli nie ma Xaviego, ani Iniesty, to on może być dobrym rozgrywającym.
    • panna_efron_x33 Re: Leo Messi 12.05.10, 22:30
      nie interesuje sie tym
    • ladybebe Re: Leo Messi 12.05.10, 23:20
      troche mnie wkurza to ,ze teraz prawie wszystkie dziewczyny interesują sie piłką
      nożną ,a wiekszość tylko po to żeby pokazać chłopakom ,ze mają takie meskie
      hobby... ale dobra. (;
      Ja lubie Etto. Szybko biega i fajny jest. (;
    • gucik13 Leo Messi 12.05.10, 23:24
      Barcelona to mój klub , jak mogę nie lubić Messi'ego ? !
    • madalena Re: Leo Messi 13.05.10, 19:40
      dobrym piłkarzem to może jest, ale ja go nie lubię i nie lubię Barcelony i tyle!
      wole C. Ronaldo i Real. serce
      • reigai Re: Leo Messi 13.05.10, 19:47
        w czym ci Blaugrana zawiniła? Jak ja nie lubię tej nienawiści kibiców Realu i Barcelony, wyluzujcie ludzie. Pewnie gdyby Żelek był nadal w Manchesterze United, to kibicowałabyś Czerwonym Diabłom, nie? <3
    • sonia321 Re: Leo Messi 13.05.10, 20:36
      fajny jest
      ale Fabregas, Pique i Ramos lepsi
      • reigai Re: Leo Messi 13.05.10, 20:44
        <3333
        Gerard! Sergio! uwielbiamuwielbiamuwielbiamuwielbiam. Czesława też na swój sposób, ale teraz czekam na wielki powrót syna marnotrawnego na Camp Nou
        • marszalinka Re: Leo Messi 14.05.10, 13:44
          Lubie Messiego, ma talent i poczucie humoru jednak wole Gerrarda i Kake wink A co
          do pilki noznej to koooochaaam ;*
          reigai tez cie uwielbiam ;d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka